Nya bilen hämtad.

Nu är jag ägare av en Golf II från 87. En röd. Med knappt någon rost alls. Fiiin med andra ord.
Jag vill verkligen inte ha en röd bil då jag tycker att det är någonting av det fulaste som finns (Nej Mulla då menar jag inte Mullichious) så idag var jag på Biltema, även kallat Feltema, och inhandlade lite rollers, färg och penslar. Imorgon blir det till att åka tillbaka till Biltema för att köpa sandpapper. Ska fixa lite innan jag rollar. Ja, jag har inte mycket pengar så jag har inte råd att lämna in den på lackering men gör man det rätt så kan det bli fint!

Jag ska också försöka flytta sidospeglarna. Dom sitter helt konstigt och det ser helt mupp ut.
Så imorgon blir det till att slipa och sen rolla. Blir Saaben till jobbet på lördag eftersom Golfen ska stå och torka minst 24 timmar. Vi ska också tona lite rutor imorgon. Jag har planer för bilen och det ska inte bli en slit och släng bil med cigg paket över hela golvet. Jag har alltid viljat ha en Golf II och nu när jag har en ska jag ta hand om den också!

Ska lägga in före och efter bild sen så får ni säga vad ni tycker om resultatet.

Men.... Kortet då?

Nu har lönen kommit in på kontot och det känns ju inte helt fel!
Skulle åka upp till Ryd för att ta ut lite pengar och kolla kontot. Jag och Jocke gick till varsin bankomat och gjorde det man alltid gör. Grejen är den att mitt kort vart ju spärrat för att jag har övertrasserat det någon gång... Eller några..
Så när jag väntade på att det skulle stå typ: "Ej tillgängligt" eller nått men nej då. Bankomatfan TOG kortet. "Behåller kort" stod det.... Det kändes jävligt konstigt kan jag lova. Så nu sitter jag här utan bankomatkort.. Så det blir till att gå upp till banken imorgon för att fixa nytt kort och ta ut pengar. Kul..
Men det satt gött i alla fall att se massa pengar på kontot.


The lönespec has arrived!

Vaknade ganska sent idag. Men det gör ingenting. Ibland bör man faktiskt få sova ut. Sov ganska bra inatt utan att väckas av tåget allt för många gånger.
Satt uppe ganska länge igår. P hjälpte mig med photoshop som jag har viljat ha så länge och nu äntligen. Det var ingen lätt match men vi klarade det! Tack Darling!
Så nu ska jag bara klura ut hur man använder programmet och får ut mest funktioner. Det var inget nybörjar skit jag tog utan tydligen en värstig grej.

Lönespecen fann jag i brevlådan idag också. 13157:- tack som fan. Efter bilköp och betalda räkningar och skulder har jag 5000:- kvar och det känns riktigt skönt. Nu har jag varit utan pengar i 3 veckor och det känns...

Nu ska jag plocka in min vikta tvätt i garderoben och sen ska jag sätta mig i saaben och åka in till Linköping. Har bara en fundering på hur jag ska få den därifrån sen efter att jag har köpt golfen imorgon. Fast det är ju sånt som märks.

Tar med mig datorn in idag så jag kanske bloggar igen ikväll eller så bloggar jag imorgon när jag är förväntansfull eller
när jag har hämtat The Car!
 

Vuxenpoängen växer!

Idag är det löning, för de flesta i alla fall. En annan får ju vänta till torsdag.
Men även om det är 2 dagar kvar till lön, eller ja 1 dag, så har jag faktiskt satt mig och skrivit in alla räkningarna så nu dras pengarna direkt när jag får dom på torsdag. Skönt. Slipper man tänka på det.
Det vart inte så fasligt dyrt denna månaden heller. 3500:- gick räkningarna på och det är lite lagomt tycker jag.
Då har jag ju pengar så jag kan köpa bilen!!!

Städar och tvättar lite idag också, skönt att få det gjort. Skulle tvättat förra veckan men det vart inte så. Så nu har jag 2 veckors tvätt att fixa ikväll. Massa grejer att vika. Tur att det går en bra film på TV ikväll då så jag har någonting att kolla på medans jag viker skiten. Linas kvällsbok. Rekomenderas för den som vill se en lite smårolig tonårsfilm.

Ska ner till tvättstugan nu och kolla om mina lakan är rena. Sen blir det promenad i motionsspåret med min mp3 spelare.
Målet är att jag innan nästa sommar ska kunna (läs orka) springa runt spåret.

Här händer det grejer.

