Falkenberg

Åkte till Falkenberg i måndags. Min Hood.
Vart ångestfyllt först, men sen kändes det helt underbart! Alla mina älsklingar som jag har saknat så mycket!
Pappas födelsedag igår. Gravstenen har äntligen kommit upp. Så otroligt fin den är! Med pappas handstil.

Var på Gekås idag med.. 2000:- spenderade jag där. Imorgon blir det Halmstad, kanske hittar några skor där.. Vem vet.

Saknar mina Homies i Skägget! Det känns konsigt att inte träffa er varje dag som jag annars gör. Skönt att ni hör av er i alla fall! Saknar er!

Saknar dig Pelle!
Längtar till imorgon när du kommer hit! Älskar dig!

Anna.

Vill ha!

Underbara!                                                                       
                                                                  Handcuffs with Bling Bling!


4 Månader.

4 månader har gått. 4 konstiga, overkliga månader. 4 månader utan att ha fått prata med eller krama om dig.
4 månader av sorg, smärta och saknad.
Jag har så svårt för att förstå att det är 4 månader sedan ditt hjärta slog för sista gången, som du tog ditt sista andetag. Det är 4 månader sedan hela familjen var samlad för sista gången. Ibland när jag blundar är jag tillbaka när vi satt i ditt rum på sjukhuset, du andades inte. Du bara låg där på sängen.
Jag kommer så väl ihåg hur Maria satt vid ditt huvud, hon grät och klappade din panna. Hur Daniel satt i soffan jämte mamma och bara grät. Han såg så liten ut, så förtvivlad, så oförstående om vad som hade hänt. Åsa var precis likadan. Hon bara satt och grät. Niklas, åh min älskade storebror som aldrig vill visa sig svag, han grät. Ja, hur skulle man inte kunna gråta när någonting så orättvist och oförutsägbart har hänt. Mattias, herrn i huset, han var precis som Niklas. Lilla Malin hon satt i fotöljen och bara tittade och grät. Älskade Mamma, du var med under sista andetaget. Jag tror inte du var medveten om vad som hade hänt. Jag tror att du var så inne i att vi skulle få se honom att du inte hann reagera på att vi var där just då.

Jag kommer ihåg första natten utan dig. Allting var så konstigt. Du hade inte sovit hemma på flera veckor, men nu var det annorlunda. Nu visste vi alla att du inte andades längre. Jag låg och försökte känna dig. Jag ville verkligen att du skulle vara hos oss just då. Var du det?

Du har hjälpt mig att bli den jag är idag. Du har format mig och hjälpt mig se skillnad på rätt och fel. Du har en ovärderlig plats i mitt hjärta. En plats som alltid kommer tillhöra dig!

Jag minns, med ett leende på läpparna, alla saker vi gjorde när jag var liten. Hur betydelsefull du var, inte bara för dina egna barn, utan alla kompisar med! Jag tror inte att det finns någon med så stort hjärta som ditt!
Mamma berättade ju att hjärtat slog en bra stund efter sista andetaget. Så det måste ha varit stort och kraftfullt.

Hur jag än vill ändra tiden kommer jag aldrig kunna det. Hur mycket jag än skriker och drar mitt hår kommer du aldrig tillbaka. Ibland längtar jag så otroligt till den dagen jag dör, bara för att få träffa dig igen.
Hur mycket folk än säger: "Det löser dig med tiden" och "Det kommer bli bättre" känns det som om dom har fel. Livet går vidare, vi blir äldre, men det kommer aldrig bli så bra som det var. Det är omöjligt utan dig!

Jag vill tacka för allting du gjort för mig!
Jag vill att du ska veta att jag Älskar dig, vad som än händer!

          Min Älskade Pappa
            601023 - 070613

image5

Ge mig glitter och glamour!

Fy vad jag hatar att vara sjuk! Man ligger inne och har inte lust med någonting. Känns som om världen skulle kunna gå under helt obemärkt av mig.

Ska ha lite skönhets kväll hos mig idag. Mulla och Sara tyckte att jag behövde det, så jag ställer upp..
Det är ju aldrig fel med lite sällskap!

Pelle är i Nässjö.. Skulle kolla på någon bil med en kompis, saknar min pryl! Vill bli pussad på och omhändertagen av den jag älskar mest! Han ska ju iväg imorgon och på söndag.. Kommer sakna!

Jag känner att det vi har är speciellt, det är på väg åt rätt håll. Det är på väg till någonting som jag vet att vi båda värdesätter högst här i livet! Det känns underbart att veta att det fortfarande finns människor som värdesätter familj och andra människor högst än materiella ting. Älskar dig för det du är! Allt du gör för mig är av kärlek och detsamma gäller allt från min sida! Du och jag föralltid!

