Grattis, grattis.

Bara för att han inte vill att man ska gratulera honom på födelsedagen så tänker jag göra det här på bloggen. Allt för att jävlas :)
Grattis på 30-årsdagen Tom!

Walking in Memphis

Humöret är strålande idag. Känner mig oövervinnerlig.
Fast kan det vara annat när man lyssnar på denna underbara låt?
Jag har sjungit väldigt mycket idag faktiskt. Jag måste ju träna upp rösten inför tisdagen. Jag ska sjunga på Carinas begravning och jag vill göra det så bra som jag bara kan. För Carinas skull.

Dåligt humör idag.

Idag är jag på dåligt humör. Vet faktiskt inte riktigt varför men jag är inte glad i alla fall.
Har ont i huvudet och ryggen ska vi inte prata om. Det strålar längs hela ryggraden så jag håller på att bli galen.

Är väldigt sugen på att ta sista bussen in till Linköping men vet inte om det hade uppskattats då herrn i fråga jag tänker åka till i så fall ligger och sover nu. Får se om han vaknar innan sista bussen går, får jag klartecken då så drar jag. Då blir ju humöret bra mycket bättre.

Finns inte så mycket mer att tillägga idag faktikst. Får se hur det blir om 2 timmar när sista bussen går.


Praktikant Anna

Idag började dagen kl 6 av att jag fick sms, vilket som alltid är väldigt upplyftande. Dagen blir ju automatiskt mycket bättre då. Kollade lite på hockeyn innan det var dags att åka till praktiken.
Det var ganska kul men lite långtråkigt. Jag frack 4 koppar kaffe och serverade kaffe till en boende. Städade ett rum och sen fick jag inte göra mer. Sen började dom fråga om jag hade jobbat med gamla innan och när jag berättade att jag varit timvikarie och sommarvikarie ändrade dom helt plötsligt på sig. Så från och med onsdag kommer jag få arbeta en hel del själv.

Det som känns lite tråkigt bara är att jag gör det helt gratis. Jag får ju inga pengar från csn eller någonting så det känns ju lite. Men det är ju för att jag ska klara utbildningen så det får ju duga. Det är lite olikt från där jag var i somras men det ordnar sig nog. Fast å andra sidan är det väl tur att det inte är likadant.

Näe, nu ska jag ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten, vika ihop den och sen vika ihop mig själv i sängen. Är äckligt trött idag. Har ju praktiserat 07-16, städat hela lägenheten och tvättat all tvätt. Så jag har faktiskt all rätt i världen att vara trött.

Ho ho ho ho hockey frilla!

Ikväll ska jag åka in till Vikingstad och kolla på Hockey med Klint och kanske Figge och Emil. Vi får se helt enkelt.
Det blir i alla fall jag, Klint, lite öl och lite vin. Nice! Kommer bli mycket skrikande framför TV'n kan jag lova.

Praktikplatsen som jag skulle ha i Ödeshög, vart flyttat till Mjölby. Skönt kan jag lova! Den som skulle vara på den platsen har tydligen hoppat av skolan så jag fick hans plats. Tackar.
På måndag börjar jag i alla fall praktik i 4 veckor och det ska bli så skönt att komma från skolbänken!

Försovit mig igen.

Jaha. Då har man försovit sig. Igen. Börjar bli ganska tröttsamt att vara morgontrött faktiskt.
Imorgon SKA jag gå upp när klockan ringer halv 7. Så enkelt är det med det. Har ju prov i Psykologi och det måste jag göra.

Är på väg in till skolan nu. Väntar bara på att bussen ska gå. Så blir det plugga till 14.40 och sen tänkte jag faktiskt åka in till Linköping och överraska herr Forsman. Får se hur han mår idag efter gårdagens hockey.
Hoppas på att han mår relativt bra och inte har allt för dålig bakisandedräkt.

Till Carina och hennes Familj.

Idag och för en tid framöver går alla mina tankar, min kärlek och mitt medlidande till hela familjen Johansson/Axelsson.
De har förlorat en av de viktigaste människor de har. En mamma, en syster, en dotter, en mormor har idag blivit en ängel. En av de finaste änglar som finns där uppe bland molnen.

Ord är överskattade i en sån här surrealistisk situation så därför tänker jag inte ens försöka.
Jag vill på mitt eget sätt hedra Carina. Just nu blir det bäst genom musik.

Jag kommer ha ett ljus brinnande hela natten.

Det ljuset är för Carina och hennes familj.


And off I go!

Nu drar jag till Vikingstad! Där stannar jag till imorgon så får vi se vart jag drar vidare sen. Känner mig om lite som Katitzi. För hon var väl av det "resande folket"?

Jaja, det är livet i en kappsäck.

Sömn... Om jag bara kunde få lite sömn.