I tisdags eftermiddag pratade jag med Klint på msn och han hade mailat på en hund.
Helt plötsligt befinner vi oss på E4 på väg till Falköping. Vi började åka vid 7 tiden och var inte framme förrän 5 i 10. 2 små vovvebebisar och en vovvemamma mötte oss i hallen. Vi stannade där ganska länge men till slut tyckte jag att det var dags att åka hem. Jag var ju den enda med körkort och kände att jag började bli ganska trött..
Kvart över 2 var vi hemma i skägget igen. Lilla Rockie var jätte duktig under bilfärden. Han låg mest och sov.

Igår åkte jag, Elin och Mulla till stallet. Jag fick rida på Lady och det gick faktiskt ganska bra. Jag gav inte upp utan red hela tiden och red faktiskt barbacka upp till hagen också. *stolt*
Vid kvart i 7 igår kväll kom alla vikarier från jobbet. Vi satt ute på gräsmattan och drack lite. Riktigt trevligt var det.
Dom åkte hem lite efter 12, vilket var ganska lagomt för jag var riktigt trött.
Idag har jag inte gjort någonting nästan.. Bara varit hemma och slappat.

Imorgon blir det jobba mellan 7 och 14. Janika skulle kommit imorgon med men hon gör inte det. Tyvärr..
Så då ska Anna på hemligt uppdrag istället... Haha, nu vart ni nyfikna va!

Roadtrip till Gekås!

Igår kl 07.55 kom vi ut på motorvägen. 5 minuter innan utsatt tid. Glada om än lite trötta började vi våran resa. Jag var lite nervös över hur bilen skulle klara resan ner men det gick ju bra, jag är ju hemma igen i alla fall.
Vi var nere hos mamma vid halv 12 - 12 tiden och då blev det fika. Vid 1- halv 2 åkte vi till GeKås. Jag hittade massa saker som jag ville ha, summan hamnade på 347, typ.
Elin, som var där för första gången handlade på. Jag gick förbi tavlorna och hittade en tavla med Marilyn Monroe som inte bara var en tavla, utan det var faktiskt en klocka också. Jag gick genast iväg för att leta upp Elin och visa den men hittade henne inte. Efter 30 minuter hittade jag henne och så gick vi för att titta. Det ansiktsuttrycket hon hade när hon såg den var obetalbart. Jag har nog aldrig sett någon le så mycket som hon gjorde igår.

Vi var på GeKås till halv 5 och sen åkte vi hem till mamma för att äta. Halv 8 hade vi tankat bilen och åkte hem igen. Trötta men väldigt nöjda efter dagen.
Jag hade riktigt kul igår och jag hoppas att tjejerna hade det också.


Inköpslistan
  • 10 par strumpor
  • 4 par trosor
  • 10 rullar bajspåsar
  • 1 mp3 spelare
  • 1 underlaka till sängen
  • 1 märgben till TIra
  • 4 tuggben till Tira.
  • 6 kattben (godis till Gramse och Baloo)
  • 2 flaskor hårspray
  • 2 tavlor
  • Glödlampor
  • 2 monster
  • 2 godis bitar
  • 1 påse Rollo kola Gul (godaste!)
Ja, det var väl det hela tror jag..

Nu ska jag fixa till lite på väggarna med mina nya tavlor. Funderar också på om jag kanske ska prata med hyresvärden om att måla om i vardags/sovrummet...

Imorgon blir det roadtrip!

Senast jag skulle på roadtrip var med Veronica och Annie. Då skulle vi till Stockholm, vi kom till Nyköping och sen krockade vi... Imorgon blir det roadtrip igen fast denna gången utan krock hoppas vi på.
Vi ska ta saaben och åka en ganska bra bit (alla håller tummarna att den ska hålla)
Jag, Jessica, Elin, Lina och Malin är det som åker. Vi tyckte att det är ett bra sätt att avsluta sommaren på. Både jag och Elin har ju jobbat nästan hela sommaren och tyckte vi behövde detta.

Har varit i Linköping hela helgen, har varit skönt att vara här. Saknar faktiskt att bo här men samtidigt är det så skönt att bo i Skänninge där anonymiteten är STOR! Ingen vet vem jag är och det älskar jag. Skönt med att kunna åka dit till ensamheten när man varit här.

Idag fick jag veta att på fredag får jag efterlängtat besök. Jannika kommer hit! Hon stannar tyvärr bara till söndag men jag är så glad över att hon kommer. Som jag har saknat henne!

Imorgon halv 8 möts vi vid garaget! God natt!

Hadeenjättebrarubrikinnan menglömdebortden

Ännu en dag som har varit ljus, och då syftar jag verkligen inte på vädret.
Jobbade idag och det gick smärtfritt. Kom hem och ställde mig i duschen och det var skööööööööööööönt!
Imorgon blir det jobba och sen ska jag in till Linköping en sväng och träffa Elin och alla andra. En sväng blir det nog inte för jag kommer nog stanna där några timmar. På lördag blir det antagligen att åka in till Mjölby. Snowstorm spelar så jag ska kolal en liten stund tänkte jag. Får se om någon följer med mig.

