Hej Camilla.

Idag har jag inte gjort någonting. Förutom att tjôta med dig i telefon större delen av dagen.
Vädret är fint dock något varmt.
Ska alldeles strax spela lite nintendo 8 bit med min lillebror, vilket ska bli riktigt roligt.
Imorgon bär det av till Liseberg.
Skönt med lite semester men jag saknar dig och mina vovvar!
Skriver mer senare eller någon annan dag.

Puss och kram Anna.

                                           

Citat

"Jag är rätt stolt på den punkten faktiskt"


Filip Klint, våren 2008


Jävla dator!

Nu blir jag förbannad!
Har inte haft min kära dator på över en vecka, har ju fått sitta på Mullas dator när jag skulle blogga.
Och nu när jag äntligen har fått tillbaka den, med lite nya bra program, funkar den likt förbannat inte!
Så nu har jag rensat ut all jävla skit jag hade för att formatera om skiten... Åh!
Så jag kommer ju få sitta här hela fucking jävla natten!
Så nu kommer jag antagligen inte kunna blogga på några dagar heller..
Så, håll till godo med detta korta inlägg.....

Hon drunknar!

Igår var vi ute med hundarna vid Blå lagunen så vovvarna fick bada lite. Jag vet ju att Evo badar men var lite tveksam på om Tira skulle göra det. Vi kastade pinnar och stenar (Tira har ju konverterat till stenhund istället för pinnhund)
i vattnet och Tira blev katigare och katigare allteftersom. Tillslut simmade hon faktiskt! Blev riktigt stolt över henne.
Då hon inte är någon van simmare blev hon trött ganska fort och glömde då bort att simma med bakdelen, så hon fick lite smått panik och vi alla var på väg ner i vattnet för att rädda henne, men hon överlevde och vi förblev torra.

Hos Lina kom vi på att det var ett tag sedan vi spelade basket. Snabbt till basket plan där vi märkte att våra tiger ränder visst hade åkt ut. Ingen av oss var så "duktig" på basket som vi tidigare varit.
Efter 2 omgångar körde jag och Ante en match ensamma.. Jag trodde att jag skulle förlora, men vann konstigt nog med 21-7.. vilket är ovanligt då det brukar vara jag som förlorar.... Stort..
Ante ville ha revanch men jag vann den matchen med. 21-14! Trodde inte det var sant men det var det.

Senare på kvällen körde vi igen, då var alla med: Jag, Ante, Malin, Lina, Klint, Jocke och Johanna.
Jag har ALDRIG vunnit när Jocke varit med. Han har ju sina 190 cm över havet medans jag bara har 169 cm.
Men av någon konstig anledning gick det riktigt bra och jag vann den matchen med.
Sen gick vi hem till Lina och kollade på massa spökfilmer. Då jag är riktigt spökrädd och tror på det riktigt mycket ville jag inte kolla längre, så då kollade vi klipp på Youtube.

Det var gårdagen i stort.. Händer idag då?


http://www.blocket.se/vi/17241369.htm?ca=14_s
Någon som vill köpa Tiras bror?


Vill med!

Har suttit och kollat runt lite på bloggar (okej, mulla satt framför datorn, men jag smyg kollade) och såg att nästintill alla har flaschiga stylade bloggar... Så kommer lilla Anna med sin extremt tråkiga svart bakgrund utan några som helst roliga inslag.. Någon som känner att den har lust att hjälpa mig att få min blogg lite finare och något mer intressant?

Helgen är över och syster yster kom fram tillslut. Blev en ganska blöt fredag, Anna fick i sig liiiite mer än vad hon behövde. Mina älskade byxor gick sönder med. De enda jeansen som jag verkligen tycker om och som sitter bra. Men men.. Jag får väl prata lite med mamma och se om hon kan tänka sig att sponsra med en ny höstgarderob till mig.
Sov hos Jocke i fredags.. Haha... Jag i sängen, Malin på en madrass (?) på golvet, Ante i soffan och Jocke (lägenhetsinnehavaren) fick sova på 3 stolsdynor på golvet. Haha... Schyst. Man kan ju börja undra vem det är som bor där. Haha..