Kan ju meddela att det har varit otroligt lite sömn denna veckan. För lite. Som mest har jag sovit 4 timmar per natt.
Även om jag inte sover så mycket så är jag pigg. Jag har så mycket energi och jag mår bra. Det har ju sina olika orsaker också :)

Igår fick jag tillbaka mitt prov i Tumörlära. Fick ett G. Jag ska väl vara nöjd med det men jag vet ju att jag kan mycket bättre. Efter skolan åkte jag in till Vikingstad för att fika hos Lina och Klint. Sen följde jag med Elin hem till Tessan. Där skulle vi kolla på Avatar, men filmen började hacka så dant så vi spelade yatzy istället. Efter det gick vi upp till Hamlet, Elin och jag, kollade till hennes arbetkamrater och sen bar det av till skägget. Där vart det paus med några timmars sömn.

Dagen idag har varit väldigt gemytlig. Har kollat på film och bara varit. Låg väl i sängen lite för länge men jag vaknade vid 8. Kom hem till Skänninge vid halv 12. En full gubbe kom fram på stationen och frågade efter en cigg. Jag som är väldigt trevlig av mig, och som inte märkte att han hade druckit, gav honom en och han stannade kvar och pratade. Han berättade om alla kvinnor han hade haft och hur mycket han älskade det. Kände ett smått obehag men eftersom bussen var på ingång så sa jag ingenting. När jag gått på bussen visade det sig att han också ska åka med. Han satte sig givetvis vid mitt säte och fortsatte prata. Han höll inte händerna i styr men tog bort dom från mina lår när han märkte att jag vart irriterad. När jag tryckte på knappen drog han fram sin mobil och ville att jag skulle skriva in mitt nummer så vi kunde träffas och "ses" någon dag. "Hell no", borde jag ha sagt. Men eftersom jag verkligen ville hem utan ett fyllo efter mig tog jag telefonen och skrev in lite siffror och fel namn. Han vart glad och sa att han skulle höra av sig. Haha, kan du göra bäst du vill!

Nu blir det sängen för min del. Har fått stränga order om att efter Scrubs skulle jag minsann sova.
Får se vad som händer i helgen.

Höjden av dumhet.

Det är aldrig någon som sagt att jag är smart, och det är heller ingen som bör göra det.

Först och främst sov jag 2.5 timmar inatt. Man ska inte ligga vaken och smsa mitt i nätterna, skäms på mig.
Försov mig och missade första lektionen, tänkte vara smart och åka in till andra. Till historian bör tilläggas att jag sov i Linköping. Gick till bussen och åkte till rese för att sen åka till Mjölby. Mellan Mantorp och Mjölby kom jag på att jag skulle tvätta idag. Då slog det mig att jag har ju ingen nyckel med mig. Den hänger kvar i hallen hemma hos Annie. Jaha, roligt roligt. Det var ju bara att åka tillbaka till Skäggetorp igen och hämta nyckeln.
Vilken tur att man kan glädja några människor med att man är lite små korkad ibland. Haha.

Blev iaf bjuden på kaffe och film. Kollade på Felon, Inglorious Basterd och Braindead. Väl filmer måste jag säga. Speciellt Braindead. Den tröttnar man ju aldrig på. Var ju inte helt fel att bli pillad i håret samtidigt som man ligger i en soffa och kollar på film.

Näe, om jag kanske ska tömma kattlådan lite fort så Tudor slutar jama så dant på mig. Sen ska jag sova fram till 06.30. Då börjar morgondagen!

Tråk söndag..

Jag har nog lite tråkigt idag tror jag. Ligger i soffan under ett täcke och spelar Harpan på mobilen. Roligare saker har ju inträffat.
Ligger och funderar en väldans massa också. Hade jag bara blivit befriad från min skarpa hjärna hade allting blivit så mycket lättare. En riktig grubblare. That's me. Tankarna är överallt idag, än värre kommer bli när jag kommer hem. Då blir det verkligen bara jag och mitt tänkande. Nu har jag ju i alla fall Figo (inte för att vi är speciellt sociala mot varandra) men ensamheten är värst. Verkligen.

När Annie kommer hem från skolan så ska vi nog laga lite mat och kolla på film. Fläskfilé, risotto och rödvinssås blir det till mat och The Notebook på TV'n. Nice kommer det bli och sen åker lilla Anna hem. Får se om kanske T kommer förbi en sväng. Är allt lite orolig för honom. Lilla vännen.


I'm soooo layed back now.

Seeeeeeeeeeeeeeeeg! Ville bara meddela att jag är seg idag... Trötter och hängig (dock inte bakfull)
Igår vart det mycket sova och film. Jag, Annie, Figo och Mange lekte hela dagen igår. I väntan på maten igår "råkade" jag somna till i soffan. Damned skönt.
Vi kollade på någon konstig vampyr film efter maten. sov/pratade i telefon genom hela filmen.. Ooops.
Sen vandrade jag och Figo upp till centrum och köpte bananer och glass. Friterade bananer är ju gott, men ack så mättande. Till det kollade vi på Gamer. Den är nog en av de bättre filmer jag har sett på länge. Sen är det ju ingen nackdel med att Gerard Butler var med. Han är ju ögongodis!

