Mitt livs kärlek.

Jag har funderat lite på det här med ens "liv kärlek".
Det finns ju ingenting som kan garantera att den du är tillsammans med just nu är ditt livs kärlek.
Jag kan ju lugnt säga att Rille inte var mitt livs kärlek, då hade det ju inte tagit slut mellan oss.
Martin, som jag var förlovad med, var det absolut inte, och tur är väl det.
Nu är jag tillsammans med Tom, och han är inte heller mitt livs kärlek, hur illa det än låter så är han inte det. Han är min största kärlek för stunden, huruvida han är mitt livs kärlek vet jag inte förrän jag står vid livets slut, och jag har bara levt 22 år av mitt liv. Jag har ändrat min syn på livet ganska mycket den senaste tiden. Jag vill inte gifta mig. Varför ge ett löfte inför massa folk och en gubbe med konstig krage om evig trohet, när jag kan lova det i soffan en söndags eftermiddag iklädd mina mysbyxor? En ring som växlas mellan parterna utan ett jippo som ger vanliga svenskar en anledning att dricka, det är någonting jag kan gå med på. Men inte med vit klänning i kyrkan, jag tror ju inte ens på Gud.

Jag är inte ute efter att hitta den som jag ska leva hela livet med, inte just nu i alla fall. Jag är ute efter den jag trivs bäst med just nu, för stunden, och nu är det Tom. Sen vet man inte vad som händer. Så är det.

En tanke jag har haft ett tag som jag ville dela med mig till er för att se era synpunkter på det hela med äktenskap och ens livs kärlek.

Kisa

Har tillbringat 2 dagar i Kisa med Mulla, Johanna, vovvarna och alla kissebebisarna. Så söta dom var! Eller är kanske jag ska skriva. Kom dit i tisdags kväll. Lagade massa god mat när vi kom, sen åkte vi till skogen med hundarna och sen kollade vi på Benjamin Button's någonting.. Kommer inte ihåg vad riktigt.
Somnade ganska skapligt eftersom vi hade bestämt att vi skulle till Gissebo på onsdagen. Hade inte bestämt mig om jag skulle rida eller om jag skulle köra Smulan, väl framme bestämde jag att det ska fan bli till att rida.
Vi mockade medans hundarna sprang lösa och kollade på allt. När vi var klara med det skulle vi gå och hämta hästarna. Smulan stod i en hage medans Arina och Taxi stod i en annan. Smulan stod så snällt och väntade när jag kom medans Mulla och Johanna hade lite problem. Till slut fick Anna och Smulan ställa upp och gå allra länst upp i hagen och hjälpa flickorna. Smulan är The Boss i hagen nämligen. Vi red ut och det var riktigt roligt. Vi till och med galoperade(?) upp för den branta backen och jag kom på mig själv med att bara sitta och le. Om jag får säga det själv gick det riktigt bra.


Taxi, Johanna och Smulan. Tittar man riktigt noga ser man mig bakom Smulan.

Jag har ett litet problem. Jag hade ju tänkt att min kissebebis skulle heta Mr Burns men vid närmare eftertanke så tyckte jag inte att det passade honom speciellt mycket. Gramse II har också slagit mig också, eftersom dom är riktigt lika. Men näe, det hade blivit jobbigt. Så nu vill jag ha lite namnförslag, Tack.

  
         Gramse?                                Bebisen?

Vattenläcka.

Jag stod och diska innan, har ju blivit av med min älskade diskmaskin, och när jag var klar och hade torkat av bänken upptäckte jag att det var massa vatten på golvet. Konstigt tänkte jag, är det katten som har pissat?
Öppnade skåpet och skulle slänga lite skräp, till min stora förvåning rann det ut MASSA vatten på golvet. Vad i helvete?
Dom har tydligen inte pluggat igen ett hål efter att dom hämtat diskmaskinen så allt vatten som jag har haft i diskhon låg nu på mitt köksgolv. Not so very nice. Jaja, så kan det vara.

