Tycka-synd-om-mig-själv dag..

Aj, aj, aj... Efter ett halvår.... Shit, så lång tid ska det väl inte ta? Det känns som om jag har liovmoderhals inflammation igen..... Inte så kul! Vandrar runt i lägenheten som en annan osalig ande..

Skola imorgon igen.. Riktigt roligt. Har börjat komma in på riktigt intressanta ämnen så som: demens och olika handikapp. Och om 2 veckor ska jag ut på praktik för första gången i livet! *Nervös*

Tira min ögonsten! Hon växer för varje dag som går!

Vill ha sommar.. Eller i alla fall vår

Haha.. När jag var hos mamma senast hade hon hittat en hel påse med solglasögon! Jippie! Finns ingenting roligare än solglasögon! Av någon konstig anledning har mina pilotisar spårlöst försvunnit. Har inte en aning om vart fan dom har tagit vägen.....
HIttade i alla fall ett par som var riktigt niciga. Gröna var dom.. 
                                         


                                                                  Fy fan vad jag är het!
                                                                   


Med lilla Tira går allting bara bra.. För varje dag som går gör hon nya framsteg. Nu kan hon sitt och vacker tass!
Hon har fått en tröja av Sara's mamma så hon slipper frysa när vi går ut. En svart med grönt glitter i! *Söt!*
                                                              
                                                                  
Ska lägga in en bild på henne när hon har sin glittertröja på sig!

Karl-Petter <3

ÅH! Sitter framför tv'n med lite vin. Jag är helt såld, som antagligen resten av svenska folket. Han är ju så snygg, så charmig, så hunkig! Karl-Petter! Mums säger jag bara!
Enda anledningen till att jag skriver är för att jag vill citera Karl-Petters svar till juryn när dom sa att han var lite famtung:
"Jag är som en kastrerad hankatt, jag vet hur man gör men kan inte riktigt fullt ut!"

Imorgon åker min lilla Mulla till Kisa.. Jag ska vara helt ensam, eller ja.. Tira är ju hemma i alla fall.. :P
Hur ska jag överleva natten utan dig? Du får fan lova att ringa mig, minst var 5 minut! Annars blir jag orolig!

Pöss!


Trött, tunnlar och hundtröja

Det var inte många minuters sömn jag fick inatt. Tira har pockat på uppmärksamhet hela natten.
Men hon är söt så det får väl gå an, någon gång måste hon ju lära sig att sova?!

Var och inhandlade tunnlar till min atöjningar idag, svarta blev det. Fint som snus kommer det bli när jag får i dom. Är uppe i 10mm nu, tänkte ha det till sommaren i alla fall, så får vi se efter det hur mycket mer det blir!

Veronica var uppe en stund idag med. Vi tog en sväng till Rusta för att kolla efter en tröja till min bebis. Men dom hade bara fula "kolla-på-min-hund-tröjor" vilket jag inte ville ha. Jag vill ha en som värmer henne när hon är ute.
Så jag ska åka till ÖB imorgon och kolla där med.

Nu röjer Tira runt i hela lägenheten. Hon har fått tag på en av katternas mus. Jag tror att hon leker att den är levande, hon hoppar runt den och skäller och morrar som en annan fåne. Eller så tycker hon bara att den är ful och hånar den.

Imorgon ska jag till skolan. Ska bara vara där en timma, sen blir det till att åka hem, hämta Tira hos Sara, gå hem och försöka lära henne sitt (vill verkligen lyckas innan veckan är slut). Sen någongång under dagen när hon sover hade jag tänkt plugga lite. Social Omsorg är jag på nu, väldigt intressant faktiskt.

Over and out.


Tira <3

Har idag hämtat min lilla vovve! Har längtat så mycket efter henne!
Har ingen bild på henne än, men jag ska lägga upp en så fort jag har tagit en bra!

Så nu blir det promenader mitt i nätterna och koll 24/7, men det får man igen senare, när hon är lite större!

Hinner inte skriva så mycket mer eftersom hon tigger om min uppmärksamhet!


Har nu haft Tira i nästan 7 timmar och har redan fått mitt första klagomål. Vad bra att alla andra vet så mycket om mig och hunduppfostran! Blir trött på folk som inte kan hålla sig till sina egna liv. Varför komma och hacka på mig?

