Lördag..

Jaha, då har det gått ännu en vecka då. Sitter, liksom förra veckan, ensam hemma med hunden. Har i.o.f en flaska vin som jag tänkte öppna lite senare. Sambon är ute i något garage och meckar med någons rally bil. Då jag inte är någon bilmänniska blev det till att stanna hemma. Det känns som om det står ganska still i mitt liv just nu. Har ju ingen här i närheten på ca 30mils radie som jag kan prata med. Nu börjar saknaden av alla där hemma göra sig påmind. Ska bli så skönt att åka hem till påsk. Ta långa promenader med mamma och bara vara. Kommer nog få lite separations ångest när jag väl ska åka hem.

Jag hoppas på att få träffa lilla Ella med när jag är hemma. Det var ju så längesedan. Hon har väl vuxit minst en meter. Haha. Vill ju ha en egen liten bebis. Jobbar ju på det, men utan några framsteg. Tyvärr..

Slav under televisionen som jag är får jag väl sätta mig i soffa och titta.

Kanske ta ett bloss först......

Cervix.

Naiv, skor och lite grilla.

"Mycket ska man höra innan öronen trillar av" heter det ju, då är nog min öron inte långt från att ligga på backen snart. Händer så mycket konstigheter. Jag har antagligen hamnat 6 år bakåt i tiden med känns det som. Känns som om jag fortfarande är 14 och alla kom till mig och snackade om varandra. Jag tror inte jag är riktigt rätt människa att prata till, om det är någonting jag har lärt mig är det att inte lyssna. Det är antagligen ingen som förstår vad jag pratar om och det är nog lika bra, ingen som vill vara i mina skor nu!

På tal om skor; det är ju lite ont om pengar nu efter att alla räkningar har betalats. Så igår kollade jag i plånboken och fann till min förvåning 200:-! Överlycklig och med trasiga skor tänkte jag att det måste ju finnas något billigt par som man kan köpa så jag slipper visa sockarna för alla stackare jag möter. Så jag gick in på Din Sko och kollade igenom en hög med Rea skor (tydligen förra årets modell, but who cares? Jag har inte råd att vara snobbig! :P)
Så jag hittade ett par med dödskallar och rosor på som var helt okej. När jag kollade på prislappen såg jag till min glädje att dom bara kostade 100:-, som hittat tänkte jag och fortsatte kolla vidare. Letade och letade, slutade nästan med att jag kastade skor runt mig. Så hittade jag ännu ett par, det var väl inte riktigt min stil. Dom var så fula att dom blev snygga och för 50:- så var dom värda det! Så det blev 2 par för 150:- så blev det en keps med.. Eller ja, vet inte riktigt om den får kallas keps, men vi säger det.  Köptes på Stadium för 49:-. Det är nästan bra att vara fattig så man håller mer koll på vad man gör för sina pengar. Är mer medveten om priset!

Så ringde min älskade sambo för någon timma sedan och sa att han ville ner till sjön och grilla. Så det blir det sen, årets första grillning! Lilla Evo ska få leka i vattnet!

Äntligen är våren här!

Cervix.

Scared for life!

Då var det gjort.. Fick äntligen gjort min dödskalle på armen.. Så tjusig så med lite rosa och lila stjärnor.. Det svider mer än vad det har gjort på dom andra, men vill man vara fin får man lida pin heter det ju. Blev ju ett litet problem innan jag skulle sätta mig under nålen, men genom att dra i lite trådar så löste det sig.. :D

Idag har vi haft sol hela dagen.. Var borta med hunden i rastgården, men det var alldeles för varmt för den lilla så vi gick hem igen.. Ska gå tillbaka om en liten stund.. Känns så bra att dom har gjort rastgården, man träffar andra människor med samma intresse och kan prata. Då jag är en lite översocial person så behöver jag prata av mig så som hundarna springer av sig. Har faktiskt hänt att folk fått säga till mig att sluta prata, men det var ju i o f ett tag sedan nu.. Vilket är tur det! Nä.. Om man kanske ska ställa in disken i skåpen och sen ge sig iväg så hunden kommer ut.


Cervix!


Hundgård.

