Fredag och lite mys!

Äntligen Fredag!
Vart ju tänkt att jag skulle ut på krogen med min ständigt trogne vapendragare Veronica. Men eftersom att både skolan och csn inte riktigt vill samarbeta med mig just nu, så blev det inte som planerat, men blir det någonsin det?
Det blir till att sitta hemma i glada vänner sällskap, vilket är snäppet bättre än krogen nästan. Blir en sväng till Johanna vid 8, vara med på deras förfest och sen går vi nog till mig eller Annie, sånt som märks.

Imorgon blir det tvättstugan... kl 11 - 16.... fy, hur kunde jag vara så dum att jag tog den tiden? Fast jag ska väl vara ganska glad över att jag inte tog mellan 06 - 11.... Då hade jag nog dött!
Sen ska vi hem till Mullas morfar, han fyller 80 (tror jag), och käka smörgåstårta. Hon skulle presentera mig som hennes flickvän. Haha, det känns nästan så. Jag är med henne på födelsedagar och allt möjligt, så bor vi ju tillsammans med.. Haha.. Ja, vi är väl tillsammans då :P MULLA, VILL DU GIFTA DIG MED MIG?

Näe, vad säger man? Beslut som man var osäker på kan verkligen ändra hela tillvaron. Men hur vill jag ha det?
Nu är allting bara snurrigt. Men stressa inte! Jag ska ta det lugnt, ta dagen som den kommer.

Brorsan! I miss you 2 like hell!
Ska bli kul att komma hem nästa helg och kolla hur hans nya lya ser ut!


Peace!

Hetast just nu!

Amanda Jenssens - Lockdown!
Me LOVE!

Finns inte att ladda ner, inte vad jag har hittat i alla fall. Men den finns på miloop.se tycker absolut att ni ska gå in där och lyssna på den! Det är den lätt värt!

image33

Groupie!

Jag har kommit på vad jag ska bli!
Jag ska bli en Groupie, jag ligger ju ändå bara och särar med benen!
Jag har ju mina kontakter, så det blir ju inte så svårt!

Imorgon får jag besök!
Säger inte av vem, men besök får jag i alla fall och det kommer bli riktigt roligt.

Tillbaka till praktiken imorgon. Har varit ledig idag. Tog en långpromenad med Tira i skogen. Hade Veronica och Tibbe med som sällskap! Var riktigt skönt faktiskt. Fast det tog ju sin lilla tid för Anna och Veronica att hitta dit vi skulle... Men det är som det ska vara när man sätter oss i en bil, det har vi ju bevisat förut.


Är ledig på fredag med, skööööönt! Måste ju ladda upp inför krogbesöket på fredag! Jag och Veronica, ska bli riktigt roligt, var längesedan jag var på krogen. "Utnyttjar-Veronica" och "Bensärar-Anna", vilket radarpar!


Näe, kanske ska hoppa lite i sängen innan jag somnar.. Har ju ingen hund att gå ut med nu... Saknar henne.. Mitt lilla hjärta!


Oj oj oj

Okej. Det var visst någon som brusade upp lite för mycker över mitt inlägg om snokandet...
Vad jag vet så var det inte jag som ringde och grät och var gravid.. Vet inte om du kanske har missuppfattat allting. Det var inte jag som ringde och sa att allting skulle bli bättre denna gången. Var du med? Nä, så öppna inte munnen. Vet man inte vad man pratar om så ska man inte säga någonting.. Och det här med att jag ligger och särar: Det var inte jag som började ta på mig. Jag hade INTE den tanken i huvudet. Inte alls.
Men fan vad bra att alla andra vet allt om mig! :D
Det måste betyda att jag är en väldigt intressant person.

Jag bryr mig inte ett skit om dom. Faktiskt inte. Couldn't care less.
Jag behöver inte sitta och förklara mig för någon som jag inte känner. Speciellt inte för någon som tror att hon vet allt. Men om man klart och tydligt har sagt att man absolut inte vill ha någonting med mig att göra då ska man väl inte heller snoka runt hela internet och kolla. Då måste man ju vara lite intresserad, eller hur.

Äh, skit samma. Jag är lycklig som jag är nu och livet går från klarhet till klarhet.
Jag har någonting stor på gång nu i alla fall. Och det kan ingen hindra! Moahaha!


