Irriterande...

...att texten vart så konstig i förra inlägget..... Fan.. Men skit i det.

Desperate future

Har tillbringat den senaste timman med Johanna, Mulla och alla invånare på Wisteria Lane och jag håller på att bli knäpp, eller så börjar jag bli gammal.
Var dom tvungna att hoppa 5 år fram i tiden? Hade dom inga som helst intriger på 5 år och nu så händer en hel del?
Satt och disskuterade lite om vad som hade hänt i tidigare säsonger men kom på mig själv med att knappt komma ihåg vad som har hänt.
Desperate har blivit en så stor del av mitt liv att jag kommer bli förkrossad den dagen det tar slut. Sorgligt men sant.
Jag kommer ihåg när lillebror Tisse hade sett slut på alla avsnitt av One Three Hill och han var sååååå deppig.
Han hade suttit och kollat på det i flera dagar och sen var det bara slut. Han kunde allt om alla karaktärer i serien och har fått någon sort relation med dom. Han såg dom som sin familj och sina vänner. Jag tyckte så synd om honom då.
Tänk om jag blir sån! :S

Imorgon kommer kanske syster yster. Hon skulle ha hört av sig i eftermiddags men jag har inte hört ett pip.
Får väl slänga iväg ett sms eller nått och se om jag får napp!

Ska ut med hundarna och sen hoppa ner i säng. Eller näe, jag ska glida ner i sängen. Vill ju inte riskera att studsa ut.



Suomi ja Ruotsi


Kropps- och storleksfixering

Jag blir så trött. Hela tiden denna förbannade kroppsfixering. Fick höra en hel del på matchen igår av alla otroligt sminkade småflickor. Väl hemma fick jag höra av en kompis att han var jätte stolt över att haft sex med en tjej för att hon hade fin kropp. Fin kropp? Vad definierar en fin kropp? Insidan då? Räknas inte den överhuvudtaget?
Är det coolare att ha haft sex med en tjej som är snygg och har fin kropp men som är totalt hjärndöd och bara kan räkna till 7 för att hjärncellerna avlidit efter sviterna av för mycket blondering, än att ha sex med en tjej som inte har en fotomodells kropp men som är riktigt smart, trevlig och som kan föra en konversation utan att varannan mening innehåller "ba", "typ" och "liksom"?

På senare veckor har många program om fetma sänts på TV. Jag har sett något program och blivit glatt överraksad över hur stolta de kvinnorna varit över sin stolek! Vissa har varit riktigt stadiga bitar på 300-400 kg. Jag med mina 70-80 kg känner mig liten för en gång skull.
Jag förstår inte varför inte jag får vara stolt över hur jag är? Så fort man öppnar en tidning kan man läsa: "Så går du ner 20 kg på 2 månader" eller "kvinnor över 50 kg är sjukligt feta".

Jag hade ofta svårigheter med min vikt i skolan. Jag fick höra än det ena och än det andra och när jag kom hem sa alltid min pappa till mig att jag skulle säga: Min storlek visar i alla fall att jag får mat hemma.
Jag vågade aldrig säga någonting till mina mobbare medans jag idag ångrar att jag inte sa någonting.
Jag satt på bussen innan idag och såg massa smala tjejer och tänkte "nu fan får jag börja motionera mer än vad jag gör" men varför ska jag göra det? För att göra andra glada? Inte fan är det för mig i alla fall. Jag är nöjd över den jag är och vad jag har varit med om. Kan andra inte ta det så "Bye bye suckers".

Var inte alls detta bloggen skulle handla om idag men kände att jag var tvungen.


piercing o hockey!

Idag har Anna varit riktigt modig!
Åkte till Federal för att Janika skulle kolla till sina piercingar och byta staven i nacken. Vi fick sitta och vänta så förbannat länge så jag tänkte att då kan jag lika gärna pierca mig jag med!
Så nu har jag äntligen ett riktigt snakebite! Haha! Det är inte alls lika svullet som det var när Timmy gjorde det i somras.
Gör inte ens lika ont, vilket känns riktigt bra.

