Jag blir så trött.

Här går man i godan ro och väntar på att få ett positivt besked från CSN. Alla poäng är lästa och allt är som det ska.
Haha, tji fick jag. Fick ett mail av min lärare idag som undrar vart min Apu bedömning har tagit vägen. Om hon inte får in det snarast får jag IG, eftersom jag inte gjorde min praktik när jag hade kursen fick jag ett IG och gör nu en IG prövning, till historian hör att man får bara göra 1 IG prövning per kurs, så kommer inte papprena in snart så får jag läsa om hela kursen och göra om 4 veckors praktik.
Vad fan håller posten på med?! Det är 2 veckor sedan jag skickade in brevet och jag satte 3 (TRE) frimärken på för att det garanterat skulle komma fram. Men icke sa Nicke. Det ligger väl i en brevlåda någon annanstans i Sverige och skrattar åt mig.

Ibland känns det som att alla fighter och kamper jag gör för denna förbannade utbildning är helt förgäves. När det blir såhär har jag ingen lust att plugga. Det är nog fan inte meningen att jag ska utbilda mig till undersköterska. Jag ska nog gå på soc hela livet tydligen.

Denna förseningen gör ju också att CSN inte kan godkänna min ansökan eftersom dom inte har alla poäng registrerade, så då kommer jag få söka om en gång till. Och i kursen jag läser nu (omvårdnad) är det 3 veckor praktik. Jag är inne på 2a veckan men har ingen praktikplats. Får jag inte praktiken gjord får jag inget bidrag i höst eftersom jag har anmält dessa poängen till csn. Jag vet inte hur jag ska göra.
Jag blir så trött.

Nu ska jag i alla fall ta en kopp kaffe med Tira ute i solen och hoppas att det löser sig.
Jag gör verkligen allt som jag kan göra men ändå blir det så otroligt fel för att det alltid är någon länk som ska fela. Fan.

Home at last.

Jaha, då var man hemma igen efter 8 veckor hemifrån. Shit vad tiden gårt fort när man har roligt. 2 veckor hos Micke, en natt hemma, 4 veckor hos mamma, 2 veckor hos Micke och nu är jag hemma igen. Det har ju hänt lite sen jag var hemma. All snö har försvunnit och det är grönt ute när man är ute och går.
Tog en powerwalk med Tira idag. Det var riktigt skönt. Känner att jag kanske har varit lite lat och gått upp något kilo men det och några till ska bort nu.

Min käre bror har idag gjort någonting som jag aldrig trodde att han skulle göra. Han har ringt på en hund. En 11 månaders amstaff hane dom heter Dexter. Otroligt söt är han. Han ska hälsa på hunden nästa vecka och tillbringa några timmar med ägaren och hunden för att känna på och lära känna hunden. Jag vart lite chockad när bror min ringde till mig efter att han pratat med ägaren. Han berättatde att han var den enda som har ringt medans ett tiotal har mailat. Hur kan man maila till någon när man är intresserad av en hund? Maila kan man göra om man ska köpa en bil eller en soffa men inte en hund. Sånt gör mig arg.

Ja just det. Fick jobbet i Linghem :)

Äntligen.

Nu äntligen har jag tagit mig tid till att blogga lite, känns ganska dumt att sitta framför datorn då vädret ute lockar så in i vassen.
Det har inte hänt så mycket sedan jag bloggade sist. Inte vad jag kan minnas i alla fall.
Jag har äntligen slutfört min 4 veckors praktik, 3e gången gillt heter det ju. Den gjorde jag nere i Falkenberg på Solhaga. Trivdes riktigt bra. Vart erbjuden en plats i deras Vikarie pool nu under sommaren men då jag inte vet om jag kommer få jobba speciellt mycket känner jag att det kostar mig lika mycket att åka ner som jag kanske tjänar ihop. Tänker dock inte sitta helt sysslolös hela sommaren så jag har sökt lite jobb här hemma. Håller tummarna så hårt att dom nästan bli blåa i hopp om att jag ska få något. Har avslutat min 3e distanskurs också. Så nu är poängen äntligen i sin ordning, så nu har jag för 5e gången skickat in en ansökan till csn om studiebidrag. Det kommer bara bli för 8 veckor men det gör mig ingenting. Jag tänker minsann utnyttja det jag har rätt till. Nästa termin behöver jag inte oroa mig för det. Då är det bara att göra en ansökan i Juli så att pengarna rullar in som dom ska i september.

Har lite planer på att flytta. Det har jag ju iofs haft ett tag nu men äntligen ser det otroligt ljust ut på den punkten.
Nej jag kommer inte flytta ihop med Micke. Känner att vårat förhållande inte är riktigt redo för det än på ett tag.
Micke och jag har förståss pratat om det men eftersom han, inte ens jag, har en stabil ekonomi till grund vill vi båda vänta med det. Skulle vi flytta ihop under sommaren hade han inte fått något socialbidrag till hösten eftersom jag då hade blivit underhållsskyldig för honom, vilket varken han eller jag vill.

Planerna är än så länge lite hemliga, det jag kan säga är att jag kommer flytta från Skänninge i alla fall.
Men jag är som sagt väldigt hoppfull inför framtiden. Både när det gäller flytt och mitt och Mickes förhållande. Tror faktiskt att det kommer stärka oss lite till att inte bo ihop än. Då vi båda är väldigt starka individer så tror jag det blir bäst att vara särbo ett tag, så inte åskan går lös inomhus.

Våren har ÄNTLIGEN kommit. När jag åkte ner till Falkenberg den 9 Mars var det fortfarande snö ute, och kallt som fan. Nu är solen framme och allt har sakta men säkert börjat knoppas. Det är helt underbart att vara ute och gå när vädret är såhär. Ikväll blir det en promenad till fältet med Tira så hon får springa av sig.

En liten uppdatering till er alla.
Måste försöka komma tillbaka till mitt skrivande. Det är ju faktiskt kul.

RSS 2.0