...

Detta är så jävla sjukt!

Sjuk pojkvän


1a Advent

Imorgon börjar julkalendern, och som de senaste 8 åren har jag sagt att jag SKA gå upp tidigt för att kolla på den eller i alla fall kolla på kvällen. Så också i år. Känner jag mig själv så kommer jag bara se 1-2 avsnitt.

Idag har jag varit ute på Ikano. Köpte doftljus som luktar kanel och äpple. Så om någon timma ska jag tända ljus och fortsätta på mina julklappar.

Figge har varit här en stund idag. Han visade upp sin digitalkamera. Riktigt nice var den. Synd bara att den kostade så förbannat mycket.

Jag har (nästan) precis kommit ut ur duschen och ska klä på mig kläder och sen laga mat. Kyckling och ris blir det idag.

Evo var så söt i natt. Han låg uppe vid mitt huvud hela natten, precis som att han kände på sig att det var något. Som att han ville trösta och det gjorde han verkligen.
Jag har fått mycket skit emot mig när det gäller hundarna och varit på väg att ge upp så många gånger men denna gången finns det ingenting som kan få mig att ge upp! Jag tänker kämpa för att det ska bli så bra som möjligt. Och tack vare den hjälpen jag får är det målet inte långt ifrån. Då ska alla jävlar som  någonsin tvivlat på mig få en stock i röven och ett hån skratt mitt i ansiktet så dom ska få må riktigt dåligt. Som jag allt för många gånger har gjort!

Varför jag?

Vaknade av att mobilen ringde. Ett aggressivt samtal. Skrik och gap i ena änden.
Gråt och förtvivlan i min. 2 hundar som reagerade starkt. Skakningar. En blöt kudde. 
En känsla jag så tydligt känner igen. En känsla jag så många gånger innan har fått erfara.
Rädsla. Illamående, jag måste upp och spy. Sagt och gjort.
 Cigarett.
Tankar som snurrar, vad har jag gjort för fel?
Vem är du? Varför har du blivit sån?
Du är inte du längre. Du börjar bli precis som Han.
 

Julklappsfix..

Här sitter jag, igen..
En flaska vin, chips och americas funniest home videos. Just nu visas ett montage med massa katter. Riktigt roligt!

Tänker ta det lugnt ikväll. Somnade på soffan efter att jag hade duschat och när jag vaknade hade jag massor energi och tur är väl det för nu är det fint i köket igen.

Eftersom jag inte har några pengar förrän efter jul så tänkte jag använda min fantasi för att fixa julklappar till mina syskon. Jag vet ju att jag inte behöver ge dom någonting men jag vill ändå, för att de är mina syskon!

Så ikväll ska jag bara sitta och fixa med mina julklappar. Jag vet precis vad jag ska ge till alla men tänkter inte skriva någonting av det här, då mina syskon kanske läser min blogg! Mina vänner frå tyvärr inte några julklappar.... Ni får nyårspresenter istället! För då har jag pengar och är i Linköping igen!

Överdramatiserad och kryckor

Här sitter jag. Något berusad av vin, i en BH där bygeln går upp över brösten så fort man rör på sig (Tira bet sönder min favorit BH innan idag) och något irriterad över killar beteende när de har druckit.

Har varit iväg sväng hemma hos några kompisar. Ville inte gå dit först då det alltid är samma folk och samma samtalsämnen där, men gick dit ändå. Det tog lite tid att ta mig dig, jag halkade i hallen innan idag och gjorde illa höften så nu hoppar jag på kryckor tills det blir bättre, väl framme fick jag en stol hämtad åt mig och efter 15 minuter var allt i full gång. Jag har en kompis, vet inte om jag ska kalla honom kompis efter allt han gjort, som inte riktigt vet hur han ska uppföra sig bland människor. Han dricker alltid lite för mycket, lite för snabbt och säger man något fel så tänder han till på två röda. Han har en tendens att överdramatisera allt och ska alltid "skojbråka" med alla han ser, speciellt killar som han ser upp till. Han funkar precis som en hund. Han försöker alltid ta sig högst upp i rang genom att gå på den som ligger precis över honom, eller någon som ligger under för att han ska få må bra.
Efter en lavett på en kille, som förövrigt ägde lägenheten vi var i, gick allting överstyr. Knivar blandades in och  jag kände att det var dags för mig att gå. Då har jag trevligare hemma med mina hundar.
Han kom ut från köket och mummlade någonting oförståeligt och gick. Antagligen hoppades han på att någon skulle följa efter honom men ingen orkade liksom bry sig... Han gör alltid samma sak...
Åh, nämnde jag att han är 20 på pappret men beteer sig som 10?

Imorgon är det lördag. Lägenheten är färdig pyntad, med undantag för mitt rum som ska fixas imorgon, så jag har inte en aning om vad jag ska göra. Blir nog till att kolla på film med Evo och Tira.

Har äntiligen hittat den perfekta grejen till dom. Var på "Fyra tassar" innan för att köpa en "Här vaktar Vi"- skylt men hittade riktigt billiga selar med reflekser på som jag köpte. Tänkte att det kan ju inte vara så farligt att prova, de var ju billiga. Sagt och gjort och jag ÄLSKAR dom. Ingen av hundarna drar och det är mycket enklare att få deras uppmärksamhet än vad det var med halv- och helstryp. Så dom blir det till att använda hädanefter.

Om man kanske skulle krypa ner i sängen och drömma sig bort till en värld där allt är som jag vill?

Eftertraktad?

Jaha... Mitt i mitt gardinbytande ringde mobilen.. "Va faen" tänkte jag... "Jaha.. Dolt nummet" men svarade ändå.
Jag kommer inte ihåg vad hon ringde från eller vad hon hette men företaget jobbade i alla fall med "face to face" försäljning. Helt plötsligt var en anställningsintervju inbokad på Tisdag halv 5. Jag har aldrig hört talas om företaget men de hade fått mitt CV från ams hemsida och tyckte att jag lät jätte intressant. Då jag är arbetslös måste jag ta vilket jobb som helst i princip. Så länge jag slipper sitta och ringa hem till folk. Enklare när man ser dom och inte inkräktar på deras privatliv. Visst, är väl inte så hett att springa runt på stan och "ragga" kunder men jag vet ju inte vad det handlar om så innan jag ropar hej så väntar jag tills efter intervjun på Tisdag.

Nu ska jag plocka undan för att sen bara njuta av fina lägenheten.

Just det, dörren är nu på plats och istället för en B dörr som vi hade innan är det nu någon slags metall i mitten av dörren. Inbrott- och brand säkert! Så den som försöker ta sig in utan nyckel kommer att bryta ett ben...

Trött...

Klockan är 08.05, vid skrivandets början, och Anna är vaken. Har städat lite i köket och plockan undan i vardagsrummet. Nu undrar ni säkert varför jag är vaken vid den här tiden på dygnet. Jo, dörren byts ut! Det ser riktigt illa ut nu. Ingen dörrkarm, ingen dörr.. Bara ett stort hål.. Men resultatet kommer bli bra. Vilket jag även ska ta kort på.
Katterna är instängda i köket, alla utom Turbo som tvunget skulle springa in under badkaret så han får vara i badrummet. Evo och Tira är i mitt sovrum. De står och småmorrar och skäller lite men slutar snart. Det är ju ganska dumt att ha dom springandes i lägenheten när det inte finns någon dörr som stoppar dom från att springa ut.

Jag kan lova att jag kommer gå och lägga mig sen när dom är klara i alla fall. Sen ska jag köpa nya gardiner till köket.

Dags för ändring!

Jag har tänkt och funderat.
Jag är inte så bra på att upprätthålla kontakten med mina vänner hemma i Falkenberg, vilket jag har mycket dåligt samvete för. Jag har på senare tid inte hört av mig till så många här i Linköping heller, vilket har sina anledningar.
Jag har bestämt mig för att "rensa" bland mina vänner. Behålla dom som jag verkligen känner att jag älskar och vill ha kvar.

Jag vill inte vara någon som mina vänner ringer för att de inte har någon annan att ringa till, jag vill att de ringer till mig för att de vill prata med mig. Det kan vara skvaller eller vad fan som helst, bara det inte blir ett måste.
Jag vill inte vara någon som står som ett jävla bihang när jag följer med på någonting. Jag vill inte heller följa med på saker bara för att man måste ta med mig. Jag vill bli medbjuden för att jag är jag, jag behöver ingen empati utan vill bara bli uppskattad.
Jag vill inte att mina vänner ska tjata på mig att vi ska ses, bara för att vi inte har setts på en dag eller två.
Jag vill inte att det ska hända saker hela tiden. Jag vill kunna ta en fika hemma hos mina vänner och bara prata utan att det ska behöva vara pråligt. Jag vill kunna sitta och kolla på film under tystnad, jag vill kunna gå hem till mina vänner när jag känner för det utan att någon tjatar om det.

Jag vill kunna ringa mina vänner när jag behöver prata, när jag verkligen mår dåligt, och även om vi inte har pratat på ett tag så förstår dom.
Jag vill att mina vänner ska ringa mig när de behöver prata, för jag ställer alltid upp.

Jag lovar att jag ska bli bättre på att hålla kontakten men vill inte att det ska bli krystat.

