Hemma igen.

Då var man hemma igen efter en helg i Falkenberg.
Har haft riktigt roligt.
Klippt till håret lite så nu ser jag skaplig ut igen. Tack underbara Chanique!

I Lördags tillbringade vi många timmar i Salongen. Åsa klippte håret så passade jag också på att fixa till det. Chanique kommer bli en riktigt bra frisör när hon är färdigutbildad. Tänkte jag skulle fixa håret hos henne varje gång, det är väl 6 veckors mellanrum man ska ha?
Sen åkte vi hem och åt och sen tillbaka till Chanique för att dricka lite. Då hade vi Tisse med oss, så 3 Andreasson mot resten. Riktigt trevligt var det. Träffade Peter som jag inte har träffat på flera år. Spelade lite spel och pratade.

Idag har vi firat Åsa och Daniel som fyller 14. Grattis till dom. Efter lite fika var det dags för mig att bege mig hemmåt.
Så nu är jag i Skäggetorp hos Lina och kollar på Paradise Hotel. Har även träffat D en liten stund. Alltid lika mysigt.

Längtar som en galning till helgen. På lördag kväll blir det kanske New Moon, med trevligt sällskap ;)

I Falkenberg!

2 timmars sömn fick jag inatt. Låg och lyssnade på när Elin pratade i sömnen. Gulliga Elin.
10 i 8 skulle vi samlas hemma hos Elin för att kl 8 åka ner mot Ullared. Tommy gled in prick 10 i 8. Rille kom inte förrän 20 över 8. Lilla Rille var nog lite trött.
3 timmars bilfärd och vi var nere i Ullared och klev innanför portarna på GeKås. Handlade inte så mycket eftersom min lön inte var så stor denna månaden. 218:- slutade kalaset på.
Gled runt lite med Rille och Tommy tills Elin och Maritha var klara sen åkte vi till pappa en sväng innan vi åkte hem till mamma. Pepsi är ju hur söt som helst! Helt otroligt gullig!

Vi fikade och åt lite och allt kändes precis som vanligt. Som att 2 år inte alls hade flugit förbi. Precis som att det fortfarande var 2007 och allt var perfekt. Det var riktigt skönt att bara vara och inte behöva tänka på allt som hänt innan. Gulliga Du!

Ikväll blir det Varberg med Maria och Chanique. Där blir det bilgömme. Har aldrig gjort det föut men det ska bli roligt. Maria berättade att det var precis som vanligt kurragömma, fast det är en bil som gömmer sig och de andra letar.
Roligt att göra något annat för omväxligs skull.

Undrar om man ska powernappa lite innan vi ska åka...
Ska be Chanique fixa till min lugg ikväll också.

Tjuvstart!

Kunde inte hålla mig längre. Jag brukar vara väldigt duktig på att vänta men i år gick det inte.
När jag var ute med Födelsedagsvovven innan såg jag att alla mina grannar satt upp sina adventsgrejer. ALLA grannar. Så jag kände mig lite utanför och gjorde det jag också.

Till min stora förvåning hade jag bara en adventsljusstake kvar. Jag som hade minst 4 förra julen. Vart har dom andra tagit vägen är min stora fråga. Dom har väl fått ben och satt sig i någon annans fönster.
Så det blir för min del att gå till ÖB imorgon och köpa 2 till.

Jag kan meddela att min lägenhet ser mycket större ut med röda gardiner. Den blev genast mycket ljusare också av någon anledning. Men i Februari sen kommer dödskallarna upp igen. Haha.

Imorgon kväll blir det till att åka till Skäggetorp för på fredag åker jag till min älskade familj!

Nu blir det Scrubs!

Tira bebis!

Igår fick Tira ett ben att tugga på, så hon höll sig lugn ett tag. Som vanligt hoppade hon upp i sängen och låg där och tuggade. Givetvis där jag brukar ligga och sova.
När jag hade klätt av mig kläderna igår för att krypa ner under täcket så är det fullt av fastklibbade bitar och lösa flisor från benet. Jippie. En trött Anna fick byta lakan mitt i natten. Bestämde mig då för att hon ska minsan inte få några mer ben. I alla fall inte ligga i sängen och äta dom.

Vad har hänt idag då? Jo. Tira fick ett ben och jag gick och duschade och hade totalt glömt bort att hon mer än gärna ligger i sängen och knaprar. Så hur ser sängen ut nu? Full av bitar och och flisor. Samma visa ikväll igen. Att jag inte lär mig!

Imorgon fyller Bonkie 2 år! Hon börjar bli stor min lilla tjej! Funderar på vad hon ska få i present. För sånt måste hon få. Inga ben i alla fall. Det lutar åt en korg... Fast å andra sidan är hon en soff- och sänghund...

Blodgivare.

Från och med idag är jag blodgivare. Var på blodbussen idag och lämnade blod för första gången. 450ml blod tappades ur armen på mig. Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara.
Jag har ju sett hur det har gått till innan, jag var en flitig besökare när pappa var blodgivare.
När jag gick därifrån kände jag mig riktigt stolt. Bara tanken på att redan imorgon kan mitt blod rädda någons liv. Det är en stor tanke. Jag fick med mig ett grogg glas från Kolmården Design när jag var klar. Riktigt fint och hoppas dom finns kvar när jag ska lämna nästa gång. Känns lite dumt med bara ett.

