Snart är det November!

Ja, det är inte lätt alla gånger. Känner mig så likgiltig, orkar inte.
Dagen har varit helt okej faktiskt. Har hjälpt till att städa hos familjen Marketeg. Har varit med lillebror och köpt skridskor, och så har jag varit med Elin som jag inte varit med på lääääänge!

Imorgon blir det jobb. Åker från skägget vid halv 3 så är jag framme på jobbet halv 4, har en halvtimma på mig att förbereda mig mentalt för dementa. Haha, det kommer inte bli så jobbigt. Kommer bli riktigt skoj att träffa tanterna på avdelningen. Har ju inte varit där på ett halvår.

Sen åker jag hem till mina katter och myser med dom. Blir riesen och hårinpackning. Någon film på burken blir det säkert också. På lördag ska jag ta mig in till Mjölby innan systemet stänger. Blir ju partaj hemma hos Lina på lördag kväll, hon fyller ju 19 på söndag. Så ser min helg ut i stora drag. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Jag och Elin har lite planer inför den kvällen. Planer som skulle gjorts förra gången vi drack men som av någon anledning inte blev av. Var ju absolut inte så att jag var feg eller något. Haha.

Näe, om man kanske skulle sova nu så man orkar med jobbet imorgon.


På många börjar Ullared! Kl 20.00 på Kanal5! Får inte missas!

Träningsvärk. Aj, aj.

Vaknade idag av att Mulla's granne var ute och trippade över mig. I KLACKSKOR! Att inte jag sprang och slog till kärringen! Tira låg och snusade så sött på min mage. Det var riktigt mysigt faktiskt.
När jag skulle gå upp ur sängen hade jag så jävla ont i magen, låren, vaderna och skulderbladen

Det vart en ganska lång runda med Tira imorse. Mötte lillasyster som var på väg till centrum så jag följde med henne dit. Sen gick vi hem till Lina, som låg och sov i soffan, och tog en cigg.
Pratade lite om hur Malin skulle göra i helgen. Hon vill ju inte åka hem.

Drömde en så sjukt skön dröm inatt.
Drömde om en kille, en väldigt manlig och snygg sådan. En blandning mellan Collin Farrell och en kille vars föräldrar bor i Skänninge. Damned! Det var så mysigt. Så kärleksfullt. Så blir det lätt när man inte fått närhet på väldigt länge.
I drömmen var jag hemma hos mamma och hälsade på. Det var sommar och ytterdörren stod öppen, som vanligt.
När jag står i köket och fixar med någoting hör jag hur någon visslar. En väldigt speciell vissling som fick mig att reafera starkt. Jag kände igen den så väl. Släppte allt jag hade i händerna och sprang ut och där möttes jag av pappa. Jag grät i sömnen, var ganska blöt på kinderna när jag vaknade. Pappa såg ut precis som vanligt, fast han var mycket gråhårigare än vanligt. Men han var precis lika vacker i drömmen som han var när han levde. Hans vackra leende och hans underbara ögon. Min fina Pappa. Det var så verkligt. Kramade om honom hårt och ville inte släppa.



Männen i min dröm.
Den vänstra är vackrare än någon annan.
Men han till höger är det absolut inget fel på!

Lektions ridning med instruktör Mulla.

Idag har jag fått den stora äran att rida GT, lektion för Mulla vart det. Kul som fan. Riktigt lärorikt faktiskt. Gjorde en hel del roliga övningar. Skulle bl.a vända mig om i sadeln när han gick. Det var inte det lättaste men jag fixa det och satt med ansiktet mot arslet och det kändes riktigt konstigt.
Vi travade en hel del och galopperade också.
Gjorde volter i trav och sen galoppera på kortsidan. Roligt! Hoppas på en lektion till snart!