Om en timme drar vi, Jag, Janika och Figge, iväg till Cloetta Center för att kolla hockey. Har aldrig varit på en hockey match förut, så det ska bli riktigt roligt faktiskt.

Imorgon åker Janika hem :( Kommer sakna henne riktigt mycket! Och på torsdag kommer Syster yster Mia Maria!

Fredag!

Fredag idag, för den som inte hade hajat det än :P
Idag har jag och Janika varit nästan nyttiga. Vi gick till Ikano, tog en sväng in till Sannes och hälsade på Jocke som bjöd på CaffeLatte och en läsk, jag som inte är så mycket kaffe drickare tyckte ändå att det var gott (med en jävla massa socker, tack mulla)
Sen gick vi till Willy's och köpte PowerKing och sockerdricka, fruktsodan var slut :(, och hårfärg.
Sen vidare till Systemet där vi hjälpte en gammal tant att hitta Romen, söt hon var! Hon började prata om att hon var gammal och glömsk men skyllde på en dålig höft. Förklarade då för tanten att det är inte bara gamla som glömmer.
Hon skrattade lite och haltade vidare med sin nyinköpta käpp.

När vi kom hem blev det till att städa lite, så nu ser det ut som en lägenhet igen, och färga håret. Jag mitt nöt kollade inte på förpackningen utan tog första bästa.... Svart/blå... Så nu går jag runt och ser ut som en smurf i huvudet...
Janika tog blond och fick orange.... Illa.. Men men, det blir inte bättre än vad man gör det heter det ju... Fast det kanske är i andra sammanhang?

Ikväll blir det till att dricka lite. Folk vill nog ut på krogen vilket jag inte är så sugen på eftersom jag inte har pengar till det, så skägget blir stället att vara på ikväll.

Imorgon kommer Mulla och hämtar Tira en liten sväng. Hon ska få träffa sin nya pojkvän, en blinddate.
Balder, en staffoshire bullterrier. Undrar om dom skulle få söta valpar?

Näe, make up, borsta håret och öppna en cider :D

Suomi

Nu har Janika ÄNTLIGEN kommit! Skulle möta henne på rese men Elin lurade in oss på pressbyrån så när vi var på väg ut mötte vi henne men ingen av oss reagerade. Haha.
Vi gick upp till Ming för att äta lite och jag säger bara MUMS! Thai buffé är så underbart. När vi var mätta och belåtna åkte vi till Federal och Janika gjorde en vertikal labret och fixade till sitt 3e hål i tungan.  Lex hjälpte oss, eller ja Janika i alla fall. Jag ställde upp som moraliskt stöd och höll i handen. Mer stöd var jag inte. Jag vågade inte ens kolla på när han gjorde hålet. Jag är nog en liten fjolla....

Nu sitter vi hos Lina och kollar på TV. Ska upp till mig sen och kolla på film eller nått..



Att inte få uttrycka sina känslor och vad man varit med om tycker jag är ett brott mot mänskligheten.
Att inte få bearbeta saker gör att man sakta men säkert sjunker och försvinner. När botten är nådd finns det tyvärr inte mycket mer kvar. Jag finns här för dig

Kurragömma

Jag, Lina och Elin var en vända på centrum igår (16/10) för att köpa ingredienser till tonfisksalladen vi hade bestämt att vi skulle äta. Jag har med mig en påse burkar och flaskor som jag skulle panta. Kunde då konstatera att pantmaskinen är könsdiskriminerare då den bara tog emot Poweking burkar när en manlig anställd på Willy's la in burken. Jag, Lina och Elin försökte flera gånger men utan resultat och så kommer han och fixar det på första försöker, då ligger det en hudn begraven...

Inne på Willy's körde vi lite kurragömma men jag förlorade då mina maskulina axlar inte hann med resten av kroppen in bakom en hylla och Elin avslöjade mitt gömställe.

Borta på frukavdelningen gjorde vi en ganska rolig upptäckt. Får se om någon av er läsare ser samma sak som vi gjorde.
 <--------- Ser ni någonting konstigt? Kommentera i så fall.