På vägen hem gick jag förbi ÖB för att se om det fanns något roligt. Hittade 3 billiga ljuslyktor som jag köpte. En hänger i badrummet och de andra ska hänga i hallen. Dom hade en riktigt ful gul färg så jag ska hitta på något sätt att få dom lite finare. Men dom fyller ju sin funktion vilken färg dom än har.

Mer har inte dagen bjudit på.
Ska kolla på Ullared och vika ihop tvätten ikväll också. Så kul är livet i Skänninge.

Seg är jag idag.

Att dricka 2 dagar i rad är ingenting som jag vanligtvis gör, och det tackar jag mig själv för. Det är då man mår som jag gör idag. Usch.

I Fredags satt vi hos Krille och Ida. Hade riktigt trevligt. Skulle bara bli någon cider men det blev lite mer än så och jag var bakfull igår när jag vaknade.
Sen vart det födelsedags fest hos Becka. Lite nytt folk skadar ju aldrig men det vart lite för mycket efter ett tag. Både jag och Lina fick en svans vilket inte uppskattades hos vissa. När Becka och dom åkte in till stan gick vi hem till Lina för att fortsätta. Lite folk som inte hade varit hos Becka kom dit och det var riktigt trevligt.

Idag har dagen varit seg. Riktigt seg. Mådde skit när jag vaknade så nästa gång jag dricker är på nyårsafton. Inte en droppe innan dess. Lina, Klint och Rockie åkte till Ljungsbro till Lina's pappa och jag kollade på Twilight, med mysigt sällskap vilket aldrig är fel.

På fredag åker vi till Ullared. Efter några timmar där bär det av till Falkenberg för att äta mat hos mamma och jag stannar kvar till söndag eller måndag. Åsa och Daniel fyller 14 och det vill jag inte missa. Så ska jag ju träffa lilla Pepsi för första gången! Sen helgen efter det kommer lillasyster Maria!

Adlibris

En gång om dagen går jag igenom alla bloggar som jag håller koll på. I den samlingen finns också Blondinbella och Kenza. 2 bloggerskor som jag gillar riktigt mycket. Kenza är favortien. Hon verkar så jordnära och mänsklig.
Häromdagen läste jag i Blondinbellas blogg om en bok hon hade läst som handlade om 18 åriga Helen. Hon och hygien var inte de bästa vänner. Hennes recension fick mig att köpa boken. Det är ju så smidigt med internet. 6 klick och boken är på väg hem till mig. Idag låg den i brevlådan. 41 :-, fraktfritt. Som hittat.
Sitter nu och läser boken. Känslorna är en blandning mellan äcklan och medlidande. Jag tyckersynd om tjejen som tycker att det bästa som finns är hennes fittsaft.

Denna boken kommer jag läsa ut snabbt tror jag. Jag vill inte riktigt lägga ner den för att t.ex röka eller ta en snus. Den är riktigt bra. Äckligheterna börjar redan på första sidan när hon ska operera bort sin vindruvsklase som hänger ur röven på henne. En bok jag rekomenderar till den som inte är allt för äckelmagad.
41:- på Adlibris eller så kan ni helt enkelt låna den ur mitt personliga bibliotek. När jag är klar med den vill säga.




Nattarbete

Jag har varit små seg hela dagen.
Och det är ju jävligt lustigt att jag nu, halv 3 på natten, ska vara pigg. Jag kan inte sova.
Jag har sån lust att städa, för när jag städar så gör jag någonting och då bli jag ju trött.
Synd bara att grannarna antagligen inte skulle uppskatta om jag drog igång dammsugaren nu, annars hade jag lätt gjort det. Bara se hur allting blir rent och fint. Jag har fixat lite i hallen och plockat undan disken, så mycket mer finns det inte att göra utan att väsnas allt för mycket. Jag måste ju dammsuga innan jag moppar golven och imorgon när jag kan göra det utan att störa, ja då finns inte lusten kvar. Jag har ju tvättstugan imorgon så jag skulle ju kunna göra det då för när jag har tvättstugan så är det lika bra att hålla igång.
Varför tog jag inte morgonpasset i tvättstugan? Då hade jag ju haft hela dagen på mig att städa sen.

Funderar fortfarande på om jag ska adventspynta innan eller efter jag åker till Falkenberg. Det lutar åt när jag har kommit hem igen. För då har jag ju någonting att se fram emot och någonting att göra när jag är hemma igen.
Och då ska här städas ordentligt. Ska till och med flytta ut sofforna och dammsuga ordentligt under dom. Fönsterna ska putsas till lite också, så det så.

Näe. Ska krypa tillbaka till sängen och lägga mig jämte Tira så jag somnar någon gång. Får hoppas att städorken finns kvar imorgon.

Paramore!

Har lyssnat på Paramore nu ett tag och gillar deras akustiska låtar MYCKET mer än studio materialet. Kolla in Paramore på Youtube, helst de akustiska versionerna av Emergency och Hallelujah. Helt underbara. Haley's röst är ju gudomlig! Det vibratot hade jag kunnat mörda för att få!

