Man slutar aldrig förvånas

Ja... Det är inte lätt att vara liten. Älskar att börja mina inlägg med lite kryptiska meddelanden!

Har tvättat 3 veckors tvätt idag. Det tog tid! Men som tur är hittade jag ett program som bara tog en timma iställetför 2 som det har tagit innan. Har tyvärr lite kvar som ska tvättas imorgon.

Har fått ett bud på golfen också. Men sänker mig inte under 3000:- så det var synd för honom, hoppas han nappar på den bara så jag blir av med skiten!

Äter nu en macka med Kalles Prickiga! Damned gott alltså.

Näe, scrubs och sen får vi se vad jag hittar på.. Funderar på att städa lite i natt. Är ju inte ett dugg trött. Dammsuga får jag göra imorgon annars väcker jag grannarna.

Ny header och nytatuerad.

Följde ju med Mulla för hon skulle tatuera sig igår. Jag vart så förbannat sugen så jag gjorde en jag också. Nu är jag sjukt sugen och motiverad till att täcka hela armen! Har inte varit det till 100% förut men nu är jag mer än redo!
Täckte över mitt spindelnät på underarmen med en ros och dödskalle. Så nu kommer hela armen gå i samma tema!
Ska bara skrapa ihop pengar till det först.

 

Nu ligger bilen på blocket med. Orkar inte hålla på mer, känns som att jag inte kommer någon vart. Ska köpa mig ett busskort för pengarna jag får för den. Om jag nu får några pengar. Kanske får betala för att bli av med den. Det vet man ju aldrig..

 

Headern är också ny. Testade lite på Photoshop. Ska ju hjälpa Elin med hennes så jag testade lite på min först.. Nice eller?


Dålig uppdatering.

Det har varit otoligt dålig uppdatering från min sida nu ett tag. Skärpning!
Idag ska jag och Mulla ut till Ulrika. Mulla ska bli av med oskulden.... Första tatueringen och jag följer med som moraliskt stöd. Hålla handen och badda pannan på den lille stackaren ska jag göra.
Funderar också på om jag ska gra en egen när jag ändå är ute. En text, men vi får se hur det blir med det.

Nu står en nyduschad Mulla och ser lite lagomt stressad ut, så det är väl dags att jag går då...
Lägger ut en bild om det vart någon gadd.

Otursförföljd!

Fy fan säger jag bara. Kan man ha mer otur än jag? Grädden på moset hade ju varit om jag inte fått min lön idag.
Bilen har ju börjat krångla igen, var och köpte nytt batteri och startkablar. Med kablarna funkade det inte så vi bytte batteri. När jag kom ner till bilen märkte jag att hatthyllan ligger löst i baksätet. Där hade jag inte lagt det. Skulle flytta över hundmat och kattmat till bagaget och märker att slutsteget och en stereo är borta. Stereon jag hade i baksätet var också borta. Jag har haft inbrott i bilen. Helvetes jävla rövar som går in i min bil och plockar saker. Det som är lite konstigt är att jag hade högtalare löst i bilen också som de lätt kunde plocka och Mullas dämpare men dom har de inte rört. Så jag är ju inte speciellt glad idag. Måste ju köpa ny stereo också. Suck. Det ska i alla fall bli en med världens jävla larm och usb port.

Nu är det nya batteriet i också, så jag kan åka till jobbet imorgon. På söndag ska vi mäta och se om det är jorden det är fel på..

Nu har jag köpt ny kattsand. Svindyr men den ska vara bra sägs det, så nu luktar det gott här inne. Ska tända lite värmeljus med äppeldoft sen!

Kaputt

Bilen är kaputt igen. Har varit och inhandlat mig ett nytt batteri och ska köpa startkablar. Ska ju jobba imorgon och behöver därför bilen. På söndag slutar jag 16.00 så då blir det Linköping igen för att kolla jorden och skit.
Nu ska vi till stallet.

Hemfärd

Då är det dags att åka hem då.. Snart i alla fall. Väntar på att Mulla ska vakna till så vi kan åka. Jag längtar hem till min vovve och mina katter. Ska hämta Tira i skägget när jag kommer hem sen blir det till att åka till Gramse och Baloo och ge dom lite kärlek och värme. Hade faktiskt tänkt vara i Skänninge hela veckan. Åker in på fredag en sväng, löning, och sen är det jobba i helgen som gäller. Skönt. Har inte gjort det på ett tag.

