Morgonstund har guld i mun...

... Eller inte.
Kan verkligen inte sova, fast jag verkligen skulle behöva. Värmen tar död på mig och all fågelsång gör mig galen. Micke ligger och sover så sött. Han har hunnit med att både prata och sjunga i sömnen, ibland skulle jag vilja krypa in i hans hjärna på natten för att få se vad han drömmer eftersom han pratar i sömnen väldigt ofta.
Idag blir det en tripp till Falkenberg och min älskade familj över helgen, en av anledningarna till att jag inte kan men borde sova. Ska bli riktigt kul att komma ner. Fasters älskling ska vara hos sin pappa i helgen och då får jag ju träffa henne också. Känns som att jag inte har träffat henne på flera år, fast det är 2 månader. Hon blir bara större, sötare och smartare för varje gång jag träffar henne. Ska ta en sväng förbi Ullared också men det blir sparsamt med inköpen för min del tyvärr.
Näe, om man ska krypa tillbaka i soffan en timma till och försöka sova?


Uppdatering

Har varit några dagar med riktigt skönt väder. Har suttit på balkongen och varit ute i Vikingstad. Har ju inte träffat Bebis på flera dagar så när vi kom ut igår nästan sprang han mot mig så fick jag en bamsekram! Jag tror han gillar mig :) Idag är vädret dock inte lika lockande, vilket inte gör mig någonting då jag inte riktigt är på topp idag. Ska till jobbet vid 12 och följa med en boende till sjukan, lite lagom aktivitet för dagen känner jag, sen ska jag mysa med min karl hela kvällen.
På fredag blir det roadtrip med bästa Lina <3 ner till Falkenberg och hälsa på mamma och resten av klanen. Ella ska vara hos mamma i helgen också så då blir det mys med henne också. Det bästa med helgen är att barn, hundar och karlar ska stanna kvar i Östergötland så vi kan ha romantiska kvällar helt själva, givetvis blir det en sväng till GeKås också :)


Äntligen lite ledig!

Har jobbat som ett as denna veckan. Dubbelpass och långa pass, så nu är jag rätt slut i huvudet och det ska bli otroligt skönt att vara ledig i 2 dagar! Ledigheten ska tillbringas hemma då jag måste tvätta och städa. Har varit ganska bortskämd med tvättmaskin hemma så det tog lite tid innan jag bokade tvättstugan men snart kommer förhoppningsvis mig tvättmaskin och landar i badrummet :) Ska göra klart i resten av lägenheten och bära ner till förrådet också så systeryster kan komma nästa vecka och göra klart sitt krypin.

Hade lite pysselkväll med Lina och Sandra. Målade med silverfärg på vanliga svarta Ikearamar, då varken jag eller Lina har speciellt bra fantasi så fick Sandra stå för fantasifullheten. Blev otroligt bra och kvällen kommer göras om då det ska upp 25 tavlor till och även de ramarna ska målas på :) Så när de nya tapeterna och hela fotoväggen är klart så kommer jag trivas som fisken i vattnet!

Har tagit mitt arsle ut till Vikingstad för att hälsa på bästa Bebis och hans föräldrar. Tira och Daysie har lekt lite och nu ligger de utslagna som två fiskar på land, dock utan ryckningarna. Karlarna spelar NHL, små barn roar sig lätt ;)

Ska bli skönt att krypa ner jämte min fina inatt och sova jämte honom heeeeela natten lång!

Önskar så!


Överraskad

Fick blommor av min fina idag. Han slutar aldrig att förvåna och jag blir mer övertygad om att det är rätt.


Överkänslig

Det bara sticker och river i hela kroppen och just nu känner jag bara för att skrika: förlåt för att jag inte har några barn. Förlåt för att ni inte kan komma till mig och fråga om råd. Förlåt mig för att jag inte riktigt är en i gänget med babyträffar. Förlåt mig för att jag är jag och inte kommer ändra mig. Förlåt mig för att jag kanske inte väljer att berätta allting om mig för jag vill inte att alla ska veta. Förlåt mig så mycket för att jag kanske inte tycker om alla varje dag. Förlåt mig. (allt med undertryckt irritation och ironi)

Överreaktion? Näe, det är så jag känner just nu och nu blir jag "Offline".

*poff*


Arbetshelg.

Rubriken är ganska talande, jag jobbar hela helgen. Står nu och röker enda cigaretten på hela arbetsdagen, sjukt segt när man bara för röka på rasterna och man måste byta om till egna kläder "/ Är inne på tredje arbetsdagen och har 2 dagar kvar, är otroligt skönt att göra någonting på dagarna och inte bara sitta hemma. Har dock lite kvar att göra i lägenheten men det får bli på min enda lediga dag nästa vecka :) Nu är det slut på rasten så det är bara att knalla in och byta om igen.


Dagen med stort D!

Flyttdagen är här. Fick nycklarna igår och var i nya lägenheten med 3 kartonger så jag fick lite fler att packa i. Var där idag en sväng och drack mitt morgonkaffe, bar ju dit alla filter igår så jag hade inget annat val. När jag kom dit idag upptäckte jag massa fel på lägenheten, riktigt tråkigt. Mattan i hallen har fortfarande produktnumret kvar på sig, tapeterna i både sovrum och vardagsrum är väldigt dåligt uppsatta, inte ordentligt satta i hörnen utan det är typ rundat och trasigt. Golvet i sovrummet håller på att rulla ihop sig så det har lossnat och ser illa ut. Städningen har hon som bodde där innan nog hoppat över för det var skitigt överallt. Frysen har stått stängd i några veckor och det luktade apa när man öppnade och inte heller den var städad. Men men, nu är lägenheten min och jag ska fixa den precis så som JAG vill ha den. Varmt som fan är det idag så jag tar en liten paus innan bärhjälpen kommer. Har bara vardagsrummet och hallen kvar att flyttstäda nu men det får bli ikväll eller imorgon innan nycklarna ska lämnas in.

Då var man skäggetorpsbo igen. Passar på att tacka alla som hjälper mig att flytta idag. Utan er vet jag inte vad jag hade gjort <3


RSS 2.0