 


Älskade Mamma <3

Det har ju varit ganska mycket skriveri om min Pappa i min blogg. Det har ju sina anledningar men idag tänkte jag att jag ska tillägna ett inlägg till min Mamma, min klippa genom allt!
Jag vet inte hur vi som familj skulle klarat oss om det var mamma som dog och inte pappa. Det kanske låter lite elakt men jag tror inte att pappa skulle kalarat av allting så som mamma har gjort.

I 3 månader åkte min mamma fram och tillbaka mellan sjukhus och hem. Flera gånger varje dag. Hon vet aldrig av från någons sida när det var som tyngst och hon höll min pappa i handen när han gick bort. Det känns så otroligt skönt att veta att han inte var ensam när han tog sitt sista andetag utan han hade sällskap av någon han älskade högt.
Det kanske inte var så mycket "äktenskapskärlek" kvar mellan dom men dom älskade varandra ändå.

Den turbulenta tiden efter pappas bortgång märktes en tydlig förändring på min mamma men hon var ändå stark och otroligt klar i huvudet. På boupptäckningen några dagar efter hade hon alla papper klara och allt var redo. Vi satt till och med och kollade på kistor och gravstenar innan pappa ens hade dött. Vi lyssnade efter musik som skulle spelas på begravningen. För en del kanske det låter konstigt men vi visste ju att pappa skulle dö och ville att han skulle få det väl planerat och det finaste vi kunde ge honom.

Min mamma är min mentor. Hon är den jag vänder mig till när allting knakar och hon får mig alltid på fötter igen.
Med bara några få ord får hon mig att känna mig viktig och betydelsefull. Jag har varit så otroligt elak mot mamma.
Jag har ljugit, varit fysiskt och psykiskt elak men hon har ändå alltid funnits vid min sida.
Vi kan prata om precis allt. När jag har varit gravid har jag berättat det, kanske inte direkt men det har kommit fram i alla fall. Senaste gången fick hon veta det dagen efter aborten. Men jag tror att hon vart glad över att få veta i alla fall. Hennes största skräck är att bli som mormor. Ensam och bitter. Hon har alltid sagt att om hon blir som henne så får vi skjuta henne. Men jag tänker inte springa till första bästa vapenaffär för jag har inga tvivel om att mamma aldrig kommer bli som henne. Hon kommer inte bli ensam, hon har ju alla oss och vi älskar henne.

När jag pratade med min syster idag om vår rädsla över att förlora våran mamma också sa jag till henne:
Våran mamma är gjord av järn! Hon skulle inte ens dö om ett tåg körde över henne! Så mycket skulle hon kämpa för att stanna hos oss
Och det känns verkligen så. Hon är den starkaste människa jag känner.

Att fira sin mamma på mors dag tycker jag känns lite komersiellt. Jag tycker att en mamma som man älskar ska firas varje dag och veta att hon är speciell för att hon är din mamma. Och hon ska veta att man är stolt över henne.

Så, Min mamma, vackraste kvinnan jag vet: Du är otroligt speciell för mig! Jag älskar dig!

Yey!

Jag som var så nervös... För ingenting. Ringde min soc tant innan och frågade vad det vart för beslut.
Hjärtat slog som fan i min bröstkorg när hon började knappa på tangentbordet.
"Jo då." Sa hon och jag höll andan. 2800 nått kommer in på mitt konto imorgon. Tack alla skattebetalare säger jag.

Så imorgon ska jag in till Mjölby och ta ut lite pengar, handla lite så funderar jag på vad jag ska äta till middag imorgon. Någonting lyxigt måste det bli. Måste ju "fira" att jag får pengar så jag klarar mig månaden ut.

Så ska Rille och Evo komma hit och hälsa på imorgon också. Ska bli trevligt. Får väl se till att köpa kaffe så jag har någonting att bjuda honom på. Ska klippa Evo runt tassarna, svansen och magen imorgon så han slipper gå runt med massa isbollar nu i vinter. Ska bli så kul att träffa min lilla bebis! Har ju inte träffat honom på några veckor. Mammas älskling!

Till helgen blir det skäggetorp. På fredag ska jag och Lina ut till Ikano för att köpa doftljus. Funderar på att köpa en hylla också. Den kostar bara 29:- så det är ju ingen förmögenhet. Sen ska vi till Systemet för att bunkra upp inför lördagen! Då ska vi fira Becka som fyller år idag. Grattis till henne!

Äh... Skit it..

Tisdag kväll och jag har uträttat det jag skulle idag.
Varit på soc, hårinpackning och ansiktsmask. Haha. VIlken fullspäckad dag jag har haft!
har hjälpt Sara lite med hennes nya blogg också. Det där jävla Photoshop vill inte riktigt att jag ska lära mig det. Men snart är jag mästare på det!

Börjar bli lite nervös över om jag får några pengar från soc. Jag vet inte om jag har uppfyllt deras krav. Jag borde ju ha gjort det. Arbetslös och 0:- på kontot.. Hade ett 15 minuters möte med min nya handläggare idag. Hon sa ingenting om att jag inte skulle få några pengar. Hon sa bara att hon skulle räkna ut hur mycket det skulle bli så skulle jag få pengarna på onsdag. Alltså imorgon. Eller idag blir det ju.. Gick i alla fall in och kollade mitt saldo. 0.81 lyste så otroligt så jag fick ont i ögonen.. Fattades bara neon skyltarna.