I lördags var det lite lugnare. Blev en sväng till Norrköping med Mulla och Micke i deras nyinköpta 240. Den har man ju aldrig åkt i innan.... Haha... Anna och Veronica har ju haft mycket kul i den. Micke har lackat om den matt-svart med röttglitter. Den är riktigt nicig. Så den brummade vi till Norrköping med. Måste säga att det var riktigt många fina bilar i där, men vart lite besviken då jag hade hoppats det skulle vara lite mer...
Vart lite race i hamnen och sen bar det av till Brask där vi dansade lite bugg och tränade på Dirty Dancing lyft... Gick inget vidare men roligt var det i alla fall..
Väl hemma i skägget igen träffade vi Figge, full och glad. Vi vandrade till Jocke och där kollade vi på Van helsing tills jag var så trött att ögonen gick i kors, så vi traskade hem.

Igår var det lugnt. Sov till 14.20 (ovanligt för att vara hundägare).
Film hemma hos Jocke och sen en trevlig stund hos Lina..

Undrar var dagen har att erbjuda?


Man kan inte både vara snygg och smart (förutom Mulla) så fy fan vad jag är Ful.


Passa tider?

Min kära lillasyster ska ju komma upp till mig idag. Och dom vet så väl att dom måste åka en timma innan bussen går för att dom ska hinna köpa biljetter och skit. När brorsan skulle komma hit åkte han så pass sent att han missade bussen och fick vänta i 2 timmar på ett tåg.
Det är han som kör syster ner till Halmstad idag, så han borde vara lite brightare, men icke sa nicke.
Smsade syster kvart över 1 (bussen går 20 i 2) och frågade var dom var, utanför Slöinge fick jag till svar.
Det tar ju för fan 20 minuter att åka från Slöinge till Halmstad!!!!
Jag blir så trött!

Fick nu ett samtal av mamma. Min lillasyster på 15 år ska sitta ensam i halmstad i 2 timmar och vänta på tåget..
Sen till på köpet ska hon byta tåg i Nässjö.. Funderar på om jag kanske ska möta henne där?
Ja.. Det märks väl. Men hon kommer i alla fall :D

Dagens mode...

Då har man duschat klart och luktar gott igen, underbart, känner hur kroppen trivs igen... Ända fram till garderoben där man ska välja kläder... Åh! Vi har ju tvättstugan idag, så det är ju dumt att säga att jag har mcket rena kläder, sen rensade jag garderoben härom veckan och har nu kommit på att jag kanske skulle haft kvar lite kläder... Som tvättstuge-dagen-kläder men icke sa nicke.
Så när jag står där med hela huvudet i garderoben kommer jag fram till att de klädesplagg jag har rena är (förutom alla miljoners miljarders trosor och sockar) mina leggings och en lång tröja... Eller ja... lite lagomt lång tröja. Då jag inte har något annat att ta på mig så blir det väl så då.. Jag är ju inte för 5 öre nöjd med min kropp och om man ska ha sånna kläder på sig ska man ha fin kropp, det har jag bestämt.
Men jag vill ju inte gå naken... Så jag är tvungen att gå runt såhär tills imorgon då mina kläder är rena och torra igen...
Usch... Men men... Jag överlever nog..

Nu ska lilla Anna borsta håret och röka! :D

Torsdag....

Har "smygit" mig in på Mullas rum för att blogga lite.. Då jag är väldigt dålig på att smyga så sitter Mulla här inne med..

Fick ett telefon samtal av min mamma igår.. Åh vad det gjorde mig längtansfull.. Det enda hon sa när hon ringde var: "Lyssna!"
Och in i mina öron strömmar Lars Winnerbäcks underbara stämma.
Åh vad jag blev avundsjuk. Jag vill ju med :(
Så den 23 Augusti är det jag som är på Lars Winnerbäcks konsert här i Linköping! Yey!

