4.5 timmar kvar

Nu sitter jag i soffan och kollar på TV. Har tvättat idag, vikt tvätten och fixat till mig. Tagit på mig kläder som innehåller glitter och paljetter.
Har lösnaglar så jag känner mig förbannat glamourös.

Är ganska skönt att vara själv faktiskt. Har vant mig vid tanken nu om att de sista timmarna på året kommer jag tillbringa med Tira, min lilla bebis. Som förövrigt ligger och snarkar jämte mig i soffan. Skönt att hos sover lite nu. Känns som att det kommer bli en lång natt för henne med alla smällare.

Imorgon är det en vecka kvar till min födelsedag. Får se om jag firar den själv också, eller om jag ska bjuda in några på tårta. Eller kladdkaka kanske.. Jaja, vi får väl se.

Näe. Vin och Big Brother i väntan på nästa år. Som fan ska bli mitt år!

Nyårsafton imorgon.

Det sägs att man avslutar året så som man började det.
Jag kommer inte ihåg att jag var ensam förra nyårsafton. Jag har för mig att jag ver med Annie, Figo och Tom.
Men det var väl tydligen en dröm.

Mina planer för nyår har raserats och jag har bestämt mig för att fira hemma. Med Tira.
Har varit på systemet och köpt cider och vin så jag kommer förhoppningsvis inte ha tråkigt.

Nu sitter jag och kollar på Big Brother från 2002. Roligt som fan är det. Blir väl till att kolla på det imorgon också.
Grevinnan och Betjänten går väl på nyårsafton. Annars finns det säkert något annat att kolla på.

Jaja. Nog om det.
Har förbannat mycket snö i alla fall. Innan idag slog det mig att jag har glömt Tira's täcke hemma hos mamma. Så nu kommer hon frysa när vi går ut :(
Mamma får skicka upp det på posten helt enkelt.

Hemma!

Då var man hemma i Skänningen igen. Otroligt skönt kan jag lova!
Men det känndes helt klart lite konstigt när jag klev innanför dörren och ingen katt kom och mötte mig.
Kommer helt klart sakna dom små liven.
Båda katterna ska kastreras så ska Baloo flytta till Malins klasskompis. Dom bor på en stor gård så han kommer få springa runt hur mycket han vill.
Gramse ska nog få bo kvar hemma hos mormor. Skönt att dom kommer få det bra och bara leva hela livet och vara lyckliga.

Sen har vi D.
Ja, var ska jag börja?
Jag tycker ju om dig. Så. The word is out. Men tydligen så var det inte ömsesidigt.
Så nu vart man tillbaka på ruta 1.

Nu siktar jag på nyårsafton och efter det blir det 100% fokus på skolan. And that's it.

Lite arg idag.

Jag känner mig lite förd bakom ljuset. Lurad och sviken. Men det är väl tydligen så mitt liv ska vara. Har ju inte varit annat nu i 8 år så varför accepterar jag inte bara att det är så det kommer vara?
Varför ska jag likt förbannat öppna upp mig och släppa in folk på livet? Jag vet ju hur det slutar. Samma visa varje gång.

Nu är det fan slut på det. Jag orkar inte mer. Folk kan dra åt helvete. Ni behöver inte höra av er till mig för att man "ska" göra det. Jag vet vilka som är mina vänner och alla andra kan flyga och fara.

Och dom som inte står för vad dom tycker och tänker och vill... Dom har jag inte mycket för.

Da'n före doppareda'n

Andra morgonen som jag vaknade upp i mammas säng. Mamma sover inne hos Olle så jag delar inte säng med henne för den som tror det.
kl 10 var mamma uppe och väckte mig och sa att det var frukost. Baguetter och ägg. Mums.
Tira var inte så sugen på att vakna men jag fick med henne ut i alla fall.

Igår var det stor bak hos familjen. Jag bakade Biskvier och Nötkakor. Tira tyckte det var gott då hon i ett obevakat ögonblick norpade 2 stycken om åt upp. Jävla hund.