Blir till att jag stannar i Skägget under natten. Lillebror behöver lite sällskap medans Mulla är och jobbar imorgon, så då får syster ställa upp och vara barnvakt. Ska ju inte jobba förrän kl 16 på fredag så det är ingen fara på taket.

Har riktigt mycket energi idag så jag tänkte tvinga med mig Bonkie på promenad runt skägget sen. Mysigt, blir det!

Skänninge by night!

Jag och syster yster sitter hemma hos mig och kollar på TV. Eller Malin sitter i sängen och pratar med Wallander.
Tira ligger i soffan jämte mig och luktar häst. Inte så lite heller. Luktar typ som att jag har fått med mig Smulan eller GT hem. Duscha henne imorgon kanske med mitt vaniljschampo! (Det är ett hundschampo)

Har varit i stallet idag. Skulle rida på Smulan men det gjorde Malin så red jag på Arina. Förra gången jag red henne gick det inte så bra. Jag var liiiiite rädd för henne men det var som bortblåst idag. Snart så ska jag börja galoppera också! Jag SKA! Så enkelt är det!

Hade en riktigt mysig heldag i stallet med Mulla, Malin och Tisse. Mockade alla boxar, mätte upp mat och grejade. Får bli så nästa måndag också tycker jag. Fast då blir det bara jag och Mulla. Ska se om jag kanske inte kan åka med henne varje måndag ut. Det är sjukt kul att vara där ute. Vi har alltid så djupa diskussioner på vägen dit, fixar det vi ska och lite till i några timmar och sen på vägen hem fortsätter diskussionerna. Myspys!

Nu har Tira börjat drömma och sparkar på mig. Blir en liten runda nere vid vattnet innan sovdags.
Imorgon har jag massor att stå i och fixa!

Grattis Pappa!

Idag fyller min Pappa 49 år. Eller, han skulle ha fyllt. Men för mig så fyller han fortfarande och jag tänker fira det genom att gå till någon minneslund och tända ett ljus för honom.

Idag mår jag också bra. Hade en liten neråt svacka inatt men den har gått över. För mycket minnen och tankar som cirkulerade. Saker som jag inte riktigt har tagit tag i innan, saker som jag blev riktigt sårad över. Lögner och svek.
Vi får väl se om vi någonsin kommer prata ut om det på riktigt och lösa det, kanske, kanske inte. Jag vet i alla fall att det har gjort riktigt ont.

Ikväll kommer Malin och Tisse, så jag ska åka in till Linköping så jag är där vid 6 tiden. Sen åker jag och Malin hem till mig. Vi får se om Mulla och Tisse också åker med, sånt som märks.

Lugg!

Jag har ju gjort en del försök att få till en snygg lugg på mig själv men aldrig lyckats.
Fråga Veronica. Klippte lugg en gång i skägget men det var inte så bra. Ringde henne i förtvivlan och förklarade att luggen var jätte kort. När hon kom hem till mig garvade hon åt min cm långa lugg.
Hur som helst så tror jag att det har lyckats denna gången. Syster yster klippte till den i Falkenberg men den vart inte riktigt så som jag ville ha den så Elin fick ta och klippa till den igår (tror jag det var)
Resultatet?


Så vad tycks? Passar jag i lugg?

Nu ska jag och Tira kolla på Silent Hill. Scary film som jag egentligen inte vill kolla på själv men vad gör man inte? Väntar ju på att Mr Right ska komma och knacka på dörren!

Solstråle!

Här sitter jag i en stökig lägenhet. Har städat badrummet så det är kliniskt rent, har diskat och plockat lite i köket. Nu tar jag mig en paus och en kopp té och kollar på Ghost Whisperer (jävla Mulla). Ska fortsätta med köket och hallen efter min paus. Sen blir det röjning av både vardagsrum och garderob. Känner att jag har alldeles för mycket grejer som ligger och skräpar som jag inte använder. Så det blir till att slänga. Har redan 3 soppåsar redo att slängas. Jag vet att jag är lite slarvig men när jag väl lägger den sidan till så blir det fint som tusan!