Jag ska bli bättre på att hålla vad jag lovar men då måste jag börja säga nej till saker först för att verkligen kunna ta reda på vad jag vill. Säger jag nej så tjata inte. Vill jag göra någonting så berättar jag det när jag är redo.

Nostalgia Locomotiv

Tar en paus i mitt städande. Stod i köket och fick en kostig känsla över mig. En känsla av Dig.
Var tvungen att bege mig till datorn för att lyssna på en låt som jag inte har hört på väldigt länge.
Skönt det var att höra den.

Mulla är sjuk idag, så Anna städar lägenheten medans Mulla vilar. Blir riktigt fint faktiskt. Har iofs bara städat i köket men resten av lägenheten ligger riktigt illa till.

På söndag är första advent! Fast jag tänkte tjuvstarta lite och byta gardiner och sätta upp adventsljusstakar på lördag. Jag är ju ensam hemma i helgen så det gör ju ingenting. Tänker i alla fall inte göra som de flesta andra här i området. Sätta upp det en vecka innan. Dagen innan är okej, resten är det dödsstraff på! Ja, jag har mina principer när det gäller advent-/julpyntning. Kanske dumt att städa riktigt ordentligt nu när jag ändå kommer få göra om det på lördag. Men å andra sidan har jag någonting att göra på lördag då!

Imorgon blir det stan runt med Mulla, om hon mår bättre. Vi ska till Arbetsförmedlingen, Rusta, Plantagen och sen ska vi hälsa på Sofie och Liam. Har inte sett honom sen han var jätte liten så det ska bli kul. Så har ju Gramse's syster fått kisseungar också så dom ska jag kolla in. Det är nog ett släktdrag det med kattungar tidigt. Gramse blir ju pappa lagom till jul. Så vi har läst på om kattfödslar nu så vi är redo när det väl gäller. Någon som vill ha en liten katt?

Näe, resten av lägenheten måste bli städad så vi får bort allt hår som ligger på golvet i stora tussar.

Just det. På fredag kommer dörren! Äntligen!

Sketa pe....

Ja, idag är det snö ute. Har varit riktigt mysigt att vara ute med hundarna.
Fast man får passa sig för den förbannade isen som ligger gömd under snön.

Skulle gå en liten sväng till Mullas mamma och medans vi vandrade så försvann fötterna under mig. Det var ingen vanlig "halka-på-isen" halkning utan allt gick i slow motion. Jag ramlade inte och slog i röven heller utan gled liksom undan och och hamnade på sida. Fick riktigt jävla ont i höften. Mulla bara stod och garvade åt mig. Det hade jag med gjort om det var hon som ramlade.

Sen gick vi hem och åt romantical breakfast och spelade guitar hero. Sen kom Elin bort en sväng och vi gick till hundgården, igen. Hundarna sprang som galningar medans jag, Mulla och Elin stod och pratade. Som vanligt när man är med Elin garvar man. Det är alltid något litet ord som blir fel. Vi pratade om Evo och Elin skulle säga: "Jag höll på att sketa på mig" men det blev  "jag höll på att sketa pe mig". Elin blir så jävla söt när hon kommer på att hon har sagt fel. Ansiktet stelnar på henne och sen börjar hon garva, vilket vi gjorde också. Inte så lite heller. Alla tre vek sig av garv och det tog tid innan hon kunde fortsätta meningen.

Hoppas snön är kvar imorgon och i övermorgon och hela helgen. Kommer ju bli lite roligare att gå ut med hundarna då.

Nu blir det "Mannen som talar med hundar" och senare ska vi kolla på Boston Tea Party där Filip och Fredrik ska vara fulla. Måndag.... Finns inte mycket annat att göra.

Let it snow, let it snow, let it snow.

Vaknade idag av att Mulla släppte in Tira i sovrummet.... Fy fan att bli väckt på det sättet... Fast det blev bättre när Mulla ropade att det var helt vitt ute. Klarvaken tittade jag ut och blev lycklig. SNÖ! Anna ÄLSKAR snö.
Låg dock kvar i sängen en stund till och sen gick jag ut med hundarna.

Tira har ju aldrig upplevt snö. Eller, samma dag som jag tog hem henne var det snö ute men det kommer nog inte hon ihåg. Hon blir ju alltid lite kinkig när det är kallt ute och det är svårt att få henne att gå någonstans. Så morgonrundan fick bli till hundgården så hon fick springa lite i det härliga vita (kan misstolkas) för att se att det absolut inte är farligt. Evo vart helt till sig, han älskar snö lika mycket som jag. Väl inne i hundgården släppte jag dom så dom fick springa, och det kan jag lova att dom gjorde. Tira sprang som en galning och Evo efter. Snö var tydligen roligt. Hon stod inte bara och huttrade på ett ställe som jag nästan hade förväntat mig att hon skulle göra, hon sprang!
Vi var där i en halvtimma och sen gick vi hem för utfodring. Evo åt som bara den. Tira har inga problem med att äta men Evo äter oftast inte förrän Tira har ätit färdigt. Idag tog hon en mun ur hans skål och fortsatte sen med sin, det blev startskottet för att Evo skulle äta. Eller så är han rädd för att bli förgiftad och låter Tira provsmaka maten först. Han är smart den jäveln.

När dom hade ätit satte jag mig vid balkongen och rökte. Då flög båda hundaran ut och började leka i snön där. Hur man nu kan leka på min balkong... Det är fullt av stolar och halva dörrar... Evo fick massa snö på nosen som Tira var tvungen att slicka upp men Evo förstod inte riktigt vad hon gjorde och blev lite irriterad.

Tänkte att jag skulle släppa dom på fältet sen, blir ju lite större att springa på, då tänkte jag ta massa kort och lägga upp så alla kan få beskåda mina två skönheter plöja i all snö!

Några smakprov.

        


Heartbeats

One night to be confused 
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away
Both under influence
We had divine sense
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, no

One night of magic rush
The start - a simple touch
One night to push and scream
And then relief
Ten days of perfect tunes
The colours red and blue
We had a promise made
We were in love

To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, no
To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, oh

And you You knew the hand of a devil
And you kept us awake with wolves teethSharing different heartbeats in one nigh


To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, oh
Promenader..

Åh! Jag hade gärna legat kvar i sängen någon timma till men icke sa nicke.
Tessan smsade 20 i 11 och frågade när jag kunde ta Evo. Vi hade sagt mellan 11 och halv 12, så vi sa kvar över 11. Somnade om, gick upp 10 över och gick direkt till garaget där min lilla buse stod (inte själv, Tessan var givetvis med)
Stod och pratade en stund, tror det fanns någon form av strategi från Tessans sida då hon och Rille flyttar idag. Vi stod där ganska länge och pratade medans Rille var hemma och plockade ner sängen och lite grejer. Haha.. Så ska dom tas! Har nästan bestämt att Evo ska vara hos dom varannan vecka när dom har kommit i ordning i lägenheten. Skönt. Både för mig och för Evo. Evo behöver umgås med sin husse mer än vad han gör nu.

Idag är det ganska bra väder ute, så jag funderar på att dra med mig Lina på en runda. Hon ska visa mig en väg som jag aldrig har gått innan. Blir kul. Så får hundarna springa av sig också. Tira sprang ju av sig igår, kanske Evo också gjorde men det ska bli kul att dom får springa tillsammans. Det har dom inte gjort på en vecka. Jo, jag har varit ute med dom men Tira var i Vikingstad mellan måndag och torsdag och Evo var hos Rille från Torsdag till söndag. Eh, nog om det. Mina hundar och jag gör som jag vill så länge dom mår bra.

Har precis ätit fiskpinnar... Det var inte det godaste jag ätit men men.. Äta bör man, annars dör man... Men likt förbannat dör man ändå...

Fixad!

Nu fan kan jag skriva blogginlägg som aldrig förr! Har äntligen fått min dator fixad.. Känns mycket bättre nu när det är någon som vet vad han gör som har gjort det! Tack tack tack!

Idag har jag och Tira haft mysdag. Vid 6 tiden kom kom Tom och Heike, vi gick till hundgården och hundarna lekte lite. Jag hade förväntat mig att Tira skulle leka mycket med nu när inte Evo var med men det var inte så mycket spring utan mest gå runt och lukta. Sen blev det lite fart. Vi frös och gick hem. Kaffe och Te.

Tom hade lovat att hjälpa mig att fixa datorn, sagt och gjort. Det blev ju inte riktigt som han hade tänkt sig men jag är super nöjd ändå! Jag märker skillnad på datorn redan nu. Nu är det bara ett o som fattas.

Sitter nu och kollar på Lida och funderar på vad jag ska göra inatt... Funderar på om jag kanske ska göra lite mat..
Har ju bara ätit 2 knäckebröd på 2 dagar... Skäms på mig. Måste bättra mig lite med det..

She's a man... del 1

Jag har tänkt och funderat, lite av det som jag gör mest på dagarna, och kommit fram till att jag antagligen inte skulle födas till tjej... Jag skulle nog fan blivit kille.