Jag vet precis hur du har det nu Carrn. Alla andra vet bäst, även om det inte gäller dom. Shit!

Tira är MIN hund och jag kommer att uppfostra henne. Även om det finns s.k "kamphund" i henne betyder inte det att hon kommer börja "kampa" vilt främmande människor och hundar. Allting sitter ju i hur ägaren uppfostrar hunden!

Hemma igen

Har ju tillbringat helgen i Falkenberg. Alltid lika roligt att äta middag med (nästan) hela familjen.
Alla triggar varandra och det blir mycket skratt.

Shoppade (stavas det så?) lite hemma med. Eller ja, mamma handlade till mig. 2 par skor (behövligt) och ett puzzel. Tänkte att det kunde vara roligt med någonting nytt, sen var ju motivet så sött med, en liten flicka och en pojke som pussas. 1000 bitar borde ju vara lätt att fixa ihop.

Var en sväng på krogen igår, nykter. Men det var kul. Träffade massa folk jag inte träffat på länge och helt plötsligt stod Björn framför mina ögon, för 3:e gången på kort tid.. Haha..

Åkte hem idag. Det var skönt att komma hem till min kissar. Öppnade mitt puzzel och började. 30 minnuter var det jag pallade. 1000 bitar var visst inte så enkelt. Packade ner skiten i lådan igen och öppnar det inte förrän jag har extremt lite att göra och jävligt mycket tid.

Så nu sitter jag här med 2 spinnande katter jämte mig och kollar på "Singing Bee". Funderar på att kolla lite på "The weddingplaner", eftersom jag inte har så mycket annat att göra så blir det nog så.

Jag har kommit på att det blir nog inte så många resor ner till Falkenberg på ett tag. Inte över en helg i alla fall. Det är nästan lika lång restid dit och hem som jag stannar där. Så det får bli till längre helger eller sommarlovet. Så nu vet ni det alla som läser. Så ni som vill träffa mig får komma hit!

25 Februari kommer min Jannika! Kan knappt bärga mig! Vill att hon ska komma NU!

Anna och Carrn: Oslagbara! Sjukt roligt vi hade i lördags! Tack som fan Babe! Love U!

Mulla, du är min stjärna!
Elin min make tills döden skiljer oss åt!

Dagens djupa tankar.

Min älskade Psykolog sa till mig för 2 år sedan: Det blir alltid som det ska, även om vägen dit är jobbig och gör ont, blir det alltid som det ska.
Jag undrar fan om det stämmer? Ibland känns allting så otroligt hopplöst, som att det inte finns något ljus i tunneln jag kryper igenom, för just nu går jag inte rakryggad henom livet.

Så mycket som jag ångrar men aldrig kommer kunna ordna upp igen. Hur mycket jag än vill, så är det helt hopplöst. Jag pratar mycket om att jag mår bra och att allting är helt underbart, att mina beslut var det bästa för mig. Just då var de kanske det. Men hade jag kollat lite mer långsiktigt hade även jag förstått att jag skulle bli galen av resultatet.

Varför kunde inte jag få en normal uppväxt? Jag klagar inte på mina föräldrar, för dom har gett mig allt jag viljat ha, jag klagar på de felaktiga beslut jag tog redan då. Jag har en människa att på tacka, på något sjukt och vridet sätt. Men utan honom hade jag inte varit den jag är idag. Jag hade i o f varit mindre trasig men jag hade haft mycket mindre erfarenheter att räkna med. Så Tack ska du ha.

Den enes död, den andres bröd heter det om jag inte minns helt fel. Och det blev det ju. Det kommer bli då i mitt liv ett antal gånger till känns det som just nu. Men jag vet inte om jag orkar med sånt mer?!
Jag önskar så att jag kan hitta den människa som är rätt för mig. Den som jag kommer leva med genom hela livet. Denna gången ska jag inte leta. Kärleken tar tid, så det ska jag ge den!

Under ett samtal med Veronica idag kom jag fram till följande:
Jag tror inte att jag saknar -----, jag tror bara att det är så att jag är rädd för ensamheten. Jag har ju inte varit ensam på 5 år. Jag törstar efter uppmärksamhet, så det är nog därför jag TROR att jag saknar honom.
Jag saknar någon att krypa upp jämte när det väl gäller.