Har hunnit med ganska mycket nu när jag varit nere. I torsdags när vi kom ner åkte vi in till Harry's och gjorde Popquiz. Det gick inte så bra för oss men det var roligt i alla fall. I fredags var vi och hälsade på Mormor, där åt vi lite mat och sen hade vi sexparty och sen hyrde vi film som vi satt och tittade på. Mysigt var det. I lördags åkte jag och Mulla och köpte skor. Fick ett par svart/rosa. Riktigt fina! Sen firade vi Ella, som fyllde 3 den 17e. Som vanligt när det är någonting hemma hos oss så blir det mycket flams och trams. Otroligt mycket minnen pratas också och det är alltid lika trevligt. Sen på kvällen åkte jag och Mulla till Chanique. Där körde vi lite "Sanning och Konsekvens" Det var riktigt roligt. Fick skicka iväg massa knäppa sms och sen fick vi uppdrag vi skulle göra på krogen men dom glömdes bort när vi väl var där. Krogen var samma som vanligt. Massa turkar och fjortisar. Åkte hem vid halv 3, inte för full men inte helt nykter. Igår var det pizza inne på Falkenberg's. Det var riktigt gott! Sen spelade vi kort med Tisse och hans kompisar och sen kollade vi på Pulp Fiction. Idag åker vi hem.

Borta bra
Hemma bäst

Trött

Idag är jag riktigt trött.. Äckligt trött. Gick upp för en timma sedan när Mullas mamma kom hem och hade ont i magen. Stackarn. Tänkte så mycket på pappa då. Nu ligger hon på soffan och sover.
Jag gick och duschade, vilket var riktigt nice, och nu sitter jag i Mullas rum och väntar på att hon ska komma hem.

Jag har sovit riktigt dåligt inatt. Kunde först inte somna, sen vaknade jag av att Mulla pratade i sömnen. Sen vaknade jag av hennes väckarklocka. Kl 8 körde jag henne till skolan, tillbaka hem för att försöka sova lite till. Vid 9 var Thim hemma en stund och röjde runt som en annan galning. Somnade om och för en timma sedan kom Carina hem. Då tänkte jag att det var lika bra att gå upp. Så nu är jag ren och uppe. Funderar på om jag ska gå upp till centrum och köpa våran färdkost. PowerKing och godis. Skaplig sockerkick vi kommer få när vi sitter i bilen. Mamma och familjen kommer ju tro att vi är höga eller någonting när vi kommer ner.

Ska ta en sväng förbi familijen Södergren också. Dom har ju äntligen hittat ett hus. Eller inte bara ett hus, en hel gård som dom bor på. Maria skulle vara där också så då får jag träffa henne med!

Näe, centrum var det ja...

Höst.

Nu har hösten kommit. Hade faktiskt mössa på mig igår. Frös som bara den om öronen.
Nu har bilen tonade rutor också. Jag, Elin, Becka och Tommy pillade med det igår. Jag kan säga att jag är glad att jag inte gjorde det själv. Det var väl inte så svårt med det var jädra pilligt. Så nu är det bara lådan som fattas och sen är jag nöjd. Lådan har jag ju iofs det är sladdarna jag inte har. Får se om jag kanske får tag på lite sladdar idag. För då är jag hel nöjd!

Ska snart ta tummen ur och städa upp lite i min lägenhet. Fick i alla fall upp mina nyinköpta tavlor. Eller ja, jag köptedom för en månad sedan. Men dom är det nyaste i alla fall.

Nu ropar disken i köket så det är väl bäst att jag springer dit och tar hand om den.

Home again

Jaha, då är man hemma i Skänninge igen efter en helg i Linköping.
Mulla kom och hämtade mig i fredags eftersom Gölfen strejkar igen. Förbannad gör den mig.
Var med Mulla på jobbet och sen kollade vi på film med Klint och Lina. Det var mysigt och någonting annorlunda mot vad vi brukar göra.

I går var det sexparty hos Lina. Riktigt roligt var det faktiskt. Ganska mycket folk var det också. Sen satt vi på brasken ett ganska bra tag. Jävla Camberg till att lura på oss massa tankenötter. Men jag och Lina löste den till slut ändå. Haha!

Nu kollar jag på Nothing Hill och sen blir det de sista avsnitten av One Tree Hill säsong 6.
Värmeljusen är tända, Tira sover i soffan, Gramse på golvet och Baloo i mitt knä. Kan det bli mysigare?

Imorgon tänkte jag att jag skulle försöka mig på att tona rutorna på bilen. Någonting måste jag ju göra. Jag kan ju inte bara låta den stå. Så får vi hoppas att Mulla och Bengt kommer hit imorgon och hjälper mig med lite kablar.

Livet har raserat.