På morgonen när jag går upp går jag direkt ut med hundarna. Jag ställer mig inte framför spegeln och kollar hur jag ser ut, jag borstar inte ens håret utan låter det sitta i den toffs jag har sovit med under natten. Jag drar på mig mina mysbyxor och en tjocktröja, oftast utan bh, och går ut. När jag kommer hem går jag till balkongen och sätter mig och röker. Utan att ägna spegeln en sekund. Jag går runt och plockar lite för att sen ställa mig i duschen. Jag duschar inte överdrivet länge och när jag är klar torkar jag mig, tar på deo och lite parfym, tar nya underkläder och klär på mig någonting som finns tillgängligt. Oftast mysbyxor, för det är så förbannat skönt. Jag borstar håret, fixar till min "lugg" och sprayar lite sen är jag klar för dagens äventyr.
Mer än så blir det inte. Jag vet folk som inte kan gå utanför dörren utan att stå framför spegeln i en halvtimma först. Platta håret, sminka sig och kolla så att allt är rätt. De skulle aldrig drömma om att gå ut utan bh.. Någon kan ju se en...

(blogg.se samarbetar inte med mig idag, så jag fick dela upp skiten i 2 delar.)

She's a man.... del 2

När jag ska festa eller gå ut på krogen tar jag på lite smink. Mascara, eyeliner och kajal... Ytterst sällan att jag har ögonskugga. Jag har inga speciella "fest/krog kläder" utan tar det som finns. De som känner mig har sett mig i alla mina klädesplagg, min garderob är inte så exklusiv. Jag har på mig jeans, en topp och en tjockare tröja. That's it. Jag sminkar mig aldrig för att behaga någon annan, jag gör det för att jag kanske nån gång ibland vill känna mig het.

Jag är ingen väskmänniska, jag hatar bögslungor som bara hänger där under armen och jag vet aldrig riktigt vad jag ska ha i den. Jag har ju fickor på mina byxor.

Dagens klädsel är mina rutiga shorts, leggings (så jag inte ska frysa ihjäl) och ett gult linne. Usch, fy och blä hade stilpolisen sagt men jag trivs. Är det inte det som allt handlar om, att trivas med sig själv?

Nä, det enda som skiljer mig från en kille är att jag inte har någon snopp. Och om ärligheten ska fram så finns det killar som är bra mycket mer utseendefixerade än mig.

Nu ska jag äta knäckebröd och spela guitar hero. Expert nästa!


Roadtrip!

Äntligen har våran roadtrip blivit av, utan någon katastrof! För dom som följt med utvecklingen gick det ju inte så bra när vi skulle till Stockholm och vi krockade med en polack i Ålberga. Funderade lite på vad vi skulle göra och en sväng till Jönköping var tanken men det var alldeles för långt bort. Men en sväng blev det.. McFlurry på McDonalds i Mjölby. Kalarn bra. Varken jag eller Veronica hade varit där innan så vi passade på att ta en sväng i stan också.
När vi kom ner upptäckte vi att det var ju massa snö på backen! Eller ja, mer än vad vi har här.
Så vi stannade på en parkering och kastade varsin snöboll. Årets första, men absolut inte sista! Släppte ut Tira också och hon blev, till min stora lycka, hel tokig av snön! Hade hon varit lös hade hon sprungit runt jävlar! Fast det var lite svårt att hitta ut.. Först blev det en sväng in på räddningstjänsten, där vi egentligen inte fick köra, sen körde vi förbi Lidl 3 gånger innan vi kom ut. Haha. Vi är inte de skarpaste knivarna i lådan men vi hade kul som fan.
Pratade mycket om grejer vi gjort förut och sånt. Trevligt, trevligt.

Nu ska jag försöka värma upp min lägenhet lite så man kan sitta här utan att ha massa täcken och filtar på sig.

Blondinbella på Youtube.

Har garvat mig igenom 30 minuter med Per Morberg och hans matlagnings program "Vad blir det för mat" på TV4+.
Han är så jävla härlig i sättet han lagar mat på och även när han pratar runtomkring matlagningen. Inget tråk där inte som matlagningsprogram lätt kan bli annars.

Har även tillbringat lite tid på Youtube och sökte på Blondinbella. Där finns en hel del filmer. Bla när hon är full (?) och har blivit tjuvfilmad av några tjejer.. Såg ett inlägg där hon ser ner på sina läsare och ansér att dom inte är mogna nog för politik och sen finns det videoblogg inlägg. Ganska kul att se på faktiskt då hon inte är så världsvan som man kan tro.
Finns en jävla massa parodier också så känner du att du har lite tid som du vill slå ihjäl kolla in det.

Fick ett ryck innan då jag bestämde att jag skulle baka. Det blev sirapskakor men när jag hade blandad allting kom jag på att jag har ju fan inget margarin. Så det blev till att ringa Lina som kom som en räddare i nöden med det. Så nu sitter jag här med en burk full med kakor som jag inte alls är lika sugen på längre. Kan ju bero på att jag vet vad som är i dom! Haha!

Jobb!

Min kära lillasyster ringde precis. Hon frågade om jag ville jobba under juldagarna! Yey!!! Jag blev så glad att det spratt till i hela kroppen och jag blev helt varm! Så det blir falkenberg i jul ändå men inte för att fira jul utan för att jobba! Fan vad nice! Äntligen händer det någonting! Nu har jag fått in en fot i alla fall.. Nu är det bara resten av kroppen kvar!

Hoppas bara att jag får jobb här uppe också, så livet kan komma igång ordentligt igen!
Börjar skymta lite ljus bakom alla regntunga moln! Eller är det kanske snötunga?

I had a dream!

Jag hade en så sjuk dröm inatt, en sjuk men ändå så härlig. Jag gick ju och la mig vid 2 inatt och vaknade med ett ryck, och var helt klarvaken. Tänkte: "Fan, detta måste jag blogga om!". Var på väg upp till datorn för att skriva, tänkte att klockan måste 7-8 något. Kollade mobilen och när jag insåg att jag bara hade sovit i 45 minuter var jag inte lika pigg längre. Tänkte att jag skulle skriva upp vad jag drömde så jag kunde blogga om det men tänkte att jag har ju så pass bra minne att jag inte behöver skriva ner det, jag kommer ju ihåg ändå.

Så när jag vaknade hade jag inte ett minne av drömmen men jag visste att jag skulle blogga.

Nu när jag har haft lite tid på mig att fundera så har jag kommit på delar av drömmen.

Jag var ute och gick med Tira, gick skogsvägen ut till Malmslätt. Tira var inte Tira, hon var Hugo. Nej, inte Mullas Hugo utan Björnes Magasins trähund Hugo med hjul. Evo var hos Rille då det var hans helg. När vi kom fram till Malmslätt var det dags att gå tillbaka men vi gick stora vägen. Där var det inte asfalt utan det var en grusväg och det var snårigt i diket, där vi var tvungna att gå. Vi gick förbi ett litet rött hus där en hund stod och skällde. Såg inte vad det var för hund eftersom jag hade fullt upp att hålla koll på Tira. När vi hade kommit förbi huset kom det en bil förbi som jag kände igen. En röd volvo med en människa i som jag kände igen. Rille. Han var fly förbannad för att jag var ute och gick så långt hemifrån och på en stor väg. Det var jag alldeles för liten för. Han tvingade mig in i bilen och sen åkte vi hem.

Det är vad jag kom ihåg. Är det någon som har en drömtydar bok, eller som är allmänt bra på att tyda drömmar, som kanske har lust att hjälpa mig att förstå vad drömmen betydde? Hade varit riktigt kul då den var så verklig. 

Äpplet faller inte.... alls....

Jag har svårt att sova, så jag sitter i soffan med massa papper, pennor och tidningar framför mig, jag börjar känna mig som min mormor. Hon har alltid massa pyssel för sig. Är det inte gecoupage är det någonting annat. Jag blev pysselsugen helt plötsligt för någon timma sedan och jag pysslar fortfarande. Det har varit riktigt gemytligt idag, helt själv.

Men nämnas skall att jag har en oroskänsla i magen. En känsla som jag inte ännu vet är befogad men vad jag vet är att jag är orolig. Riktigt orolig. Det är nästan som lugnet före stormen.....

Får se om jag kommer komma till ro och få lite sömn inatt..

Skönhetssalong!

Jag har så TRÅKIGT! Så jag tänkte att jag skulle ha lite höstmys och ta hans om min hy idag.. Den behöver faktiskt också må bra under hösten. Så nu sitter jag här med en grön/grå lermask i ansiktet som ska sköljas ut om 10 minuter och efter det blir det en peel off mask med apelsin. Lukar gott och det är kul när man drar bort masken, då kan man låtsas att det är skinnet som faller av.

Efter det fortsätter skönhetstemat då jag ska ta ett fotbad med fotsalt med lite mint i, noppa ögonbrynen och sen får vi se vad som står näst på menyn. Ska tända lite värmeljus också för att få stämningen helt rätt. En kopp te för att själen måste också få lite skönhetsbehandling. Hade ju inte varit fel med massage också men det blir svårt att göra på sig själv. Men ikväll blir det till att ta hand om mig själv och få mitt ansikte, som redan är förbannat hett, att bli ännu hetare.