Det stämmer nog. Jag ska förinta alla tankar och amma hjärnan med nya sunda!

Hade det inte varit för mina underbara vänner hade jag nog gått under! Jag får krypa upp och mysa med er!
Mulla, Elin, Goggo, Carrn, Jen, Emma, Maria 1+2 och Tuba!

Eva Wahlund! You are the Shit!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom att tänka på min Underbara vän Tuba! Här sitter jag och klagar medans det finns andra med större problem!
Ni kanske känner igen henne från diverse dags-/kvällstidningar.
Hon är min Hjälte! Så mycket bus vi har gjort i våra dagar!

Jag är stolt över dig! Över allt du har åstadkommit!
Jag vet att det år svårt, det har vi pratat om. Men jag lovar dig att innerst inne finns din livsglädje kvar!
Jag ska hjälpa dig! Jag älskar dig gumman! Det vet du!

                                                                        Seni Seviyorum!
                                                            image17

????

Eh. Okej.. Vet inte riktigt hur jag ska smälta detta. Det var ju helt annorlunda när det gällde oss.. Då var alla så jävla emot det. Jag vet varken ut eller in längre.. Känns som att alla lemmar på kropper är vridna och inte alls sitter som dom ska. Blir galen på att inte veta vad som ska hända med mitt liv. För 1 år sedan hade jag koll på allt och visste vad som skulle hända varje minut som gick men nu?

Borde nästan lägga in mig snart känns det som.

Var 5 timmar på akuten inatt. Mulla ramlade ner från ett staket i Kisa och fick stans jack i huvudet. Så där låg vi på en brits som inte var större än 60cm... Men mysigt hade vi :D

Nä.. Om man kanske skulle sova.. Det har varit brist på den varan de senaste nätterna.

Pappa, jag vet att det är du som är här hos mig. Jag lovar dig att allt kommer bli bra. Kanske inte imorgon eller i övermorgon. Men bra kommer det att bli!

Jag älskar dig ännu mer för att du är med mig från den andra sidan. Jag uppskattar alla dina försök till att få uppmärksamhet. Jag känner när du lägger din hand på min axel och jag kan vid vissa tillfällen känna din doft så tydligt att jag är tvärsäker på att du är här!

Skolstart!

Jag har sovit så dåligt inatt.. Delade sängen med 3 katter fast jag hade bestämt mig för att stänga ute som innan jag gick och la mig. Men när jag väl kom in i sovrummet låg dom där och var så söta.
Ascona har sovit vid mitt huvud hela natten så jag har inte kunnat ligga som jag ville. Jag har sån nackspärr idag att jag tror jag kommer avlida.

Klockan 8 idag gick jag upp. Skulle vara i skolan klockan 10. Och hjälp vad det blåste ute! Jag trode att det var inbrott i min lägenhet så jag skuttade upp ur sängen och tog mig ett varv för att kolla så allt stod rätt till. Och det gjorde det.

Gick till köket för att ta mig en cigg. Lyssnade på Vinn Adams Pengar i hopp om att någon skulle få äga Adam, men det hände ju inte denna morgon heller. Men roligt var det. För Adam tror alltid att han är så överlägsen, men vänta bara. Någon dag så är det min tur att komma fram och då kommer jag äga dig så du kommer aldrig glömma det!

Gick till pressbyrån och inhandlade mig ett busskort vid kvart över 9. Det är första gången jag har köpt ett busskort, men det var inte så farligt som jag trode.

Väl framme i skolan var jag helt lost. Hade inte en aning om vart jag skulle. Jag skulle hamna i en klass där det var folk som bara gått distans innan, men nu var det ju annat folk där med. Jag kände hur ångesten kom krypandes längs ryggraden och jag ville bara springa därifrån, men jag stannade och upptäckte att det var nog inte så farligt. Så på måndag 8.30 börjar allvaret.

