Slut.

Nu lägger jag ner detta med att blogga. 

I en ideal värld är alla sams och vänner. I och med mitt sista inlägg ger jag en offentlig ursäkt till de jag sårat och förlåter de som sårat mig. Livet är för kort för att irritera sig på småsaker och vara långsint. Ta vara på tiden och varandra istället. Jag hoppas att de jag på något sätt har sårat någon gång kommer kunna förlåta mig och återuppbygga den relation vi hade, om vi haft någon relation. Och den som inte är redo att förlåta har i alla fall fått en ursäkt från mig. 


Lev livet fullt ut! 

2014!

God fortsättning på det nya året! Citerar en lite mindre intelligent människa någonstans i världen "Gott nytt år! Tänk att denna underbara jord vi lever på har funnits i hela 2014 år!" Ja det är inte lätt alla gånger. Julen firades nere hos mamma, lika mysigt och trevligt som vanligt. Nyår firades i Vikingstad hos familjen Marketeg/Klint tillsammans med dom, Emil och familjen Rudengren/Viman, även det lugnt och trevligt även om Oskar totalvägrade sova. Han fick vara med ute på balkongen och titta på fyrverkerierna i sin mammas famn, ordentligt påpälsad. 2014 kommer med massa roliga saker, hoppas jag. Det är året då Oskar ska fira sin första födelsedag, vi ska på kosläpp, hälsa på på Åsas skola och kolla på deras djur, åka till Kolmården, och 2014 är året då jag och min familj flyttar till Vikingstad. Jag vill ge Oskar lika trygg och underbar barndom och uppväxt som jag själv har haft och jag hoppas vi kan ge honom det. Sen trivs vi inte bra i lägenheten i Johannelund, Tira har svårt för trapporna och jag vill att hon ska klara av att gå upp till sitt hem efter en promenad. Varken jag eller Micke känner någon här medan vi båda har våra (i alla fall min) bästa vänner i Vikingstad, så jag ser väldigt mycket fram emot detta. 

Så nu lämnar jag 2013, och allt det hade med sig, bakom mig. De bra och lyckliga stunderna kommer jag för alltid spara i mitt minnesarkiv och de dåliga och tråkiga händelserna kommer jag kasta bort och glömma. Som inför varje nytt år är det nya tag och nya minnen som ska skapas. 

Jag hoppas att just Du som läser får ett 2014 fullt med glada färger, kärlek, lycka och allt du vill ha! 
RSS 2.0