Blir det några pengar imorgon ska jag åka in till Mjölby, ta ut pengar och så ska jag gå upp till Lidl och handla lite. Ska fylla på min frys lite i alla fall.

I helgen blir det kalas. Becka fyller år idag så hon ska firas. Ännu en anledning till att jag vill ha pengar.
Firandet sker på lördag så vi får väl se vad som händer på fredag. Jag och Lina planerar i alla fall att göa rabarberpaj. En liten tävling för att se vems som blir godast :P

Näe. Sova kanske?

Tira kommer få mig vräkt...

Efter en lååååååång dag med mycket motgångar tänkte jag att jag skulle ta ut Tira i trädgården så hon får springa lite i den nyfallna snön. Det är ju aldrig någon ute vid denna tiden ändå så hon fick vara lös.
När vi är på väg mot dörren till trapphuset så öppnas den av en liten späd blond tjej och hennes pojkvän. Tira skäller och springer fram som en annan galning. Tjejen, som gick först, skrek till och stängde dörren snabbt som fan.
Jag sprang fram till Tira och drog tag i henne. Visade tydligt för henne, på samma sätt som jag alltid gör, att hon gjort någonting fel. Bad om ursäkt till paret som sa att det inte var någon fara, dom hade bara inte räknat med att möta en hund ute nu.

Jag kom att tänka på då att det är allt för sällan hundägare, vars hund precis har skällt på en eller liknande, ber om ursäkt. Det har hänt mig flertalet gånger att hundar springer fram och skäller. Ägaren tar tag i hunden, säger åt den, och sen går de därifrån. Precis som att det egentligen inte gjorde någonting. Jag vet att folk kan komma precis när som helst och att Tira mer än gärna skäller på folk och drar upp sin lilla ragg och tror att hon är farlig. Felet ligger helt hos mig som hundägare. Jag är väldigt noga med att be om ursäkt när Tira betér sig som en liten bitch. Tira brukar i vanliga fall vara väldigt duktig och lyssnar otroligt intensivt på mig när hon är lös ute på fältet. Vet inte om det kanske var för att detta är ju hennes hem. Hon vaktar ju. Ett betéende som jag måste ta ifrån henne. Vi är inte ensamma i detta trapphus.

Blir till att bli något hårdare på hennes skällande, på så väl andra hundar och människor. Det värsta är när hon skäller på hundar på TV. Skärpning matte Anna!

Scary scary!

Imorgon är det Fredagen den 13. Usch. Jag brukar ha riktig otur då så för min del blir det att vara hemma.
Det är ju fredag så jag och Tira ska ha fredagsmys. Får se om det går någon bra film på TV, så vi har någonting att fördriva tiden med. Skulle ju åkt på fest i Skägget men Tira kan inte följa med dit och hon kan inte vara hemma hos Lina för Arvid blir helt knäpp. Så Vi får vara hemma. Skönt det med. Så får katterna lite sällskap.

På lördag beger vi oss till hemlig destination. Eller så hemlig är den inte. Ledberg ska vi till. Får se om Tira är lite lugnare denna gången. Förra helgen var hon über stressad hela tiden och ville inte riktigt koppla av. Så jag håller tummarna att det ska gå bättre nu.

Tvättstugan har jag idag också. Inte så mycket tvätt som jag brukar ha faktiskt. 3 maskiner blir det så fort kommer det gå.

Blodpuddig, hårinpackning och ansiktsmask.

Efter en dag av att inte ha gjort någonting bestämde jag mig för att laga mat.
Blodpudding blev det, för det var den enda jag hade i frysen. Det ska man tydligen äta mycket av när man är gravid.
Massa järn och grejer i det. Vad nu järn ska vara bra för. Min direkta tanke blir: Går det lika bra att äta spik?

Imorgon MÅSTE jag åka in till soc. Hur trött jag än är imorgon när klockan ringer så är det bara för mig att gå upp och åka in till Ekonomi avdelningen. Om jag nu får några pengar så blir det till att köpa ett fritidskort. Blir lite dyrt att ha ett värdekort...

Nähe. Duscha, ansiktsmask och hårinpackning. Det är ju faktiskt onsdag. Kanske lite popcorn till det?
Och nej. Jag är inte gravid. Men visst satte det griller i huvudet på er? Men det är i alla fall sant. Blodpudding är bra för gravida. Om man inte är vegetarian vill säga.

Lyckorus!

Idag har jag varit med Mulla i stallet. Det var roligt att gå runt och pyssla. Mocka och väga upp mat och grejer.
Skulle rida på Arina men det blev inte riktigt så. Vi gjorde det vi skulle, tog in 12 hästar och sen var vi nog ganska trötta både jag och Mulla så vi åkte hem.

Nu sitter jag hos Lina och dricker té medans Lina rullar cigg.
Jag lyssnar på Lars Winnerbäck och drömmer mig bort. Till bättre tider kanske. Tider med mer klarhet.
Jag har något konstigt lyckorus i kroppen. Det liksom bubblar i kroppen idag. Skönt är det.
Har fått en film på lilla bebisen Pepsi också. Gud vad söt han är! Längtar tills jag ska åka ner och hälsa på familjen och kolla på honom.