Shit vad jag saknar min familj mellan varven. Visst, det är skönt att komma bort och få glömma en stund. Men ni ska veta att ni alltid finns i mina tankar! Minst 10 gånger varje dag! Jag tänker på alla dumma saker vi gjort när vi var små så som min och Niklas soppa, eller när vi skulle lussa kl 2 på morgonen...
Eller alla gånger jag och Maria har slagits för små saker eller när vi klädde ut oss hos mormor och tog massa pinsamma bilder! :P
Mattias och alla hans konstigheter när han var liten.. Han var nog den sötaste unge och den med mest fantasi!
Malin ja, hur många gånger har man inte varit irriterad på dig för att du alltid gjort någonting som inte uppskattats. Men nu, nu är du ju snart vuxen! Hur gick det till?
Daniel. Alla dina uppfinningar och småkryp som du så snällt har tagit hand om. Alla dessa spindlar man hittat och ropat på dig!
Åsa grymmaste ungen på Guitarr Hero! Du lirar skiten ur oss alla!
Pappa Smygebus! Åh vad jag saknar dig!!!!
Mamma Du är värd en resa! Lev livet medans du kan!

Älskar er alla!!!!


Rida ut

Gissa vad Anna har gjort idag! Hon har ridit! Jag var såååå nervös, det är flera år sedan jag ens satt på en häst rygg och då skenade fanskapet iväg och jag ramlade av. Men jag tänkte att detta går säkert bra, jag hade ju Mulla och Johanna med. Det började bra i alla fall. Jag ryktade och sadlade helt själv, även om jag frågade Mulla om nästan allt :P. Men när vi kom till momentet där vi skulle sätta på tränslet blev det en smärre förvirring. Vilken häst är vilken? Men det löste sig som tur är. Sen kom Johanna och det var bara att sitta upp och börja skritta.

Vi började vandringen ut i skogen. Hästen jag red, Tonic, var stor som ett hus så jag tänkte de första 20 minuterna att det skulle göra förbannat ont att ramla ner.
Efter ett tag frågade Mulla och Johanna om det var okej att vi började trava. Hästen var ju lugn som en filbunke så jag tänkte att det är väl inte så farlig. Men när  jag hade travat någon meter kände jag att jag inte var riktigt redo än, så jag gick ner i skritt i stället. Då, till min stora förvåning, var Johanna och Mulla borta. Så där står jag, mitt ute i mörka skogen med en pannlampa som lös 1 meter framför mig. Men där, bakom ett krön, stog dom och väntade. *Puh*

Efter ett tag började jag känna att detta går ju riktigt bra, så jag började trava lite mer. Och herregud vad lätt det var när jag väl kom igång. Jag gick ju i ridskola när jag var 6, men det sitter kvar fortfarande. Jag till och med galopperade lite. Men det känndes inte rikgt bra då Tonic ville galoppera liiiiite snabbare än vad jag ville. Så det blev mest trav. Men nästa gång så kanske.

Det var ju gamla Polishästar vi red så dom var ju skapligt vana vid det mesta. Och jag säger bara: Det vill jag göra om!!!!

På lördag blir det kanske Kisa igen. Roligt, roligt. Folket där var nog ett av de roligaste jag har träffat. Så jordnära och sociala. Det var nog ingen som var blyg.

Nä, nu ska lilla Anna sova. Hon ska ju upp till skolan imorgon. Får se hur mycket träningsvärk jag har imorgon när jag vaknar!

Puss på er alla mina meskdunkar! :D


Grammisgalan, popcorn, sprite och rida.

Bänkade oss framför dumburken igår för att kolla på Grammisgalan.
Jag blev lite besviken när allas våran Lars Winnerbäck inte vann mer priser.
När det (enligt mig) finaste priset skulle delas ut, Årets låt, greppade jag Mullas hand och bad till högre makter att han skulle vinna. Hjärtat bultade så jag trodde att det skulle hoppa ut.
När resultatet avslöjades att Lars Winnerbäck hade vunnit över Sahara Hotnights skrek vi som två medelålders män som just beskådat ett avgörande mål i hockey vm eller nått.
"om du lämnade mig nu" är ju klart den bästa låten 2007.

Nu har Mulla börjat flytta in med. Eller hennes micro i alla fall :D
Vi ville ju ha popcorn till Grammisgalan, men vi kom på att jag inte har någon micro. Så vi kånkade upp hennes micro. En sak mindre att flytta när hon flyttar hit. Haha.

