Bilen!

Nu ÄNTLIGEN har bilen kommit. Skönheten står parkerad ute på gatan. Han är döpt till Skrutten eftersom han är lite skruttig. Rostig och så men han rullar ju i alla fall och turbon funkar! Jippie! Har ju inte fått några papper på han är påställd igen så det blir ingen sväng till Linköping ikväll, är inte sugen på att få böter så det får bli när jag har fått papperna.
Men en bild tänkte jag allt bjuda på.



Här är han! Min egen bil, Skrutten!

Varför jag!?

Ja, helgen är över och jag är ledig i 2 dagar. Skönt! Det har varit en riktigt hektisk helg så det är skönt med lite vila. Tom är i Örebro och hämtar min bil så jag har hundarna här, men eftersom det är så varmt ute är det inte mycket aktivitet på dom. Förutom Heike som snodde min räkmacka som låg på bordet när jag var på toa. Hundjävel!

I lördags hade jag 9 timmars pass, lite små jobbigt men jag överlevde. Hände dock en liten incident (för den som inte klarar av kvinnohistorier bör inte läsa vidare). Vi har ju vita arbetsbyxor på oss, varför vet jag inte då man kan få både det ena och det andra på kläderna och vi har fått tillsägelser om att kläderna alltid ska vara rena, kläderna får endast använda ett arbetspass och sen ska de tvättas. Det har Anna skitit i. Jag har bara 2 par byxor och jag tänker inte tvätta varje dag. Så är det med det. I alla fall, i Lördags vid 18 hugget, 2.5 timmar kvar av arbetsdagen, händer någonting konstigt med Anna, hon känner att det börja rinna någonting konstigt mellan benen och byxorna var inte längre vita utan röda. Tack för den! Jag visste att jag skulle få mens så jag hade tamponger med mig men jag visste inte när jag skulle få den och jag trycker inte gärna upp en tampong i förebyggande syfte. Så det var bara att springa ner till källaren och försöka tvätta byxorna i handfatet vilket inte lyckades speciellt bra. Så jag fick ta ett par byxor som hängde där som tyvärr inte hade något blixtlås.

Så var det med den saken. Nu har jag mensvärk som fan och ligger i soffan och äter vindruvor. Jag vet att jag ska vara ute när det är fint väder men jag DÖR av värmen!

Imorgon blir det en sväng till Skägget om det blir som jag har planerat!

Äta med pinnar.

Vandrade i värmen upp till Coop Konsum innan för att inhandla någonting att äta. Gick förbi de frysta färdigrätterna och tänkte att Nej, det blir ingen sån idag. Kom fram till baguetterna och funderade på en sån men jämte där låg sushi. Jag har ju faktiskt aldrig ätit det och det är många som tycker att det är gott. Ja, rå fisk och ris är ju gott så det kan ju inte bli fel. Sen var jag väl lite extra sugen på ett testa på att äta med pinnar. Enda erfarenheten jag har av att äta med pinnar är när jag var liten och åt pannkakor med pinnar hemma hos mormor. Jag köpte sushin för 50:- och började äta men det var ingen höjdare. Usch.

Idag är det varmt som fan! Jag håller på att smälta bort. Och tvättat har jag inte fått heller... Tvättstugan vad upptagen.
Nu ska jag kolla klart på Big Brother sen ska jag och hundarna sätta och och slappa på gräsmattan.

Sundarii: Nej, Anna har inte börjat bli girig. Tycker bara det är lite surt om man tjänar 10 000 :- en månad, då måste jag spara 4000:- eftersom jag inte vet hur länge jag kan försörja mig själv. Hade jag sluppit spara pengar hade jag kunnat betala av skulder och sånt. Därför är det surt. :D

Jag är trööööööööööööööött!

