AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH

27 Februari idag. Anna har knappt kunnat sova inatt. Varit nervös och orolig. Jag är nervös över hur det ska gå i nya lägenheten, för det är ju faktiskt idag som jag flyttar. Min största oro, som vissa kan tycka är lite löjlig, är; Hur ska min pappa hitta till nya lägenheten? Han har ju bara varit i denna. Jag känner mig också lite sorgsen över att jag ska flytta ifrån ett ställe där min pappa har varit, i fysisk levande form. Det finns något visst i luften, som påminner om min pappa just nu. Jag vet inte om han är här och hälsar på, men det förvånar mig absolut ingenting om han är här.

På tal om det. Syster yster Maria fick kontakt med pappa via en kompis härom helgen. Jag trodde inte på det först men ju mer hon berättade och förklarade blev jag övertygad, det var min pappa hon hade kontakt med! Givetvis hennes pappa också så klart.

Idag blir det kalas hos Tina som fyller 17 idag! Grattis lilla gumman, nu börjar du bli stor.
Medans jag äter tårta börjar Tom flytta. Sen blir det full rulle hela eftermiddagen.
Ikväll blir det middag i nya lägenheten med dom som hjälpt till att flytta, och även betala för middagen. Haha.

Nu ska jag borsta håret och packa iordning det sista. Varför är jag alltid ute i sista stund?

Big Brother!

Som jag har längtat och väntat! Äntligen!

TV400 visar repriserna från BB 2003. Avsnitten med Linda Rosing, Kajsa, Lina, Maroshka Mathias, Micke, Larsa och vinnaren Danne, som jag har en autograf utav, med flera.
Dom visar BB hela natten! Det blir inget packande för min del inatt! Det blir Big Brother! Yey!


Snart snart snart!

Här är flyttningen i full gång.. Eller ja, i alla fall packningen.
Tänkte att jag skulle packa nu under natten.. Är inte trött för 5 öre så då får man passa på medans man har orken.
Har fixat lite med hemförsäkring och bredband/TV/telefon idag. Ble överlycklig när det visade sig att jag fick ta ett abonnemang hos Telia. Det som är lite värre dock är att jag inte får tillgång till det förrän 19 Mars, så det blir inte så mycket bloggande förrän dess.. Kanske snyltar lite av Tom's bredband när han jobbar, om jag bara lär mig hur man sätter på hans dator. Hemma byggen är inte det lättaste att förstå sig på.

Imorgon ska jag skruva isär sängen, TVbänken och vardagsrumsbordet så det får lite mer plats i släpan.
Och medans jag är på 17 års kalas hos Tina sa Tom att han skulle börja köra ett lass. Han är bara sååååå suverän!
(Nej, det var inte jag som tvingade honom, han sa det helt själv)

Jag är så förväntansfull nu. Det pirrar i magen och känns helt konstigt. Första gången jag flyttar ordentligt. När jag flyttade hit hade jag ju inga möbler, dom köpte jag ju allteftersom. Ska bli skönt att bara gå och plocka med allting i veckan som kommer. Jag och Mulla ska utforska Skänninge med har jag bestämt. Hoppas bara hon är med på det.

Final Countdown!

Jag vet att jag skulle ta en "bloggpaus" men eftersom jag inte kan sova tänkte jag skriva lite.
Sista veckan i lägenheten. Har fixat så jag får internet och TV när jag flyttar in, adressändringen är klar också. Vissa har fått ett "flytt-sms" och andra kommer få ett "snail-mail-flytt-kort" hem i brevlådan inom kort. Hoppas innerligt att de har bytt design på korten. De gamla var inte så snygga och det är ju 2 år sedan jag skickade såna sist så dom måste nästan ha bytt.

Sitter, ligger i sängen rättare sagt, och kollar på One Tree Hill. Jag kommer ihåg att jag har mobbat Tisse en hel del för att an kollade på det och nu sitter jag i samma sits själv. Känns som att jag verkligen känner karaktärerna. Tackar Mulla för att hon fått mig att kolla på det.