Jag är ju ingen tjej som står framför spegeln i flera timmar varje dag men idag tillbringade jag hela 10 minuter och granskade mitt ansikte. Och jag gjorde en upptäkt som jag blev glad av. När jag var tonåring hade jag hemskt mycket finnar och har levt kvar i det att jag har finnar i hela ansiktet men icke sa nicke. Inte en finne så långt ögat nådde. Eller ja, 1 tredjedel av mig är ju finne men nu menar jag inte sånna finnar. Jag kanske kommer bli vuxen någon gång!

Regn... Snö!?

Imorse när jag slog upp mina små blå och tittade ut genom fönstret såg jag regn... Usch tänkte jag men Evo måste ut i vilket fall som helst så jag gick upp. Vid en närmare titt ut så upptänkte jag att det var ju inte alls regn, set var ju snö. SNÖ! Jag blev överlycklig. Drog på mig kläder och tog ut Evo på en promenad direkt. Vi var ute och gick en timma och det var riktigt skönt. Städade undan lite när jag kom hem så nu är det fint i lägenheten igen.

Gjorde lite mat och nu sitter jag här och kollar på Marie Antoinette, vilken jag skulle kollat på i lördags men det blev ju inget med det. Har inte mycket annat för mig idag så det gäller att passa på.

Snart är det helg igen.. Men vad gör det för skillnad? Jag gör ju samma saker dag ut och dag in i alla fall. Nu vill jag ut på äventyr! Så det så!

Drömprinsen - Filmen om Em

Jag tror jag redan har frågat detta men jag blir knäpp om jag inte får tag på den snart.

Jag kommer ihåg en film från när jag var yngre. En film som satte sig i mitt hjärta och som jag verkligen vill se igen.
Den heter Drömprinsen - Filmen om Em
Den handlar om Em som brukar sitta i sin gamla lekstuga, hon är 13-14 år men umgås inte med så mycket folk.
En dag brinner hennes lekstuga ner och branden var hennes biljett till "vuxen världen".

Jag har sökt med fakla och blåslampa under varenda jävla sten som finns men hittar den inte någonstans.
Så nu är min fråga: Någon som möjligtvis har filmen eller vet någon som har den.
Jag skulle vilja låna den för att få se den 1 (okej, kanske 2-3) gånger eller eventuellt köpa den.
Eller om det är någon som vet var man får tag på den?
Jag blir knäpp snart! Vill så gärna se den igen och få bli mer nostalgisk än med "Ebba och Didrik".

                                                                        

Snälla hjälp mig innan jag tappar förståndet helt!

Super Sweet 16.... Bitch!

Jag är en klagare. En riktig klagare. Jag granskar, hittar fel och klagar. Ja, sån är jag.

Sitter just nu och väntar på att jag ska orka gå till köket och göra mat. Findus Köttsoppa. Mums
Medans jag väntar på det kollar jag på Mtv's "My super sweet 16" och jag blir förbannad. Små, bortskämda, diviga nyblivna 16-åringar som får allt de pekar på bara de klämmer fram lite tårar.
De tror att de äger världen och vill att deras fest ska innehålla så mycket dyra saker som möjligt bara för att alla ska se att dom är bäst. I kvällens program är det en tjej, 3 äpplen hög med bröst som Pamela Anderson och hon beter sig som en riktig (förlåt) fitta! Undrar hur mycket hon skämdes när hon såg sig själv på tv. Om hon ens skämdes.
Såg en annan gång då det var en späd liten blond tjej som hade 3 olika, svindyra bilar, som hon aldrig körde för att det var FEL FÄRG! Så pappa slängde upp plånboken och köpte en Hummer... En jävla Hummer till fanskapet, med lite blått glitter i. Annat var det när jag fylde 16. Då åt vi tårta hela familjen och sen på kvällen åkte jag hem till min dåvarande pojkvän och hade mysigt. DET kallar jag födelsedag!

Personligt rekord

Idag har jag slått personligt rekord... I alla ligga i badkaret. Hela 32 minuter låg jag där.. Och det var riktigt skönt för en gångs skull. Förra rekordet låg på 20 minuter.. Haha.. Roligt att skriva ett inlägg om att man har badat i 32 minuter.

Idag mår jag lite bättre. Halsen är nästan inte alls svullen, vilket är riktigt skönt. Kan svälja ordentligt nu och kommer antagligen vara helt frisk till helgen. Är sugen på vin...

Ska upp till centrum snart. Ska köpa lite soppa och annan (billig) mat och kattsand. Åt ingenting igår, förutom frukost, så idag måste jag äta någonting. Har inte ätit frukost idag heller. Nä, nog om mina matvanor.

Ska klä på mig lite kläder nu så jag kan gå upp till centrum. Blir nog ett inlägg till lite senare.

Again!?

Det var då helvete! Jag är sjuk igen. Igen?! Vad är det med mitt imunförsvar? Det räcker med att jag tänker på en förkylning så börjar näsan rinna.. Kanske är så att jag har HIV, får man inte dåligt imunförsvar då?

Jag har fått för mig att det är torsdag idag. Varför? Det är ju bara måndag.

Nu sitter jag och kollar på Unga mödrar. Älskar det programmet. Så roligt att sitta och titta på, fast just nu sitter jag inte. Jag ligger ner i soffan och kollar samtidigt som jag bloggar. Är man sjuk så är man. Huvudet pulserar och jag är svullen i halsen och har lite svårt att andas. Men förshoppningsvis går det över snart.


Tira och Evo fick en ny kompis i lördags. Jag var lite orolig att Evo och Tira kanske inte skulle vara så snälla mot den nya lilla vovven.. Men tji fick jag och ögonen höll på att ploppa ut när jag såg denna stora hund. Han var större än Evo. Det gick hur bra som helst och på lördag blir det återseende dock utan Evo då han ska vara med sin husse hela helgen. Men då kanske Kompisen får vara med och leka lite mer än vad han fick i lördags. Så får vi hoppas att det inte blåser så förbannat mycket...

Organdonation

Ett ämne som berör. Ett ämne med lika många åsikter som det finns människor. Ett ämne om mänskligheten, egoism och givmildhet. Jag vet var jag står i detta, vet du?
När ni läser, tänk på att alla människor har rätt till sina åsikter och det bör respekteras. Men en diskussion är alltid välkommet.

Jag ryser till i hela kroppen när jag hör eller tänker på organdonation.
Jag kommer ihåg när jag såg en lapp i Brorsans plånbok när jag var yngre. En röd/grön lapp med orden Ja och Nej.
Jag läste på lappen och såg att det stod någonting i stil med "Har du bestämt dig?" Jag trodde först att det var inför något val men blev ändå nyfiken. Organdonation. Vad fasiken är det? undrade jag då.

Jag har funderat mycket på det med att donera sina organ när man dör. Huruvida jag vill det eller inte.
Jag har kommit fram till att jag vill verkligen inte donera mina organ. Jag må låta egoistisk men till mitt försvar vill jag heller inte ta emot ett organ från någon annan.

Jag ansér att mina organ är mina organ och blir jag så sjuk att jag skulle behöva en donation så låt mig hellre dö, Ödet bestämmer det i så fall. Jag kan låna ut pengar, kläder, skor och materiella saker. Men vid mina organ tar det tvärstopp.
I mitt hjärta finns ju all den kärlek jag har fått och gett till mina nära och kära under hela mitt liv. Det vill jag ha med mig i alla evighet, kärlek klarar jag mig inte utan.

Jag ser inte ner på folk som väljer att donera eller tar emot organ. Jag ser upp till dom för deras mod att göra så.
Men för mig är det omöjligt.

Har jag väckt någon tanke hos dig? Kanske aggressivitet eller kanske tycker du samma som jag?
Skriv vad du tycker och tänker!

La di da...

Ingenting har hänt idag... Absolut ingenting. Är ännu kvar i mina rutiner på lördagar och nu har jag kommit så långt att jag sitter vid datorn och om någon timma kommer jag att gå och lägga mig. Så är det.

Sitter just nu och kollar på Kanal5's musikmaskinen. Blir förbannad för att de inte svarar så som jag tycker att dom ska svara för jag har ju rätt! Synd att de inte hör mig igenom TV rutan, då hade det blivit ett jävla liv kan jag lova.

Idag är jag lite somrig av mig. Har faktiskt mina shorts på mig, plattat håret, inget smink och en stor svart hoodie. Mys idag. Funderar på om jag kanske ska tända lite värmeljus idag igen. Gjorde det igår när jag frös som mest och fan vad varmt det blev!

Googlade runt lite innan och hittade en bild som verkligen tilltalade mig. En bild som jag lätt ska placera någonstans på kroppen. Vet bara inte var än.


         Me Love!

Nu blir det till att kolla på Lilla Landet Lagom. Har bara sett det någon enstaka gång och det jag har sett har inte imponerat så värst kraftigt på mig. Får väl ge det en chans till... eller inte. NU ska det fan bli Marie Antoinette! Så det så!


...

To pull the trigger
Bring us to an end
Cant you see Im sorry,
My friend.
I wasnt even aiming
When I shot you down
Theres nothing I can
Change now.God natt världen!

Skulle jag ha lagt ut igår men min dator ville inte som jag ville så det blir nu istället :D
   
              Fia                                   Turbo                                   Bebis

  
             Gramse                                  Tira                                      Evo
kycklingen jag gjorde igår blev helt perfekt! Smakade faktiskt nästan liiiite godare än mammas :D

Restaurang Andréasson

Idag är det Anna som är kock. Kände att jag ville laga ordentlig mat, så idag blir det kyckling i bacon och purjolöks sås med jasminris. Har inte ätit det på jätte länge så det ska bli riktigt gott. Var inte så fasligt svårt att laga till heller.