Me! :D

I brist på annat att göra har jag tagit lite ego bilder.. Har ju ingen att visa dom för så jag lägger upp dom här, för ällmän beskådning! :D

                                                           Damned I'm Hot!
               image31

                                             Jag och syster. Hon ville inte vara med :P
                   image32

Blockera

Åh vad jag blir förbannad. Om någon säger om mig att den ABSOLUT INTE vill ha någonting med mig att göra varför då snoka runt på mina sidor på internet och läsa? Är jag så intressant? Eller är du så avundsjuk för att jag är snäppet bättre än dig och du vet om det? (Det var ju mig han var otrogen med, och jag lovar dig, han skulle absolut göra det igen!)
Det gör mig så förbannad! Sluta snoka för helvete!
Man kan ju blocka dom på internetsidorna... Varför inte i livet? ARG!

Nu har mina kära systrar åkt hem :( Och här sitter jag med ett finger som gör ont utav bara helvete och tatueringen på handen svider till ibland så jag funderar på amputation. Undrar om dom går med på det om jag säger min anledning... Nä, skulle inte tro det.. :P

Mulla kom hem nu! Min hjärtevän som får ta all skit när jag behöver någon att prata med. KOM HEM!

Ny tatuerad!

Jippie!
Nu har jag börjat på ryggen med. Det gjorde inte så ont som jag hade förväntat mig. Kände ingenting faktiskt.
Skrev "Veritas, Aequitas och Equilitas" på ryggen. Nice som fan vart det. Svart, men uv färg. Kommer att lysa som fan om mig på krogen på fredag!

Jag och syster gjorde varsin "kärlekstatuering" med. Ett litet hjärta på handen, också det i UV färg... Syns inte i vanligt ljus och det är ju bra.. Känner att mina händer inte ska vara tatuerade i någon färg..

Det är typ det som har hänt sedan sist...
Mina kära systrar är här! Jippie!

Sjuk :(

Jag som hade sett fram emot praktiken idag, men icke sa nicke. Jag vaknade med världens huvudvärk och halsont, så det blev till att stanna i sängen för min del.

Fick ju lite filmer till datorn av Johan i söndags, så jag kollade igenom några. Jackass 2, Fjorton Suger, Meet the Robinsons och Shrek 3 stod på dagens meny. Men jag är så oklar i huvudet att jag knappt kommer ihåg att jag sett filmerna. Kommer få kolla in detta inlägg flera gånger för att kunna förstå att jag har skrivit det.

Varför i hela jävla helvete är mitt msn så segt? Jag har varit inloggad i 3 timmar och NU kom "welcome to messenger", eller vad fan det heter, upp hoppandes på skärmen. Ni vet den som visar hur många olästa mail man har.... Fuck.

Tira sov hos Sara i natt eftersom jag skulle praktisera. Det finns inget underbarare att se än när
(NU kom fanskapet upp IGEN!) ens hund kommer hem som man inte har träffat på hela dagen. Det är äkta glädje. Så nu ligger hon och sussar på mina fötter.... Sötnöt.

Nä, om man kanske skulle ta och orka sig igenom "The Simpsons Movie" nu?


Deppig

Känner mig lite nere idag. Vet inte varför, det blir bara så ibland.
Det är någonting som fattas. Har tänkt på min älskade Pappa hela dagen idag, kan vara därför.
Mamma ringde och grät innan. Jag hatar när hon ringer och gråter, jag sitter ju så långt bort att jag inte kan göra någonting. När det händer vill jag bara åka ner till henne och ta hand om henne. Min lilla Mami, ledsen. Det gör ont i hela hjärtat att jag inte kan göra mer än att prata med henne och försöka lugna henne på telefon, när det bästa hade varit om jag bara hade kramat om henne!

Suck.

Jag sov till 1 idag, skönt, men jag kände mig tom redan när jag vaknade.
Veronica kom förbi en sväng, sen bar det av till solariet med Mulla. Bara ligga och lyssna på musik i 20 minuter medans man blir brun! Underbart! Var ju ett tag sedan jag solade sist, men jag bliev brun i alla fall. Ska såla på torsdag igen. Man vill ju inte vara blekast till sommaren :P

Imorgon blir det praktik igen. Skönt att ÄNTLIGEN få göra någonting på dagarna!

Cesar Milan! You are my Hero!

Ensamt....

02.17 måndagen den 18 februari.