Nästa vecka blir en mer i min lägenhet. Kanske är därför jag bubblar lite extra. Hemlighetsfulla Anna är igång igen.
Allt för att få nyfikna människor att bli ännu mer nyfikna. Haha.


Om 11 dagar är det premiär för New Moon!!!
Om 16 dagar fyller Tira 2 år!

Tira min bebis.

Då är Tira skendräktig igen och det kommer MASSA mjölk ur tuttarna på henne.. Men det som är lite konstigt är att det bara kommer mjölk ur de 4 tuttarna längst bak. Undrar varför det är så.
Hon är riktigt trött och hängig mestadelen av dagen men sen får hon sina ryck. Hon flåsar inte och verkar i övrigt må bra. Det som förbryllar och gör mig orolig är att mjölken är lite gulaktig och grynig men så länge det inte kommer blod så kan jag nog vara relativt lugn. Det är ju andra gången hon är skendräktig och hon var likadan förra gången. Hoppas verkligen att det går över snart. Annars blir det veterinären. Vill ju inte att min lilla bebis ska vara dålig.

Ringer nog veterinären imorgon för att höra med dom vad jag kan göra.
Imorgon ska Bonkie i alla fall få åka med till stallet. Då blir det för henne att få springa.
För det ska man tydligen göra. Dra ner på maten, ge mer motion och så ska man göra så att de är upptagna med någonting hela tiden så hon "glömmer bort" att hon är med valpar"

Söndag...

Ska börja med att skriva att jag hade en otroligt rolig och mysig fredagkväll och lördag! Jag var extremt nervös men nersositeten släppte ganska snabbt och en människa som jag inte kände så väl fick mina ögon att öppnas. Jag var överraskad, positivt, över hur människan egentligen är. Rolig och genom snäll.

Söndag. Gillar inte söndagar alls. Sitter och väntar på att Lina, Klint och Emil ska komma och hämta mig så ska vi in till skägget. Stannar väl där till imorgon eller tisdag, vi får se helt enkelt.
Sen är det fars dag idag. En dag som för mig kommer gå nästan obemärkt förbi men inte helt utan tankar och känslor. Tänker på min lilla Papi, vilket jag iofs gör nästintill varje dag. Hoppas att han har det bra där uppe. Att han är med mig, och inte alls skäms för saker jag gör utan att han är stolt. Jag tror att han är det i alla fall.

Så ska man jobba idag också. Behövs nu när man är utan jobb. Gött!

Det känns som att jag har slängt ut mitt hjäta på ett bord, till allmän beskådning.
Känns som att ganska snart kommer en köttyxa slakta mitt hjärta hänsynslöst och jag får enbart en slamsa kvar. En liten slamsa som jag ska försöka pussla ihop med nya delar. Tid och ork kommer att krävas i så fall men slaktaren ska inte få vinna detta. Jag har alltid gjort och kommer alltid gå in helhjärtat i saker, så varför inte även denna gång?

Japp, Anna mår inte riktigt bra... Igen... Är väl på väg att dala nerför, eller smälla ner, utan kontroll. Jag vill inte att det händer igen. Garden är uppe och ingenting ska komma åt mig. Jag ska göra vad jag kan för att få fortsätta må bra!

Mina vänner Vol. 1

När jag umgås med en kompis gör jag det ofta och intensivt. Risken då finns att man sliter ut sina kompisar och tröttnar på dom. Tyvärr. Jag har hellre få men nära vänner än många ytliga.

En kompis som jag alltid kommer hålla varmt om hjärtat är Marie. Hon kallades för Marre och vi var otroligt lika så vi kunde lura i folk att vi var tvillingar. Historien hade varit självklar från början: Våra föräldrar skildes när vi var små och jag flyttade med pappa och hon bodde kvar med mamma. Som hämtat ur "Föräldrafällan" fast vi visste om varandra.
Vi hittade alltid på massa saker och jag följde ofta med till deras husvagn på Getterön utanför Varberg. Det blev min tillflyktsort på sommaren. Dom åkte alltid på semester till Cypern, varje höst, och jag kommer så väl ihåg hur abundsjuk jag var att inte min dåliga familj kunde ta med hela familjen på semester. Till slut var det bara jag i hela klassen som aldrig varit utomlands. Nu förstår jag ju att det är en liten skillnad på en familj med 2 barn, som Marres familj, och en med 7 barn, som våran familj.

Emma. Min älskade Pumpe! Henne träffade jag första gången 2000 tror jag. Eller om det var -99. Hur som haver så gjorde vi allt tillsammans. I flera år. Jag var hemma hos henne varje dag. Åt hemma hos henne, sov hos henne. Hennes syskon blev mina syskon, och är på sätt och vis än idag. Hennes storasyster Maria, åh vad jag avgudade henne när vi båda gick på högstadiet. Hon kom till skolan i genomskinlig kjol och string. Hon var ju så häftig som vågade! Älskar hela den familjen högt idag! Långt över skyarna.
Emma var en av få som höll kontakten med mig under min tid med M.
Jag kommer ihåg hur hon vart helt till sig när jag visade mina blåmärken på kroppen och hon hämtade sin mamma. Även hon vart galen och drog fram digitalkameran och tog bilder. "Som bevis vid en anmälan".
Anmälan blev aldrig av men korten finns nog kvar på deras gamla dator. Som ett minne från ett helvete.