Medans kycklingen är i ugnen och riset ligger under lock sitter jag här och lyssnar på Lars Winnerbäck och dricker vin. Passar också på att drömma mig tillbaka till den härliga kväll jag var och såg honom. Jag ville verkligen inte att kvällen skulle ta slut. Ingen annan existerade än jag och jag bara njöt av att vara Anna.

Har en liten depp dag idag känner jag. Efter allt som hänt får man faktiskt vara lite deppig, antar att det går över om ett litet tag. Brukar bli så.

Lina ville dricka idag men jag är inte så het på det. Sitter hellre hemma med ett glas och myser med mina värmeljus.
Är fortfarande lite dålig i halsen så det hade inte blivit något dricka ändå.

Imorgon är det lördag. Undrar vad som händer då. Vill att någonting ordentligt ska hända. Någonting som bryter alla mina vanor och rutiner. Någon?

Nu är maten klar! Uppdaterar, när maten är slut, med ett betyg och bilder,

Människan är DUM I HUVUDET!

Ja ni, sidan talar för sig själv. Någon kommentar kanske?

                                                                              Amazing Pierced Animals

Vill understryka att jag aldrig skulle kunna göra någonting sådant på mina djur!
Tatueringar och piercingar håller jag på med på min egen kropp!

Skumt...

Just det. Glömde tillägga en sak i föregående inlägg. Lena tittade lite på Tiras olika svullnader (vulvan och alla 10 bröst) och konstaterade att Tira är skendräktig, No shit Sherlock. Det hade jag redan räknat ut men det jag däremot INTE hade räknat med var att det skulle komma mjölk ur brösten på henne. Fan vad det sprutade när Lena drog lite i den ena. Min enda tanke var, jag vet att jag är sjuk, "Åh, då slipper vi köpa mjölk till kaffet".

Veterinären och bilder

Då har man kommit hem efter ett besök hos veterinären Lena på Djurdoktorn i Tannefors.
För att enklast förklara vad dom har för "fel" får de varsin kolumn, lite enklare för er att läsa också.

Evo. Vi sökte för att Evo är svart och kladdig i öronen och han kliar sig en del. Lena kollade igenom båda öronen och kollade hans vikt och sånt vanligt trams de håller på med. Kan stolt säga att Evo INTE är underviktig utan han är, för att citera Lena: "helt perfekt", vilket kändes riktigt skönt då jag har varit orolig över hans vikt.
Hon rotade lite i öronen och konstaterade att Evo har en öroninflammation och ska få precis likadant klet som Tira hade i öronen under 2 veckor. 670:- för det kalaset + recept på Surolan Vet.

Tira. Hon har ju haft de fulaste kala fläckarna på ryggen ett tag nu och på senare dagar har det blivit mycket värre. Så det var dags att ta henne till doktorn. Lena behövde ju inte kolla på tira speciellt länge innan hon förstod att det var någonting konstigt med hennes hud. Öronen var rena och fina, jämfört med hur de var förra gången men det skulle inte skada att droppa i lite klet i hennes med. Tira stod på britsen och skakade medans Lena pillade på hennes hud och kollade kroppen på henne också. Hon klippte bort hår på 4 ställen och skrapade hud med ett rakblad. Antagligen, som jag sagt innan, är det ett hudkvalster vid namn Demodex eller matallergi. Så nu blir det till att köpa svindyr märkesmat till henne. 
Hon ska ta antibiotika i 20 dagar så växer håret tillbaka på henne och hon kommer bli vacker igen! 630:- för det kalaset + recepet på Kefavet. 

För att ni ska få en insikt över hur Tira egentligen ser ut har jag tagit en bild. Det ser MYCKET värre ut i verkligheten.


De två stora kala fläckarna är där Lena skrapade.


Vi passade också på att leka Fotomodeller igår. 

                                                             
                                                                                        Mina älsklingar!
 

100 jävla frågor!

På begäran av Emma 

Detta var roligt att fylla i, men man behöver ha lite tid =) 100 frågor som ärligt ska besvaras.


1. Tre namn jag lyssnar till:
Anna, Pumpe och Cervix.
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Mina ögon och min humor.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Pratar först, tänker efter sen.
4. Detta är jag rädd för:
Mörker, spindlar och åska.
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Cigg, pussar av hundarna och kärlek.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Kullerbyttor, hjula och dricka öl.
7. Detta tycker jag om att göra:
Gå med hundarna, vara med vänner och sjunga.
8. Detta vill jag göra just nu:
Kolla på film med någon som betyder mycket.
9. Bästa känslan:
Kär!
10. Värsta känslan:
Övergivenhet.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner ska ha:
Dominant, kärleksfull och "skojfrisk"
12. Är jag kär just nu:
Inte mer än i kärleken själv.
13. Jag vill gifta mig:
Kanske, om jag hittar verkligen RÄTT.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Uppleva saker, få barn och hitta Han med stort H.
15. Min käraste ägodel:
Förutom hundarna är det datorn och mobilen.
16. Något jag vill ha i present:
En resa till Bergen och en rosa Digital Kamera.
17. Detta har jag på mig just nu:
Mysbyxor, ett linne och en STOR sönderklippt T-shirt.
18. Favoritkläder:
Hmmm, mina svarta jeans och någon svart tröja. Så länge det är svart :D
19. Favoritdjur:
Hund och Delfin.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Lars Winnerbäck musik, just nu i alla fall. Annars Rock! Yeah!
21. Favoritlåt just nu:
Metallica - Tuesdays gone
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
InSå, älskar! Matte, fy fuck alltså.
23. Stjärntecken:
Stenbock.
24. En bok jag gillar:
I skuggan av värmen av Lotta Thell
25. En film jag gillar:
Inte utan min dotter och Charlie and the chocolat factory.
26. Tv-program jag gillar:
Desperate Housewives
27. Favoritdoft:
Burberry's Burberry!
28. Detta äter jag gärna:
Linas Pasta/Tonfisksallad.
29. Dricker helst:
Äpplejuice eller Powerking.
30. Favoritgodis:
Lakrits.
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Los Angeles
32. Färg på mina ögon:
Blåa
33. Min längd:
1.69 cm över havet.
34. Jag tror på:
Kärleken
35. Jag spelar:
Dummare än vad jag egentligen är.
36. Person jag beundrar:
Mi Padre!
37. Så här bor jag:
3a i skägget med Mulla
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Inte en enda!
39. Det här tänder mig:
Fina ögon och ett fint leende.
40. Det här gör mig avtänd:
Dålig andedräkt eller "pang på rödbetan"
41. Favoritfärg:
Svart.
42. Favoritcitat:
"Livet är till för dom som lever"
43. En hemlighet jag vet:
Berättar jag det är det ju ingen hemlighet längre.....
44. Bästa present jag fått:
Livet självt!
45. Senast köpta skiva:
Hmm. Kommer inte ihåg. Tror det var typ Lars Winnerbäck...
46. Det jag är mest nöjd över mitt utseende är:
Mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Mina tänder.
48. Udda förmåga/egenskap:
Kan vända in en tänd cigg i munnen.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En katt.
50. Vad lyssnar du på just nu:
Tåget som åker förbi borta i Glyttinge.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag:
Städat hela jävla lägenheten
52. Var är dina föräldrar födda:
I Borås.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn:
Facebook fotouppladdning
54. Vilken är din favoritresturang:
Ming Palace!
55. När badade du i en pool senast:
2001 på Teneriffe
56. Har du varit med i någon skolpjäs:

Ja, när jag var liten.
57. Hur många barn vill du ha:
Fler än 4.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om:
Hip Hop
59.Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet:
Nepp, inte än.
60. Vad har du för TV-kanaler:
För många för att komma ihåg vilka.
61. Har du åkt moped någon gång:
Ja.
62. Har du busringt någon gång:
Ja.
63. Har du fått felparkeringsböter någon gång:
Nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump:
Nej
65. Vilken plats är den längs bort som du har besökt:
Teneriffe
66. Har du en egen trädgård:
Nej.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier:
Super Ted
68. Kan du alla orden i nationalsången:
Ja
69. Badkar eller duschkabin:
Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden:
Dead Silence
71. Favortipizza:
Benjamins special på Apollo
72. Chips eller popcorn:
POPCORN!
73. Vilken färg på läppstift använder du:
Inget, är ingen läppstifts typ.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång:
Nej.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling:
Nej.
76. Apelsin- eller äppeljuice:
Äpple
77. Vem är den senaste som du åt ute med:
The 3 M's. (Mulla, Mange och Micke)
78. Favoritchoklad:
Center
79. När röstade du senast:
Senaste valet
80. När åt du en hemodlad tomat sist:
Typ aldrig.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång:
Nej
82. Är du bra på matlagning:
Haha, näe verkligen inte.
83. Klarar du att tanka själv:
Klart jag gör. I'm no sissy!
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går påreklamtevekanalen:
Nej,
85. Pepsi eller coca cola:
Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb:
Nej.
87. Vad är det du senast handlade:
Kyckling, ris och wokgrönsaker.
88. Har du kräkts offentligt:
Nej.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
Den sanna kärleken är ju värt allt!
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja, självklart!
91. Har du ringt något betalnummer:
Japp, blocket och 020999099 :P
92: Kan man vara vän med sitt ex:
Klart man kan. Rille, du är bäst!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
Pappa innan han gick bort.
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
Skinnhead!
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:

Nått Tele2 skit.
96. Vad har du i din väska:
Ingenting. Använder bara väska när jag ska på krogen.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
Skriver dagbok
98. Vad har du att vara tacksam för:
Min familj och jag fortfarande lever.
99. Var hittade du den här listan:
Utmanad av Emma
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Haha. Ingen kommer göra det ändå :P


Pannkakor

Efter en timmes promenix med hundarna kom vi på att vi måste ju äta någonting idag. Det får bli pannkakor.
Lätt att göra och förbannat gott.
Var tvungna att gå förbi centrum för att köpa mjölk och ägg, tänkte att det göra vi skulle göra det på hemvägen efter promenaden. Började gå mot rusthållaregården vid 8 tiden. Var först en sväng förbi Elin sen vandrade vi. Det tog lite tid då hundarna skulle lukta på precis ALLT.