Skogsmullar

Försöker just nu i skrivandets stunnd fp Tom att insé att Hayley, sångerskan i Paramore, faktiskt kan sjunga. Han håller inte med mig. Vad tycker ni? Paramore

Idag har varit lite av en slapp dag. Var ute en sväng i skogen. Innan vi ens hade kommit fram var jag så blöt om fötterna och irriterad så jag vile inte fortsätta men vad gör man inte för sin älskade hund?
Inne i skogen fick de springa lösa, vilket är skönt för dom men inte så bra eftersom det finns massa andra djur i skogen.
Det märkte vi idag. Evo och Heike fick upp ett spår och försvann. Vi hörde några grenar som knakade och sen blev det helt tyst. Vi lyssnade men hörde ingenting. Efter ett litet tag ser vi 2 rådjur (för Mulla: Renar) springa några hundra meter bort och inte långt efter dom kom Heike springandes och ännu ett litet tag efter det kom också Evo. Jag bev orolig då hundarna sprang mot en stor väg men lyckligtvis kom båda hundarna tillbaka. Efter en ganska lagom promenad i skogen gick vi hem. På vägen hem hittade Heike en "pöl" som han stod och drack vatten ur. Efter ett tag tryckte han ner hela nosen och började dra i någonting utan att lyckas få upp det. Han var helt svart om nosen när han bestämde sig för att sluta. Riktigt söt var han. Väl hemma var det bara att duscha hundarna och sen åkte vi till ÖB i Skänninge och sen åkte vi til Lidl i Mjölby och köpte Taco grejer, behöver jag förklara ytterigare vad vi åt idag? Näe, tror inte det.

Jaha, är det så det är?!

Nu är Anna och Evo i väderstad! Skönt att komma ifrån min inrökta lägenhet i skägget några dagar. Ska bli så otroligt skönt att flytta därifrån.

Var på vårdcentralen idag för att rätta ut lite grejer. Det slutade med att jag är sjukskriven i 2 veckor, skulle det inte bli bättre tvekade inte äkaren på att sjukskriva mig längre sa han.

Imorgon ska jag tvätta lite kläder. Har dragit med mig 2 väskor med smutsiga kläder, har ju inte ett enda rent plagg hemma och ingen tvätt tid förrän den sista januari. Nice, eller inte.
Ska tvätta lite mattor åt Tom också, nu vet jag ju hur matt tvättmaskinen funkar i alla fall.

I veckan blir det till att gå till soc, packa ner resten av lägenheten i lågor och så ska jag äntligen masa min röv ut till Kisa och hälsa på Gramses bebisar. Blir lite semester där ute under några dagar med skogspromenader och förhoppningsvis kör vi lite favoriter i repriser, så som romantical breakfast!

Svart

Äntligen ska jag få håret i ordning! Sitter just nu med 100 liter hårfärg i håret. Svart, som natten. Underbart!

Gick en sväng med Evo innan, runt skägget. Riktigt skönt var det. Igår gick vi också en ordentlig runda. Med Annie och Skipper också. Evo skötte sig exemplariskt, både igår och idag. Han är fortfarande lite inne på att skälla på andra hundar, han "bröstar upp" sig och är på helspänn när han ser dom men så fort jag säger till honom så slutar han med det och han fortsätter gå framåt. Det blir bara bättre och bättre med honom och målet är att kunna ha honom lös så mycket som möjligt till sommaren, vilket jag tror kommer funka riktigt bra. Min lilla bebis.

Imorgon blir det Väderstad. Evo skulle egentligen åkt till Linghem och vara med Tessan men jag vill ha honom med mig. Så blir det skogspromenader så får Heike leka lite med.


 
Min lilla Söt nöt!    

