överambitiös

Här sitter jag, en lördag och pluggar stroke. Har ett arbete som ska lämnas in senast tisdag och jag känner att jag inte vill sitta kvällen innan och stress skriva, som jag brukar göra. Har kladdat ner massor på papper så nu är det bara att skriva om och renskriva på datorn och sen maila in och det tänkte jag göra senast måndag kväll. Imorgon ska jag renskriva ett arbete om döendets 4 faser. Men det behöver, som tur är, inte vara dataskrivet.
Imorgon är det jobb som gäller så i natt sover jag i Vikingstad men när jobbet slutar 13.00 tar jag min väska och min hund och åker hem till Skänninge för att verkligen göra klart arbetena. Ska verkligen lägga ner tid på skolarbetena nu har jag bestämt. Sen är det ju inte helt fel att sitta hemma och plugga heller när jag har massa värmeljus och fotsalt som jag tänkte utnyttja imorgon också.

Näe, nu har jag dragit i mig 2 koppar kaffe så nu ska jag ta och besöka hemlighuset (för er som inte förstår så ska jag skita)

Tralala

Nyduschad och har precis dragit bort ansiktsmasken från ansiktet, så nu är jag len som en babystjärt.
Sitter med skoluppgifter i soffan och ska försöka göra lite läxor och renskriva lite hade jag tänkt men som alltid när jag börjar avbryts jag av tristess och slutar sen och tänker "jag ska göra klart om en stund" men icke.
Imorgon är det ingen lektion i skolan men jag ska ändå in för att göra grupparbete om stroke med Sandra och Elli.
Sen blir det jobba 17-21 med bästa Linnea. Kan lova att det kommer bli en hel del skratt imorgon. Måste skriva en rapport också men det får väl bli när vi dricker kaffe, annars hinns det inte med.

I natt gjorde jag någonting som jag längtat efter länge. Jag beställde en Iphone 4. 00.02 klickade jag på köp knappen och beställningen gick iväg. Nu håller jag alla tummar och tår jag har för att leveransen inte ska dröja 6 veckor som det stod att den kan göra. Men det känns som att alla som vill ha en Iphone redan har beställt och fått sin så jag är optimistisk och hoppas på att den kommer nästa vecka. Då kan jag lova att jag ska pilla och Micke <3 ska få ha sin ifred. Bara han hjälper mig lite med min så är jag nöjd. Har hittat lite spel som jag SKA ha på mobilen.

Näe, om jag nu ska ta tag i mina studier så jag kan gå och lägga mig någon gång. Sov en liten stund på soffan innan och vart väckt av ett sms från Lina. Fattade först inte vad det stod för jag vart så otroligt rädd. Men sen trillade poletten ner och jag insåg att det var uppdateringar från kvällens LHC match.

Michael; Du är min sol, mitt hjärta, mitt allt!

Hej, det är jag som är Carla.

För alla er som sett Scrubs vet ju att Carla är gift med Turk och Turk är bästa vän med JD. När Turk och JD är med varandra så är det bara dom två som gäller för varandra. Så bra kompisar är dom. Så är faktiskt mitt och Mickes förhållande lite. Jag är Carla, han är Turk och Johan är JD. När jag och Micke är ensama så är allting så otroligt underbart. Han har bara ögon för mig och han är såååååå mysig, i varje andetag jag andas i närheten av Micke så drar jag alltid lite extra hårt när jag andas in för att kunna bevara en liten del av honom i mig när vi inte är med varandra. Även om det så bara handlar om micropartiklar. När Johan sen kommer hem eller de dagar han sover hemma så är det som att jag inte existerar ibland. Han och Johan blir så insupna i varandra så jag vet ärligt talat inte om han vet att jag är där. Därför har vi lite av ett Scrubsförhållande. Jag vet att man ska bevara sina vänner trots att man har skaffat kille/tjej men jag vill ha uppmärksamhet och pussar. Jag vill inte behöva känna att min pojkvän har en älskare.

Det värsta jag vet är när Micke säger till mig att jag måste åka hem. Jag vill inte, han är min drog som jag absolut inte kan vara utan. I alla fall känns det så just när han säger till mig att åka. Jag går sönder inombords och vill inte släppa taget om honom, så mycket tycker jag om honom. Eller kanske det är mycket mer än att bara tycka om?
Jag vill att vi ska ha varsitt liv men ändå dela det med varandra. Jag är noga med att vi inte ska umgås varje dag utan vi ska få lite distans till varandra och kunna göra saker själva men det är så otroligt svårt. Jag har ett svårt beroende. Micke.
Jag kan ärligt säga att jag aldrig känt för någon så som jag känner för Micke. Det är något speciellt med honom. Han gör mig glad, jag kan omöjligt vara på dåligt humör när han är i min närhet. Han är min sol, min måne, min dag och min natt.

Micke; Du gör mig hel!

Sjuk en lördag.

Ibland flödar inspirationen till bloggen som niagarafallet medans det ibland är helt dött, som tarzan bäcken.
Jag har gått och dragit på mig en sån jävla förkylning så jag tror jag blir galen. Var i skolan i måndags men sen tog det stopp. Jobbade i måndags och i onsdags och det får jag sota för nu. Fy fan säger jag bara, jag har inte tid att vara sjuk.

I onsdags kom iaf min snygging hem till mig! Vi har myst massor och jag har bakat bullar och lekt hemmafru. Skulle jobbat idag och imorgon men det går inte. Jag orkar göra grejer i en timma men sen är jag helt slut och måste vila så det blir inget jobba för min del. Hoppas att jag kan gå till skolan på måndag i alla fall..

Nu ska jag vila igen. Huvudet bankar och snoret rinner...

RSS 2.0