Har hittat en ny favorit låt. Ett tag var det ju Time med Nomy, Grrr han är HET!
Nu är det Secondhand Serenade's It's not over. Den finns inte på Spotify men på you tube. Bad Mulla skicka över den men det funkade inte riktigt. Så det blir till att lyssna på Youtube.

Damned it's Good!

 

Imorgon kommer Malin och Tisse. Ska bli kul att umgås med Malin hela helgen. Fast jag ska ju jobba på Söndag men hon ligger väl och sover då. Jobbar ju mellan 7 - 11.30. Anna, som jag ska vikariera för, är väl trött och vill ha lite sovmorgon. Kanske blir en blöt lördag för henne.

 

Ang. rubriken: Jag mår så FÖRBANNAT BRA idag!


Jag vill flytta!

Nu vill jag flytta. Jag vill inte bo kvar i Skänninge längre. Vill flytta tillbaka in till Linköping igen. Trivs inte där ute, det är ju mitt ute i ingenstans. Jag ÄLSKAR lägenheten men inte Skänninge. Usch..

Röka nu.

I'm back in the game!

Tillbaka i Linköping. Stannade i Falkenberg en dag längre än räknat men det var skönt och behövligt.

Idag fyller Mulla år. Hela Tjuflera fyller hon! Grattis till dig!

Idag har vi varit i stallet. Red först på Smulan men hon var inte riktigt sugen så jag fick rida på GT när Mulla longerade honom. Damned vad det gick kan jag lova! Vi galopperade! Fy vad otäckt det var först. Jag var liiiiite nervör men när Mulla hade förklarat för mig hur jag skulle göra så gick det bra. Känner på mig att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Midjan och neråt...

Nu ska vi nog snart gå bort till Lina och kolla in vinterdäcken som Mulla ska få ta, sen ska vi åka ut till söderköping och jobba.

Tååååååårsdag!

Torsdag idag och jag har agerat mamma hela dagen. Mamma Katarina har åkt till Stockholm och kommer hem imorgon igen så jag håller ställningarna.
Sitter just nu och kollar på Herkules med Maria, Åsa, Daniel och Karro. Trevligt. Eller jag lyssnar mest, sitter ju här också.

Har varit hos mormor och ätit våfflor idag, mums. Sen var vi hemma hos Niklas och kollade in nya lyan. Mysigt och stort! Jonna hade köpt en liten kaning, Våfflan. Han hade bara ett öga men sååååååå söt! Som socker!
Kollade på när ormarna matades också. Niklas hade riktigt roligt när han dansade runt med råttbebisarna på en förvuxen pincett.

Lagade mat också. Vart köttbullar och macaroner med stark sås. Lite för stark men så blir det när man inte är van vid att laga mat.

Imorgon kommer mamma hem, då ska vi fredagsmysa! Ska se om vi hinner in till systemet en liten sväng. Vill ta några cider imorgon känner jag.

Snabb uppdatering

Mötte Goggo inne i stan för 30 minuter sedan. Hon hade med sig en kompis som hade en liten amstaff rednose valp. När jag såg den tyckte jag att den var förbannat lik Rockie. Frågade var hon hade köpt den. "Vara" svarade hon. Där är ju Rockie också köpt! Det visade sig att dom var syskon. Tänkte att jag skulle lägga in ett kort på båda sen så ska ni få gissa vem som är vem. Världen är riktigt liten. Korten kommer när jag har mer tid!

Tunga samtal...