Vad fan är det som händer? Allting bara rasar.
Jag visste att det var illa men att det skulle vara så illa visste jag inte.
Hjärtat gick i 1000 bitar, är det så konstigt egentligen? Vi har ju samma kött och blod!

Jag tänker på dig! Det ska du veta. Även om du inte alltid varit så snäll ska du veta att du betyder mycket för mig.
Du är ju för fan Familj!!!

JÄVLA GUD! Eller vem fan det är som styr där uppe.

Vad i helvete har jag gjort för fel? Allting går bara emot mig just nu.
Skulle in till Mjölby för ett ärende idag. Ställer bilen på kvarnen parkeringen går ivg och fixar det jag ska. Kommer tillbaka och stoppar nyckeln i hålet och vrider om... vad händer? Jo, INGENTING! Den krånglar igen!
Fick stå i 45 minuter och vänta tills en snäll själ kom och hjälpte mig med startkablar. Bilen startar och jag åker hem. När jag är hemma stänger jag av bilen och försöker starta igen... Inget händer. Suck. Byter batteri, helt själv, men inte heller det hjälper. Suck. Pratade med lite folk och dom säger att det antagligen är för lite jod (eller hur fan det stavas). Så på söndag ska jag, men hjälp av H-I mäta batteri och generatorn. Vad skulle jag gjort om inte han fanns?

När jag kom in för att vänta på Mulla som ska hämta mig till Linköping sätter jag på TV'n och bilden är svartvit. Vad i helvete? Har jag en TV från 50-talet eller vad är det frågan om? Det är ju inte första gången det händer heller.

Nu ska jag åka in till Linköping och gå på Date.. Ja. Jag ska gå på date!

Sug på den du din tjuriga jävel. Lugn och ro? Vem är det som gjorde så att det blev så här?

Jävla hallon!

Sitter hemma och ska snart gå ut på en långpromenad med Tira.. Men innan jag gör det måste jag vänta på dom där förbannade hallonen på Farm Ville. Det är bara 4% kvar och jag vill skörda innan jag går ut så dom inte vissnar..
Gud att man ska bli så beroende av ett spel. Helt sjukt.

Idag låg jag och Tira och sov till halv 12. Det var riktigt skönt. Baloo låg också jämte oss i sängen. Han har varit riktigt mydig hela natten. Inte så jobbig som han brukar vara annars den lilla rackaren.

Ska upp till Östenssons sen och köpa mjölk så jag kan få i mig lite måltidsersättning. Måste få någonting i magen även om jag inte har mat hemma.

Nu är dom äntligen klara. Skörda och sen spåret med Tira.

Utslagen

Idag har jag legat utslagen i soffan hemma hos Lina. Jag har varit helt slut och sovit nästan hela tiden. Är yr i huvudet och riktigt seg. Eftersom vi fixade bilen igår hade jag bestämt att jag skulle åka hem skapligt idag och vara hemma hos mina katter ett tag. Med skapligt menade jag vid 13-14 tiden.. Men jag var inte hemma förrän vid 18. Tror jag i alla fall.

Nu är jag hemma i alla fall. Har duschat och tänt lite värmeljus med äpple och kanel doft. Så nu luktar det gott i hela lägenheten. Blev lite piggare efter duschen men jag är fortfarande seg. Både i huvudet och i hela kroppen.
Tira ligger jämte mig i soffan och sover. Hon tycker nog att det är skönt att vara hemma. Så slipper hon ha en liten Rockie hängandes i huden på henne. Han är ju bara för söt men även en liten Tira behöver lugn och ro ibland.

Imorgon ska jag till Väderstad och plocka ur saaben som ska skrotas snart. Lika bra det eftersom den inte är riktigt säker att åka med. Hoppas jag får tillbaka skatten på bilen snart också, och försäkringen. Är lite dåligt med pengar på mitt konto och inga cigg har jag. Eller jo, jag köpte ett paket innan så jag har ju till i morgon. Tur att jag har nikotintuggummi hemma också. Och en dosa snus för nödsituationer och det är väl ändå detta...

Jaja, nu ska jag inte sitta här och klaga mer. Kunde ju faktiskt ha varit värre.

Fått mycket gjort idag.

