Varmt!

Shit vad varmt det är ute idag. Det är så man smälter när man går ut. Som tur är så är min lägenhet riktigt sval på dagen men av någon konstig anledning riktigt jävla helvetes varm på natten.. Inte konstigt att jag inte har sovit någonting inatt. Har vaknat var 15 minut och vridit och vänt på mig.Vaknade vid halv 5 av att Tom började krångla och höll på till 6, då vaknade King och började gny om att han ville ut. Försökte få liv i Tom och hoppas på att han skulle ta ut honom men det var dödfött. Så det var bara att dra på sig en tröja och ett par byxor och ta ut King. Han gjorde sina behov och sen gick han in och somnade om i soffan medans jag försökte somna om. När Tom's alarm gick vid 8 tiden var jag fortfarande vaken. Anna har nog lite sömnproblem. Kan vara oro som ligger och gnager.



Ikväll ska vi in till Skägget och lämna av Tira hos moster Lina och tant Klint. Så ska dom bjuda på grillat också. Mums, gratis mat är ALDRIG fel kan jag lova. Speciellt inte dagen innan man får pengar. Så imorgon blir det till att köpa hundmat, nytt halsband till King och sen ska jag till Lidl och storhandla så vi klarar oss hela månaden. Tom har inga pengar kvar så det blir jag som kommer få betala maten.
Nu ska jag kolla på Ugly Betty och vänta på att Tom kommer hem igen så vi kan åka in till Skägget.

Tävling!

Hade lite tråkigt och min talang för att måla har sprungit och gömt sig någonstans så mina planer med en egen skissad tatuering får jag nog lägga på is tror jag.

MEN, lite fantasi har jag kvar i alla fall.
Denna ------> SKA jag i alla fall tatuera in bakom örat!

Den som gissar rätt på vad det betyder vinner en Guldpeng helt skattefritt!

Bilder.

Har äntligen hittat min datakabel. Hade städat bort den och hittade den i ett skåp när jag letade efter en linjal. Så det kan gå.
Nu tänkte jag i alla fall passa på att ladda upp lite bilder som jag tagit de senaste dagarna. Inte många men en bild säger ju  mer än 1000 ord.

 

      


Så var det med det.. 7000 ord blev sagda ;)

Ville haft dom så snyggt som Sundarii brukar göra med sina bilder. Men det kommer nog dröja ett tag då jag inte är så haj på Photoshop än, men det kommer.. Har inte ens Photoshop så det kanske har med det att göra...
Jag får väl gå en snabbkurs hos henne för att det ska bli lika snyggt som hennes.. Men än så länge får ni nöja er med detta...

Nu ska jag fortsätta skissa lite på en tatuering jag vill göra. Jag är inte så duktig på att måla men skam den som ger sig.


Fredag

Idag är det fredag! Jippie! Hela helgen kan tillbringas med Honey, dom timmarna han är hemma i alla fall.. Han ska ju som i vanlig ordning åka iväg och fixa massa saker.

Goggo och Madde åkte hem igår. Hade riktigt mysigt igår. Jag fixade Goggo's och Madde's naglar, målade och satte på massa stenar. Madde ska ha studentbal idag så hon ville att naglarna skulle vara fina.

Det vart en liten ledsam stund när dom åkte. Mest för Goggo's del. Hon lämnade ju King här uppe. Det är nämligen så att jag och Tom ska vara fodervärdar åt King ett litet tag. Vi ska försöka få han att släppa sina rädslor och bli lite mer framåt och jag kan meddela att under dom få timmar vi har haft honom har vi redan sett en förbättring.

Nu ligger alla 3 hundar och sover. Skönt. VI har ju som regel att dom inte får busa inne. Så då blir det längre promenader med mer aktiviteter för att dom ska vara lugna och harmoniska inne. Funkar kalanbra.