Carro. Eller Carrn som hon fick heta efter en felskrivning i ett sms till en herre som hon var lite tänd på.
Jag ler i hela kroppen när jag tänker på allt galet vi har gjort. När vi gick runt i Långås en sensommarnatt och kollade på stjärnorna och disskuterade huruvida kändisar skiter. Tro fan att dom gör det. Dom är ju också människor. Jag kommer så väl ihåg den natten. Jag hade fått min första pojkvän och var lyckligt ovetande om vad som komma skulle. Min älskade Carrn, snart 2 barns mamma. Var är våran lista? Jag tror inte att du skulle komma före mig om man gick efter den.

Vänner kan man aldrig få för många av egentligen. Men man ska vara noga med vilka man släpper in på livet.
Jag är så otroligt glad och tacksam för att just ni finns i mitt liv. Varesig vi pratar ofta eller inte så vet jag att n ibryr er om mig och jag bryr mig om er!
Mina älskade Falkenbergs vänner! Ni har gjort ett ärr, näe inte ett ärr; en krater i mitt hjärta! Och där kommer jag behålla er!

(Kommer ytterligare någon del i ämnet vänner. Jag har ju mina Linköpings älsklingar kvar samt min egen skåning, nyblivna i alla fall!)

Det är något fel på mig.

Har precis vaknat efter ca 45 minuters sömn. Fixk tvinga mig själv till att somna. Har varit trött hela dagen, sov dåligt igår natt så egentligen borde jag ju sova jätte mycket. Men icke sa nicke. 05.57 är klockan just nu och jag är vaken. Pigg som en mört öfter typ 6 timmars sömn på 2 dygn. Nu är jag inne på mitt 3e dygn. Jag kommer ju total kolapsa snart. Jag som i vanliga fall brukar sova till 1, halv 2. Är det något fel på mig? Varför kan jag inte sova?
Visst att jag kanske är lite nervös över vissa saker men jag har aldrig haft så här stora problem med att somna och sova. Helt sjukt.

Det som är ännu mer mysko är att jag just nu är helt klar i huvudet och inte ett dugg trött.
Så det blir väl för min del att kolla på nyhetsmorgon tills Tira ska gå ut och ha mat. Så får vi väl se om jag orkar med det som jag ska göra idag.

Nu är klockan 06.00 och arbetarna börjar köra förbi med sina stora bilar nere vid järnvägen. Då är det bara en tidsfråga innan tågen börjar gå igen då. Yey... not..

Bye bye John Blund.

Naket och väldigt personligt.

Idag är jag otroligt disorienterad. Jag vet inte vad det är eller varför.
Jag känner inte för någonting idag. Snön dalar ner utanför fönstret. Tv'n är avstängd och djuren sover.
Jag läser en bok för ovanlighetens skull. "14 år till salu".
Den handlar om 14 åriga Tessan som efter en våldtäkt bestämmer sig för att sälja sex. Det ger ju snabba pengar och sex för henne är redan förstört.
Jag lyfter inte på ögonbrynen när jag läser boken. Jag tycker inte synd om henne. Jag känner igen mig.
Jag har ALDRIG och kommer ALDRIG sälja sex, vill bara göra det klart först och främst.

Sex ska vara någonting speciellt mellan 2 personer. 2 personer som tycker om varandra.
Jag kommer så väl ihåg när jag var oskuld och blev tillsammans med M. Han var ju mycket äldre än jag och var van vid det sexuella medans jag inte hade någon som helst erfarenhet. Visst, onani hade hänt i min säng på nätterna men när det gällde mellan 2 människor visste jag ingenting.
Det var inte så att han tjatade, absolut inte. Han var väldigt tydlig med att vi skulle vänta tills jag var redo.

Den 7 september 2002 åkte vi till Liseberg, bara han och jag. Jag skulle få sova hos honom för första gången då. Vi hade varit tillsammans i nästan en månad och jag visste att det skulle hända. Jag var så förväntansfull.
När vi kom hem till honom efter Liseberg gick vi och la oss och jag var så nervös, jag minns det så väl. Min andning kändes konstgjord och jag ville ingenting hellre än att ge honom det dyrbaraste jag hade.
Det var ingen dans på rosor. Det var fumligt och gick nästan över till ett tvång.
Han kom inte.
Förtvivlad gick han ut i vardagsrummet och lämnade mig kvar i sängen. En naken, förvånad och total blottad 15 åring. Jag undrade vad JAG hade gjort för fel. Efter några minuter gick jag ut i vardagsrummet. Där satt han i soffan, endast iklädd kalsonger, och rökte. Han tittade inte på mig när jag kom in i rummet och man kunde skära i den dåliga stämningen med kniv.
- Jag har förstört den finaste stunden i ditt liv. sa han.
Jag tyckte så synd om honom och svarade att det inte gjorde någonting.
Vi pratade inte mer om det utan gick och la oss var för sig, i samma säng. Vi försökte igen och denna gången gick det. Jag var fast besluten på att det skulle gå. Jag ville inte att han skulle bli besviken på mig.