Osmakligt

Hur kan man vara så osmaklig, usel och, rent ut sagt, FITTIG och skriva massa elaka kommentarer till någon som precis har förlorat en närstående?
Jag hoppas verkligen att Du lilla människan mår riktigt jävla dåligt över det Du har gjort. Man gör inte sånt! Har inte din mamma och pappa lärt dig vanligt jävla folkvett ska jag personligen ta min hammare och banka in lite i skallen på dig så kanske du förstår att man inte gör sånt!
Usch! Jag blir så förbannad och jag föraktar verkligen sånt folk! Det sägs att vi alla är lika inför gud, eller vem fan det nu är som tar emot oss när den dagen kommer, men Du ska veta att folk som du är inte önskvärda. Du är en liten liten liten människa som ens öppnar käften och säger såna saker. Eller skriver rättare sagt, jag tvivlar på att Du skulle våga säga någonting öga mot öga till personen i fråga. Nu fan är Anna arg och nu finns det inget stop. Jag blir inte arg för mycket men nu har verkligen min bägare runnit över, och det med råge!

Psykbryt

Jag håller på att få ett nervöst jävla sammanbrott snart, eller snarare ett psykbryt. Jag pallar fan inte mer.
Det är mer än en månad kvar tills jag flyttar men jag har ändå packat ner hela vardagsrummet, jag orkar inte se skiten.
Jag är så trött på mig själv just nu att jag vill kasta sönder vartenda glas jag har i mina skåp och sen rulla mig i alla skärvor. Varför känner jag så? Är det någon som kan förklara det för mig, för jag förstår inte själv.
Inatt kunde jag inte somna, jag hade ett så stort tryck över bröstet och jag bara grät. Jag satt i min säng och grät och skakade. Varför? När jag väl somnade vaknade jag snabbt igen och hade precis lika svårt att somna om igen. Jag är nära till gråt hela tiden och känner mig så orklös. Evo är det enda jag orkar med just nu, och tack för det. Utan honom hemma, vad hade jag gjort då? Jag börjar bli rädd för mig själv, rädd för mina tankar och för att känna efter hur jag mår.
Jag orkar inte vara glad längre, min glädje är slut.  Jag orkar inte bära hela världen i mitt ok på axlarna. Jag orkar knappt bära mitt eget liv. Detta är mitt rop på hjälp. Jag kanske ropar för döva öron eller så är det ingenting viktigt.

Nattuggla

Jag kanske ska ta och gå till sängen. Ska upp tidigt imorgon för att åka till sjukhuset. Ja, ni läste rätt, Anna ska ta sig till sjukhuset med örat äntligen. Blev "tvingad" till att ringa sjukvårdsupplysningen och genom dom fick jag en tid till en läkare. 11.40 ska jag vara där imorgon. Undrar vad det är för något, och hur botar dom det? Mardrömmen hade väl varit att det är ett virus som spridit sig till hjärnan eller nått och jag får operera bort örat eller nått. Men sån otur har jag väl inte? Ja, det återstår att se. Nu ska jag i alla fall försöka sova. Imorgon får även ni veta vad det är som infekterar mitt liv!

Stum

Jag har tänkt på en sak. Kom på det igår faktiskt. En människa som är stum, som inte kan prata alltså, låter det någonting när den rapar? Tänk på den ni!

Tankar en natt.


Sitter och kollar in min systers bilddagbok och tänker på att jag fan vill vara 15 igen, så jävla kul det var!
Men sen å andra sidan så började den dåliga perioden i mitt liv när jag var 15. Undrar om jag hade valt samma väg igen? Gjort samma val och fått leva om det hemska livet en gång till. Jag tror jag hade gjort det, hur dumt det än låter så hade jag nog gjort det. De händelserna har ju skapat den Anna som finns idag. Även om livet är lite trögt ibland så trivs jag oftast med hur det är. Visst, min ekonomi och min situation hade kunnat bli mycket bättre men att kämpa för hur man vill ha det är en stig som jag har gått på många gånger och jag vet att jag klarar av det.
"Man får aldrig mer än vad man klarar"  Ewa Wahlund.
Jag tänker på det ofta. Otroligt kloka ord som har hjälpt mig när allting känns nattsvart.Med dom orden avrundar jag min måndag och tackar för mina nära och kära för att ni finns.

Brorsans blogg.

Brorsans blogg. En händelse, som jag var väl involverad i men som jag inte såg på samma sätt. Varje gång jag läser det inlägget fylls mitt hjärta med saknad och jag kan inte alls tro att jag varit där. Läs. Förundras över hans underbar sätt att sätta ihop ord och få det så förståeligt målande.