Igår gjorde jag någonting så ovanligt att måla tånaglarna, sug på den Mulla! De blev lila. Tänkte ta chockrosa först men jag struntade i det. Kanske är ett tecken på att jag mår bra. Målade naglar. Vem vet?

Jag ska i alla fall införskaffa mig en mp3 spelare imorgon. Har kollat ut vilken jag ska ha också.

Den blir det  ------->  
Ska börja gå ut och gå lite mer och det är ju förbannat tråkigt att gå utan musik kan jag lova. Så kan jag ju ha mina SkullCandy igen! Äntligen! Den är ju snygg, svar och stilren.

Nu ska jag kolla blocket efter ny bil!!!

Energy boost!

Sitter med fötterna i skurhinken. Varmvatten och mentol fotsalt är manna för fötterna.
Kollar på Tyra Bank's Show där dom pratar om självsäkerhet hos tjejer när det gäller killar. Tänkte bara zappa förbi först men sen fastnade jag. Det var riktigt intressant faktiskt. Så utav det programmet har jag fått en riktig energy boost! Shit vad allt känns skönt idag! Likaså igår. Då började allting skifta lite från svart till grått i alla fall och idag blir det bara ljusare. Är dock lite rädd över hur länge denna känslan stannar och jag faller tillbaka. Jag ska fan fästa en lina någonstans så jag har någonting att dra i när jag är på väg att tippa över.

Igår satt vi i min bil på brasken. Jag, Elin och Mulla. Fy vad roligt vi hade. Tiden flög iväg fastän vi inte gjorde någonting speciellt. Jag och Mulla körde lite 3 i rad i taket och jag vann, givetvis :P
Trevligt hade vi i alla fall och det hoppas jag att vi kan göra om snart!

Nästa vecka ska jag följa med Mulla till stallet och klappa lite på min Smulan. Ska rida lite också, får se vem jag rider. Skulle få ta några varv i padocken med GT. Ska se om jag inte kan följa med henne dit i alla fall en gång i veckan. Jag behöver göra roliga saker. Ska se till att börja gå ut och gå lite mer. Tira har ju inte varit här på hela sommaren så nu när hon kommer tillbaka ska vi faktiskt ta och gå motionsspåret borta vid fotbollsplanen. Ska bara få tillbaka min mp3 spelare från Tina så jag har någonting att lyssna på också. (Min mobil är ingen vidare musikmobil. Sen har Gramse tuggat på hörlurarna så jag hör bara i en plopp)

Så är det med det.

Guess who's back!?

Nu känns det som att Anna har hittat hem igen. Skönt! Har haft några dagar av ångest och tankar men idag vaknade jag med ett leende på läpparna och med mer ork än jag haft på väldigt länge, trots att jag är sjuk.
Nu tvättar och städar jag. Det har jag inte haft ork till på ett väldigt bra tag så ni kan ju tänka er hur det ser ut hemma hos mig. Är inne på min 3e maskin med tvätt. Har diskat och städat köket. Vikt tvätt från förra gången jag tvättade, vilket jag inte minns när det var, och nu ska jag plocka ur min bokhylla och fästa baksidan på den. Damma tv-bänken och sen ska jag sätta upp lite tavlor så det blir mer hemma. Funderar på att möblera om också, fast det blir nog inte idag. Blir till helgen i så fall. Jag har fått tillbaka min ork och mitt liv känns det som. Och nu ska INGEN få ta det ifrån mig.

Vänner är nog det bästa. Det kanske inte var meninge
n att det skulle vara något annat.

Näe. Nu kan jag inte sitta här längre. Det kliar i fingrarna!

Just det! Garderoben har jag städat också! :D



Feels good to be back!

Beslutsångest!

Nu är det så att Anna inte riktigt vet hur hon ska göra..
Jag vet ju att min kära bil inte kommer gå igenom besiktningen och antagligen inte heller kommer överleva vintern.
Min dator är inte heller världens bästa, saknas tangenter och jag vill ha en med webcam.
Så nu är min fråga: ska jag satsa på en ny dator eller en ny bil?
Vet inte hur jag ska göra. Hjälp mig! Jag har inte pengar till att köpa både och.