Idag har jag inga som helst problem med att ha sex med vem som helst, nästan i alla fall. Det kan låta riktigt stötande i mångas öron men så är det. För mig är sex så otroligt förstört på grund av många olika händelser som jag inte tänker skriva ut här, för min egen säkerhet.
Någonting som däremot är otroligt speciellt för mig är kyssar. Jag kan inte räkna mina sexpartners på mina båda händer men de som jag har kysst under sex kan jag räkna på en hand. Det kanske låter konstigt att jag kan ha sex med folk men jag kan inte kyssa vem som helst men i min värld är det helt normalt.
Ens underliv ska vara ens tempel men i mitt fall är det min tunga och mina läppar. Ingen obehörig får komma i närheten där.

Jag vet inte hur mycket av min egen säkerhet jag riskerat med detta inlägg men jag känner mig skyldig till att dela med mig av vad som hänt mig. Det är ingen, förutom jag, som vet allt som hänt. Få vet en del och många är, antagligen, lyckligt ovetande. Jag är rädd att mitt förflutna ska få folk att ändra syn på mig. Att det ska få folk att tycka synd om mig. Gör inte det, för det gör inte jag.

Jag vet inte om jag sagt detta tidigare men på ett sätt är jag otroligt tacksam för vad som hänt mig.
Vem hade jag annars varit om min ryggsäck inte varit överfull?
Jag har mina nära vänner och min familj som vet och som älskar mig för den jag är. De andra skiter jag i.
Skrapa inte på min yta, för insidan kanske skrämmer dig.

Jag är stolt över mig själv. Att jag har överlevt och kommit en bra bit på livets väg. Det är vissa pusselbitar som inte är riktigt fast men dom kommer så småningom. Bara man låter allting ta sin tid och man ska veta att: Det som gör ont alltid gör gott.

Nähe.. Vad fan!?

Och vart tog snön vägen?
Jag som var så glad och hoppades så att den skulle lägga sig på marken så jag fick vakna till ett riktigt Winter Wonderland imorgon. Icke sa Nicke... Eller var det gubben med skägg? Vem det än vad har han gjort mig riktigt pissed!

Imorgon ska jag vara inne i Mjölby kl 13.00 för att bli hämtad av Malena. Vi ska låta hundarna träffas. Eller en av hennes hund i alla fall. Tira är lite sur på tikar och så är hennes tik. Så det blir hennes 11 månaders schäfer hane som ska få äran att leka med Tira.

Man kan ju alltid hoppas att det snöar inatt så det är vitt imorgon *håller tummarna*

Snart är det Jul!

Här sitter jag och kollar ut genom fönstret med ett leende på läpparna. Det snöar ute. Årets första snö och jag är så lycklig så det bubblar i hela kroppen. jag ÄLSKAR snö.
När jag ser snön tänker jag på julen, min favorit tid på hela året. Massa ljus, värme och kärlek är vad julen är för mig.
Jag känner för att sätta upp mina julgardiner och adventsljusstakarna och allt annat men det får nog vänta några veckor till. Det är nog lite tidigt än.
Första julen i nya lägenheten. Men vad jag ska göra under julen vet jag inte. Vet inte om jag ska åka ner till Falkenberg eller vara här uppe. Fast å andra sidan; vad har jag här uppe under julen? Min älskade familj är ju i Falkenberg så det blir till att åka dit. Längtar så efter att få handla julklappar. Förra året vart det världens fiasko. Vart inga köpta julklappar till syskonen, men det är ju tanken som räknas. Men i år blir det absolut köpta. Ska ner till GeKås i November med Elin och Maritha och då ska vi shoppa!

När jag gick ut med Tira i morse tog det några sekunder för mig att fatta att det var snö. Jag tänkte först att regnet såg riktigt konstigt ut. Tira gillar inte kyla och snö så hon gjorde det hon skulle och sen sprang hon skakandes till dörren. Jag ska ta med henne till fältet sen och låta henne springa. Ska ta med hennes kampleksak också. Hade med den igår och hon var inte still en sekund. Så frysa lär hon inte göra i alla fall.
Kanske dags att leta upp hennes täcke också?

Kunde inte hålla mig.

Nu sitter jag här med hårinpackning i håret och hela ansiktet fullt med ansiktsmask. Röd sådan som blir varm som fan.. Snart så blir jag vacker också :p

Familjen Andréasson har nu fått hem sin lilla valp. Argos bebis är det. En Svart och silver. Pepsi ska han heta. Längtar tills jag kan åka ner och hälsa på!

Idag har jag också fixat till en Julmusik lista på Spotify. Som jag ska ha när jag julpyntar här hemma.
Jag brukar ju fixa till den den första advent men då är jag ju inte hemma så det får bli efter det.
För den som undrar vart jag ska: Falkenberg. Givetvis. Daniel och Åsa fyller 14 så jag tänkte åka ner och gratta dom.

Nu ska jag kolla på unga mödrar men det blir nog ett inlägg till senare.

(Nu har jag fått upp värmen här inne också. Myyyyyyyys)

Skurborste och Metallica

Gick iväg till ÖB innan för att köpa mig en skurborste. Kände att det behövdes för att få mitt golv rent. Så nu har jag legat på att 4 och skurat golv och lyssnat på Metallica. Finns ju ingenting som kan få upp energin så som Metallica kan. I alla fall gamla Metallica med Jason Newsted! Han är ju *Grrr* snygg!
Så snart är lägenheten tip top!