Gick vidare i affären och plockade det vi skulle handla när mina ögon fastnade på denna konstiga frukten (?)
 Färgerna var så underbara, inte riktigt kritvit utan lite "mjukare" och riktigt skön lila.
Någon som vet vad frukten heter? (jag var tvungen att tjuvkolla på hyllan för att få veta)
Någon som vet hur den smakar eller vad man använder den till?


Väl hemma sen tittade Bengt in en liten snabbis och lånade Mullas dator.
Vi spelade några omgångar Guitar Hero, kollade Tila Tequila och nu är jag här helt själv men mår ändå riktigt bra.
Imorgon ska jag leka med Johanna så dagen går lite fortare så vi kan åka iväg på kalas.

Mys!

Har idag varit riktigt duktig.
Har varit inne i stan och lämnat in löne pappret på Nordea, har varit på Centrum och skickat iväg de två sista spelen.
Har varit hemma hos Elin och spelat Guitar Hero och Maritha har sytt upp mina byxor. Så nu sitter de snyggt på lördag.

Elin följde med mig hem och hjälpte mig att städa mitt sovrum som såg ut som ett bombnedslag.
Jag har ju letat efter mitt körkort i 2 dagar utan resultat och till min stora lycka, och förvåning, hittade Elin det efter bara 5 minuter. I mina byxfickor. Jag som trodde att jag hade kollat igenom alla byxor.
Så nu är det städat och lakanen är bytta. Ska bara dammsuga och moppa golven imorgon så är det tiptop.

Sitter nu och kollar på Romper Stomper med Lina, Klint, Figge och Jocke.
Eller ja, DOM kollar och jag hittar på annat. Har ju redan sett den ett antal gånger då det var någon-jag-kände-mycket-väl's favorit film. Imorgon blir det laga mat och guitar hero mys. Får se om Annie och Figo kanske har lust att titta in en stund imorgon med. Har inte träffat dom på länge.

Näe, om man kanske ska pula färdigt på mammas julklapp?

På Tisdag kommer min älskade Jannika! 
                              
                                                             

I'm forever blowing bubbles

Usch.. Jag som inte är någon vidare fotbollshulligan har hittat en låt, som används av hulliganer i England bla, som jag tycker är otroligt gullig. Hur ofta händer det att en Hooligans låt är gullig? Inte så ofta. Ska i alla fall försöka få tag i den och ha den som mobilsignal :D

Sitter hemma hos Familjen Andersson, har gjort det nästan hela dagen. Elin och Figge spelar Guitar Hero III medans jag med hjälpa av Jennica  via msn försöker fixa till Elins blogg. Blir lite svart/vitt Elvis Tema där. Kommer nog blir riktigt bra om vi bara kan klura ut hur vi får skiten i mitten istället för till vänster.
Jaja. Det blir säkert väl med det.

På lördag blir det kalas! Längtar tills jag ska få komma ifrån Skägget och träffa folk jag inte festat med på snart ett år!

Önskelista 2

Har kommit på lite mer saker som jag vill ha i jul/födelsedag.



Sötaste digitalkameran! Ge mig! (så jag kan börja lägga in lite mer/bättre bilder på bloggen)


Tavlan som ska pryda mitt vardagsrum när det är färdig målat.

Har ju planerat att måla om nu i oktober/november. Svart/vitt/beige tema i lägenheten och så denna underbara röda tavla som enda färg klick. Kommer inte det bli snyggt?


Nu är bloggen helt i sin ordning! Fy fan vad bra det blev!
Tack Ida!



Kameran finns på typ Elgiganten, Siba eller liknande.
Tavlan finns på Ikea!

Rock N Roll!

Yeah!
Nu fan har det hänt någonting här på min sida! Någon som ser vad det kan vara? :P
Fick lilla Jennica att hjälpa mig att fixa till lite, sen blir det upp till mig att fixa så färgerna matchar.
Jag har varit inne på den typ 10 gånger på 5 minuter för jag tycker det är så läckert.
Kommer bli ännu fränare när jag är helt klar! Äntligen händer något positivt!

