Ny design?

Sitter och funderar på om jag kanske skulle ta och designa om lite på min blogg. Har ju haft samma nu i 100 år känns det som. Men hur ska den se ut? Och kommer jag orka att fixa hela eller kommer jag tröttna efter halva och låta den vara så i 100 år till? Vi får väl se hur det blir.

Sitter nu hos Lina och ska plugga lite. Är ju ledig imorgon så jag sover här i natt och åker hem i lagom tid imorgon så jag kan städa och tvätta som inte är gjort på ett tag. Har ju i och för sig inte varit hemma på 1 vecka så det kan ju vara därför.

Fredag!

Då var det fredag, fast det känns som söndag. Kan vara för de extra dagarna man har varit ledig.
Sitter hos Baby och kollar på Hockey och har en kladdkaka i ugnen. Får se om den uppskattas av herrarna.
Till mig blir det morötter och dipp. Tror jag har förätit mig på kladdkaka så morötter med dipp blir mums.

Har varit med Tira i hundgården idag också. Någonting har hänt med henne efter slagsmålet för hon sa ifrån riktigt till Rockie, vilket inte uppskattas av mig. Hon ska fortsätta vara som hon alltid har varit tycker jag.
Hon vart ju lite lerig när hon varit och busat så det var bara att ställa henne i badkaret och börja duscha. Det gillade inte Tira. När hon var insmord med schampoo fick hon för sig att hon skulle hoppa ut så det blev lite brottning i badkaret men jag vann så nu är hon ren och fin och luktar gott.

Nu är första perioden slut på hockeyn Sverige - Lettland. 3-1 står det. Go go go!

Slagsmål.

Idag känns rubriken överflödig. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som rubrik så det kan ju vara därför.
Det var bra i Falkenerg förutom ett litet missöde med Tira. Tira och en annan tik hamnade i bråk och jag fick ta skiten. Det sades att jag inte är en bra hundägare och att Tira är en riktig best. Tira hade tydligen gjort den andra hunden halt genom att bita henne i benet men vad jag vet så var Tira aldrig i bakänden på hunden. Det visade sig att det var ett skrapsår och en sträckning.
Grejen med den andra tiken är att hon varit i slagsmål 3 gånger tidigare och dessutom blivit polisanmäld för det. Säger inte det en hel del om den hunden? Och Tira har aldrig varit i slagsmål.
Jag slog till båda hundarna på ryggen varsin gång med ett läderhandtag, det blev helt plötsligt en kedja jag slog med och jag hade tydligen stått och misshandlat den andra hunden med kedjan. Jag slog EN gång var på hundarna i ett desperat försök att få dom att släppa men det funkade inte. Var det fel gjort av mig eller skulle jag låtit dom slåss tills dom själva bestämt för att dom var klara? Fick i alla fall massor av skit av ägaren till den andra hunden, för han var inte med vid tillfället. Det hotades med betalning av veterinär kostnaderna, som han påstod skulle gå upp till 6000 kr för att Tira slitit sönder hennes muskler och nerver, och en polisanmälan. När det kom fram att det inte var så farligt hände ingenting. Tira har sår i hela ansiktet och i munnen och när vi äntligen fick dom att släppa var Tira helt full av blod i munnen av sina sår medans den andra hunden inte hade ett enda märke. Tira har ju bitit av sina huggtänder både i över och underkäken så dom kan inte göra någon skada. I alla fall inte penetrerade skador. Idioter ska inte ha hund, speciellt inte en stark ras och man inte har koll på den. Som jag har med Tira.

Idag är jag lite full av ångest. Varför vet jag inte och jag kan inte heller sätta fingret på det. Irritationen här är hög och jag känner att den är riktad mot mig. Kanske ska åka hem och inte komma tillbaka mer? Stänga in mig i min lägenhet och inte prata med någon på ett tag.

Åka hem!

Idag åker jag hem. Det ska bli så otroligt skönt. Visst, som alltid är det skönt att vara här nere också men det är för mycket ångest som samlas. Mer och mer för varje gång jag åker ner.

16.11 går tåget från Halmstad och jag är i Linköping 19.58. Då ska jag åka till min Baby och mysa. Saknar honom riktigt mycket!

Welcome again.

Jaha, då var ångesten och hälsade på igen då. Hej hej, du är inte välkommen.
Anledningen till ångesten denna gången var att jag missade sista bussen hem igår och fick sova hos Baby. Hade planerat att gå upp och åka till skolan så jag var där vid 8, i lagom tid till lektionen. Men när klockan ljöd imorse ville jag inte alls gå upp. Baby var mysig och pussades och kramades och vem vill lämna sånt mys? Ändrade tankarna och tänkte att jag skulle åka så jag hann till nästa lektion men inte det heller. Sen tog ångesten över för mycket så jag är kvar här än och ska väl åka hem snart. Jag hatar mig själv när det blir så.
På lördag åker jag och Tira till Falkenberg och stannar där till måndag. Lillasyster har ju flyttat till eget så det ska bli kul att hälsa på hemma hos henne.
Michael Forsman, jag tycker om dig så mycket så det gör ont i hela hjärtat!

RSS 2.0