I onsdags när Madde och Goggo kom åkte vi till Rinna och släpte hundarna så dom skulle få springa lite. Tira simmade runt som en fisk i vattnet och brydde sig inte så mycket om dom andra hundarna medans King lallade efter Heike hela tiden. Heike är lite Ferdinand och går i sin egen värld. Han gick längst ut på bryggan och King skulle givetvis springa efter. Då King bara är 6 månader har han inte riktigt full koll på alla sina ben och hade därför svårt att stanna när bryggan tog slut och plumsade rätt ner i vattnet. Jag fick panik och slängde av mig skor och tjocktröja och sprang ut i vattnet. Mobilen flög iväg också, ville ju inte få den blöt. Nästan framme vid King ser jag att Tom den jäveln har fuskat och sprungit på bryggan ut och fått tag i King och lyft upp honom. Där står jag med vatten upp till halsen lurad på konfekten.
Kallt var det kan jag lova. Sen åkte vi hem. Frös som fan.

Så är det med det. Till helgen blir det skogen och försöka spåra lite. Vi måste utnyttja Heike's nosande till något positivt. Så då blir det spårning.

Jävla regn

Vart tog solen vägen? Det som var så strålande fint väder så jag tänkte gå till skogen med hundarna medans Tom jobbade men näe då. Då försvinner solen bakom grå moln och massa regn. Så skogspromenaden får bli imorgon.

Var ute med Tira i skogen igår och tog lite bilder på henne som jag hade tänkt lägga upp men i vanlig ordning har jag min kabel hemma och jag är hos Tom. Bra jobbat PG.

Nu ska Anna fortsätta städa. Får ju finbesök imorgon och då kan det ju inte vara stökigt!

Phantom of the Opera

Igår på jobbet kom jag över en tidning och för ovanlighetens skulle kollade jag vad som skull kollade jag i TV tablån för att se om det gick någon bra film. Brukar hoppa över ettan och tvåans tablå men kollade där och till min stora förtjusning såg jag att Phantom of the Opera gick 21.05 på SVT2. Den ville jag verkligen kolla på. Sagt och gjort. Jag har sett den en gång innan hemma hos Emma. Jag kommer ihåg att jag fick en sån konstig känsla när jag såg den och tänkte om jag kanske fick samma känsla igen. Och det fick jag.

Jag vet inte vad det var, men det var en härligt mysig men samtidigt sorglig känsla. Musiken är helt underbar i filmen.
Tror jag blev lite kär i The Phantom också, damned vad het han var!



En av mina favorit scener ur Phantom of the Opera.

The Phantom har lärt Christine Daae att sjunga genom en spegel. Hon har aldrig sett honom i verkligheten och efter sin debut som sångerska på Operan får hon en beundrare i sin barndomskärlek Raoul vilket The Phantom inte tycker om. I denna scenen får hon för första gången träffa honom. Jag blir kär! Hade jag inte haft Tom hade jag minsann satsat ;)

Rösterna är helt underbara och dom passar så bra tillsammans!


Sista gången Christine och The Phantom träffas och första gången de kysser varandra.
Jag tycker verkligen att det ska vara dom två.
Blir varm i hela kroppen i samma sekund som de börjar kyssas.
Älskar det!

Eureka!

Äntligen! Som jag har letat. På hela jävla internet, i varje videobutik, under alla stenar och varje vrå men utan resultat.
Så nu, idag, hittade jag "hyrfilms" funktionen på min nya digitalbox. "Nice" tänkte jag och skrev in lite olika filmer som jag gärna ville se. Sökte på "I taket lyser stjärnorna" men den är antagligen lite för ny så den har inte kommit ut än. Så sökte jag på "Drömprinsen - Filmen om Em" och där var den! Den fanns på Telia's digitalbox! Jag SKA hyra den i helgen. Eller rentav imorgon... Jobbar ju bara till 18 och Tom ska till Motala så jag har gott om tid på mig att mysa ner i soffan och kolla på film!

Tack Telia! Det är nästan så att jag har förlåtit er för era tabbar med mitt abonemang!

Rubrik. Måste man ha det?