Vad händer mer då? Inte mkt.. 
Är mest hemma hos mina Snyggon Ante och Jocke.
Enligt Ante kan man inte både vara smart och snygg och vi vet alla att Ante och Jocke inte är så smarta, därför blir dom snygga istället.. Fy fan vad jag är ful då.. But that doesn't hurt me. Och min lilla Mulla är både snygg och smart!

Mina älskade vovvar, Evo och Tira,  leker som galningar varje dag. Evo är med husse idag så jag och Tira får vara lite ensamma med varandra. Märks på henne att hon tycker att det är skönt att få vara själv med matte. Vi får se om Evo kommer tillbaka i dag eller på söndag. Jag vet ju att han har det bra med Rille, så jag hoppas han får vara där till söndag, så Tira får vila ut lite.



Tira och Evo ligger i Evo's korg.. Evo lade sig där först och sen kom Tira och bara ville få plats. Tycker det var extremt gulligt av Evo att inte flytta sig utan låg kvar och lät lillasyster Tira få plats med.



Så, nu har ni fått bildbevis på att dom funkar bra ihop.
Näe.. Om man kanske skulle hoppa in i duschen och göra sig klar innan Ante kommer.. Undrar hur han mår idag efter sin krogrunda med Figge igår... Haha..
Shit, måste upp till centrum och köpa kattmat!


Tack till er alla som bryr er. Jag har inte varit lätt de senaste veckorna.. Men det vet vi ju var det beror på.
Jag vet inte hur jag skulle överlevt utan er!

How am I suposed to breath with no air?

Ja... Förklara någon.

Har varit extremt deppigt de senaste dagarna. Kan bero på vädret, har ju inte varit direkt somrigt utan mer höst.
( Har till och med börjat tänka på jul och julklappar)
Kan även bero på alla händelser runtomkring mig också. Folk med mycket snack och lite verkstad.
Känns som att jag börjar bli lite för gammal för sånt nu. Jag vill ha ett riktigt liv, ett betydelsefullt liv. Nu är det jag som tar tummen ur röven och skaffar mig ett jobb..

Tacka fan för att jag har Mulla, Elin och Lina, annars hade jag nog avlidit för längesedan.

Och så du.. Du som lovade dyrt och heligt att vad som än hände skulle vi vara vänner.. Up your's säger jag. När man verkligen behöver en vän är du lika borta som rinnande vatten är i Sahara. Har börjat tröttna på dig och dina lovord.
Börjar undra, ännu en gång, vem fan är du?

Haft tvättstugan idag. Tyckte att det var förvånansvärt lite tvätt så vi tänkte att detta kommer gå snabbt. Om vi hade kunnat använda båda maskinerna vilket inte alls gick då den ena läckte som ett soll så både jag och Mulla fick stå och svabba bort vatten för allt vad vi var värda.. Hade vi inte varit så snabba och fått bort så mycket vatten hade vi nog drunknat. Kanske dags för Graflunds att renovera lite tvättstugor? Det är ju inte en dag försent.. Inte på denna gatan i alla fall..

Imorgon ska jag leka fotograf och ta några fina bilder på mina vovvar. Ni har ju inte fått något bildbevis på att dom är vänner än.. Fast med min otur så hinner dom väl bli jätte osams och mörda varandra under tiden som jag plockar fram mobilen och fixar så jag kan ta kort.
Det återstår att se imorgon.



Det längtar i hela kroppen. Jag vill ha någon. Någon som älskar och uppskattar mig för att jag är jag.
Någon att dela upplevelser med. Någon att ha långa diskussioner in på stjärnklara nätter.
Var är du? Den som är rätt för mig. Kanske dags att komma snart?

I helgen ska jag och Mulla baka :D

RSS 2.0