Mer kommentarer!

Jag har uppåt 20 läsare varje dag, vilket jag är ganska nöjd med, men har inte en aning om vilka dom 20 läsarna är. Och aldrig (nästan) är det någon som känner att dom vill skriva en liten kommentar. Så tråkiga inlägg skriver jag väl inte?

Idag är jag hemma från jobbet igen, känns som att det börjar bli lite rutin nu, har spytt som en annan kalv i natt och tänkte att det är väl inte värt att smitta ner alla på kontoret och kunderna? Skulle gått till Soc idag också men nej då. Min handläggare blev glad över att jag tänkte skona dom från maginfluense baciller.

Har ingen ork till någonting idag. Låg i sängen till halv 4 och fick tvinga mig själv att gå upp. Så nu ligger jag i soffan helt utslagen, har satt mig upp en stund för att blogga lite. Elin och Lina kommer hit för att gå med Evo en sväng. Tack!

Nu ska jag bädda ner mig igen och vänta på att jag blir frisk!

Solen i ögonen

Kollar på Lars Winnerbäck's dokumentär från i somras och är helt fast. Jag var på den konserten och drömmer mig tillbaka. Så underbart det var. Helt perfekt. Jag glömde av allt folk runtomkring mig, just då fanns bara jag, Lars och hans underbara musik. Jag njöt av varje sekund han stod på scenen. Så fort han gick av och vi var på väg ut försvann mitt lyckorus och jag var tillbaka i min vardag, min verklighet. Fan vad jag ville ha det så mycket bättre just då jag förtjänade bättre, det jag har nu är underbart och jag vill inte ha det på något annat sätt. Jag trivs.

Tom och Heike har precis åkt hem och lämnat mig och Evo ensamma kvar. Tira är i Uppsala, jag tröstar mig med choklad-/vaniljpudding från Lidl. Riktigt gott, är inte ett stort fan av chokladpudding men med lite vanilj i var det helt okej.
Imorgon är det måndag igen. Tillbaka till tråkvardagen. Längtar redan till nästa helg. Men jag måste nog lära mig att ta vara på min egen tid och veckodagarna mer. Kommer ju givetvis uppskatta mina helger mer då. Invecklat det där.

Har idag suttit och funderat på hur jag ska göra med mina älskade vovvar nu när jag flyttar, sälja blir det inte tal om. Fodervärd är någonting som står högt upp på listan. Jag vill inte lämna dom ensamma så många timmar per dag. Det är inte snällt mot dom. Har knåpat på ett litet avtal med idag så att allt går rätt till. Så mina regler följs. Det är ju ingenting som bara kommer ske under 1-2 veckor utan det kommer ju bli under en relativt lång period. Det gör ont att behöva göra så, men jag ser ju hellre att dom har det bra med någon på dagarna än att jag ska vara tjurskallig och ha dom hemma bara för att det är mina hundar. Fast det kommer ju bli till någon som både jag och hundarna känner. Dom ska inte behöva komma till någon ny, det ska vara till någon jag litar på.

Det var dagens tankar det. Nu ska jag äta klart min choklad-/vaniljpudding och sen ska jag vänta på att min andra pudding ska höra av sig så jag kan sova lugnt och tryggt inatt.

Fredag imorgon!

Vilken dag! (Åter igen en jobb blogg)
Åkte till vadstena för 3 timmars jobb. Vi åkte buss lika länge som vi jobbade, fy fan. Jag fick 2 avtal (mest i hela gruppen) så jag är glad och nöjd. På bussen hem gick Johny igenom ALLA mina låtar på mobilen, så där fick jag sitta och skicka musik till chefen.

Sov inte så mycket inatt, var orolig som fan, men jag har varit ganska piggelin och glad ändå. Gjorde mig inte till för att gå till jobbet idag. Jag var bara Anna och det gjorde dagen mycket lättare. Johny sa till mig att det syntes att jag mådde bra idag. Det kändes skönt att det syntes.