Idag ska jag ut och rida. Jag har inte ridit på flera år, men hoppas att hästarna är snälla. Gamla Polishästar är det ju, så det borde ju inte bli så svårt.
Det ska bli mitt nyårs löfte, jag ska börja rida. jag och mulla har ju redan sagt att vi ska åka och rida ute i... ja, vad-det-nu-hette en gång i veckan. Kul ska det bli. Så man får igång flåset och konditionen. Det är ju aldrig fel.

Och Mulla, jag ville inte fira min födelsedag med någon annan än dig! (Undrar hur länge vi har varit gifta nu)
Okej, Elin hade gärna fått vara med på ett hörn också!

För oss födda 80-89

Vi är unika, vi 80-talister. Helt underbart att läsa igenom och känna hur hela barndomen kommer tillbaka..
Läs och njut! Känner du inte igen dig på någonting är du antagligen född på70-, eller 90-talet!

Vi som "knackade på " hos våra kompisar, utan förvarning, när vi ville träffa dem
Vi som slog in skolböckerna i diverse skydd för att vi behandlade dem med respekt
Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
Vi som sparat en röd/blå kudden med märken såsom Baddaren och Silverfisken
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som samlade på allt - främst kapsyler
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok"
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar
Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal
Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
Vi som använde gnuggisar dagligen
Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
Vi som läste OÄ i skolan
Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp
Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp
Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nya mjukisvarianter) varje nyår
Vi som åkte båt till Danmark
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter varje vecka
Vi som fick fler finnar av Clearasil
Vi som hade brevvänner
Vi som läste Lyckoslanten
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
Vi som var med på rökrutornas tid
Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar
Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme
Vi som hade våra första slagsmål genom att tävla om vems farsa som var starkast eller hade farligast yrke
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen
Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan
Vi som var de första i backen med snowboard
Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid
Vi som fick förbud att använda Tamagoshi på lektionerna
Vi som vågade säga nej till droger men som tvekade vad gällde våld (kampanjen)
Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren
Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop
Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt
Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk
Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen
Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio
Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm (
Vi som utan besvärliga åldersgränser sprang upp och handlade Blend Ultra (!) till våra mammor
Vi som käkade Raider och inte Twix!
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
Vi som hade bänkar med lock på
Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000
Vi som gjorde fingerlekar med garn" såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp
Vi som hade skateboards med bromskloss
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen

Happy Birthday och Efterlysning!!!!

Ja må jag leva! Japp, då är man 21 då.. Börjar få åldersnojja! Känner mig gammal och letar gråa hårstrån och rynkor varje gång jag går förbi en spegel.

Firade min födelsedag med Mulla. Ingen annan som ville fira den med mig =(

Jag har letat desperat genom hela internet efter en film som heter Drömprinsen - Filmen om Em. Den handlar om en tjej på väg in i "vuxenlivet". Hennes älskade lekstuga brinner ner och lite sånt. Han som spelar Klimax i Tre kronor är med i den. Nicklas Olund tror jag han heter. Jag kommer ihåg vissa delar av filmen och jag vill verkligen se den igen. Så om det är någon, som läser min blogg, som vet var jag kan få tag på den så skriv för gudsskull till mig! Då blir min födelsedag complete!

Letar också efter en film med Wuzzlarna. Är det någon som kommer ihåg alla underbara karaktärer i den tecknade filmen? Bjäril, Flodin, Humlon.... Är det någon som vet??

Kiss and good bye!

Pank

Jaha. Sitter man här ännu en dag.. Vart fan tar alla dagar vägen?

Har inte ett öre förrän den 25 och är hungrig som en varg.. Har ätit 2 piroger idag. Mulla är hos sin mamma och äter.. Hoppas hon äter för mig med.. :P

Sista dagen på jobbet imorgon. Sen blir det skola för hela slanten. Kommer kanske jobba lite då och då, beror ju på om Lasse ringer in mig. Hoppas, behöver alla extra pengar jag kan få.

Den 25 Februari kommer min älskade Finne hit! Jannika! Har saknat dig som fan! Kom nu!
Det som dock är lite jobbigt är att jag måste åka till stockholm 05.06 för att möta henne på arlanda.. Jag som inte ens hittar dit.. shit!!!

Me!

Kisa

Jaha, söndag IGEN. Har kommit hem efter ett dygn i Kisa. Hade inte stora förväntningar på att åka dit, men mot alla odds hade jag riktgt trevligt. Kisa-borna var inte så farliga som jag trodde.