Idag började dagen 5 i 8 då Jånke knarkade på dörren. En väldigt trött Anna går upp ur sängen och lindar täcket omkring sig och öppnar.
Eftersom min bil inte funkar fick jag låna Mullas (<3) bil för jag hade en tid till sjukan halv 9. Efter sjukan åkte jag till Lina och beställde en ny generator till bilen. Med det avklarat körde jag Mulla till skolan och sen åkte jag hem till Skänninge där jag pussade lite på mina katter och duschade. Skönt det var att duscha i sin egen dusch kan jag lova. Jag passade även på att åka förbi Blodbussen för att bli blodgivare. Sen åkte jag tillbaka till Linköping. Jag och Mulla åkte till Söderköping för att jobba. Mulla jobbade och jag hjälpte till lite. Sen åkte vi till Statoil för att kolla om vi hittade min penna till mobilen som jag tappade förra veckan och titt på fan: där låg han!!!! Jippie. Han var iofs smutsig och repig men han funkar. Sen åkte vi och åt lite.
Efter maten åkte vi ut till Klockrike och Mullas pappa för att hämta grejer så vi kunde tvätta Mullas bil.
Men när vi kom hem igen tyckte vi det hade blivit allt för sent så vi gick upp till Mulla och la oss i hennes säng och kollade på Twilight! Me LOVE that movie!

Nu sitter vi hos Lina och har spelat lite kort. Jag vart så förbannad för att spelet inte ville som jag ville så jag gav upp.. Vet inte vad men jag är lite känslig av mig.

Så har min dag sett ut så imorgon ska jag och Mulla mecka generator!  Tjejer kan!


Just det... Jag har lekt fotograf idag också!

Ny generator på väg!

Jaha... Trode ju att jag fått igång bilen men icke sa nicke. Figge P var här igår och satte i ett nytt batteri i bilen och det funkade någon timma men när vi hade varit ute i Brokind och Bjärka-Säby så började den krångla igen. Tänkte att det är väl ingen fara så då åkte vi ut till Figge L's land. På rakan it mot Kisa, Vimmerby började stereon krångla något jävulskt så vi stannade för att fixa till den men när jag skulle starta bilen igen så gick det inte. Då ringde klockan om att det faktiskt är generatorn som är trasig. Fast vi kollade kolen igår och den var okej så då trode vi att det inte var den men så fel hade vi....
En ny generator är i alla fall på väg. Imorgon åker jag och hämtar den och sen så byter vi. Så imorgon får vi hålla tummarna jävligt hårt! Skulle ju åkt och lämnat blod idag också. Får se om jag hinner göra det nu när jag ska hem och mata katterna. Får låna Mullas bil så jag kan ge mina stackars djur mat i alla fall.. Eller jag ska inte lämna blod. Jag ska testa och se om mitt blod är okej. Så efter det får vi se om jag är bra som blodgivare.

OM den nya generatorn gör susen för bilen så åker jag hem till Skänninge imorgon och stannar där ett tag.. Mina katter behöver närhet och kärlek och jag behöver komma bort ett tag. Skägget i all ära men hemma är nog ändå bäst tror jag.

Så är det med det. Uppdaterar er imorgon om hur det går med bilen och om jag kommer hem överhuvudtaget...

Just det... Mitt tangentbord på datorn är knasigt... Det var visst någon som spillde lite cider på det i fredags så vissa tangenter går inte att trycka ner utan våld. Nämner inga namn men Mulla, du är ju inte så smidig men förbannat söt! ;)

Batteri haveri.

Jävla bil fan...
Det är nog inte meningen att jag ska ha bil egentligen.. För du är Gölfen knasig också.
Som tur är så är det ju inte bromsarna denna gången utan batteriet.
Han startade hur fint som helst i Vikingstad igår jag åkte hela vägen till Coop Konsum i Skänninge och när jag kommer ut så startar den inte. Jag fick ringa till H-I som kom och hjälpte mig med starkablar. Han sa att jag skulle köra en sväng för att batteriet skulle laddas lite. Sagt och gjort. Jag körde till Mjölby och tillbaka men när jag hade stannat bilen hemma sen så startade den likt förbannat inte.
Jag gick in och funderade på hur jag skulle göra. Ringde H-I igen och han fick komma ännu en gång och starta med kablar och jag körde till Linköping. Då borde ju batteriet laddats så man får igång bilen i alla fall men icke sa nicke.
Så nu står jag här i Linköping utan pengar och ett batteri som måste bytas ut. Suck. Aldrig går det min väg. Funderar på om jag kanske ska gå ner och rolla den nu när den ändå bara står. Den måste ju bli klar någon gång.
Får starta den med kablar på måndag så jag kommer hem till mina katter så får jag stanna där tills batteriet är nytt. Katterna kommer bli glada i alla fall..


Ikväll blir det Birthday party för Klint som fyllde 21 igår. Får se vad för folk som kommer. Jag har inte druckit med Skägget folket på ett väldigt bra tag så det kommer nog bli riktigt kul. Om jag inte tänker för mycket på bilen vill säga..
Fast vad kan man begära av en bil för 3000:-?