Ikäll blir det Desperate Houseviwes! Det är ju så förbannat bra! Till det blir det hårinpackning och ansiktsmask. Tira som sällskap för någon annan här ute finns inte.

Och nu är fråga: Har vi gått motionsspåret idag? Nja. Vi gick till Idrottsplatsen men hittade inte ingången till spåret då vi gick en liten omväg hem istället. Så hon har fått röra på sig. Det regnar ju inte idag så det blir till att släppa henne på fältet ikväll igen.

Bonkie, Bonkie.

Trött, trött, trött... Kan inte beskriva min dag mycket bättre.

Sitter och har lite konference med Lina via MSN. Ska fixa till en ny header till mig. Fast jag är ju liiiiiite kräsen när det gäller sånt så vi får väl se om hon orkar med.

Var ute med Tira en sväng i regnet nyss. Inte så kul tyckte matte men Tira tyckte det var roligt. Hon fick ju vara lös ute på fältet och leta sten så hon var överlycklig. Undrar om man inte kan ändra hennes stenbesatthet till att leta typ Diamanter. Eller svamp i alla fall. Ska se om jag hittar ingången till motionsspåret imorgon. Om det regnar lär det ju inte vara så mycket folk där, så då kan hon få springa. Måste se till så jag får tillbaka hennes sele och en lina så ska vi börja spåra. Jag vet inte hur länge jag har sagt det men nu måste det bli av! Åker nog in till Linköping på söndag och så SKA vi ut i rydsskogen. Vet inte hur många gånger jag har sagt det också. Jag måste börja göra saker som jag säger att jag ska göra.

Nu under hösten ska jag se till att få Klint/Marketeg att följa med till skogen också. Ska ju hjälpa dom med lite träning med Rockie. Så om dom kommer hem tidigt på söndag så gör vi det tycker jag.

Det är nog kanske dags att para henne snart. Börjar bli lite trött på hennes tuttar som hänger och slänger överallt och hela tiden.



Ullared

Sitter och kollar på Ullared.
Har jag verkligen pratat så fult? Det hoppas jag verkligen inte. Östgötskan är inte snygg men halländskan ska vi inte tala om! Usch vad illa det låter i mina öron. Men kul att kolla på det i alla fall. Håller ögonen öppna ifall Jonna kanske är med. det hade ju varit kul som fan!

More to come later!

Krullhårig och rosa Iphone.

Man ska inte gå och lägga sig med halvblött hår, då blir det krulligt. Haha.

Idag mår jag som en påse skit. Ont överallt och var uppe och kräktes inatt. Jag är helt slut i hela kroppen.
Så idag händer inte mycket alls. Ska kolla på Ullared på Kanal5 ikväll. Peder Mauritzon (en nära vän till Familjen) ska vara med. Han är störskön och står på sin gård med vita tigertofflor. Haha. Han är över 40 men är precis som ett barn. Damned han är rolig.

MIn mobil har börjat krångla. Jag kan inte ringa, folk kan inte ringa till mig. Sms tar jättelång tid på sig att skickas och att hamna i min inkorg, så jag funderar på att ringa till tele2. Jag vill inte ha en mobil som funkar bra ibland. Jag vill ha en mobil som funkar hela tiden.
Hittade en rosa Iphone på Tradera. Kanske ska ta och köpa en sån? Den var nice som fan.

Nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas att dagen snart är slut och att jag mår bättre snart.

En kall lägenhet!

Fy fan vad jag skriker efter sällskap idag! Min lägenhet är äckligt kall! Jag sitter med två filtar på min men fryser ändå. Klockan är ju ganska mycket så jag vill inte ställa mig i duschen heller.

Lina fyller ju år idag! Grattis!

Efter jobbet igår åkte jag in till Linköping. Gick hem till Elin där jag fick varm smörgåstårta och te. Mumsigt värre. Efter det gjorde vi oss iordning för att gå till Lina. Vi kom väl dit vid halv 8 tror jag. Inte så mycket folk där då men det var trevligt att bara sitta och prata. Sen fylldes det på ganska snabbt. Vart ganska mycket dricka och jag vart väl lite rund om fötterna. Det är ju ett tag sedan sist.
För en gångs skull vart det inga bråk, vilket är ganska vanligt att det blir tyvärr. Folk är väl inte så mogna ännu. Vissa gick hem tidigt och andra senare. Jag, Becka och Emil sov där i alla fall. Vet inte riktigt vad klockan var när vi komi säng. Eller kanske ska säga soffa för det var ju där jag sov.

Vaknade imorse av att nästan alla mobiler i lägenheten lät någon gång. 12.39 ringer Lina och väcker mig. Haha, att hon var vaken före mig hade jag faktiskt aldrig kunnat gissa. Jag och Becka gick ut med hundarna, vid den tidpunken kan jag meddela att vi var inte de vassaste knivarna i lådan. Haha.

Sen kom lite folk till Lina idag på dagen. Jag var seg fram tills jag åkte hem vid 8 tiden. Nu sitter jag i min ensamhet och är nostalgisk! Lyssnar på The Beach song. Låten som är med i filmen True Romance. Ska försöka se om jag inte kan köpa/hyra den filmen. Den är ju så bra!


RSS 2.0