Samma sak igen

(Känns som att jag börjar få slut på rubriker, eller så är det att jag har dålig fantasi)
Sitter hemma efter en arbetsdag. Skulle åkt till Linköping på bilträff men eftersom jag har feber och ont i halsen och dessutom ska jobba imorgon kl 7 så struntade jag i det. Så nu sitter jag här i min morgonrock och tycker lite synd om mig själv. Har varit och köpt kolasnören som jag tänkte fläta ihop och äta sen när jag har lust och ork till det.
Är lite små borta innan. Fick någon panodi liknande tablett på jobbet innan och efter den var jag piggare men nu är jag tillbaka igen. Usch. Men måste säga att det är ganska skönt att vara hemma en lördag helt själv.



Finns en hel del låtar till f.d Presidenten George Bush.
Denna och Lilly Alens låt är helt underbara. Så tänkvärda.

Lik.

Hon dog idag. Hon på jobbet. Lilian kom in och sa till. Jag hade sagt att jag kunde gå in och sitta vak men då hade Arne redan gått dit och tur var väl det. Hade nog inte klarat av att sitta där. Jens hade kommit in på rummet bara någon minut innan det hände. Jag var inne och tittade på henne 4 gånger. Kändes skönt på något sätt. Det var givetvis lite skrämmande att ta steget över tröskeln för att se henne. Hon såg ganska fridfull ut. Jag och Lena gick ut och plockade blommor som hon skulle ha medans Annika och Arne tog på henne kläder och bäddade rent. När vi kom tillbaka fick vi veta att anhöriga inte skulle komma förrän dagen efter och då skulle ju blommorna ha vissnat. Hoppas dom inte glömmer bort att gå in och byta blommor. Så nu ligger hon där, i sin säng. Död.
Usch. Tur att man inte jobbat natt där. Jag hade skitit ner mig varje gång jag hörde någonting.

Så nu är jag inte på världens bästa humör. Känns väldigt konstigt. Senast jag såg en död människa var pappa, och det känns i hela hjärtat idag.

Till er!

När hon går ifrån dig och är arg ...Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar...
Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig...
Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig...
Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst...
Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig...
Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig...
Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst...
Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta...
Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå...
Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd...
Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel...
Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg...
Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig...
Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag...
Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig...
Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig...
Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand...
Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig...
"Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet...
Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen...
Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig...
Är hon sårad på insidan!

(Snodde den från Sundarii)

Bombnedslaget!

Usch, fy och blä. Idag är det storstädning som gäller. Det är ju Skänninge Marken imorgon så det kommer folk hit och sover inatt och imorgon blir det lite fest. Börjar ju inte jobba förrän 14.00 på torsdag så det blir ju kalarnbra.

Jobbade idag. Kändes lite konstigt efter 3 dagars ledigt men ack så skönt. Rensa tankarna lite och bara släppa livet en stund. Till min stora förvåning har det hänt en del under de 3 dagarna jag varit ledig. För 2 veckor sedan hade vi ju en tant som gick bort och henne hade vi haft vak på i en vecka. För den som inte vet vad vak är så är det så enkelt att man vakar. Man sitter hos en person som är väldigt nära slutet, för dom ska ju inte behöva dö ensama. De har personer inne hos sig dygnet runt. Till poängen; när jag kom tillbaka idag fick jag veta att det var vak på en dam som senast i onsdags var jätte pigg. Konstigt att det går så fort. Det sägs att dödsfallen alltid kommer 3 och 3 på den avdelningen och det stämmer nog. I Juni var den en som gick bort, i Juli var det en och nu är det Augusti och vad har hänt. Jo, hon har vak.

Usch vad jag är svettig! Här är varmt som fan och så måste man vara inne och städa. Det är väl bara att ta tummen ur röven och fortsätta. Badrummet är ju klart så bara 2 rum kvar..

Tågbloggar

Sitter på tåget och chillar. Nice, skickade iväg ett sms och fick en kod så nu har jag internet hela resan.. Så nu har jag att göra i 2 timmar i alla fall och tur är väl det. Annars hade jag ju sakta men säkert avlidit.

Var en sväng inne i Linköping igår och träffade min Felin. Vi har ju alltid lika roligt när vi träffas likaså igår. Stod på brasken och skrapade lotter. Vann 90:- tack för den. Önskade mig miljonen men näe, sån tur har väl inte jag inte.
Mitt i allt skrapande började det regna så då åkte vi till Max och köpte glass, där satt vi ett ganska bra tag och sen var det dags för mig att åka hem. Gick upp skapligt för att duscha och packa inför min lilla helg tripp till Enköping. Hade världens klump i magen när jag åkte ner till stationen i Mjölby men så fort jag satte mig på pendeln så släppte det. Behöver nog komma bort lite från allt. Det är mycket som rör sig i min lilla hjärna kan jag lova.

Nu ska jag kolla runt på lite.

Köss!

RSS 2.0