Då är man i Falkenberg då. Sköööööönt måste jag få lov att säga. Men det är någonting som fattas. Mer om det en annan dag.
Vi kom fram vid 5 tiden igår. Efter att ha sett nästan alla årstider som finns här i sverige. I östergötland var det sensommar. Inte så kallt och löven på träden var fortfarande lite gröna. Neråt Jönköping var det vitt i dikena och ute i skogen. Det tog lite tid både för mig och Mulla att förstå att det faktiskt var snö som låg där. Jag var jätte lycklig medans Mulla vart orolig för hon har bara sommardäck på bilen. Plus att det var jag som körde. Vill bara göra alla uppmärksamma om att jag faktiskt HAR körkort och har därför klarat halkan, uppkörning och skrivning och med det skrivet: Jag KAN köra bil.
Efter jönköping och en bit ner på Nissastigen så var det riktig höst! Löven hade alla färger utom grönt. Så fint det var! Och här nere så känns det nästan som lite vår. Det är bara sommaren som fattas, men den får vi väl vänta på i några månader till.

Det är i alla fall skönt att vara nere, som nästan alltid.
Får hoppas på att det blir som jag önskar till helgen. Det hade varit såååååååå underbart! Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag har saknat det. Trots att inte riktigt blir som förut men nästintill i alla fall!

Nu ska jag ut och röka med bästaste bästa systern Maria! Love You Sis!

Ny vecka

Jaha, då var det Måndag idag. Jag sitter hemma och väntar på att bussen ska åka in till Mjölby. Ska ta mig in till Linköping för imorgon åker jag ju till Falkenberg.

Tycker att det är otroligt dåligt med kommentarer på min blogg just nu. Någon enstaka kommentar ibland bara. Börjar fundera på om man ska skita i att blogga men å andra sidan bloggar jag ju inte för eran skull utan för min egen.

Idag är jag på dåligt humör. Har inte lust med någonting faktiskt. Känner massa aggressioner i mig som måste få komma ut, så vi får se hur jag gör. Funderar på om jag ska gå i rydsskogen ikväll men Tira. Ensam så jag får rensa mina tankar lite. Eller ganska mycket, det behövs faktiskt.

Jaja, jag kanske ska packa färdigt och göra klart i lägenheten innan jag åker iväg. Tur att Elin är så snäll och ställer upp som kattvakt när jag är borta! Hade hon inte gjort det hade jag inte kunnat åka.
Fast idag känns det faktiskt som att det kvittar faktiskt... Vi får se hur det blir imorgon.

Klar för idag.

Nu är jag klar för idag. Har städat (lite i alla fall), packat hälften, vikt tvätt, ätit lite och varit ute med Tira.
Har suttit och kollat på Ensam mamma söker. En av få gånger jag kollar på det programet. Men det var faktiskt ganska roligt att kolla på. Kul att man verkligen ser på folk att de tycker om någon. Hur det lyser igenom TV'n till och med.

Och kan Tv3 så kan fan jag också. Chansen att jag skulle hitta någon via bloggen är väl inte så stor. Har ju redan avslöjat en jädra massa här igenom. Annars hade det ju varit en bra idé till ett program i alla fall.


Paus!

Nu tar jag faktiskt en paus i mitt städande. Tycker att jag förtjänar det. Är inte riktigt på humör idag. Det pendlar lite mellan att gråta och skratta. Vet inte men jag VILL INTE bli deppig denna hösten. Hoppas att det bara är idag det handlar om. Har städat köket nu. Eller jag har diskat och dammsugit. Ska ta tag i badrummet nu tänkte jag. Det behövs verkligen. Slänga lite gamla schampoo och balsam flaskor och sånt. Måste få dagen att gå på något sätt och varför då inte tillbringa den med att städa? Då får man ju fint hemma samtidigt ju.

Blir en promenad med Tira sen. Stackarn ligger i sängen och bara tittar på mig när jag städar. Hon tycker inte alls att jag är rolig som inte ger henne 100% uppmärksamhet. Samtidigt har ju inte hon någon aning om att vi åker till Falkenberg på tisdag. Då ska hon få så mycket uppmärksamhet hon bara orkar! Promenader ner till stranden, en tur till vallarna och hälsa på Goggo. Där finns säkert någon vovvekompis som hon kan leka lite med. Men det jag ville komma fram till är att det är jag och Tira hela veckan!!