Åh vad jag har tråkigt! Kan inte sova.. Jävla film helvete!
Och ingen telefon har jag pratat i idag heller.. Jävla jobbigt :P

Köpte snus innan.. Billigare ju! Kronan blev det.. Funkar faktiskt ganska bra.. Fast bara ganska.. För nu när jag tänkte på det har jag inte rökt på ett jävla bra tag.. så nu ska jag pissa och sen gå och röka!

Hej hej!

Fy faaaaan.

Ah! Kollade på film innan .. Glad jag är över att jag inte var själv.. Då hade jag nog avlidit.
Annie satt och garvade i soffan medans jag gömde mig bakom handen.
När vi hade kollat på halva filmen, då lägger deras lampa av. Den bara slocknar helt tvärt. Då vart jag rädd. Trodde fan jag skulle skita ner mig!

Mulla fick komma och "hämta" mig, vågade inte gå hem själv. Haha..

Men nu i hemmets lugna vrå ska jag chilla ner några varv och kolla på "The Simpsons Movie".
Ja, så får det blir. Åh, popcorn och multivitamindryck! Mums!

So long, suckers!


Nu blir det film!

Snart kommar Mulla hem! *hoppar och skuttar av lycka*
Har varit sååååå ensam hela helgen.. Eller, helt ensam har jag ju inte varit, men nästan..
Så jag har diskat och städat så hon inte ska märka att jag har haft världens kalas här, och hon fick inte vara med..
Haha, nä.. Men diskat och städat har jag i alla fall gjort.. Duktiga jag!

Jag har bestämt mig nu, jag ska se en riktigt äcklig film idag! Jag har trånat efter skräck ett bra tag nu så nu jävlar!
Var borta i Tannfors och hyrde "Dead Silence", skulle hyra "Silent Hill" också, men det visade sig att Annies pojkvän har den på datorn så han skulle fixa över den till min dator, så ska jag ligga i sängen och kolla på den inatt, om jag vågar. Haha!

Nä, om man kanske skulle fortsätta städa? Nu ser man i alla fall att jag bor i en lägenhet och inte en soptipp :P
(Nej, det har ALDRIG varit SÅ ostädat här, inte vad jag minns)

Ja just det!
Jag ska tatuera mig i helgen! Åh vad jag längtar! Armen, handlederna, handen och öronen ligger pyrt till...
Funderar på en piercing med, vilket det antagligen kommer bli. And there will be pictures of my adventure!

Häj!

Rubrik?

Ja, vad ska jag skriva om idag för er nyfikna? Igår vart jag ju chaufför, Elin har ju inget körkort.. så då rycker Anna ut.. Jävla 240 säger jag bara! Fanskapet startade ju inte som jag ville!
Så det blev en sväng till brasken där vi snackade lite med Figge. Längesedan jag träffade honom! Har saknat honom lite granna!

Blev inte så mycket kollande på Ghost igår.. satt ju med min dator i knät.. haha.

Hade ju bestämt med Annie igår att vi skulle träna lite idag. Halv 1 skulle vi mötas vid hundgården.
Så jag gick upp för att ta lite frukost, det fick bli en macka med ost och GURKA på.. ;)
Haha.. Internt...

Nä.. om man kanske skulle ut och ta en cigg? Har kommit på att mitt stora nöje här i livet det är cancer!
Funderar på att börja snusa? Billigare.. Men, vilket märke ska man då ta? Nu har jag ju kommit på mitt cigg märke.. Ska man nu börja om för att ta reda på ett nytt? Livet är inte alltid lätt.

Until next time...

Middagen

Jag har INTE eldat upp köket. Stolt jag är över att jag klarade av att laga mat.
Kom på att jag kanske skulle ta ett kort på mitt mästerverk, men då hade jag ätit upp hälften så kortet hade inte blivit så bra. Men det var gott i alla fall.. Fast jag måste erkänna att sparris och kyckling är inte så lyckat..

Så nu sitter jag är och smuttar på en Hjortron cider. Själv.. Som vanligt. Är skapligt van vid det nu.
Kollar på Ghost, är inne på de sista 30 minuterna nu. Om jag känner mig själv vet jag att jag kommer gråta ganska rejält i slutet, så jag funderar på att redan nu ta bort mascaran.... Lika bra..

Nu vet ni i alla fall hur det gick med min kockinsats!

Jag är på så sjukt bra humör.. Någon som kan förklara varför?


Vad blir det för mat?

