Snart så.

Fick min första hyresavi till nya lägenheten idag och då gick det upp ett ljus och verkligheten kom; jag ska ju flytta snart, om ca en månad. Det är ju helt sjukt vad fort tiden går och inte ett skit har jag packat än, kommer antagligen bli sista dagarna ;)
Ska tillbaka till Skäggetorp igen, har man en gång bott där kommer man alltid tillbaka. Det enda jag verkligen gillar i nya lägenheten är köket, resten är jag inte så förtjust i; Måste tapetsera om!

Näe. Kort blogg idag, måste sova nu. Om det är möjligt i värmen.


Morgonblogg

Kör en liten bloggning innan jag somnar. Har nu jobbat natt 2 av 3 och efter sista natten kommer 9 dagars underbar ledighet! Inatt har Tajson varit med på jobbet och han skötte sig kanon! Han har legat i sin bur under tiden som jag har sprungit runt och gjort mina sysslor och han har inte sagt ett ljud. Gjorde lite inkallning och fot övningar i korridoren när jag hade tid till det och det gick jättebra men mest tiden sov han i sin bur, det var ju trotts allt natt. Det finns inget underbarare än att komma hem på morgonen och möta en jätteglad Tira. Ja hon är ensam hemma vissa nätter jag jobbar och det tar hon INTE skada av. Tira betyder otroligt mycket för mig och skulle aldrig utsätta henne för någonting hon inte klarar. Ut på en liten promenad med båda hundarna, utfodra och nu har vi krupit ner i sängen alla 3. Tira under täcket och Tajson över täcket (det går inte så bra att vänja dom av vid att sova i sängen, jag gillar att mysa med dom)
Nu ska jag sova som en stock fram till kl 16.00, hoppas jag i alla fall.

God natt :)


Vårdag = vårstädning!

Har i helgen fått lära mig att man inte ska jobba på ett äldreboende när det går magsjuka. Började jobba klockan 21 och klockan 05 ville inte magen längre så jag spydde. Tackar. Så har legat i soffan i 2 dagar helt slut. Igår kväll mådde jag bättre och idag mår jag prima. Det har ju varit riktigt bra väder ute de 2 senaste dagarna, i love it! Fick ett stolleryck och röjde upp på balkongen, vilket verkligen behövdes. Bort med fimpar, torka av alla möbler, dammsuga och moppa balkongen, ja jag är inte som jag ska :p Så nu är det riktigt mysigt att sitta där. Är vädret fint imorgon så ska jag sitta där :) I alla fall och dricka morgonkaffet :p Har tagit 2 långpromenader med hundarna idag också, först den vanliga rundan och sen en helt ny runda. Dom skötte sig exemplariskt och det blev helt plötsligt riktigt roligt att gå ut med dom. Bara att hoppas att det håller i sig så de alltid går bra nu :) Är ju inte långt kvar till flytt heller. Känns faktiskt lite vemodigt för jag trivs ju här, kommer förhoppningsvis trivas i ny lägenheten också bara jag får omtapetserat, har ju en bild i huvudet hur jag vill ha det, ska bara få det gjort också. Eftersom det inte finns något köksbord kvar i lägenheten har det blivit hundarnas sovrum. Måste vänja dom av vid att sova i sängen. Försökte inatt men misslyckades eftersom dom hoppade upp när jag sov. Så inatt sover dom i köket, så får vi se hur länge jag pallar att sova själv innan jag släpper in dom i sovrummet igen.
Så kommer det eventuellt bli en tripp till Skövde inom en snar framtid om det går som det ska ;)

Sista promenaden, sista ciggen och sen natt.


Öppet hjärta.

Detta inlägg kommer garanterat röra upp massa känslor, tankar och åsikter. Vädra gärna dom med mig, men låt samtidigt mig få tänka så som jag vill. Jag vill inte bli nertryckt för vad jag känner.

Åter till ämnet:
Ännu en gång har ett litet liv kommit till världen i min omgivning. Mulla och Macke har äntligen fått sin lilla flicka! Stort grattis till er! Med alla nya bebisar som kommer tänker jag mer och mer på mina egna bebisar, både dom bebisar jag valt att inte föda och dom jag hoppas att jag kommer föda. Min längtan efter barn blir bara större och större. Jag vet att man ska hitta rätt kille och det ska gå en viss tid och bla, bla, bla. Men jag vill inte vänta längre. Jag kanske är egoistisk när jag känner att alla bebisbilder och bebisprat som är överallt börjar bli jobbigt, jag förstår att alla som har barn är stolta och älskar sina barn, men för mig blir det för känslosamt. En stor påminnelse om ett liv jag levde för flera år sedan som jag inte vill tänka på och en påminnelse om att jag inte kommit dit jag viljat vara sen jag var 15. Känslosam? Absolut. Hatisk? Aldrig! Jag älskar fortfarande alla barn som finns i min närhet men jag vill ha egna barn. Jag har varit redo flera år nu!


Blixt visit

Jaha, då har man lite snabbt såhär på eftermiddagen förflyttat sig 30 mil neråt landet och hamnat i mammas soffa. Var lite extra snäll och körde hem lillasyster idag och åker hem imorgon igen, skulle vilja stannat till tisdag men ska ju träffa sköterskan på nya jobbet då så det går ju inte. Var i Sjögestad och firade Ronja som fyller 8 idag, stora tjejen är hon ju nu! Hon var ju bara 4 när jag träffade henne första gången. När jag klev innanför dörren är det första jag hör Ronja som säger till sin farmor: "Farmor där är Anna, som ska bli ihop med pappa" varpå farmor svarar: "Jaså det är Anna". Höll på att dö av pinsamhet! Visst att Ronjas pappa är OTROLIGT snygg så jag hade ju inte tackat nej till honom, men situationen blev otroligt pinsam och jag ville vända på klacken och åka hem direkt. Stannade ändå kvar någon timma och hade trevligt med födelsedagsbarnet när vi byggde lego, jag är ju trotts allt någon sorts tant för Ronja eftersom vi inte är släkt. Än ;)
Nu blir det Walking Dead innan jag ska ta igen lite sömn som uteblev inatt.


Vikariat!

Sökte ju en tjänst i Linghem i höstas men fick den inte. Sökte samma tjänst nu i februari men fick den inte nu heller. Hade för lite arbetslivserfarenhet. Men som det sägs: stängs en dörr öppnas ett fönster. Blev erbjuden ett nattvikariat på ett annat boende i stan, minst 8 veckor men kan bli längre. Absolut sa jag och här sitter jag nu. Har skönaste schemat, jobbar varannan helg och efter helgen är jag ledig i 9 dagar, vilket är riktigt skönt. När vikariatet här är avklarat börjar mitt semestervikariat ute i Linghem så min ekonomi är säkrad fram till september, minst. Gissa om det känns skönt! Helt plötsligt har jag råd att köpa de tapeter och de saker jag vill ha i nya lägenheten! En sak som jag har stört mig på hela natten på ny jobbet är en gitarr som står och klinkar, utan att någon spelar på den. Lite smått läskigt kanske. Vill också säg att jag mår otroligt bra! Har en nykär känsla, fast jag inte är kär. Helskumt men bra känns det!


RSS 2.0