Nä, helst av allt skulle jag vilja sätta i mig några alkoholhaltiga drycker och sätta klackarna i taket! Eller nä, det jag helst av allt skulle vilja göra är att åka ner till Falkenberg, kidnappa min älskade Jen, ta med henne till mig och festa! Saknar dig något otroligt!

Ja.. Men det blir det ingenting av nu.. Ska gå och ta en cigg för att sen sjunka ner i soffan och vänta på att mina vänner ska komma, sen blir det idol och skönhet för hela slanten!

Halsfluss

Vaknade igår med världens huvudvärk och svullen hals.. Tänkte att det kan inte vara så farligt. Jag gick in på toaletten och gapade stort framför spegeln och upptäckte att halsmandlarna var helt vitprickiga.
- Jaha, då var vi här igen då. tänkte jag.
Så jag tillbringade hela gårdagen med att ligga i soffan. ömsom vaken ömsom sovandes.
Vaknade idag och halsen var ännu större och de vita prickarna ännu mer. Har nog mer feber idag än vad jag hade igår. Är glad att jag har Pelle som tar hand om mig.. Fast han är ju ganska slapp då han ligger och sover mer än vad jag gör :P

Skulle haft lite "Skönhetstema" på lördag med mina flickor... Men halsen sätter P för det, vill ju inte smitta ner dom, då är ju dom sjuka när jag är frisk sen. Så det blir till att ligga hemma. Skulle ev. till Pelles farfar och käka på lördag med.. Men nu slipper jag det! Jag har ju inte träffat hans föräldrar än, så jag är lite feg av mig.

Brorsan fyller år idag med! Grattis! 23 år, nästan gubbe! Har inte köpt hans present än, men jag lovar att han ska få den! Han har ju tjatat sig blå om det så då får jag ju köpa den.

Nä.. Om jag kanske ska gå in och väcka sömntutan.. Han tjatade igår om att han skulle göra pannkakor till frukost och att han skulle gå upp tidigt för att göra dom.. 13.20 är INTE tidigt!

Älskar min Pelle.

Falkenberg 22/10.... 11 Dagar kvar!


Kan inte sova.

Lördag natt.. Klockan är 02.43 vidskrivandets början. Älsklingen ligger i sängen och sussar sött, det behöver han efter en lång dag i Arvika och ingen sömn natten innan.

Jag känner mig så jävla konstig.. Vet inte vad det är, men humöret spökar som en osalig ande. Vet inte vart jag ska ta vägen. Just nu blev datorn min bästa vän som lyssnar, men sen? När jag är där ingenting finns, vem ska lyssna då? Åh vad allting inte är som det ska vara.

Älskling! Jag kanske inte alltid visar att jag älskar dig, men det gör jag! Högt! Tvivla aldrig på det! Du har inte en aning om hur glad du gör mig och hur bra jag mår i ditt sällskap!

02.49 Pelle kommer in i rummet, Anna blir så jävla rädd att hon nästan skiter ner sig.. Fy fan! Knacka?!

Vad har hänt sen sist? Inte mycket att hänga i granen.
Jag och Jen ska åka och kolla på Lars.. Vet inte om jag skrivit det innan, men det ska vi i alla fall..
Jag har blivit bra kompis med Mulla, vilket jag tackar för! Helt underbar liten tjej med störst bröst (internt)

I torsdags var det kanelbullens dag, så Anna satte igång och bakade bullar för glada livet, i onsdags.
Jag har nog aldrig bakat så STORA bullar! Otroligt goda blev dom också! skryta

Falkenberg 22/10, längtar så det finns inte ord! Ska hälsa på Carrn och lilla Ebba, ska bli otroligt roligt att träffa det lilla livet.
Pappas födelsedag 23/10... 47 år blir han. Synd bara att han inte får vara med själv. saknar
Gravstenen blir forhoppningsvis färdig innan dess. Den är jättefin. Hans namn ska vara i hans autograf. Blir bra.
Det kommer kännas svårare att gå dit när stenen är på plats, då kommer det bli så verkligt med namn och datum. Men det kommer bli skönt på samma gång. Då har man verkligen en plats att gå till när man vill prata med honom.
 
I torsdags blev det en sväng till Veterinären med.. Lilla Gramse har matvägrat i några dagar så jag började bli orolig. 662:- fattigare men med en gladare katt, så det var "lyckat".

Nä.. Börjar bli trött nu.. Så jag ska väl ta och krypa ner i sängen med min Pelle!

Anna.

RSS 2.0