Tvättar idag. Suck.
Var hemma hos mig och hämtade min tvätt igår. Tom har ju 2 stycken industrimaskiner medans jag har 1 vanlig tvättmaskin hemma, så det går ju helt klart fortare att tvätta här.
Ryggen är bättre idag men tar det lite lugnt idag ändå. Ska jobba torsdag, fredag och lördag så jag får spara mig så mycket jag kan.

Har hittat min nya favorit låt. Har aldrig riktigt hört Lily Allen förut, bara tyckt att hennes stil är häftig i skvallertidningar. Men nu har även hennes röst hittat in till mig. Gör ju inte saken sämre att hon är lite provokativ ;)



Fuck you!

Ryggskott

Snacka om favorit i repris.
Hade precis hällt upp ny kattsand (denna gången hemma hos Tom) när ryggen smäller till och Anna ramlar ihop på golvet i hallen. Tack för den passningen! Ramlade sedan ihop i köket efter att ha rökt, pratade med Mulla i telefon så det blev ett abrupt avslut på samtalet. Så nu sitter jag här i soffan och har ont som fan. Kan inte göra ett skit...
Hoppas bara det släpper till helgen då jag ska jobba.

Sliten idag.

Idag är Anna sliten. Har jobbat 27 timmar under helgen. Nästan en hel arbetsvecka men kul har jag haft.
Hade bestämt mig för att sova länge idag men icke sa nicke. Fick sms kl 9 imorse om att jag ska jobba på måndag.
Sen ramlade det in 4 sms till så nu har jag jobb i några dagar. Har en liten känsla av att det kommer komma några mer tider under dagen.

Sitter nu ute hos Baby. Han är inte hemma, åkte precis in till Mjölby. Funderar på om jag kanske ska ner och boka en tvätt tid. Både jag och Tom har massa tvätt som måste tvättas så jag får börja med Tom's idag så tar jag min imorgon..

Nu ska jag lyssna på mina sagor som Tom har fixat till mig.



Tira är ganska smart faktiskt.

Sista dagen

Sista dagen i Falkenberg idag då. Blev en lite längre visit än jag hade räknat med.
Brorsan har sitt sceniska idag och det vill jag ju absolut inte missa! Så därför stannar jag till imorgon.
Nu sitter jag hemma hos Goggo och passar King medans hon jobbar. Lilla söta King. Kommer sakna honom när jag åker hem. Tira kommer nog också sakna honom.

Igår var vi hemma hos Madde på kvällen. Kollade lite på nätet och hittade lite olika frisyrer som jag testade på Goggo och Madde. Så nu måste jag komma tillbaka ner den 28 för att fixa Madde's frisyr till balen som är den 29.
Det kommer bli en Lady GaGa rosett med lite blommor och sånt. Fint kommer det bli i alla fall.
Undrar hur många som kommer ha håret så på balen? Kommer nog bara bli massa konstiga uppsättningar med lockar. Som vanligt.

Näe, nu ska jag sätta på ugnen och vänta på att Maria kommer tillbaka hit så ska vi äta lite mat.

Veterinären, Ella och jobba

Idag har vi flängt runt i hela stan känns det som.
Har varit hos veterinären med hundarna och det gick bra. Fått lite mediciner så nu ska det nog bli ordning på henne.
Sen åkte vi till Siri och Ella. Vad stor hon har blivit mitt lilla hjärta! Hon visade att hon kan göra kullerbyttor i Siris säng, hon babblade på som bara den och nu kan hon äntligen säga Anna. Filmade henne en liten snutt.
Frågade henne vad mamma och pappa hette. "Mamma Siri" och "Pappa Nicke" sa hon först. Den blev det mamma och pappa Bajs. Vilket hon tyckte var riktigt roligt.

När vi var på väg hem därifrån fick jag ett sms. Ska jobba mellan 07-21 på lördag. När jag loggade in på min sida på Poolen så visade det sig att jag ska jobba på söndag med. 07-16. Äntligen kommer det igång!

Snart blir det mat och sen blir det promenad in till Falkagård med Tira.

Don't go under my skin.