Jag, Anna Katarina Elisabeth Andreasson, har tänkt att laga lite mat idag. Haha, det händer ju inte allt för ofta. Öppnade frysen för att kolla vad som fanns..... Kyckling, kyckling, kyckling, kyckling och lite broccoli.
Vad fan ska man laga till av det? Öppnade kylskåpet och hittade en konservburk med sparris. Så på menyn idag blir det kyckling, sparris och champinjoner. Dricka till det: ananasjuice. Shit vad tomt det är i mitt kylskåp. Har nog inte köpt eller ätit ordentligt med mat sedan augusti. Kan vara därför jag tynar bort..... Bara rasar för varje dag som går. 

Jag satt och funderade på någonting innan som jag skulle skriva. Men jag kommer fan inte ihåg.. Jag lider nog av Alzheimers eller nått.. En lindrig form av det i alla fall. Haha.. 

I like men now.

Nä, ska ut med hunden en runda sen.. Har bestämt mig för att hon orkar gå lite längre nu.. Vi var ute i nästan en timma i morse, men då var hon bra trött när vi kom in igen. Sköööönt det blev när mitt lilla odjur hoppade upp i soffan och total däckade. Det var nästan så hon däckade i hoppet upp. 

Imorgon ska jag börja köra lite enklare lydnad med henne. Jag tror hon kommer uppskatta det lika mycket som jag. Är ju mycket roligare att ha en hund som inte ligger 10 mil framför en i kopplet. Förhoppningarna är ju att jag någon gång ska kunna tävla lite lydnad med henne. 

Nä, nu ska jag tillaga min gormé middag. Uppdaterar senare om hur det gick! 

Veritas Et Aqueitas!

 

Lördag

Japp, lördag idag. Sitter här helt själv och muppar. Mulla har övergivit mig och åkt till Kisa. Som vanligt.
Satt här igår med mina cider som tröst. Annie med pojkvän och hund kom förbi. Satt och snackade om allt och ingenting. Hur stor är chansen att två barndoms kompisar tillslut flyttar till samma stad 30 mil hemifrån och till samma gata till och med! Världen är liten.

Jahapp, jag tror aldrig att jag har blivit så sårad som jag blev igår. Eller, sårad kan jag inte säga att jag blev heller, ledsen. Ärligheten varar längst heter det ju och det var ju det du var.
Men när du ringde sen och jag fick höra din röst var allting bra igen. Alla bekymmer som bortblåsta.

Mmm, vad händer ikväll då? Hade ju mina planer inför kvällen, men dom har väl gått i stöpet. Jag har ju några cider kvar, så vi får se.. Blir antagligen lugnt.

Nä, lungorna skriker efter cancer!

Tankar....

Dagens tankar.... Som har varit dagens tankar hela veckan nu.
Vad vill jag? Vad vill du? Vad vill vi?
Jag tror jag vet vad jag vill, är ganska säker, men jag får inget riktigt svar. Hårt att dra ett tungt lass helt själv.
Det är någonting som växer... I alla fall hos mig. Men vem är du?
Det som sades igår, eller VAD var det som sades igår?
Ah! Blir helt crazy av detta, mår fan inte bra. Jag har ingen kontroll alls!

Har en påse cider i kylskåpet. Mulla har åkt till Kisa så jag kommer sitta här helt ensam. Det är lite alkis varning på mig om jag dricker själv, men det är förbannat gott :P

Jaja..
Sitter nu med hela huvudet full av hårfärg. Kände att det var dags att fixa till frillan igen. Hade stans jävla utväxt. Inte snygg alls..
Efter att jag har sköljt ut färgen ska jag gå till pressbyrån och köpa cigg.. sen blir det till att gå en liten runda med Tira, som för övrigt ligger och sover under mina ben. Sötnöt!

Inflyttningskalas!

Lite snabbare än väntat, men nu har i alla fall lilla mulla flyttat in!
Skönt, slipper man vara ensam så mycket.
Känns lite annorlunda än, men jag vänjer mig snart. Det är ju kul! :D

Så snart blir det fest för hela slanten!
Roligt kommer det bli då!


(Jag snokade inne på Mullas rum idag, men säg inget!)


Alla Hjärtans Dag!

Alla hjärtans dag idag. En dag man ska fira med den man älskar. Men i brist på pojkvän just nu (men man vet aldrig inom en snar framtid) så ska jag dela med mig av mina hjärtan till alla mina älskade vänner och min älskade familj! Så det så!