När vi var utanför centrum och jag tänkte skicka upp Malin att handla kom vi på att klockan var efter 9 och Willy's hade stängt. Hur fan gör vi nu? Näris! Dom måste ju ha mjölk och ägg på Näris, så vi gick in och kollade och fy vad jag hade rätt :D (kan vara Lina som kom på det också men vi säger att det var jag.)

Så nu väntar jag på att pannkakorna ska bli färdiga så jag får lite mat.

Imorgon är det fredag, undrar vad som händer då?

Bihåleinflammation och städning.

Har nog aldrig varit så tjock i huvudet som jag var när jag vaknade imorse. Usch, fy o blä.
Malin gick ut med hundarna och jag låg kvar i sängen och försökte sova, har inte sovit så mycket inatt.
Fick sms av Annie. Hon frågade om vi skulle ta en långrunda med hundarna senare, det hade varit riktigt roligt, har inte umåtts med Annie på jätte länge, men hon har inte hört av sig så det blir väl till att jag går själv om någon timma.

Vid 12 idag bestämde jag att vi skulle städa. Och jävlar i mina låda att vi har städat. Jag städade badrummet och mitt sovrum medans malin städade köket, sen hjälptes vi åt med vardagsrummet och hallen. Fy faen vad rent det vart nu.
Mitt rum är skinande rent, bara nya sängkläder som ska på nu. Skönt!

Ska sätta mig och vika tvätt som har varit i tvättpåsen i en vecka nu..

Ska kolla på "Marie Antoinette" när jag har varit ute med hundarna. Får se om Malin följer med. Evo ska minsann ha på sig sin klövje väska, så han är lite lugnare ikväll, eller om Tira ska få ha den. Hon behöver jobba lite hon också.

Imorgon blir det veterinären 9.20!

Nostalgi, hela kvällen!

Var uppe på Centrum innan för att inhandla lite mat till kvällen. Blev kyckling, ris och wok grönsaker.
När vi skulle betala passerade vi "filmlådan" och slängde ett litet öga dit. Hittade filmen "Marie Antoinette". Den har jag sett en gång och tyckte den var riktigt bra då så tänkte att jag skulle passa på att köpa den. 1 film för 59:- och 2 för 99:- så då kunde vi ju passa på att köpa 2. Rotade vidare lite i lådan och hittade en helt underbar serie från när jag var liten: "Ebba och Didrik"! Jag blev helt eld och lågor och övertalade min lillasyster att vi skulle köpa den. Och det gjorde vi!
Så nu blir det film för hela slanten hela natten. Skulle egentligen kolla på "Horton" men den funkade ju självklart inte på min DVD. Bränd skiva så klart.

Nu ska jag återgå till filmen och tänka på alla bra grejer från när jag var barn.. Haha, gammal jag lät där. 

                                                          

Nej! Inte igen!

Vaknade för en timma sedan, eller rättare sagt jag gick upp för en timma sedan. Hade legat vaken någon timma.
När jag vaknade kunde jag knappt svälja och huvudet bultade som en full tomte på julafton som vill träffa alla söt barn.
(han skiter ganska mycket i om dom är snälla, bara dom är söta)
Så nu sitter man här. Syster är uppe och hälsar på och jag bara snorar, hostar och knaprar panodil.
Förhoppningsvis är det ingen långdragen förkylning utan går över imorgon.Yeah right, som att JAG skulle ha sån tur.

Idag blir det till att städa, trots sjukdom. Har bara varit hemma några timmar men här ser ändå ut som fan.
Det ligger stora hårbollar på golvet och är jätte grusigt. Funderar på om jag ska ta och städa mitt rum också. Kanske byta lakan... Det är nog dags för det.

Hemma igen

Då var man hemma efter en långhelg i Falkenberg. Har ju uppdaterat er lite under tiden men det har varit dåligt med bilder tycker jag, så därför får det bli lite bilder idag.


              
Hälsade på Pappa.             Tira är pimpad           Ella studsar           Help the Pandas 

        
          YO!                       Brorsans orm.                            Ella!                             Undrar vem?


                           

                                                              Ibland får man vara lite ego!

Så mycket mer har inte hänt. Håller på att ordna en Playdate åt Tira och Evo till helgen, får se hur det går.
Mulla kommer inte hem förrän på söndag och så åker hon igen på måndag. Åh vad jag saknar sig din knasboll!

Allt har inte varit frid och fröjd i Falkenberg. Bestämde mig idag för att, efter 3½ års lång och trogen tjänst, slänga mina älskade UGG militär skor. Visst, de var inte så jävla snygga men ack så SKÖNA! Kommer sakna er mina Londoninköpta pjuks!

                                                                             
                                                                            R.I.P 2005 - 2008

Ambulans?

Nu sitter jag nyduschad i mammas säng och om en timma åker jag hem. Lite sorgligt men Malin följer ju med så jag har någon att gnabbas med på tåget. Ska byta tåg i Hässleholm idag, hoppas det går bättre än sist jag skulle byta.

Fick en "akutkörning" till vårdcentralen idag, eller ja Maria fick den. Jocke's bil startade inte så Maria fick hämta honom.
Undrar om han har funderat på att tanka bilen. Dom brukar funka bättre då, vet av egen erfarenhet.
Var sen på Gymnasiet för att tömma Marias skåp och passade på att hälsa på Lillebror också. Han blev konstigt nog inte så glad av att se oss som vi blev av att se honom.

Är framme i Linköping vid 6 tiden. Undrar om någon möter oss på stationen. Den som känner sig manad RING!
0735-804......... Haha.

Kommer inte dröja så länge innan jag befinner mig i Falkenberg nästa gång kan jag lova!

Sug på den du!

Om nu barbie är så jävla perfekt varför kan hon inte stå på egna ben?
Och varför måste man köpa hennes kompisar?
Aj, My eye!

Sista natten hos mamma, lite ledsamt faktiskt men jag har hunnit med en hel del när jag har varit nere.

Syster Maria och jag bestämde igår att vi skulle gå upp halv 9 för att gå ut med hundarna en timma och sen äta frukost, kvart i 9 fick jag ett sms: "Vi skiter i att gå nu va?" Det tyckte jag lät som en bra idé och låg kvar i sängen till halv 12.
Släppte ut hundarna i trädgården och sen åt vi frukost för att sen börja våran "äldsta-systrarna-Andréasson-dagen".
Och det har varit en himla massa bebisar idag kan jag lova!

Började att åka bort till Marias kompis Annika och hennes son Kevin (har inte en aning om hur gammal Kevin är men jag tror han är typ 5-6 månader). Där stod vi och pratade ett tag och tog en cigg sen bar det av till min gamla klasskompis från gymnasiet Emma. Där bjöds det på fika och jag drack kaffe för en gångs skull, eller som Maria tyckte: sött blaskigt kaffe, hade lite socker i. Emmas dotter Alva, 10 månader, var ett riktigt litet charmtroll och visade oss allt hon kunde och log riktigt stort när hon insåg att hon hade gjort någonting bra. Emma, hennes man Anders och Alva bor i en hallandslänga en bit utanför Falkenberg och jag blev helt salig. Så vill jag minsann också bo! Så hundarna kan få springa och leka hur mycket dom vill utan att man behöver oroa sig över att dom ska bli påkörda eller att det ska komma någon annan hund. Vi hade med oss Tira och Argos som sprang runt och lekte med Emma's übersociala hund Smulan. Vi stannade där i 3 timmar innan vi tyckte att det var dags att åka hem med hundarna så dom fick lite vila.