Ja ni, kära läsare. Hur ska man kunna samanfatta allt som hänt här nere? Uppdateringarna kommer ju lite glest när man ska klippa sina syskon, hälsa på till höger och vänster, gå ut med hundar och sen hinna leva lite med.

I Lördags var det Malins stora dag. "Pappa" tatueringen skulle äntligen bli gjord.
Vi kom till G-Punkten vid 11 tiden. Mamma var lite fundersam över varför dom bokat in en tid på 1.5 timmar till en tatuering som inte är så stor. Priset hade dom sagt 1500-2000:- vilket också kändes lite väl saftigt.
Väl inne i tatueringsrummet möter vi tatueraren. En Bosnier som knappt kan prata svenska, kändes väl inte så betryggande när tatueringen som skulle göras har så  mycket känslor och betydelse bakom sig.
Jag fick dra upp ärmen och visa hur den skulle vara och sitta och vi betonade att den skulle vara "plain" och enkel.
Han tittade konstigt på den, sen drog han tag i min arm och sa att han inte tyckte den var snygg. Han tog en penna och började måla massa krussiduller och grejer runt. Det var exakt samma rum som jag satt i för 2 år sedan. Samma dag som min pappa tog sina sista andetag. 2 timmar innan för att vara exakt.
Jag blev helt skakig i hela kroppen och kunde inte hålla emot. Jag började gråta och gick ut.
Vem är han att komma och ändra på min pappa? Vem är han att komma och karva i min hud och försöka ändra på någonting som jag älskar så högt? Självklart kunde han inte veta, men det kändes precis som att han försökte ta min pappa ifrån mig. So, stay the hell away from my skin!

Tatureingen blev i alla fall bra. Även om han skrev av. Bara kollade på lappen som pappa skrivit och min arm, blev det precis som alla andras. När vi gjorde den så scannade vi och fixade så. Så jag blev imponerad av hans sätt.

Annars har väl inte hänt så mycket. Har ju börjat töja öronen igen. Så idag inhandlade jag 2 st 5 mm's örhängen med Hello Kitty! Grymt söta! Är ju uppe i 5 mm redan så jag tänkte att jag får nog lugna ner mig lite. Sen blir det ytterligare lite töjning så jag kommer upp i mina 10 mm igen och kan återgå till mina tunnlar!

Falkenberg

För den som inte ville/orkade klicka på länken i det förra inlägget kan jag meddela att min älskade Tuba äntligen har haft sin rättegång. Aset som skjöt henne fick 22 år i turkiskt fängelse. Så jävla skönt! Jag och Goggo ska åka och träffa henne ikväll.

Tira har blivit en riktig fitta. Hon skäller och morrar på allt och alla. Ingen får gå nära henne. Jag och Goggo är det inga problem med men nya människor är big no no. Så nu blir det svält i 2 dagar för att hennes skendräktighet ska lägga sig.

Färgade håret igår. Bättrade på det svarta och sen blev det ett rosa parti. Där jag hade rött förut för den som kommer ihåg det. Elin tyckte ju jag passade i det men orkade inte rött så det blev rosa. Nice as hell!

Vet inte riktigt om jag åker hem på söndag eller på måndag. Beror på hur mycket biljetterna kostar och om jag får tag på någon.

Bildbeviset!

 

Upprättelse!

Äntligen!
Jag är så jävla glad nu!

För att jag ska slippa sitta och förklara får ni läsa för er själva.

Underbart!

Jag säger som Goggo sa: Må den jäveln brinna i helvetet!


Mysteriet med Heikes haltande.

Skrev ju i förra inlägget att Heike haltade lite, eller ja ganska mycket. Kollade igenom tassen 2 gånger men hittade ingenting speciellt och tänkte därför inte mer på det.

På kvällen sen var vi ju och grillade hos en kompis till Tom. Heike sitter precis framför mig och jag ser någonting konstigt på hans klo. Den är helt knäckt. Tar upp tassen på honom och tittar, då visar det sig att klon sitter fast i endast pulpan.
Kanske ska tillägga att Heike slet sig från kopplet i Torsdags när de var och kollade på brasan och alla fyrverkerier. Heike är inget fan av smällande saker. Antagligen har han slagit i tassen när han i panik sprang därifrån och på så sätt knäckt klon.