Var ute på Ikano med Elin innan. Sålde in mina spel på Game, fick lite cash och gick sen på span efter en tröja att ha i helgen, är ju bjuden på kalas med fiskedamm, då måste man vara fin!
Gick förbi Sannes och kollade på Jocke när han sprang runt med förkläde och såg allmänt dum ut, tur att han inte såg oss. Vi såg nog inte så kloka ut heller.

Sitter nu och väntar på att Tessan ska komma och hämta monstret Evo.
(ÅH! Kom helt plötsligt på att jag vill kolla på Monsters INC.. den är ju sååå bra!)

Lite senare blir det glass och Färjan!



                                                                   

Haha!

Nu har jag suttit och fixat lite med bloggen. Vart inte alls nöjd, men jag ska fixa lite till när jag känner att jag har tid och ork.

Fast det är ganska duktigt gjort av lilla mig som inte har en aning om hur man gör egentligen

Klaga nu inte för mycket.

Jaha.

Då är det lördag. Jag var borta hos Jocke en stund igår, måste bara säga att det är sååååå kul att retas.
Jocke, Annie, Figo, Figge och (brrr) Natalia drack medans "drogpåverkade" Anna knappt får lukta på skiten. Kan lugnt säga att jag blev riktigt sugen. Var hundfri igår med. Tira var i Kisa och Evo var med Rille ute i Ulrika. Det är skönt att vara hundfri ibland. Jag saknar mina små odjur när dom inte är här, så klart, men det är ändå skönt att kunna slappna av och tänka på sig själv ibland med.

Kollade runt lite på Facebook med och fick tag i en bloggadress som jag var en flitig läsare på innan men av någon anledning glömt bort adressen. Åh vad jag avundas denna tjej!
Gammal klasskamrat till mig och jag är så glad över att vi gick i samma klass. Vi var nog mer lika än vad vi egentligen tänkte på då. Så otroligt speciella människor men det var ingen av de "vanliga, tråkiga" i våran klass som skrapade lite på ytan utan ratade oss utifrån deras uppfattningar.

Idag är hon lyckligt gift, har en liten dotter på snart 1 år och hon mår bra! Jag avundas henne och vill ha det som hon har!
När är det min tur att bli lycklig? Så lycklig som jag en gång var men som jag blåse iväg som en snöflinga i en snöstorm.

Händer ikväll då? Inte en aning. Rille och Tessan var och lämnade Evo och passade på att låna mitt Xbox för att spela Guitar Hero III. Dom behövde nog ta det lugnt idag med tanke på att dom såg lite slitna ut efter en kväll med Micke i Ulrika.

Får se om Figge tittar över med lite mumsig ananas till moi! :D

Nu får det fan vara nog!

Lenita kan inte taa hand om sina hundar.. dom är ju helt galna anfaller allt ska det vara sååå??? eller är rasen helt skadad // Gee dig


Ännu en kommentar till ett av mina inlägg om Amstaff. Jag tänker inte ge mig. Jag tänker slåss till sista bloddroppen.
Denna Lenita känner jag inte. Hon hade kommenterat min blogg och jag kommenterade hennes tillbaka. Så hur ska jag veta hur hon är med sina hundar? Det jag kan relatera till är mina egna och jag vet hur dom funkar.
Att hoppa på mig sådär tycker jag inte är rätt, det är ju någonting som personen i fråga får ta med henne.
Jag har bara fått positiva reaktioner av folk när de väl är framme och hälsar på Tira och jag har fått fram att hon är en Amstaff.

Alla ska inte ha hund. Det finns många människor som borde bli förbjudna att skaffa hund överhuvudtaget.
Det är inte rasens fel, utan människans. Innan jag skaffade Tira ville jag absolut inte ha en amstaff. "Usch, det är ju en mördarhund" tänkte jag men som jag har ändrat mig nu. Jag kanske har haft tur att få den snällaste hunden i kullen men de jag har haft kontakt med som har haft amstaff och som har behandlat dom rätt har världens underbaraste hundar.
Jag förstår inte varför jag sitter och försvarar mig för okunnigt folk. Eller det är inte mig jag försvarar, det är min hund.
Jag hoppar inte på någon som har en hund som i mitt tycke inte borde få finnas, jag respekterar deras val av ras men låt då mig välja min!