Vid 6 tiden bar det av till Gyllene Måsen där jag och Maria satt ett ganska bra tag och bara hade kul. Okej, vi åt lite också. Sen åkte vi ut till Carro, en annan gammal klasskompis. Har inte varit i hennes hus någongång så det var riktigt roligt. Och fy fan vad STORT det var! Jag var nästan rädd att jag skulle gå vilse bland alla rum men med Carros hjälp gick det bra. Hennes dotter Ebba, 14 månader, lekte med både mig och Maria. Hon lekte "tittut", ni vet när man sätter händerna framför ögonen och sen drar bort dom samtidigt som man säger "tittut". Jag tänkte att jag skulle skoja lite med henne och vara lite närmare henne när hon drog bort händerna men istället för att dra händerna åt sidorna flängde hon dom rakt fram och jag fick hennes lilla finger rakt in i ögat. Det sved lite granna kan jag lova, har ont fortfarande.
Ebba tittade på mig precis som att hon tänkte: Du får ju faktiskt ta och skylla dig själv. Och det kan jag hålla med henne om. Sen blev det fika där med i form av "Calles hembakade systerkaka". Då vi båda hade ätit nästan hela dagen kändes det som så blev det inte så mycket.

Vi 9 tiden var det dags att bege sig till nästa ställe. Lovade Carro att jag skulle komma tillbaka snart, vilket jag verkligen ska göra! Åkte till Jocke för att ta en cigg med honom men atmosfären var hemsk där när jag kom in så jag kände att det är väl lika bra att vi åker hem. Så den visiten varade bara i 45 minuter.

Så nu ligger jag är, i mammas säng. Nej, mamma ligger INTE här, hon är hos pojkvännen. Heter det pojkvän när han i själva verket är en "gubbe" på 48 år? Borde det inte heta "gubbvän" då? :S

Imorgon bär det av till skäggetorp igen och i veckan ska jag försöka få in ett veterinärbesök med hundarna. Tira har ju hemska kala fläckar på ryggen och Evo har massa klet i öronen. Man måste ju vara fin om man ska få nya kompisar. Eller?


Allt kommer ikapp.

Åh vad jag älskar att vara i Falkenberg men samtidigt hatar jag det. Jag hatar allt som har hänt här men samtidigt är jag glad för att det har hänt,för att jag har vuxit som person.
Åkte upp till pappa i förmiddags, det jobbigaste besöker hittills. Alla spärrar lossnade och jag grät. Föll ihop på marken och bara grät och skakade. Har aldrig reagerat så innan men jag antar att verkligheten äntligen har kommit ikapp mig. 
Var i stan med Brorsan, Ella och Maria med. Vi tjejer busade runt på gallerian, mest för Ellas skull, medans Brorsan var inne på apoteket. Sen blev det en sväng till Hemmakväll och sen åkte jag och Maria till Goggo, som blev överlycklig för att Tira var med. Åkte hem, åt middag hos Olle, hastade iväg in till stan igen för att lämna Maria som ska på krogrunda med laget ikväll, där hände det.....

Jag gjorde något som inte är bra för min egen hälsa men jag kunde inte styra därifrån. Bilen gick som med autopilot.
Jag blev på något konstigt vis exalterad, fick en klump i magen och till sist blev jag ledsen, för det var inte som det brukade, det var tomt. Jag kände att paniken började komma krypande och jag fick en känsla av att jag var tvungen att åka hem, till Linköping. Jag är inte trygg här längre. Jag var tvungen att stanna bilen för att lugna ner mig och samla mina tankar. Jag kan visst stanna här! Mitt förflutna kan inte göra mig ett dugg. Jag är starkare nu är då. Jag äger historien. Så fuck off och kyss mig i röven!

Får se om det kanske blir en sväng in till stan ikväll, nykter dock eftersom jag, som alltid när jag är nere, är fyllechaffis åt allt och alla. Men vad gör man inte för att få umgås med sina nära och kära?

3000:- för en taxi.

Efter många om och men är jag nu i Falkenberg.
Tog tåget från resecentrum 17.46, men det skulle ha gått 17.42.
I Mjölby kom konduktören och kollade biljetterna och jag drog fram min samtidigt som jag sa till honom att jag skulle byta tåg i Nässjö till Halmstad. Konduktören nickade till svar och jag fortsatte lyssna på musik och läsa i en skvaller tidning.

Tåget skulle vara framme i Nässjö 18.58 men 18.40 stannade tåget för att släppa förbi ett annat tåg. Jag började packa ner tidningen och hörlurarna i väskan så jag snabbt och enkelt skulle komma av så jag kunde byta tåg.
19.04 rullade tåget in på Nässjö station och konduktören ropade i högtalaren: "Vi är nu framme i Nässjö och för dem som ska byta tåg till Jönköping står det tåget inne på spår 7".
Men. Mitt tåg då? Tänkte jag och kände hur hjärtat började slå något snabbare. Nu täckte det inte bara med att vara snabbt av tåget. Nu måste jag vara så snabb att jag hinner gå upp för några trappor, kolla varitfrån mitt tåg skulle gå och ta mig till den perrongen på mindre än en minut. Jisses.

Jag tog tag i mina väskor, trängde mig förbi alla och sprang upp för trapporna, kollade på tavlan. "Spår 5", sa jag högt för mig själv och började springa mot tappan ner till perrongen. När jag var framme på perrongen var klockan 19.07, jag hade missat SISTA tåget till Halmstad. Vad skulle jag göra nu? Paniken kom krypandes och jag ringde mamma. När hon svarade började jag gråta. Näe, jag stortjöt. Jag berättade för henne hur det låg till och vi började ringa till höger och vänster för att fixa så jag kom hem. Jag letade efter OK/Q8 macken som skulle ligga bara en bit bort från stationen men hittade inte. Efter 1.5 timmars letande återvände jag till stationen, mamma hade under tiden pratat med SJ som hade lovat att de skulle betala en taxi bara jag letade upp Tågvärdarna. Dom skulle stanna till 20.15 bara för min skull. Men när jag äntligen fick tag i någon som kunde hjälpa mig berättade han att dom hade gått hem. Jag gick då till Nässjö Taxi, förklarade hur det låg till och dom ringde till SJ. Jag var livrädd att jag skulle behöva stanna kvar i Nässjö under natten. Men den trevliga personalen på Nässjö Taxi fixade så SJ betalade en Taxi resa åt mig.

När taxin stannade utanför mammas hus vid 23 tiden stod taxametern på 2992:-
Tack för en trevlig resa, SJ.

Önskningar

Jag har en önskning. Näe, inte bara en, jag har en jävla massa önskningar men bara en jag ska ta upp nu.

Jag vill att min blogg ska bli en av de större. En blogg som gör skillnad. En blogg som skildrar en vanlig människas liv, en blogg UTAN mode, UTAN flaschiga bilder från "Finest" och "Stureplan", UTAN inlägg om att "Idag har jag varit med i en JÄTTESTOR modetidning där allting handlade om mig och jag fick bära designer kläder som var gjorda helt efter mina mått". En vanlig jävla blogg om hur livet faktiskt är för majoriteten av Sveriges befolkning.

Vi vaknar inte upp med ett snyggt färdig sminkat ansikte. Vi får snåla för att få pengarna att räcka hela månaden.
Vi har våra dåliga dagar. Vi är lite små feta men bryr oss inte så mycket om det. Vi har inga årskort på S.A.T.S.
Vi får inte heller gratisdrinkar på krogen (inte jag i alla fall) eller inbjudningar till galafester.
Men vi är förbannat glada ändå!

Jag vill visa världen att vi vanliga människor kan faktiskt vi också. Så det så.

Sen önskar jag mig en rosa häst med lila strumpor i julklapp också!

Novemberljus!

Idag var jag, Mulla, Johanna och vovvarna inne i stan och kollade på Novemberljus.
Har ju pratat om det ett tag och nu tog vi tummarna ur röven och åkte dit. Mulla, Johanna och Tira åkte bil medans jag och Evo åkte buss. Det gick jättebra.
Mötte Mulla och Johanna på Stora Torget och sen började vi gå.
Jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta efter fiaskot förra året. Vi åkte till Berga och kollade på tre träd som var inlindade i något rött tyg. Men det mina ögon skådade idag var otroligt!

Rundan tog nästan 2 timmar och hundarna är lite lagom trötta nu. Skönt är väl det.

   

Ett litet smakprov av vad jag fick beskåda idag.

Personligt meddelande!

Ett meddelande till: Malin Larsen ägare till Moltazz!
Kul att höra någonting från dig! :D Vart glatt överraskad när jag såg att du hade läst min blogg!
Hör av dig! Telefon eller msn!

Scrubs

Då sitter man här igen och kladdar lite.
Sitter och kollar på Scrubs, fast just nu är det ju reklam så då tänkte jag blogga lite.
Fast vem bloggar jag för egentligen? Är det för min egen del eller är det för de få som läser den?
Jag skriver ju inte så intressanta grejer så det är nog för mig själv. Så som det ska vara.

Mulla sover hemma inatt och har tagit Tira till sitt natt sällskap medans jag får ha hårbollen. Mysigt!
Då kanske han ligger i sängen lite mer. När Tira ligger där ligger Evo alltid på golvet. Fram tills han tycker att jag inte ska sova längre på morgonen. Då hoppar han upp och trampar på mig. Han är så söt.
Ska bli skönt att få ha täcket helt för sig själv i natt. Det är ju ett tag sedan jag gick det sist.
För er som inte vet är Tira en jävel på att sno åt sig ALLT täcke på natten. Fråga mig inte hur min lilla gris lyckas, för det vet jag inte.