Imorgon är det fredag. Denna veckan har gått riktigt fort. I söndags kändes det som en evighet till helgen men nu är den äntligen här! Måste hinna iväg till soc imorgon och prata lite med dom. Så ska jag plocka fram Mulla's kartonger så Tina kan komma och hämta dom sen ska jag jobba och längta tills jag ska mysa!

Mitt abonnemang är ju avtängt så jag har nytt nummer. För den som vill ha det är det bara att fråga på msn eller någon av mina vänner, så får ni det.

Trotsiga

Är hemkommen för en timma sedan. Var återigen ute i Borensberg och jag fick sålt en. Bättre än ingenting.

När jag kom innanför dörren kom båda hundarna springandes och hoppandes, riktigt glada. Jag försöker undvika dom tills dom har lugnat sig men när jag inte bryr mig om dom hoppar dom bara mer.
Nu har jag slängt i mig lite mat och tänkte snart börja röja undan mina julsaker, vill ta det lite lugnt först. Hundarna springer runt som två idioter och jagar katterna, hittade en skål på golvet som var trasig, tack för den, och dom lyssnar inte alls när jag säger till dom. Har lite dåligt samvete för att jag inte är hemma på dagarna och är ute med dom men dom kommer ju ut med Klint och Lina, får mat och vatten och kan busa hur mycket de vill på dagarna. Till helgen ska vi ut i skogen har jag bestämt. Tira var ju ute massa i skogen förra helgen så nu ska minsann Evo få springa mycket han också.

Nu ska jag ta tag i alla julsaker sen ska jag slänga mig i säng!

Drömmar till lägenheten!

Sitter och funderar på om jag ska sälja massa skräp jag har hemma innan jag flyttar, och verkligen börja om på nytt.
Kollade lite på IKEA, vill ha en bäddsoffa eftersom det bara är en etta jag ska bo i, så kommer det inte se lika stökigt ut (Anna är en jävel på att inte bädda sängen)
Efter lite surfande hittade jag en bäddsoffa, riktigt fin. 4995:-, kanske är lite väl mycket men jag vill verkligen ha den. När man vecklar ut den blir det en 140 säng, precis som jag har nu. Fast det får bli ett senare projekt. Ska koncentrera mig på flytten och få iordning min ekonomi innan jag gör någonting alls.
Kan ju i alla fall bjuda på en bild så ni får se att jag inte har så dålig smak!
  Sjukt fiiiin!

Idag var vi ute i Borensberg. Åker antagligen dit imorgon igen. Det gick ganska bra först, fick iväg min första redan innan halv 4 och kände att det skulle gå riktigt bra idag men sen vart det tyvärr inga mer för min del. Var i ett ganska kasst område. Att det började regna, snöa och blåsa riktigt mycket gjorde ju inte saken bättre heller. Nya friska tag imorgon!
Tisdag imorgon, 3 dagar kvar till helgen. Är det speciellt bra att längta till helgen så tidigt på veckan?

Ensamhet.

Nu sitter man här i sin ensamhet och tittar på Scrubs. Jag älskar Scr ubs, man jag kan titta på det i dagar i sträck.
På tal om ensamhet, jag har inte varit ensam sedan i torsdags. Hur ska jag överleva? Fast jag ska inte sticka under stolen med att det är förbannat skönt att vara själv ibland. Så får man ju längta och sakna lite.
Kommer nog bli en hel del sånt när jag flyttar till Skänninge. Kommer ju sakna alla mina vänner här. Men då uppskattar man dom mer när man inte träffar dom så mycket. Tror även att jag behöver komma bort och inte alltid vara tillgänglig. Kommunikationen ut till Skänninge är ju inte som 1an's buss som går en gång var 10e minut. Men jag kommer nog trivas. Lägenheten är ju så förbannat snygg! Lovar att jag ska lägga upp bilder när jag flyttat, så alla får beskåda.

Ska även börja lära mig att laga lite mer mat, lite mer avancerad mat. Måste ju bli lite vuxen någongång och man kan ju alltid börja med att laga mat. Idag gjorde jag köttbullar, på Tom's beställning. Det blev riktigt lyckat, stolt som fan är jag över det. Fick bra betyg eftersom Tom åt tills han blev mätt. Han skulle ju iofs ta med sig mat hem men glömde nog det. Men då blir det ju mer till mig som jag kan värma i veckan när jag kommer hem från jobbet. Får väl spara en köttigbulle tills helgen åt honom.