Ska dra mig ut till Ikano där Figge och Elin är. Ska köpa mig ett nässmycke så ska jag pierca näsan ikväll.. Eller inte jag, Elin ska få den stora äran att göra det. Det är ju som hon som gjort det första så det kommer bli nice. Har alltid viljat ha en i andra näsvingen också och det ska jag få nu. Men först ska jag sparka upp en bakfull Klint och en trött Lina ur soffan för det är förbannat tråkigt att sitta här själv..

Jag har vunnit!!!!

Jag vann! Första gången någonsin jag har vunnit någonting! Yey!!!!

The new BFF



Dancing in the dark

can we try again 
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love
never enough
love

Spökvandring! Nr2

Japp, igår bar det av igen. Fast med lite mer människor i bilarna. Jag, Mulla, Elin, Lina, Klint och Rockie i min bil och Micke, Jocke, Ante och Figge i Mickes bil. Hela resan började väl inte så bra. Mickes bil började brinna på motorvägen. Dom hade knytit en handduk runt avgasröret så det var den som hade börjat brinna.. Vi ringde till dom och sa att det brann så det var bara att stanna och fixa till det.

Väl framme vid Löfstad så vågade jag och Elin inte gå fram utan de andra gick upp till slottet men de varken såg eller hörde någonting så vi åkte till Ekenäs. Där hörde eller såg dom ingenting heller medans jag och Elin såg massa skumma oförklarliga saker.

Sen åkte vi till Stjärnorp men där gick vi inte upp så vi åkte till Ljung. Där åkte vi fram till slottet och när vi hade stannat bilarna var det någon som öppnade dörren till ett av husen och kollade på oss. Vi tyckte inte att det var speciellt roligt så vi åkte därifrån. Vi åkte till Ljungs kyrka och kollade lite innan vi åkte mot Skägget. Mellan Berg och Skägget ringde killarna och frågade om vi hade åkt därifrån. Och det hade vi ju gjort, då berättade dom att dom som bodde vid Ljungs slott hade ringt polisen och bara några sekunder efter att de hade sagt det mötte vi en polisbil. Så det var väl en jävla tur att vi åkte därifrån. Nu ska vi börja leta efter nya spökhus att undersöka..

Spökvandring!

Idag bestämde vi oss för att hitta på någonting. Vi har ju pratat om att kolla efter spöken ett tag nu och idag vart det av. Vi kollade upp lite på nätet efter bra spökställen här i Östergötland.
Vi hittade en riktigt bra sida och kollade lite fakta, länk finns HÄR för den som är intresserad.

Vid 22 tiden åkte vi upp mot Löfstad Slott. Vi var förväntansfulla och lite smått katiga och väl framme på området vågade varken jag eller Elin gå upp mot slottet för vi tyckte det var äckligt. Lina och Mulla traskade på medans jag och Elin stannade kvar och läste lite fakta om slottet. Jag ringer till dom för att förklara att vi egentligen inte får vara där. När i har pratat en stund hör jag ett konstigt skrik både i telefonen och utanför och bara en millisekund efter hör jag att Mulla och Lina skriker och börjar springa. "Hörde du också det där?" frågade jag Elin och hon hade hört. Mulla och Lina kommer springandes tillbaka till bilen och vi åkte därifrån. Vi har inte en aning om vad fan det var för något.

Sen åkte vi till Ekenäs slott men där gick vi inte ens fram för då var man tvungen att gå genom en gård typ. Så vi åkte tillbaka till Linköping och tog vägen genom Brokind. När vi åker så kom vi på att vi skulle berätta spökhistorier. Jag började och mitt i historien säger Elin "Fan vad många rådjur!" och pekade ut mot en åker. På vägen ser vi att det är någonting som går men det var ju inget rådjur. Vi såg inte riktigt vad det var för något förrän vi var riktigt nära. "Det är ett vildsvin!!" skriker vi allihopa och blir livrädda. Lina vill att vi ska vända och lysa på dom medans Mulla skriker att vi ska därifrån för dom kan attackera bilen. Vi åkte därifrån.

Sen åkte vi till Stjärnorp och sen till Ljung. Vi var ju i Ljung häromdagen men då hade vi tydligen åkt fel men inte idag. Nu såg vi slottet och alla började må illa. När vi åkte tillbaka kände vi oss iaktagna och rädda. Det blev isande kallt inne i bilen också. Sen bestämde vi att vi skulle åka till i4an och leta efter vildsvin.. Det gjorde vi men hittade inte en enda. Imorgon blir det en sväng igen. Då ska Jocke, Figge, Klint, Micke och hundarna också med. Får se om jag vågar gå ut ur bilen då..

RSS 2.0