Har nog åkt på halsfluss. Har feber, ont i halsen, täpt i näsan och är riktigt dåsig. Så det blir nog inget Väderstad och tvätt för mig imorgon. Vill ju inte att Tom ska bli sjuk nu när han ska hjälpa mig att flytta på lördag. Behöver ju min starka karl till det!

Baloo trivs som fisken i vattnet hemma. Han leker dagarna i ända med Turbo medans pappa Gramse sitter och håller koll. Jag tror Gramse vet att han är pappa. Om Evo blir för på mot Baloo så kommer farsan och säger ifrån. Han går omkring och jamar när han inte vet var Baloo är, Baloo svarar och Gramse går till honom. Innan idag när jag och Mulla kom hem hittade vi inte Baloo. Gramse satt i köksfönstret och tittade ner i en kartong och där i låg Baloo och jamade. Gramse är en awesome farsa!

Bloggtorka

Jag ska göra en Blondinbella, bloggpaus, men inte för att lära mig andas. Det kan jag faktiskt redan.

Jag ska ta en paus för att lära mig ta hand om mig själv och mitt liv.

Otursdagen

Fredagen den 13 sägs ju vara otursam, vilket jag inte alls har märkt någonting av idag.
Vaknade vid 10 imorse, tung i huvudet efter gårdagen. Hade bestämt att jag minsann skulle sova till 5, minst men det ville sig inte riktigt. Jag gick upp, "städade" lite. Badade och inväntade att klockan skulle bli halv 6 så jag kunde åka in till stan och möta lillasyster men klockan gick så förbannat sakta.

Har saknat Tom hela dagen idag! Är riktigt kramsugen idag. VIll bara att han ska komma hit så jag får krypa in i hans famn, lukta på honom och bara trivas.. Men det får vänta till imorgon men som man säger, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Så det är väl bara att hålla ut antar jag.

Imorgon blir det upp tidigt. Klockan 7 ska vi kliva upp. Ta bussen till stationen 07.37, tåget till Norrköping 08.30 och sen vänta på Malins tåg till Södertälje 09.30. Hon ska överraska sin pojkvän på alla hjärtans dag. Gulligt. En annan har fått hem massa flyttkartonger och ska packa dom när man kommit hem igen. På söndags skrivs kontrakt! Det är ju bara 2 veckor kvar nu! Längtar sönder mig!

Mycket nu....

Idag mår jag inte bra alls. Jag är rastlös och gråten hänger i halsen hela tiden. När fan ska detta ta slut? Jag pallar inte mycket mer. Jag vandrar runt i en dvala hela dagarna och väntar på att livet ska bli lite ljusare. Så fort ljusglimten blir starkare långt där framme så händer någonting som får den att försvinna. Det är tydligen inte meningen att jag ska må bra. Då hade jag väl gjort det för längesedan? Har drömt som aldrig förr inatt. Har vaknat flera gånger och undrat om det var en dröm eller om det var sanning. Jag somnade utan mina tabletter inatt, vilket i sig var väldigt skönt men det påverkar min sömn så oerhört. Jag drömde att min lägenhet var uthyrd, bara för att jag inte har varit och skrivit något kontrakt än. Det kan ju vara en bidragande grej till att jag mår som jag gör idag. Jag MÅSTE till skänninge och skriva kontrakt, ganska snart. Måste bara ta tummen ur röven och göra det.

Pappa är en ofta återkommande gäst i mina nattliga äventyr. Han kommer ofta i andra skepnader men jag vet att det är pappa. Har drömt att han varit lokförare, raeggeman med långa dredlocks på en Lars Winnerbäck konstert. Ja, han är med mig ofta i drömmarnas land. Önskar så att han kunde få vara det i verkligheten också.

Var hemma en sväng igår. Det ser ut som fan där och det mår jag dåligt över också. Skulle verkligen behöva ta en heldag med att röja där. Mulla sa att hon skulle hjälpa mig när hon är i stan nästa gång, Tack hjärtat! Det uppskattas verkligen!

Ja, jag blir knäpp på det här. Hur ska jag klara allt? Funderar på att säga upp mig för ett tag och fixa till allting och sen börja jobba igen, vi får se hur det går med det. Först är det i alla fall kontraktet på lägenheten, röjning hemma och flytta. Det är väl det jag får ta först. Så får vi se sen hur mycket mer jag orkar.
Blev en liten depp blogg idag, men det är ju min blogg och jag ger er en insikt i mitt liv.

