Gone!

Anna är borta. Jag vet inte riktigt vart hon har tagit vägen men jag hoppas inerligt att hon kommer tillbaka snart.
Tjejen som sitter här är någon jag inte känner. Jag har mina aningar om vem hon är men jag kan inte riktigt förklara. Hon går ut med att hon är Anna och gör saker som Anna aldrig skulle göra. Beter sig på ett sätt som inte är helt okej. Gör saker som Anna aldrig skulle göra. Vi får hålla tummarna och hoppas att Anna kommer tillbaka snart. Den Anna som alla andra känner. Den Anna med glöden i ögonen och alltid ett skratt nära till hands. Fake Anna ska inte få härska länge till!

Anna, om du läser detta: Snälla kom tillbaka och sprid lite ljus! Lämna den tråkiga fake Anna bakom dig och kom tillbaka! Utan dig har livet liksom ingen riktig mening. Tills Anna kommer tillbaka får ni nöja er med en bild. Föreställande en Anna, Den Anna. The one and only!


Har du sett henne?
Hittelön till den som får henne tillbaka till verkligheten!

Jag ÄLSKAR min toalett!

Nu har jag mitt snakebite igen! Så jävla skönt!

Idag jobbade jag jag 10 timmar. Fy fan, fick följa med en gubbe till sjukhuset i Linköping. Vi kom vid 2 tiden och vid 3 tiden var vi klara. Ringde till färdtjänst och fick en taxi. Kl 16.45 skulle den komma. Så jag fick sitta i en väntsal med en gubbe i nästan 2 timmar. Det var inte det roligaste jag har gjort men tiden gick ganska fort och jag kom hem i alla fall..

Nu till rubriken!
Jag satt och kollade på Paris Hilton's My new BFF och vart akut skitnödig men ville se vem som åkte ut. Då slog det mig att jag kan ju faktiskt sitta med toadörren öppen och kolla på det samtidigt som jag gör mina behov. Det var riktigt nice kan jag lova.

Jag tror jag har hittat min stil. Jag är 22 år och har inte någon egen stil än. Det är ganska illa. Nu har jag i alla fall hittat musik och kläder som jag tycker om. Psychobilly. Psychobilly är en musikstil som vanligtvis beskrivs som en blandning mellan 1970-talets brittiska punkrock och 1950-talets amerikanska rockabilly.
Riktigt skön musik faktiskt.


Krogen igår och grönhårig idag.

Igår vart det helt plötsligt krogen som gällde. Plaza och Platens bar det av till. Hade riktigt roligt när jag träffade alla människor. Har ju inte festat på krogen i Lkpg sedan November så det var kul. Sov hemma hos Elin. Hon började jobba hal 12 så jag fick äta frukost med Maritha. Det var precis som förr i tiden, mysigt!

Tom kom och hämtade mig vid 3 tiden och vi åkte hem till honom. Jag ska ju vara fyllechaffis till honom och 3 örebroare, sköna människor så det kommer bli kul som fan.

MIn rosa färg i håret var ju obefintlig så jag bestämde mig för att färga om det. Fick grön färg av Timmy förra veckan så det sitter i håret nu. Fränt som fan vart det. Hoppas bara inte tanterna på jobbet bli allt för sura :P

Så är det med det. Är hungrig som fan.... Ska försöka få Tom att köpa lite mat till mig!

Just det! Jag såg ju Twilight häromdagen. Fy fan säger jag bara! Vilken jävla film! Jag satt helt ensam och kollade på den och jag blev kär. Jag vart kär i filmen precis som jag blev i Titanic när jag såg den. Jag ville inte att den skulle ta slut. Ville leva i filmen så jävla bra var den. Så den tycker jag absout att ni ska se!

Ny bil!?

Idag har jag jobbat, som vanligt. Var lite kaos idag då dom som haft semester i 4 veckor kom tillbaka. Det kändes lite som att dom ville sätta oss vikarier på plats. Förklarade massa saker som vi redan visste och saker som hänt under tiden som vi varit där och dom inte skulle dom också förklara. Jaja, det blir säkert bra med det sen när dom ser att vi också kan. Jobbade med Andrea ikväll och det var lika roligt som vanligt. Nu när hon går på Ninas pass kommer vi alltid jobba med varandra. Inte helt fel då vi går bra ihop.

Imorgon slutar jag halv 4, då ska jag hem och slänga in en maskin i tvätten och sen ska jag gå en promenad med Tira. Hoppas hon mår bättre imorgon så det kan bli en långpromenad. Hon har feber nu ikväll så jag håller tummarna.

Är lite inne på att köpa ny bil också. Har hittat en golf uppe i Stockholm som jag är riktigt intresserad av. Den är röd nu men ska få hjälp att få den rosa. Yey!
Har ju viljat ha en golf ända sedan jag åkte i Martin's vita golf för första gången. (tror det var första gången jag nämnde hans namn i bloggen.)