Gick upp ganska skapligt idag. Annie väckte mig vid halv 10, gick ut med Tira och henned hundar Scrap och Skipper. Gick till hundgården (längesedan jag var där) och där lekte dom kan jag lova. När jag kom hem åt jag, hör och häpna, frukost! Mulla handlade igår så jag tog mig en macka... Sen började jag städa. Möblerade om lite i mitt sovrum också.

Ledig idag, skööönt.. Börjar inte jobba förrän på tisdag! GÖTT!

Nä.. Kanske ska dammsuga lite till.. Ser att dammråttorna vågar sig fram nu när katterna sover!


Till er alla mina Älskade!
image30



Just det, vem är du hemliga människa som har lyckats få mitt hjärta att bulta liiiite extra?
Jag kan nästan ingenting om dig men det känns som om vi kännt varandra i 100 år!
Din röst som gör så jag känner mig trygg!
Det är någonting speciellt. Kan inte säga vad. Men jag hoppas att det ska utvecklas till någonting.

Vill du följa med mig hem?

                                                                        image29
                                                                                            Mums!

Picknick på McDonalds parkering.

Anna och Veronica bestämde sig för att äta på McDonalds. Tog super Renaulten bort till Tornby, ställer oss i drive in kön, väl framme vid "beställningsstativet" börjar bilen hacka, så jag stänger av den. När vi har beställt maten och ska köra fram och betala då STARTAR INTE bil fan! Jag vrider på nyckeln och stampar på gasen men ingen reaktion. Veronica hoppar ut (efter lite påtryckning från undertecknad) och börjar putta bort oss då kön bakom växte rejält. Mellan beställning och betalning stannar vi och försöker starta bilen igen, utan resultat. Då ropar någon från betalningsluckan: "Vill ni ha putthjälp?" Visst svarade vi och ut kommer 2 killar (anställda på McDonalds) som hjälper oss att putta bilen, först till betalning och sen för att hämta maten. Sen bort till parkeringen där vi ringer runt till diverse folk och ber om hjälp. 

Till slut kom Tommy och Dennis och bogserar oss OK/Q8, där tankar vi för 41:-

Nu är vi hemma igen efter dagens strapatser och väntar ivrigt på att Titanic ska börja!

Men vi lever i alla fall.. Och tur är väl det!


I'm watching you breething, for the last time.

Sitter i köket (för ovanlighetens skull) och lyssnar på radion.
James Blunt's nya låt spelad. Där sjunger han: I'm watching you breething, för the last time.

Det får mig att tänka på pappa.
Jag tänker på när vi var där och vi hade tatuerat oss. 2 timmar innan han somnade in för alltid.
Det var sista gången jag fick se honom andas. Vi skulle åka hem och han drog efter ett så djupt andetag. Det går inte med ord förklara hur det lät. Att se och höra sin pappa anstränga sig så för att kunna andas är inte roligt.
Rummet blev helt tyst. Vi tittade på pappa och sen på varandra. Vi visste nog alla innerst inne att det snart var slut.
Det var det sista andetaget jag fick höra av honom.

Jag älskar dig Pappa! Du kommer alltid vara min Ängel! Min kung i himelen!

                                                                                                               

                                                     image26

MYCKET VIKTIGT!

Ville bara få alla observanta på att den absolut underbaraste filmen som gjorts TITANIC går på Tv 3, Lördag kl 21.35

Jag har bestämt mig för att krypa upp i soffan med en filt och lite godis och kolla på den, snyftandes igenom (nästan) hela filmen!

Glöm inte det nu! Tv 3, 21.35 Lördag!



                                                            If you jump I jump, remember?
                                           image25
                                                          I'll never let go Jack. I'll never let go.


Paus!

Tar mig en värförtjänt paus i mitt tvättvikande. Jag HATAR att ha tvättstugan. Men på något konstigt sätt tycker jag att det är rogivande att vika tvätten. Fast det är inte så förbannat roligt att vika lakan, speciellt inte när man är själv.
Det märks att jag inte har tvättat lakan sedan november. Nej, jag har inte haft samma lakan i sängen sedan november. Jag har lakan så alla i hela Falkenberg skulle kunna få varsitt!

Jag har bestämt mig för att rensa ur lägenheten lite nu innan Mulla flyttar hit. Jag är lite av en samlare, jag har inte riktigt hjärta att slänga saker.
"Denna saken måste jag ju inte slänga, den kan vara bra att ha någon gång". Så ställer jag undan saken så den får bakanta sig lite närmare med mina damråttor i några decenier innan jag kommer ihåg att jag har saken.