Nu ska jag tillbringa lite tid med J.D, Turk, Carla, Elliot, Cox och alla andra innan det är dags för kudden.

Flytta!

4 cider och en halv flaska vin är nu slut. En långrunda med hundarna ute på fältet så dom får springa av sig ordentligt innan natten. Anna är nöjd och glad med dagens bedrifter och kommer sova gott.

Fick ett samtal innan som lyfte upp min dag ytterligare. Var ju och kollade på lägenhet i tisdags och idag ringde dom och meddelade att jag fick den! Jag vart så glad att jag lätt hade kunnat flyga! Jag ska äntligen komma ifrån Skäggetorp. Jag kommer ju sakna allt folk men känns ändå skönt att komma ifrån all skit som har hänt där. Skänninge nästa då.

Det blir en etta på 55 kvm på bottenplan. 1900:- i månaden så det är ju en klar förbättring mot det jag har nu.

Flyttar den första Mars.


Nu ska jag kolla färdigt på scrubs och sen på T2...


Dagen efter...

Det vart en ganska lyckad födelsedag i alla fall. Det blev inte som förra året då ingen kom ihåg att jag fyllde år. Då satt jag och Mulla helt själva med en Daimtårta, men det var förbannat mysigt ändå.

Bjöd in Lina, Klint, Elin, Ante, Figo och Annie på kladdkaka. Trodde Jocke jobbade men det visade sig att han slutade kl 17, så han fick en lite senare inbjudan. Vi hade riktigt roligt. Sprutade ner hela mitt kök med konfetti och serpentinspray, Elin hjälpte mig att städa, tack så mycket hjärtat!

Vid 7 tiden kom Tom hem från Stockholm, gladare hund än Heike var då har jag nog aldrig sett.
Han fick lite mat och kladdkaka sen somnade han i min säng, tur var väl det så han slapp se hur vi plågade Jocke genom att pierca hans näsa... 2 gånger. Första gången blev inte så lyckad. Sen är inte Jocke den macho mannen (pojken) han låtsas vara. Det tog nästan 3 timmar för honom att låta Elin trycka igenom kanylen i näsvingen på honom. Men det var roligt när hon väl fick göra det. Haha.

Nu är jag i Väderstad hos Tom. Tira är här för första gången och katterna uppskattar henne inte så mycket men Tira skiter i det. Hon är i himmelriket då Heike har typ 1000 ben som ligger utspritt över hela golvet.

Nu vill jag kramas!

Åh, vad jag är korkad!

Fy fan vad jag inte är smart.

Tänkte att jag skulle rensa lite i datorn, varför jag skulle börja med det vid denna tiden på dygnet vet jag inte, men rensa skulle jag minsann göra..
När jag var i full gång tog jag bort ALL musik som finns på burken. Fuck vad jag vart förbannad. Suck.

Det är bara att börja om med allt då.
En jävla tur att det inte var alla bilder, då hade jag fan hängt mig!


Yey! Nu är det den 8 Januari 2009 och jag fyller 22! *Sjunger lite en liten födelsedags truddilutt för mig själv*(I'n not sure that the Hellblinki guy is so happy about just me, but who cares?)

Hemma idag

Vaknade med världens ryggsmärta och med tårar i hela ansiktet. Drömde något inatt som jag aldrig kommer glömma, det var så verkligt. Drömmen förstörde verkligen min dag.

Är hemma från jobbet eftersom det inte är så bra att springa runt hela dagen med en rygg som gör ont.

Kollade lite på banken innan och upptäckte att jag har fått min elräkning. 3437:-
Är inte det liiiiite väl dyrt? Ringde till Östkraft men dom sa att det stämde. Det är väl bara att betala och se glad ut antar jag. Tur att jag har bytt elbolag.

Imorgon fyller jag år. Hela 22 år. Grattis till mig. Förväntar mig att alla som läser dagens blogg skickar en gratulations hälsning till mig.