Lilla bebisen. Vad hade jag gjort utan dig?
Förmodligen haft mer plats i sängen på nätterna, renare golv när det regnar ute, mer pengar i plånboken.
Men vad har jag för glädje med det? Jag hatar att sova ensam, gillar faktiskt att städa och pengar kommer nya varje månad och betyder ingenting.
Du är verkligen min bästa vän! Du är min bebis, mitt allt!

Eh, jaha.

Ligger i sängen. Fixar lite med Elin's blogg, det går lite segt men snart så är den klar. Sneglar lite på "Så som i himmelen" och så funderar jag på om jag kanske skulle röka. Har ett glas nyponsoppa stående på nattduksbordet, kanske man ska dricka upp det? Städa borde jag också göra. Det är ju roligare att komma hem till en ren lägenhet när man har varit borta.

Vad blev detta för inlägg nu då? Av ren automatik loggade jag in men hade nog ingenting speciellt att skriva.
Jaja, jag skriver väl senare när jag har kommit på något bättre och lite vettigare.

Vilken dag!

Vaknade av ett sms av Elin imorse. Halv 9 var klockan och jag som skulle vara hos Elin kl 8. Jaja, det var bara att dra på sig kläderna och vandra bort. Där blev det en macka med leverpastej och lite prat. Cigg på balkongen och sen hämtade Tommy och Sjöberg upp oss för att åka till Strååker. Väl där fick jag och Elin gå ut på en liten ö på åkern och där tillbringade vi 3 timmar. En gång i kvarten gick vi ner till banan och vinkade till förarbyte.
Riktigt mysigt var det att umgås med Elin idag. Tack som fan!

Elin är flaggvakt/paparazzi

En bil började brinna, syns lite dåligt. Klicka för större bilder.



Väl tillbaka i Skägget gick jag till Lina och Klint där 2 glada vovvar mötte mig. Lina låg på soffan och sussade sött.
Efter någon minut bara så ringde Becka. Så hon, Elin och jag åkte till Mc D's. Sen åkte vi till Skänninge för att jag skulle ge katterna mat. Medans jag duschade kollade Elin och Becka på Ghost Adventures, fram tills Becka somnade. Hon ryckte till så hela sängen skakade. Till slut somnade Elin också. Sen åkte vi till Becka så hon också fick duscha och sen bar det av till Brasken. Var där en stund. Bestämde med Figge P att han skulle köra mig hem sen så kunde han ta med sig Emils batteri samtidigt. Men jag vart så trött så jag bestämde mig för att ta 22.30 tåget hem och tur är väl det för både jag och Tira är helt slut. Mitt lilla hjärta somnade i min famn på bussen.

Nu ska jag krypa ner under täcket med Tira och kolla på "Skruva den som Beckham"

Fredagsmys!

Ja, fredag idag.
Har varit hos Mulla hela dagen. Hjälpt henne att tvätta dildosarna, det är ju några stycken.
Om någon vill ha Sexparty är det bara att klicka HÄR och boka in ett (lämna en kommentar för att boka)

Sitter nu hos Lina, vi ska dricka lite té och spela kort. Elin är och jobbar så henne träffar jag inte än på ett tag :(
Sen ska jag och Mulla kolla på Gremlings. Har aldrig sett den så det ska bli roligt.

Imorgon blir det Strååker!

Tuba Tunc!

Ville bara att du ska veta att du är otroligt speciell för mig! Jag är så glad över att jag har dig i mitt liv.
Du ger mig sån livslust! Älskar dig hjärtat!!!


(Fick sålt bilen idag också, efter många om och men.)

Orkeslös.