När jag satt här i förmiddags kom mamma in med ett paket från Adlibris och la i mitt knä.
Där i låg två böcker som mamma köpt till mig! Medicinsk grundkurs och Människan socialt och kulturelt!
Så glad jag vart för dom böckerna.
För den som inte vet så kom jag in på skolan så den 11 januari börjar jag plugga till Undersköterska.
Mamma hade beställt dom i hemlighet i måndags och tyckte att jag skulle ha helt nya böcker när jag började skolan. Nu är det bara en väska som fattas och sen är jag redo!

Nu sitter jag, Malin och Åsa och spelar Ps2. Pandemonium. Så jävla roligt är det. Sen blir det Sing Star med HighSchool Musical låtar. Får väl se hur bra det kommer gå. Haha.

Nu bloggar jag nog inte mer på några dagar.
Så ni vet det!


Favorit i repris.

Jag säger bara JÄVLA SJ!

Min dag har enbart bestått av förseningar idag. Jag vaknade 25 minuter för sent, bussen som skulle gå 08.58 var 5 minuter försen.
Kom in till Mjölby och därifrån skulle tåget till Nässjö gå 10.15 men icke sa nicke. 10.30 gick tågfan. jag och Tira frös skapligt kan jag lova. Var lite orolig för att det skulle hända samma sak som hände förra året att jag skulle missa tåget i Nässjö och få springa runt i stan helt själv. Konduktören sa att tåget som skulle ta oss ner till Halmstad skulle stå vid spår 9. När jag, efter att ha stressat som en jag vet inte vad, kom jag dit och upptäckte att där står ju inte alls något tåg. Va fan!? Jag och ca 20 andra resenärer blir lite fundersamma och går och pratar med tågvärden. Hon ber om ursäkt och förklarar att tåget vi skulle åka med väntade inte utan tyckte att dom kunde åka. Även och vi hade betalat a lot of money för att åka tåg. Så det blev buss till Halmstad. Kom iväg 11.20. 20 minuter för sent.

I Halmstad missade jag tåget till Falkenberg med 3 minuter. Så jag fick vänta ytterligare en timma för att ta nästa tåg som skulle gå 15.02 som likt alla andra jävla tåg idag var försenat till 15.20. Lite snö och allt blir kaos. Galet ju.

Jag kom i alla fall hem hel men ack så frusen.

Nu ska jag ut och vandra med lillebror. Ska bli mysigt men jag ska ha massor med kläder på mig.


Fjärde Advent!

Idag är det fjärde advent. Sista söndagen innan jul. Damned vad tiden går fort. Känns som att det var igår julkalendern började.
Idag åkte Maria och Chanique hem. De tog med mina kisse katter. Dom ska bo hos mormor under julen och förhoppningsvis resten av deras liv. Det känns lite tomt här utan en Baloo på magen och en Gramse i fönstret.

Har tillbringat helgen i Linköping, som vanligt. Sov hemma hos D natten till idag. Lika mysigt som vanligt, fast på något sätt var det lite extra mysigt. Varför och vad det var som gjorde det kan jag inte riktigt sätta fingret på. Kanske att han var lite annorlunda igår när jag kom. Övertröttheten hade väl stigit honom åt huvudet.
Kommer sakna honom när jag är i Falkenberg. Och du; Glöm inte vad du ska göra på Torsdag!!

Imorgon åker jag ner till västkusten. Ska bli skönt att komma hem och Tira ska få träffa Pepsi. Ska bli kul att se hur hon hoon reagerar på en sån liten vovve. Det kommer säkert gå riktigt bra :D

Nu ska jag städa lite så jag kommer hem till en städad lägenhet. När jag kommer hem? Det vet jag inte än. Det är sånt som märks. Ska i alla fall tillbringa nyårsafton i Vikingstad.

Dålig dag.

Idag har jag en riktigt dålig dag. Jag är sjuk, tack som fan D, och är inte alls på humör.
Sitter här hemma. Inga cigg har jag och har inte heller ätit idag. Min syster ska, förhoppninsvis, komma hit med lite pengar till mig. Blir det efter 21 så får hon svänga förbi Statoil i Mantorp och köpa en baguette och cigg eller nått. För då är affärerna i skänninge stängda.