Ska passa Heike imorgon medans Tom är i Stockholm. Han kommer och lämnar honom vid halv 8 och hämtar honom vid 4. Jag ska försöka jobba imorgon eftersom jag tjänar extra pengar då jag fyller år, så Klint får gå ut med honom en gång innan Tom hämtar honom.

Helgen ska tillbringas i Väderstad med massa mys, om jag får bestämma.

Näe, ska försöka göra något vettigt nu.

Smärta är en högre form av njutning

Jag är inte frisk, har jag kommit på idag. Helt själv.
Jag har fått en ovana att suga på tandköttet tills det blöder. Riktigt jävla hårt suge r jag också.
Det känns skönt på något sätt...
Så nu vet ni det.

HJÄLP!

Fitta, helvetes, jävla, skit, rövhål.. Ja, alla fula svordommar och könsord har jag suttit och halvskrikit i någon minut nu..
Mitt jävla öra, som jag förövrigt kommer amputera bort inom en snar framtid om inte Skäggetorps vårdcentral blir vettiga och anställer folk som kan svenska, blöder. Det rinner massa blod ur hörselgången. Ömsom blod och ömsom var. Finns det någon läsare som kanske är utbildad läkare, undersköterska eller sjuksköterska som skulle kunna komma förbi min lägenhet en liten stund och kolla upp vad fan som är fel. Det hade varit finnemang.

På måndag blir det fan vårdcentralen efter jobbet och alla andra ställen jag ska till. Jag kan fan inte ha det så här mycket längre. Någon som har en aning om hur länge mitt öra har krånglat? Ni som känner mig borde ju ha hört mina klagomål.

Och nu började tungan domna med. Vilken jävla kväll jag kommer ha....


Brrr

Fy vad kallt det är ute idag! Och långkalsongerna är nytvättade så dom har jag inte haft på mig idag.
Tog en sväng till fältet med Tira och Heike. Tyckte att dom skulle få leka lite och det gjorde dom. Jag, Klint och Lina höll på att frysa fast så det blev ingen lång runda men dom fick springa lite i alla fall.
Tira åkte med ut till Vikingstad så nu sitter jag och Heike i soffan och myser. Ska snart bege mig upp till centrum för att handla till kvällens middag. Tacolasagne á la Maria. Det är första gången jag gör det själv så vi får väl hoppas att det blir bra och att jag inte ger Tom någon matförgiftning. Jag har inte en aning om när Tom kommer men jag hittar nog på saker för att få tiden att gå, eftersom att det blir varm mat är det ju ganska dumt att börja laga den men salladen kan jag ju alltid börja med. Lala runt i köket med radion på högsta volym, det är lite min grej i alla fall när jag är ensam.

På måndag återgår livet till det någorlunda normala. Ska till jobbet vid 12 på möte, ledig Tisdag och sen blir det till att jobba röven av sig så man får ihop lite pengar och förhoppningsvis kunna flytta härifrån! Pallar inte denna hålan längre, av många olika anledningar. Men östergötland tänker jag inte svika i alla fall. Det kan ni glädja er med!

Näe, nu ska brallorna på och sen blir det centrum!

2009

Nytt år, nya händelser, nytt liv. Det brukar heta så i alla fall..

Igår satt vi hemma hos mig. Jag, Tom, Annie, Figo och hundarna. Vi åt mat och hade trevligt, förutom en liten dispyt med några dumma jävlar som kastade smällare precis nedanför min balkong och hundarna vart helt galna.
Annars var det en väldigt lyckad nyårsafton.

Lilla Anna fyller ju år om en vecka med, exakt en vecka och då fyller jag tant. Hela 22 år blir jag då.
Tänkte ha ett litet kalas på lördag, bara för att få presenter, haha. Näe, det blir inget kalas för min del. Ska fira min födelsedag i det lugna med mina hundar och katter.

Har inte heller gett något nyårslöfte. En nödig grej som man bara bryter, då kan man lika gärna sätta upp små mål för varje dag som går tycker jag.

Så var det med den saken.


RSS 2.0