Nu ska jag kolla på 2 och ½ män och sen blir det sängen.

Beställt tröja!

Nu har jag beställt en tröja. Hade en sån en gång i tiden, eller jag hade lånat den, så nu tyckte jag att det var dags att köpa en egen!



Så ser den ut fast den är grå och har luva. Längtar!

Walk the line

Sitter hemma hos mig och kollar på "Walk the line". Har lite svårt för början då jag har sett den 100 gånger och att den är riktigt seg. Så jag sitter och kollar på kläder på internet. Men hittar ingenting som jag faller för.
Har bestämt att jag ska köpa kläder när jag får lön. Så det blir en tripp till Ikano för i Mjölby är utbudet nästintill obefintligt.

Åkte hem tidigare från jobbet idag eftersom jag inte mådde bra. Är på väg att bli riktigt förkyld, så nu har jag 2 dagar på  mig att kurera mig. Var på Östenssons och köpte chocklad men nu är jag inte ett dugg sugen så den ligger på bordet och väntar. Kommer bli så att han hamnar i kylskåpet så kommer jag glömma bort att den ligger där.
Imorgon åker jag åter igen in till Linköping. Ska träffa Timmy och leka lite med honom. Det är ett tag sedan så det ska bli roligt. Sen ska jag kanske hämta lillasyster också, beroende på när Klint och Lina ska till Liseberg. Ska ta hem Tira också, jobbar ju bara 3 dagar denna veckan och det är så tomt och ensamt när man kommer hem halv 4. Känner att det är slöseri på tid att gå och lägga sig så hon ska få vara med matte. Saknar henne, min lilla gris.

Näe, tända lite ljus kanske. Myser ju med mig själv idag och värmeljus är ju mysigt om något!

Bromsrör och polisen.

Igår fixades bromsrören på bilen. Hälften i alla fall... Det är lite slangar som ska bytas men det gör jag om några dagar. Nu kan man köra bilen i alla fall.. Gött då jag ska tillbaka till jobbet imorgon igen.

Igår kväll när vi skulle tillbaka till Skägget vart jag stoppad av polisen på Industrigatan. Som vanligt när det har någonting att göra med polisen så rusar mitt hjärta iväg och jag blir knallröd i ansiktet. "Nykterhetskoll och körkort tack" sa en polis när han kom fram till dörren.. Nu var ju grejen den att jag inte visste var mitt körkort var så jag fick ju först och främst leta reda på det. Han tog körkortet och gick iväg och var borta en stund. När han kom tillbaka skulle jag blåsa. Sagt och gjort, då jag är rökare går det ju inte alltid så bra för mig att blåsa. Men efter att han förstod att jag var nykter började han fråga om vi skulle på fest och grejer men det skulle vi inte så då var det bara för oss att åka hem. En jävla tur att jag hade lagat bromsarna. Sen skulle vi parkera i parkeringshuset och platsen där jag skulle stå var precis jämte en stolpe så Anna dundrar in i den och skrapar upp skärmkanten vid vänster bakhjul. Jaja, sånt som händer. Bilen är ju inte i världens bästa skick heller så...

Röntgen och besök

Dagen började vid 9 när jag ringde till Vårdcentralen här i Skänninge. Fick en tid 14.30. Fick ett sms av mamma att dom åkte från Falkenberg vid 11 tiden. Efter lite tänkande kom jag fram till att dom skulle komma till mig när jag var på vårdcentralen. Jag som ville välkomna dom till min nya lya! Den är ju ny för dom, dom hade ju inte varit här innan.
Inne på Vårdcentralen mötte jag 4 väktare och en intern. Shit vad hjärtat slog då, lite rädd vart jag faktiskt. Läkaren ville att jag skulle åka in till Mjölby för röntgen, sagt och gjort. I väntsalen till röntgen mötte jag 4 väktare till och ännu en intern. Undrar om dom två internerna kanske hade slagits....

Efter röntgen bar det av till Vårdcentralen igen. Där förklarade läkaren att det inte hade hänt någonting med ryggraden men musklerna och allting som finns runtom hade fått sig en liten törn. Fick ordination om att ta det lugnt men ändå inte sitta helt still.

Sen åkte jag hem och där mötte jag Mamma, Malin, Daniel och Åsa! Då vart jag glad!
Så nu har vi fikat, ätit mat och sen glass. Jag, Daniel och Åsa sitter i soffan medans mamma har gått och lagt sig. Hon börjar ju bli lite till åren och orkar inte så mycket :P

Imorgon ska jag fixa bilen... Eller jag var kanske lite att ta i. Timmy ska hjälpa mig med det och sen ska han få kladda!

Ner i diket och tillbaka.