Eftersom att dom som vi var hos inte hade någon hund hade dom givetvis ingen klotång heller, så vi fick ta en vanlig avbitartång och klippa av klon på honom. Eftersom pulpan redan var halvt av så hade det redan blödit klart men för säkerhetsskull hade vi bomull och papper nära till hands ifall det skulle behövas. Anna fick agera veterinär och klippa bort klon. Han pep till men sen var det bra och inget haltande har det varit efter det heller. Kan tänka mig att det gjorde skapligt ont på stackaren.

Idag har jag varit på öppet hus på MoA skolan i Linköping. Fick veta massa saker som inte ens jag visste även om jag har pluggat där innan. Så nu har jag ringt om ett personbevis och ska skicka in papperna så fort personbevisen dimper ner i brevlådan. Kommer nog bli så att Tom får göra det eftersom jag åker till Falkenberg imorgon. Äntligen Goggo så kommer jag!

Ska fortsätta min packning nu.

Allt och inget.

Diskussionen om Kamphundarna kan bli hur lång som helst, känner jag. Alla har vi olika åsikter och det får vi absolut ha. Jag står för att dom inte ska kallas kamphund utan hellre sällskapshund om vi nu måste lägga in dom i en mapp.
Jag tänker heller inte delta mer i pajkastningen som den faktiskt har blivit.

Sitter hemma i Skänninge och kollar på TV. Hade precis kommit ut ur duschen när jag satte på SVT2 och får se en scen ur en film som jag känner igen. Det var ingen lång scen men den kändes in i benmärgen. Klickade på "Info" knappen och fick fram att filmen heter "Ön i Fågelgatan", namnet klingade väldigt välbekant. Tror fan att jag såg den på Skolbio när jag gick i mellanstadiet. Synd att det inte var filmen vi fick se på gymnasiet där en liten tjej försökte lossa på 2 plaststolar samtidigt som hon pratade om kvinnans roll i familjen. Hon var inte mer än 6 år och hade redan anamat familjens kultur och kvinnosyn. Hela biosalongen skrattade för hon var så söt. Hon slet med stolarna i säkert 10 minuter.

Tom är och fixar med bilen och sen ska vi in till Mjölby och grilla med Kim och hans tjej. Nyktert blir det för min del då Tira har haft feber och jag vill kunna åka iväg med henne om det händer någonting. Samma med Heike, han har haltat som en annan krympling idag. Antagligen har han trampat på en jordgeting som Tom såg inne hos honom igår.

Näe, kläder kanske man ska ha på sig ikväll? Frågan är bara vad....

Jävla Telia!

Nu är jag förbannad! Har väntat i 2 månader på att mitt internet, digital TV och hem telefon ska komma. Fick mina saker i onsdags och hämtade ut det idag glad som fan var jag när jag gick ut från Coop Konsum med paketet i handen.
Lyckan vad inte långvarig då digital TV boxen inte fungerade. Ringde till Telia för att prata med någon som kan men då har dom inte öppet. Jävla skit. Blir till att ringa imorgon innan 17.00. Man förväntar ju sig att det ska funka men man kan inte alltid lita på Telia.

För den som inte vet så har Tira skadat trampdynan. Hon har trampat på någonting och skavt upp en ganska stor del av trampdynan. Har smörjt in henne och när vi varit ute så har hon harft strumpor på sig för att det inte ska komma in någon skit i såret. Det har inte varit någon väsk-promenad med henne heller nu då jag vill skona trampdynan.
Så här ser Tira ut med "bandaget"

Äntligen är lägenheten städad också. Skulle upp till Graflunds och lämna in nyckeln till dom. Enligt lappen ska dom stänga kl 16, men vid 15.20 när Klint stod där uppe så var det stängt. Jävla as!
Blir till att åka in på Måndag och lämna den... Suck att det ska vara så krångligt med allt.





Fy fan vad jag är duktig!
 

RSS 2.0