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag är nere hos tryggheten i Falkenberg!
Har lovat mig själv att jag ska ta med Tira och gå ner till stranden på morgonen på Lördag om vädret tillåter. Får väl ta med mig Argos också, så dom får springa lite båda 2.
Hade även tänkt ta med mig vovvarna och gå längs Ätran. Börja vid Tullbron, gå bort till Laxbron och sen tillbaka fast på andra sidan. Någon Falkenbergare som kan tänka sig att gå med mig?

Nu är reklamen slut.

God eftermiddag!

Vaknade tidigt i dag med men låg kvar i sängen idag istället för att gå upp direkt. Så där låg jag med mina vovvar och hade riktigt mysigt!
Efter att Mulla ringt gick vi upp för att gå ut och kissa. Väl inne igen fick dom mat och nu är dom instängda i mitt sovrum så jag kan få damsuga i fred. Ja, jag vet att jag damsög igår men med den mängden hår som samlas på vårat golv under en dag är det knappt så en gång om dagen räcker. Passade även på att moppa golven med, det var lite tassavtryck lite överallt, så nu luktar det citron i hela lägenheten. 

Satt uppe och kollade på Kanal 5's valvaka inatt. Det var riktigt roligt att kolla på. Inte så mycket politik prat utan de visade mest massa gamla presidenter och deras valkampanjs filmer.
Barack Obama är ju då USA's nya president. Jag är inte så insatt i det hela men det känns som att han kommer göra ett mycket bättre jobb än vad George W Bush någonsin gjorde. Det skulle i och för sig vem som helst klara av.

Undrar vad dagen bjuder på idag. Vet i alla fall att jag MÅSTE gå upp tidigt imorgon. Har tvättstugan mellan 06-11.
Någon som känner att den vill komma och hjälpa till?


Modeblogg

Vad är det med dessa modebloggar? Att varje dag lägga ut en bild på vad man har på sig och var man har köpt det?
Haha, lek med tanken att jag också skulle börja göra det. Det hade blivit förbannat tråkig läsning. T.e.x

Måndag 3 November

(Här ska det då vara en bild, ni får använda fantasin)
Dödskalle Linne, GeKås
Tröja: Everlast Hoodie, GeKås
Team Sportia Mysbyxor, Team Sportia

Tisdag 4 november
Lila linn, GeKås
Svart Hoodie, Stadium
Team Sportia Mysbyxor, Team Sportia

Ja.. You got the picture?

Vem orkar sen ta kort på sig själv varje morgon? Bara för att publicera det för att kanske få någon mer läsare?
Vi ska inte tala om hur många timmar de tillbringar framför spegeln bara för att få maken att sitta perfekt.
Gud alltså. Dagens ungdom.. Haha.


Jag och hundarna sitter och kollar på South Park. Japp, hundarna kollar också.
Cartman sa någonting och båda hundarna lyssnade intensivare än vad de någonsin gjort på mig.
Knepet är nog att man ska prata som en seriefigur. Funkar säkert.

Näe. Nattrundan med vovvarna och se ska jag planera vad jag ska ha på mig imorgon, så allmänheten får beskåda min skönhet. :P


Duktig idag!

Idag vaknade jag förvånansvärt tidigt. Vid halv 10 öppnade jag mina små blå, gick och duschade, gick ut med hundarna och åt frukost. Fanns inte så mycket att välja på hemma så det blev müsli men färsk frukt och mjölk. Var inte jätte gott men det funkade och jag kände mig nyttig. När skålen var tog och magen mätt började jag städa. Damma av i alla hyllor och damsugade, städade undan i köket, sprang fram och tillbaka med sopor och sen bar det av till centrum där jag köpte lite ingredienser till det som står på dagens meny och bröd till morgonens frukost.

Igår köpte jag biljetter ner till Falkenberg. Åh vad jag längtar! Att åka till Falkenberg är som att åka på utlandssemester!

Skrev ett långt och fint inlägg innan men som tyvärr förvann då datorn inte ville som jag ville...

Vad FAN är det som luktar?

Sitter i min ensamhet och känner att det börjar lukta lite unket.. Typ ruttet.
Jag lyfter på armarna och luktar i min armhåla men där luktar det deo, duschade för 10 minuer sedan så det hade varit konstigt annars.
Luktar vidare och undrar om det kanske är pizza-salladen och pepperonin som står på bordet, går med raska steg ut till köket för att slänga skiten men när jag kommer tillbaka luktar det ännu mer.
Jag kollar under sofforna och bordet men hittar ingenting. Vädrar lite medans jag röker men doften är kvar. Kanske är någonting som ligger under dynorna? Letar med handen men hittar ingenting.
Börjar bli lite irriterad och sätter mig i soffan där Tira ligger och hör då hur hon, högt och ljudligt, fiser och en doft av rutten champinjon når mina nösborrar. Hundjäveln har legat och fisit i godan ro menans jag sprungit runt och letat efter orsaken. Usch. Imorgon blir det en diet på luktfria grönsaker för henne!

Arg

Idag är jag arg, eller jag blev det för en liten stund sedan.
Satt och kollade på mina skickade mail och såg ett mail som gick till Marcus när han skulle köpa Evo. Han lät då som en jätte bra kille och när vi träffade honom så var han undarbar mot honom, då hade jag inte en tanke på att han skulle lämna Evo ensam i en lägenhet på Gotland och dra därifrån. Hur fan kan man göra så mot ett djur?
Samtidigt blir jag arg på mig själv för att jag sålde honom till Marcus. JAG hade ju kunnat stoppa det.
Och att Marcus sen inte svarar när man ringer, skickar sms eller mailar tycker jag är illa med.
Har man gjort någonting så får man ju stå för det!

Har idag varit på AMS, vill ha ett riktigt jobb som jag trivs med.
När vi skulle gå till bilen sen så var hon borta! Bilen stod inte kvar. Vi åkte upp till 3e våningen, som vi visste att vi hade ställt bilen på. När vi inte hittade den gick vi till 4e våningen, utan resultat bar det av till 2a och 1a våningen men ingen bil. Så det var bara att gå tillbaka till 3e våningen och där stod hon. Jag tror att bilen ville retas lite med oss så hon åkte runt lite själv, typ som att hon ville leka kurragömma!

Nu ska jag äta min pizza från igår och vänta på bättre tider.

                                                                       

Profilbilden

är nu bytt.
Kom på att jag inte ville ha kvar en gammal svartvit bild från när jag var 18 år.
Jag ville ha en som visar den jag är nu.
Jag måste verkligen skaffa mig en digital kamera så jag kan ta lite mer kort.

Var ute med hundarna precis. Fy vad kallt. Evo gjorde en konstig sak när han skulle bajsa. Han vände upp röven mot en lyktstolpe och lyfte på ena benet. Undrar om han fick en brainfreeze och glömde bort vad han skulle göra när han "satte" sig i "skitställning".

Nu går Annas ögon i kors så det blir till att sova nu. Ska ju spela Guitar Hero med arbetslösa Mulla hela dagen lång.
Okej, ska till arbetsförmedlingen en snabbis också.

God natt.

It's back!

Haha! Jag har fått tillbaka mitt internet!
Så nu har jag surfat runt på varenda blogg jag kan komma på att jag vill kolla på.
Tror att jag har glömt vad jag brukar göra på internet.. För jag kommer inte på nu vad jag ska göra. Har tröttnat lite på att kolla grejer på youtube. Jag kanske helt enkelt bara ska gå och lägga mig.

Har förbannat irriterande nerver i ögan. Det hoppar och rycker i ögonlocket, MYCKET. Fråga Mulla. Hon såg det.

Har inte bloggar på några dagar men har ändå inte laddat upp något att skriva. Jag kanske börjar tappa formen?

Ska i alla fall vänta på Insider och äta mina pepperonis.

Internetlös och Hällivin

Fuck. Då sitter man där igen utan något internet. Har snart inget hår kvar på huvudet så mycket som jag har slitit i det.
men det kommer förhoppningsvis tillbaka snart...

Syster var ju här, hade trevligt och satt uppe på nätterna och kollade på film. Hyrde 5 filmer för 100 kr så vi hade lite att göra. Fick till och med se lite snö och Annas smile vart stort, tur jag har öron annars hade det gått varvet runt.

Igår fyllde Lina 18. Satt i "Marketegshuset" och drack och sen bar det av till krogen. Var riktigt kul faktiskt. Drack inte så mycket så jag vet precis vad jag gjorde igår och kommer ihåg allting. *klappar mig på huvudet*
Vart inte så mycket dans som jag hade hoppats på för en annan fick ju sitta och vara öl- och väskvakt till vissa.... Inga namn nämnda Jävla Jocke!

Idag blir det mys med Mulla och Johänna Banänna. Pizza och Miami Ink. Finns ju INGEN sexigare än Ami James!


Kan jag inte bara få sluta känna? Sluta söka desperat, sluta infinna mig i saker som inte alls är bra för mig.
Jag vill verkligen inte känna som jag gör. För mycket känslor, tankar och likheter med saker från mitt förflutna. Ett förflutet som jag inte vill ha någonting med att göra.
Kan inte du bara sluta vara en del i mitt liv? Du får gärna finnas där men snälla, finns till på ett plan som inte är så som vi haft det nu.

RSS 2.0