Var på fest hos Macke som fyllde 23, kom massa folk dit. Den enda jag kände var Mulla. Men Anna är ju ganska social så det var inte så farligt. Var lite segt i början, men sen gick det bara bra. Jag tyckte att jag smälte in ganska bra. Det fanns ju en där, som var lite speciellare än alla andra. Han var RIKTIGT snygg! Jag fick tunghäfta och visste inte vad som var fram eller bak. Så nu har jag någonting att drömma om måååånga nätter till!
Det var så trevligt i Kisa att jag gärna åker tillbaka flera gånger.. Någon gång i framtiden kanske man tillochmed flyttar dit. Det hade inte gjort mig någonting..

Jobba imorgon då. Har bara 2 dagar kvar, sen börjar jag skolan. Det kommer bli roligt det med. Vill verkligen tillbaka till skolbänken och visa att jag också kan någonting. Får ju förhoppningsvis jobb efter detta med. Det är ju lite det som är meningen!

Nä. Ska kolla på lite IdolNostalgi för att sen gå och lägga mig i mitt NYA sovrum. Flyttade över allt idag. Riktigt bra blev det. Ska ta lite kort och lägga in så ni får se!

Peace!


Vuxenpoäng.

Idag har Anna varit väldigt duktig, jag har tjänat ihop massor av vuxenpoäng. 

Gick upp 05.20, efter 2.5 timmars sömn, för att åka och jobba, tappade i o f bort min lägenhets nyckel, men återfann den efter jobbet på vardagsums bordet.

Ringde helt själv till Telenor som hade skickat en räkning till mig, på ett abonnemang jag inte ens har. Så jag fick som att ta tillbaka räkningen utan några som helst probelm.

Åkte med Mulla till Graflunds för att säga upp hennes lägenhet, hon ska ju flytta hit. Nu kommer vi tjäna MASSOR av pengar då hyran går ner för oss båda med 2000:-.

Åkte till Biltema och inhandlade färg till mitt sovrum. Har överlåtit det stora sovrummet till Mulla så hon får plats med alla sina saker. Så vi har målat om i gästrummet. Latte blev det med en brunaktig fondvägg. Nice som fan kommer det bli.

Har även varit på Willy's och inhandlat mat till idag OCH matlåda till imorgon. Potatis, fläskfilé, sallad och bearnaisesås. Mums. 

Så nu sitter vi här som två klubbade sälar och orkar inte göra någonting. 
Måste ju samla kraft så vi orkar måla färdigt imorgon, ett lager täckte inte de fula blommorna på de gamla tapeterna. 

Nu ska jag kolla efter en bokhylla och målarfärg på nätet.

Tjing! 

Vilken underbar jävla början på det nya året! Fy fan! Det trode jag inte.
Jag sa till Mulla att det var min största fasa.. Och den slog in.. Någonstans därinne hade jag det på känn..
Du är DÖD för mig!

Linköping igen...

Gott nytt år till er alla!

Då var man tillbaka i Linköping igen.. Det är skönt att komma hem, känner att jag har varit borta alldeles för länge..
Nyårsafton firades i glada vänners lag (Goggo och Mulla) och vid tolv slaget stod vi på Tullbron i Falkenberg och "skålade" i champagne. Mysigt.

Tanken var att jag och Mulla skulle beställa en taxi så vi kom hem skapligt, eftersom vi skulle upp tidigt och åka hem idag, när vi ringde svarade den otrevligaste människan jag någonsin pratat med. Hon var kort i rösten och nästintill slängde på luren när hon hade meddelat att det inte gick att boka någon taxi förräns kvart över tre.
Efter att vi tagit en funderare hemma hos Jenka bestämde vi oss för att gå till Skogstorp, 4km, i högklackat.
Det tog 40 minuter, inte så farligt.

Så nu sitter jag här; 1 Januari 2008 med världens skoskav! F*ckin' shit!

Hoppas nu på ett bättre 2008 än 2007, dock kommer 2007 bli ett år jag ALDRIG glömmer!
Har inte heller avlagt något nyårs löfte, känner att om det är någonting jag vill åstadkomma kan jag lova det när det när jag har lyckats :P

Puss!

RSS 2.0