Biljetten till Falkenberg är bokad. Åker ner den 21, på måndag alltså. Ska bli skönt att komma hem. Har lovat lillebror att vi ska gå nattpromenader. Ska bli skönt att umgås med honom också och bara prata. Vi har nog en hel del att prata om. Det lät så på honom när vi pratades vid sist i alla fall. Allt står inte riktigt rätt till hemma.

Imorgon blir det till att städa undan lite, byta kattsand och gå ut i snön och leka med Bokie. Sen åker jag till Ledberg imorgon kväll. Hastiga ryck här men förra gången vi sågs vart ju lite tråkigt. Så et får vi ändra på imorgon!

Hemligheten som läckte ut.

Uh no! Min hemlighet ha läckt ut! D har läst min blogg och kommit på att det är han som är just D. Inte bandet nu alltså :P Haha.

Syster och bror har varit här sedan i måndags och åker hem imorgon.
Mycket har vi hunnit med. Bla har har jag backat in i en stolpe med systers bil så det är en buckla på den.
Lekt lite bilgömme har vi hunnit med så nu kan jag fan hela Tornby i sömnen. Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer.

Imorgon kommer i alla fall D hit. Han skulle ju gjort det förra helgen men då var han trött så han kom inte.
Igår när vi sågs så var han sjuk så vi får väl se vad han skyller på denna gången. Haha.
Kommer han inte tänker jag minsann laga mat själv och mysa.

Hade hoppats på att jag skulle få mina pengar idag men icke sa nicke. Blir en fattig helg. Hoppas att de kommer in på måndag. Annars vet jag inte vad jag gör.

Bloggiblogg.

Känner att bloggen har hamnat lite utanför, känns ganska skönt att inte behöva känna att den är ett måste.

Helgen tillbringades inte hemma. D var alldeles för trött så han stannade hemma hos sig och jag åkte in till Skägget.
Var väl kanske lite för mycket av det goda i fredags och det kändes kan jag lova i lördags. Vart lugnt lördag kväll, för min del i alla fall. Tittade på New Moon natten mellan lördag och söndag. Damned vilken bra film! Var inte världens bästa kvalité men man såg Robert Pattinson ändå och det är jag glad för. Tycker ändå att Twilight var snäppet bättre men New Moon är lätt sevärd!

Idag är det lite städning på schemat. Skulle ju storstädat i fredags men eftersom planerna ändrades la jag det på is och får stress städa idag istället. Framförhållning och planering är mina mellan namn. Haha.

Näe. Om en timma anländer mina syskon förhoppningsvis så det är väl dags att jag sätter fart.

Tuesdays Gone

Då sitter man hemma i sin egen soffa igen. Skönt det ska bli att sova i sin egen säng inatt kan jag lova.
Har varit hundvakt idag. Klint, Lina och Emil har varit nere i Ullared.
Somnade efter att dom hade åkt vid 5 imorse, kan lugnt påstå att jag var lite trött då.
Gick upp vid 1. Åkte till Ikano för att uträtta lite ärenden. När jag kom hem vart det en promenix med vovvarna + sällskap.
Efter promenaden gick vi hem till Lina. Sen kom Elin dit och vi kollade på film. Elin åkte och jobbade vid halv 6 medans jag och D var kvar och hade mysigt.
Jag gick upp till Ida vid 7 och tog en kopp té och D gick hem. Han kom tillbaka vid 9 igen för att kolla på Andra Avenyn. Undrar om han kanske saknade mig lite :p

Tommy körde hem mig så jag kan åka till soc imorgon. Vart ju inte så mycket lön denna månaden.
Kattsand ska inhandlas imorgon också. Lite hundmat med.
Sen ska jag plocka lite här hemma och vänta på att det ska bli fredag, för då kommer D hem till mig för första gången!
Lördag blir det Skägget igen!

Usch vad jag är kluven. Hjärtat och hjärnan är inte helt sams just nu.
Jag har ingen som helst aning om hur jag ska göra. Jag vill för en gångs skull göra det som är bäst för mig.
Göra så att jag mår bra. Kommer det att gå denna gång? Jag kan omöjligt ta det lugnt med någonting, jag måste få hintar om hur det kommer att bli. Annars tröttnar jag och ger upp. Vad vill du med mig? Hur fan ska vi ha det?

RSS 2.0