Känner mig lite orkeslös idag. Har hjälpt Mulla att städa ur bilen och så har jag tvättstugan. Men jag känner mig ändå inte riktigt bra. Vill inte bli ledsen i höst igen. Pallar inte!
En medicin mot det är ju Falkenberg nästa vecka. Ska bli skönt att komma hem kan jag lova! En annan medicin hade ju varit en flytt till Linköping. Komma lite närmare alla. Är ju så dött här så jag blir galen. För att ta sig hem till mig eller om jag ska ta mig till någon så krävs det flera dagars planering.

Bilen står fortfarande kvar på gatan. Skickade precis iväg ett sms till han som ville ge 2500:- för den. Hoppas att han svarar så jag blir av med den, gärna idag!

Så får jag svar blir det till att gå ut till bilen och plocka in allting som jag inte ska skicka med.
Så ska jag leta fram ägarpapperna också.

Ska väl ta och gå ut med Tira en sväng också. Hade ju planerat en långrunda med henne, det kommer det bli också men det kommer inte bli lika behagligt eftersom det blåser så in i helvete ute. Stackars Tira kommer säkert flyga iväg.

Nu blir det till att ta tag allt jag ska göra. Ikväll blir det belöning i form av dubbel avsnitt av Scrubs säsong 8! Som jag har längtat!



(Han ringde om bilen. Turk givetvis, så vi får väl se vad han säger, han skulle ringa upp igen. Han har bjudit 2500:- för den och det tycker jag är okej, för jag orkar inte se den mer!)

Vad är det som är fel?

Sitter hemma. Har fått upp värmen i elementen så nu behöver jag inte ha 2 täcken och en filt när jag ska sova sen.
Tira är ganska dålig i magen.
Hon var riktigt konstig innan. Hon har skakat under hela kvällen nu, även om jag har satt mig jämte henne och försökt lugna henne slutade hon inte skaka. Gick ut med henne för 3 timmar sedan då gjorde hon det hon skulle. För ca en timma sedan märker jag att hon har skitit ner sig. Det bara rinner ur henne, min stackars lilla tjej. Hon såg så skamsen ut. Samtidigt som hon sket stapplade hon sig mot dörren för att visa att hon ville gå ut. Stackars liten.
Men hon är inte torr om nosen utan den är dom den ska vara, nu är hon som hon brukar vara men hon skakar lite fortfarande. Jag vet inte om hon har blivit konstig i magen efter allt mitt städ och omöblering. Det är ju allmänt känt att Tira inte är så glad i dammsugaren.

Fick för mig att leta efter en låt på youtube som jag inte har hört på länge. Tycker den är riktigt gullig.
Har inte sett serien, Kniven i Hjärtat, men tycker den är riktigt söt. Låten alltså.


Vad får man skriva och inte?

Jag har funderat på det ett tag nu; Vad får jag skriva på MIN blogg och vad får jag inte skriva?

Jag har förstått att lögner inte är speciellt bra att skriva, det kan man åka dit saklöst för.
Så ett exempel på vad man inte ska skriva är: Mulla har opererat brösten för 30 000 :-
Näe, lögner skiter vi i.

Hur är det med egna åsikter då? Får man skriva dom? T.ex Therese är en tjej jag inte tycker om speciellt mycket.
Så borde jag ju få skriva. Det är ju min blogg.

Personangrepp tänker jag inte ens ta upp. Det tillhör vanligt folkvett att inte ta till personangrepp, det hör lite till dagisnivån.

Får man skriva om vad andra tycker om tänker då? Känns väl ganska onödigt. Skriv ner det du själv tycker och tänker så kan dom få hålla sig till sitt.

Nu är ju min fråga vad får man skriva utan att det ska bli världens liv?
Givetvis kommer det bli liv på't om man skriver vilka man inte tycker om men det borde ju ändå respekteras eftersom det står på min blogg. Min blogg är som min lägenhet. Där tycker, tänker och säger jag precis vad jag vill.

Det borde ju vara så, eller?


RSS 2.0