Anna VS CSN: Hur slutar det?

Usch vad jag är dålig på att skriva ofta, i alla fall i perioder. Ja, som jag sagt förut; jag är periodare.

Vad har hänt i mitt liv då? Haha, vem försöker jag lura? Ingenting händer i mitt liv :P

Kampen mot CSN är över, jag har ÄNTLIGEN fått ihop alla mina poäng, jag har till och med fått mitt första studiebidrag insatt på kontot. Tackar. Jag har anmält att jag ska läsa 120 poäng och har därför fått pengar för de poängen. Till min stora förvåning så har skolan anmält att jag ska läsa 250 poäng (vilket jag egentligen ska göra men prakitken är ju som den är), så då ska jag ju få pengar för de 130 poängen jag inte har anmält, så snart kommer det en ny inbetalning från csn.

Jag gör allt jag kan för att ordna upp min ekonomi, den har ju varit väldigt trasslig under något år. Pengar, ekonomi och inkomster är ingenting jag hymlar med, varför ska jag? Ja, jag har skulder, inga miljoner, men skulder finns och äntligen har jag fått en chans att ordna upp det. Så jag har suttit i telefon med ALLA inkassobolag som jag har skulder hos och fixat avbetalningar och låsningar av räntor. Känns faktiskt bra att jag inom ett år kommer vara helt skuldfri. Visst, anmärkningen kommer sitta kvar något år men det gör mig ingenting. Att veta att jag faktiskt har kämpat mig dit jag kommer komma är helt underbart. Jag börjar äntligen bli herre över mitt eget liv och mitt eget öde. Med mycket hjälp av min älskade mamma, hade jag inte haft henne hade det aldrig gått. Då hade jag inte kommit någonstans, möjligtvis till någon kartong vid någon hamn eller omkringflyttandes med alla ägodelar i en plastpåse. Så all kärlek till min mamma som gett mig en möjlighet att leva mitt liv.

Unnade mig faktiskt en klocka igår också. En jättefin silvrig klocka, en riktig vuxenklocka. Tyckte att jag var värd det.

Nu ska jag springa på toa och sen ska jag in och träffa Elin och gå på hemligt uppdrag ;)

Var är värmen?

Vart fan har värmen tagit vägen?
Härom veckan var det ju så förbannat varmt så man knappt kunde göra någonting utan att smälta bort till en svettpöl. Nu är vädret grått och tråkigt, regnar eller till och med haglar eller snöar. Fy.
Har ju börjar powerwalka med Tira varje dag nu. Är så otroligt skönt och jag märker verkligen hur jag orkar mer och mer för varje dag. Än syns det väl inget resultat på kroppen men det kommer väl.
Min ugn har gått sönder också. Det var väl egentligen bara en tidsfråga eftersom den är från sent 70-tal. Det är ett under att den inte är gul eller orange, det var väl 70-talets hetaste färger om jag inte är helt ute och cyklar.
Så det blir ingen mat tillagad i ugnen på ett tag. Inte för att jag brukar laga mat i ugnen speciellt ofta.

Imorgon åker jag ner till Falkenberg. Ska bli skönt att komma ner en gång innan sommarjobbet börjar, om det blir som det var förra sommaren kommer jag inte hinna åka ner någonting under sommaren.
Den största anledningen till att jag åker ner till Falkenberg är ju faktiskt för att hämta min bil!
Ska ju köpa lillasysters Toyota Starlet, den kommer ju underlätta en hel del för mig i sommar när jag ska jobba.

Tira löper och är allmänt tråkig. Hon sover mest och sover hon inte så slickar hon sig fördärvad på pullan. Börjar tro att det är ett tvångsbeteende för henne, eftersom slickandet varierar mellan pullan och tassarna. Nu har hon slickförbud överallt eftersom hon slickar så dant där bak så hon blir ännu mer svullen än vad hon har varit tidigare. Ska bli så skönt till hösten när jag har kunnat sparat ihop lite pengar så jag kan sterilisera henne. Äntligen!

Nu ska jag ut på dagens första powerwalk och sen försöka plugga lite till när jag kommer hem igen.

NU MÅSTE VÄRMEN KOMMA!

RSS 2.0