Jävla helvetes bilfan! Nu skrotar jag den snart. Har bara haft den snart 2 veckor men är redan trött på skiten.
Skulle åka hem från Linköping nu ikväll och kom inte ens halvvägs förrän bromsarna la av helt och jag åker rätt ut i diket. Tur jag inte hade mer fart än jag hade vill jag lova.
Ringde till Elin det första jag gjorde och hon ringde till Tommy som kom och hämtade mig. Körde iväg bilen så den slapp stå mitt i vägen och sen åkte jag tillbaka till skägget. Så nu är man Volvo förare ett tag. Skönt är det. Ska byta bort Saaben mot en volvo. Svensk är grejen.

Klint och Lina åkte med hem till mig. Dom vill ju träffa min mamma som kommer på tisdag så istället för att dom skulle åka tåg imorgon så fick dom åka med nu. Får se om jag jobbar imorgon. Blir nog en tripp till vårdcentralen. Har ont i nacken och ryggen.

Längtar till Tisdag då min älskade mamma och mina älskade små syskon kommer!

Skelögd?

Var ju på bilträff igår, efter många om och men kom det skapligt med folk och kul hade vi. Fick höra av lite folk att jag är skelögd. Jag kunde ju inte skylla på att jag var full, folk har ju en tendens att bli det när dom har druckit, eftersom jag var helt nykter. Eftersom jag inte har studerat mina ögon speciellt noga i spegeln kan jag inte avgöra det själv. Så nu är det upp till er att avgöra, övertyga mig, om huruvida jag är skelögd eller inte.



(Bilden är ju inte den snyggaste men det bjuder jag på)

Har börjat fundera massor på det nu. Hur snyggt är det att vara skelögd? Hur gör man för att slippa skiten?

Linköping igen då.

Andra helgen i rad i Linköping. Igår åkte jag och Elin bil med Kimm, kul som fan. Vi drack lite vilket känns idag kan jag lova. Men det var roligt igår så det är smällar man får ta.
Jag kom hem till Lina vid halv 5 om jag inte minns helt fel.

Ikväll är det bilträff i Norrköping. Vädret är inte det roligaste, regnar som fan, så vi får väl se om det blir något. Ska åka dit med Emil vilket lär bli riktigt roligt då han inte är i sina sinnes fulla bruk.

Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa.

Då var vi där igen då.

Jaha, då har man velat lite till då och har kommit fram till ett beslut som jag är nöjd med. Huvudsaken är väl att jag mår bra. I alla fall när det handlar om mig. Jag måste lära mig att jag inte alltid bara kan se till alla andras lycka och välmående först. Jag tror jag har sagt så förut men jag säger det igen ändå. Lilla Anna på jobbet har varit ett riktigt bra bollplank också. Det blir lättare att prata med folk som inte känner en sedan innan.

På lördag blir det Norrköping. Vart medbjuden på krogen på lördag av Andrea. Hittar vi någon annan som kan köra på lördag funderar jag faktiskt på att åka in till stan och ta en dricka med henne och hennes kompisar. Trivs bra med henne på jobbet och hon är en rolig tjej så det kan ju inte skada. Hon verkar inte ha såna jobbiga kompisar heller så det kan nog bli riktigt bra. Vet inte hur det blir med det än. Norrköping först och främst.

Nu är klockan riktigt mycket och jag tänkte sova lite. Ska ringa till Elin Felin först och se om hon vill ta en nattcigg med mig först.

Bilträff

Igår var det då bilträff i Åtvidaberg. Av dom få som kom dit var det tre - fyra stycken som var värda att kolla på. Varav en riiiiktigt snygg bil med vita tigrar på lacken. Försökte byta den mot saaben men det gick hon inte med på. Synd tycker jag.
Vi var där i några timmar och kollade och sen kom polisen och hälsade på och då åkte vi tillbaka till Linköping.

När vi var tillbaka satt vi hemma hos Lina och drack lite. 3 cider och en flaska vin rann ner och sen blev Anna trött och gick och la sig och missade när allt folk kom, som vanligt när Anna dricker så blir det för fort och för mycket... Inte bra alls.
Idag är jag ändå ganska pigg men funderar på om jag kanske ska sova här. Börjar ju inte förrän halv 12 imorgon så jag behöver inte stressa hem. Eller det kanske är lika bra att åka hem ikväll men det blir inte förrän sent. Jag är skapligt sugen på att köpa godis och bara kolla på film och slappa. Ska försöka övertala Lina och dom att vi ska göra så.
Eller så kollar jag på film hemma när jag kommer hem sen. Det återstår att se.

Nästa helg är jag ledig fredag, lördag och söndag. Då blir det Skägget igen. Kul att umgås med mina vänner nu när jag har möjligheten att ta mig in lite smidigare, utan att åka tåg och buss. Men funderar ändå på att låta bilen stå eftersom avgasröret håller på att lossna och det är något med bromsarna. Någon bromsvätska om jag inte minns helt fel. Tommy förklarade för mig igår. Så det måste fixas. Så är det med det.

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa en stund. Kanske skulle gå och duscha med så man blir fräsch igen.

RSS 2.0