Äntligen!!
Fick höra idag av en granne att dom gjort en stor hundgård här i omtådet! Jag blev så glad att jag ville springa dit direkt och låta min "lilla" valp springa! Men jag var tvungen att hejda mig då jag kom på att han precis hade varit ute och sprungit, plaskat i vattnet och ätit gås skit. Men grannen lovade att hon skulle komma upp och hämta mig sen när dom skulle gå dit. Evo (min valp) har ju bara en kompis. Så det känns lovande att han får lite mer kompisar som han kan springa med. Några i sin egen storlek, han är ju trotts allt en stor schabrador (schäfer/Labrador), så när han lägger tassen på lilla Tibbe (kompisen), som är en blandning mellan Tibetansk Spaniel och Amerikansk Cockerspaniel, blir han ju knockad. Men dom har roligt ändå.

Ikväll blir det till att sitta hemma igen. Är ju "nyinflyttad" i stora stan (bott här 9 månader) så jag har inte riktigt hunnit vidga mina vyer. Men det är helt okej för mig. Ett paket cigg, lite godis och en tv så är min kväll räddad (låter som världens tönt :P) King Arthur går ju faktiskt på TV idag. Om jag inte minns helt fel såg jag den på bio när den gick där *gnuggar de små grå*

Ännu ett besviket besked i morses, men det ska inte få knäcka mig. Jag är programerad för att snabbt kunna resa mig vid nedgångar.

Cervix.

Löning.

Jahapp.. Då var den efterlängtade löningen äntligen här då.. Ja, jag hade ju räknat med mer än vad jag fick då.
Satt uppe till 12 för att kunna kolla kontot och se hur mycket jag fick. 5700:- för en hel månad.. Ja, så går det när man tjänar 60:- i timman. Så det blev till att storhandla för hela månaden då. Det gick ju i sin tur på den nätta summan på 1514:-. Ja, vad gör man inte för att kunna leva. Så var det hyran med, ja just det. Där försvann ju 3000:- bara där. Telefonen 300:-. Ja, ni som fick godkännt i matte kan ju lätt räkna ut att det inte finns så mycket $ kvar.

Företaget hade ju som sagt firmafest idag. Tydligen hyrt in ett live band dagen till ära.
Då jag inte är så mycket av en Party Princess blev det till att sitta hemma framför dumburken med en skål Cheese Balls och kolla på Legally Blond medans sambon satt framför den andra bruken (antagligen lika dum som föregående) och kollade på bilar. Vilket socialt förhållande :D

Snart är det ju påsk, ska då ta pojkvännen och hunden och hälsa på hemma hos mamma och pappa.
Tänker begära att få träffa min brorsdotter med som jag inte träffat på ett ganska bra tag, tror det är en månad sedan om jag inte missminner mig helt. Ska bli skönt att komma hem. Gå långpromenad med mamma och vovvarna! Ska bli så underbart!

Sitter och fördriver min tid med att lyssna på mobil ringsignaler på internet. Massa gamla underbara barnprograms signaler!

Ska väl ta tag i min kväll!

Cervix!

Blogg.

Jaha, Då har jag också hittat hit.. Började bli lite smått patetiskt med bloggen på lunar. Inget seriöst över det hela. Torsdag då. Dagen innan löning! Sitter och undrar på hur mycket jag fick i lön denna månaden.. Är ju inte så lätt att jobba inom Telemarketing när man inte alltid vet hur mycket lön man får.
Är nog dags att se sig omkring efter ett nytt jobb snart. Men men..
Är ju 5 års jubileum på Företaget imorgon. Vet inte om jag är så sugen på att gå, men vi får se. Kan hända att Sabina och Marie tar en sväng här förbi och plockar upp mig.

Jag ska i alla fall fira julafton på lördag! Jag och pojkvännen hade lite ont om pengar i julas så det blev aldrig av att vi gav varandra julklappar. Så han ska få en köttätande vöxt som han har pratat om sen november!
Får se vad han kan skrapa fram i fantasin till lilla mig.

Nä, nu blir det nog till att gå och lägga sig.. Det är ju en dag imorgon med. Hunden ska väl ut en sista gång i regnet.

Cervix.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0