Den dag Tira dör, vilket jag hoppas inte är än på många år, kommer jag skaffa en ny amstaff. Om jag inte redan har gjort det innan.

Ambulans

Igår hade Anna bestämt att hon skulle städa lite innan Mulla kom hem. Satte igång diskmaskinen, började plocka lite och kom på att kattlådan minnsan ska städas. Gick in i badrummet och tömde den gamla kattsanden. Sköljde ur lådorna och skulle hälla upp ny kattsand. Lyfter säcken och börjar hälla, efter någon sekund knakar det i hela ryggen och benen bär mig inte. Jag faller ihop på golvet. Min enda tanke var att ringa till någon så den kan hälla upp kattsand.
Jag ålar mig in till vardagsrummet för att få tag på en telefon. Jag ringer till Lina och ber henne komma och hjälpa mig med kattsanden. Hon, Klint och Jocke kommer upp och ser mig ligga på golvet i vardagsrummet. Lina ringer till ambulansen som kom och hämtade mig, innan ambulansen hann fram vart Elin och Tessan uppe och hjälpte till med hundarna. Shit vad mycket smärtstillande jag fick. Haha, jag vart nästan bäng.

Så nu är jag sjukskriven i 2 veckor med en ischias nerv i kläm. Roligt värre. Kan inte gå långa sträckor och kan inte sitta för länge heller. Kan absolut inte bära någonting så jag är mer eller mindre handikappad.

Näe. Ska ner och dirigera Lina i tvättsugan nu.

Kolla också Mullas blogg.. http://camullas.blogg.se


Kvinnomisshandel

FALKENBERG. En man i 50-årsåldern greps i går kväll. Han hade misshandlat sin partner i bostaden och polisen kallades dit vid klockan 21.40. Kvinnan hade fått en del blåmärken och förutom slagen hade hon också blivit hotad.
Mannen släpptes dock efter förhör eftersom åklagaren inte ansåg att det fanns skäl att anhålla honom.

Detta mötte min syn när jag klickade upp www.hn.se för en liten stund sedan.
Va!? VA!? Varför anhöll dom inte mannen? Det fanns väl visst skäl att anhålla honom.
Jag kan slå vad om att han åkte raka vägen hem och slog sin partner lite till, för att hon ringde polisen.
Åh det retar gallfeber på mig när de gör så.
Om det hade handlat om samma utformning av slag på någon ute på krogen hade denne åkt in i fyllecell och en utredning hade påbörjats. Varför inte göra samma sak i detta fallet? Är det för att hon är kvinna?
För att dom är kända av polisen? Det borde inte ha någon avgörande del i det hela. Har han slagit henne så har han ju. 

Jag har hört från vääääldigt säkra källor att för något år sedan var det en rättegång gällande kvinnomisshandel. 
Kvinnan i fråga hade fått utstå många, långa och förnedrande förhör. 
På rättegången fanns 13 vittnen som vittnade om vad som hade hänt under några års tid. Och gissa vad som händer.
Ingenting. Mannen släpps pga bristande bevis. Så 13 vittnen var tydligen inte nog.
Blir det kanske så för att domaren sitter i samma sits?
Hur ska vi få slut på kvinnomisshandeln om inte förövarna får något straff?
Detta gäller även mansmisshandel. Trots att det inte är lika vanligt så är det precis lika fel.
 
Näe. Nu vart jag förbannad. Så nu ska jag gå och träna lite på min "mur" 
 

Osynlig?

Börjar fundera på om jag kanske är osynlig för vissa. Eller om jag är så grå att ingen kommer ihåg att jag har funnits i deras liv överhuvudtaget.

Kollade runt på facebook och det planeras tydligen en klassfest nu i höst. Alla i glamla klassen vet om det. Alla utom Anna.. Nice. Men det ska gudarna veta, någonstans är Anna också viktig!

RSS 2.0