Familjen Annorlunda

Familjen Annorlunda går just nu på TV4. Det handlar om familjer med många barn. En familj har 8 barn, jag kom på mig själv med att höja en hel del på ögonbrynen när jag hörde det. "Shit, 8 barn! Hur fan orkar dom?". Men, vi är ju 7 barn. Det är ju bara 1 mindre än hos dom. Det borde ju inte vara någon stor skillnad. Jag kände igen när en av familjerna skulle åka och handla. Hur mamma skrev en inköpslista och pappan bara hade 2 saker på hjärnan. Batterier och glödlampor, sen fick mamman hålla koll på resten. Så var det lite i min familj när jag var liten. Mamma skickade nästan aldrig iväg pappa att handla, han glömde alltid någonting. Även om han hade det nedskrivet. Men jag är van vid att ha det så. Så ser min barndom ut och jag skulle inte byta bort den för allt i världen!

Var på Elgiganten igår och inhandlade lite nödvändiga saker. Gramse har ju bitit sönder 3 av mina hörlurar, vilket har gjort mig förbannad och funderat på att ha ihjäl kattfan, men när man tittar in i hans söta små ögon blir han förlåten.
Så jag åkte dit för att köpa ett par. Gick runt och kollade lite och tog de billigaste jag hittade. Tom tittade på mig och undrade om jag inte skulle köpa ett par lite dyrare. Bättre ljud och håller längre (om gramse kan hålla sig borta).
Så det blev ett par Skullcandy. Damned vad snygga. Rosa och vita. Så nu blir det till att köpa ny mobil så den matchar hörlurarna.




På väg till kassan gick vi förbi massa kaffebryggare. Tom's kaffebryggare gick sönder häromdagen, så han satte på sina cocker spaniel ögon och tittade på mig. Så jag köpte den också. Hur kan man säga nej till någon som är så söt?

I kisa, Igen...

Då är man tillbaka i Kisa igen. Skönt!

Började dagen klockan 7 efter 2 timmars sömn, var klarvaken, gick upp till farbror doktorn. Sjukskriven i ytterligare två veckor. Känner att det är riktigt behövligt.

Uträttade lite ärenden, hämtade ut medicin, var en sväng på kontoret och pratade med Johny Young och sen köpte jag kattmat. Gramse blev jätte glad när jag kom hem med riktig kattmat. Han mumsade som om han aldrig sett mat förut.

Mulla och Macke plockade upp mig vid 3 tiden. Systemet och lite mat. Sen bar det av till Kisa. Vi ska åka iväg på någon stand up grej lite senare, kul som fan ska det bli.

Näe, kanske är dags för mig att ta på mig ett ansikte så jag inte skrämmer ihjäl folk sen.

Räkningar...

Här sitter jag, nästan nyss hemkommen från Väderstad. Mitt vardagsrumsbord är helt fullt av räkningar, som jag har betalat. 3 månaders räkningar... Ni kan ju tänka er hur stor högen är. Sen om ni vill tänka ytterligare lite kan ni ju tänka er vad hela kalaset gick på.... Men lika glad för det är jag, men gladast är nog betalningsmottagarna.

Har varit så skönt att komma bort från allt i en vecka, nästan en vecka i alla fall. Har ju varit hos Tom sedan i måndags kväll. Medans han har jobbat har jag lekt hemmafru. Jag har städat, tvättat, lekt med Heike och lagat mat. Riktigt duktig har jag varit. Men det har tagit på mina krafter, vilket jag märker nu när jag har kommit hem till hemmets "lugna" vrå

Imorgon blir det doktorn kl 8. Kuratorn kl 13 och sen åker jag till Kisa med Mulla min sweetheart för att kolla på någon standup komedi grej. Ska bli roligt och på lördag ska jag på kalas hon hennes pappa. Har inte varit ute i hans hus än, så det ska bli roligt att åka dit. Jag hoppas att det bjuds på tårta!

Nu ska jag kolla på scrubs och njuta över att livet börjar bli något ljusare.

RSS 2.0