Jag vet inte riktigt hur allt ligger till nu. Men jag kan verkligen inte gömma vad jag tycker och tänker. Jag har gjort det allt för länge och därför är det stop med det. Jag känner ingen skuld för att jag skrev och jag tänker heller inte ta bort någonting. Allting som händer i mitt liv, små och stora saker, formar mig till den jag är. Varför då hoppa över bitar och ångra sånt som hänt? Slutet är jag inte nöjd med, det hade kunnat bli så mycket bättre men kanske det är lika bra att det fick ett avslut?

blabla, blablabla blabla... Armen!

Om man kanske ska strunta i att skriva upp vad man tycker och tänker här för att bespara alla andra lite läsning om sig själva? Jag kanske skulle börja med en modeblogg som alla andra istället, hade det blivit bättre då. Får väl helt enkelt börja skriva dagbok med hur jag tycker, tänker och känner. Då är det ju bara jag som kan läsa det.
Fast å andra sidan om jag skulle börja en modeblogg måste jag ju köpa nya kläder, digitalkamera och börja plugga på om vad som är inne och vad som är ute...

Igår var det i alla fall fest hos Mange. Riktigt trevligt var det och ingen bråkade, för ovanlighetens skull. Hade en del djupa samtal under fläkten med Sara och Forre (med tillhörande fotmassage)
Det diskuterades hej vilt om svenska fängelser, kvinnomisshandel och massa andra saker.
Till slut var det bara jag, Mange, Forre och Johan kvar. Mange fick vi tvinga in i sin säng och Johan fick sova kvar på soffan. Hamnade uppe hos Forre och kollade på en dokumentär om Hermafroditer. Väldans trevligt en fredags natt.

Nu får det vara nog!

Nu får det verkligen räcka med motgångar och nederlag! Jag är ingen jävla stålkvinna som orkar hur mycket som helst.
Hur kan man leka med någons känslor så otroligt iskallt och bara förvänta sig att den människan ska tycka att det är helt okej. "Ja men visst, det är klart jag vill att vi ska fortsätta vara kompisar!" med ett leende. Hell no! I verkligheten händer inte det. Och än mindre i min verklighet.

Att jag ens var så dum att jag delade ut mitt hjärta, berättade lite av mina hemligheter för Dig i hopp om att Du var någon jag kunde lita på. Hur jävla dum får en människa vara? Det borde vara olagligt att vara så dum och blåögd som jag tydligen är. Jag ska sluta lita på folk och dela ut mitt hjärta till höger och vänster. Jag ska bosätta mig i mitt tomrum med min egen bitterhet och leva där. Jag ska bli en gammal tant, utan varesig man, barn eller barnbarn. Helt ensam. Då blir man inte sårad och ledsen och man blir inte styrd av andra människors tankar och ens känslor till dom.

Det räcker nu. Nu får det verkligen vara nog. Jag orkar inte mer. Jag som verkligen trodde att nu kommer vändpunkten och Du kommer att behandla mig bra. Men tji fick jag. Fy fan för Dig! Du kan dra åt helvete!

Nu rann bägaren över..

Jag har ju inte fått några pengar från CSN ännu, efter många dagars väntan, så med lite push från Mulla så ringde jag till dom och frågade vad som händer med min ansökan.
Efter några minuter fick jag veta att jag inte får något studiebidrag denna terminen. Jag måste läsa upp 390 poäng för att kunna få bidrag. Hur ska jag kunna plugga utan att få några pengar? Då måste jag ju hoppa av skolan och börja på soc igen. Då kan jag inte få någon utbildning och kommer inte få några jobb och får på så sätt stanna kvar på soc hela livet... Vilken ond jävla spiral! Jag orkar inte mer nu. Det går bra ett tag och allt känns jättebra men sen raseras allt på bara några minuter. Jag vet att det finns många som har det värre än mig, men idag känner jag för att klaga.

När jag skulle åka hem sen var tåget 20 minuter försenat och på så sätt vart jag ju försenad till min bussen. Hur gör jag nu då? Ringde till Trafikledningen och fick dom till att beställa en taxi åt mig, på östgötatrafikens bekostnad. Tackar.

Nu är jag äntligen hemma. Imorgon börjar Människan socialt och kulturellt, ska bli kul och på onsdag har vi vårat första prov, i tumörlära. Får se hur det går. Jag är inte orolig för att det ska gå dåligt på själva provet. Jag är bara rädd för att bli påverkad av det förflutna. Fast å andra sidan skulle det vara så illa?

RSS 2.0