Anna in a nutshell.....

Ska ju ut på praktik nästa vecka, är lite nervös faktikt. Jag har aldrig praktiserat förut, förutom på Konsum i Skogstorp och en skola i Falkenberg där jag inte gjorde någonting, där förövrigt ALL mat smakade fisk. Blä!
Men jag är ändå ganska förväntansfull. Jag ska ringa imorgon så de får höra min ljuvliga stämma. Haha, nä, för att jag ska få veta när jag ska infinna mig på måndag.

Förövrigt är det bara bra med allt, nästan. Lilla Tira har åkt på någon hundmaginfluensa. Hennes lilla mage har varit riktigt kass.. Men det lite TLC så är hon på bättringsvägen idag!

Nä.. Lakanen viker inte sig själva....

Och glöm inte:
Var tredje sök är gratis, gratis, gratis. Var tredje sök är gratis på 118 003!


Mitt hjärta!

image23


Jag vet, jag vet.

Jag vet att många har haft det 100 gånger värre än jag, du behöver inte påminna mig.
Jag mår redan tillräckligt dåligt.
Jag tar mig ur saker på mitt sätt. Det kanske tar tid, men jag tar mig ur!

Under vårat samtal ville jag bara gråta!
Du litar inte på att jag klarar mig, det verkar som om du tror att jag är helt dum i huvudet. Men det är jag inte.
Jag har överlevt i 21 år och kommer förhoppningsvis klara mig i 21 år till, minst.

Just nu behöver jag inte dig. På något sätt trycker du bara ner min självkänsla.

Jag älskar dig så innerligt, men det blir bara så fel!

Uggla och Schulman

Åkej, som sofsko hade sagt.
Har under de senaste dagarna kollat igenom lite bloggar on the world wide webb.
Och jag måste säga att på min innelista just nu är Herrarna Uggla och Schulman.
Med sitt ärliga sätt att skriva är dom helt underbara.
Schulman med flera 100 kommentarer varje dag, så kommer jag som får kanske 1, högst 2 kommentarer var 10 dag!
När ska min blogg bli nationell?

Någon annans blogg jag gärna skulle vilja läsa är allas våran Carolina Gynning!
Har hon kanske redan blogg? I så fall: Hur FAN har det kunnat undgå mig?


Nu är jag hungrig.... Men vad ska jag äta?

The best PRICE is a surPRICE

Jag tänkte att jag skulle vara duktig igår och inte gå och lägga mig alltför sent, även om det var lördag.
Skulle gå ut med hunden en sista runda så jag tog ner henne från soffan och gick till dörren för att ta på mig skor och jacka. När detta var gjort vänder jag mig om för att ropa på Tira och då ser jag henne sittandes vid katternas klösbräda, färdig kissad och klar. Suck. Hämtade henne, för ut måste hon ändå, på med diverse hundattiraljer och sedan ut i kylan.
Jag går runt kvarteret i hopp om att hon kanske ska göra 2:an ute. Men nä då. Med sina valpögon bedjandes mot mig gick vi 2 varv innan vi gick inte, hon skakade som ett asplöv. Väl inne tar jag min nattcigg, när den var färdigrökt skulle jag släcka i vardagsrummet och hallen. Och vad skådar mina ögon om inte en liten Tira korv som utsmyckning på mitt annars så tråkiga vardagsrumsgolv. Jaha, fram med toapapper och plocka upp. Det var mitt pris för att jag var så DUKTIG.

Och ja, jag torkade upp kisset INNAN ciggen.

Mys lördag!

Vart har veckan tagit vägen? Det är ju redan lördag.
Jag har bestämt mig för att ha mys kväll idag. Så jag ligger i soffan med en jätte trött Tira PÅ mig, ja.. Ni läste rätt, på, inte jämte. Katterna är framme och sniffar på oss ibland, lägger sig ner en stund men tröttnar fort och springer iväg på nya upptåg.

Var i Kisa igår. Badade tunna, japp.. Jag badade även om jag sa att jag inte skulle det, men det var ju faktiskt ganska mysigt.

Imorgon MÅSTE jag plugga. Sen så kommer ju Elin förbi imorgon med för att ta klite kort på Tira, som förövrigt nu ligger på mig och drömmer någonting. Hon ömsom "springer" och ömsom "tuttar".. Hon är lite knäpp... Men söt!


RSS 2.0