Usch, fy och blä vad trött jag är idag. Kom hem för en timma sedan, har duschat och funderar på om jag ska äta eller om jag ska stupa ner i sängen. Börjar imorgon kl 07.00 igen, så det lutar åt att jag struntar i maten. Imorgon slutar jag 15.30 och är ledig på Torsdag vilket jag tackar för. Sen blir det jobb fredag, lördag och söndag. Suck.
Förhoppningsvis får jag min lön på Torsdag också, jag orkar och vill verkligen inte behöva åka ner till Soc för att ansöka om pengar denna månaden också. Nu räcker det.
Fast det är lite tråkigt att jag bara kan göra av med ca 6000:- i månaden även om jag tjänar mer. Måste spara det för det blir överskott. Suck. Men det blir kul om man skulle få en fast tjänst någonstans, då har man ju en jädra massa pengar att göra av med sen.

Näe, sova nu kanske?

Det är inte snyggt!

Idag började dagen vid 11, har jobbat hela midsommar så jag har inte gjort något speciellt kul som är värt att nämnas. När jag öppnade mina ögon upptäckte jag att Tom var borta. Var fan är han? Smsade och fick till svar att han var och handlade frukost. Min söt nöt! Efter frukosten pratade jag med syster i telefon. Hon skulle fått min gamla mobil nu när jag har en ny men det visade sig att min mamma redan köpt hennes 4 mobil på ett år, bortskämd jävla unge! Så mitt humör sjönk riktigt fort. Sen åkte vi till Vadstena och köpte mjukglass. Fy fan vilken stor jävla glass! Tog sjukt lång tid att äta den. Tack Honey!

Nu kanske ni undrar vad rubriken står för.. Jo, jag kollade lite på Bdb innan och någonting jag stör mig på är att nästintill alla har en bild som är tagen genom spegeln så man ser mobilen. Jag har också en sån bild, jag vet, men den är till för att driva med alla som gör det. Det står också på.
Nu är mina funderingar följande; gör man så för att visa vilken mobil modell man har? För att kunna skryta. Är det för att mobilen är ens bästa vän och därför också förtjänar att vara med på bild? Är det kanske för att man är lat och inte orkar radera i de bilderna som blev lite sneda eller inte riktigt så som man ville ha dom? Frågorna är många och svaren är nog lika många som det finns folk som tar såna bilder..
Var bara tvungen att skriva av mig. Nu ska jag äta upp min kaviar med dill macka och sen ska jag mysa med Baloo!

Nya mobilen och dålig stämning.

Nu är den nya mobilen hämtad och invigd. Kan säga redan nu att den är ganska lätt att använda men det kommer att ta tid innan jag lär mig alla funktioner. Det är ju en liten dator i mobil format. Ska bara lära mig hur man får en av sina egna låtar till ringsignal. Det får bli imorgon.

Stämningen är inte den bästa här idag, och har tyvärr varit så i några dagar nu. Jag vet inte vad det är eftersom den som är sur inte pratar med mig om det, så jag har inte en aning om vad det är som jag har gjort. Om jag ens har gjort någonting. Men det är nog dags i alla fall att vi börjar sova ifrån varandra nästa vecka.

Pratade med mamma innan om varför jag är så yr i huvudet och inte har någon balans. Kan bero på ett slag över örat som har gått käpp rätt åt helvete. Om det inte har slutat när helgen är slut så måste jag till Farbror Doktorn och få det undersökt. Usch, tänk om jag kommer vara yr och utan balans resten av livet!

Ingen mobil idag heller då...

Åkte hem en sväng innan för att kolla om mobilen har kommit, eller ja vi tog svängen förbi mig innan vi åkte till Frasse's och åt. Men AVI'n lös med sin frånvaro. Håller tummarna att den kommer imorgon. Vill ju ha en ny mobil att pilla på! Är trött på Tom's mobil nu.

Blev inget sova hemma själv inatt. Är så yr i huvudet att jag inte kan gå. Jag måste sitta helt still annars ramlar jag omkull. Känner mig lite som en gammal 90 åring eller nått. Blir rullator nästa.

Här hade jag tänkt lägga in en bild på en rosa rullator men hittade ingen. Visste ni förresten att man kan/kunde köpa rullatorer på Rusta?

Imorgon hoppas jag att huvudet är bättre. Siktar ju på att dom ska ringa från jobbet nu i veckan och behöva mer personal. Vill ju vara på F någon gång nu innan jag ska vara på A heltid.

Näe, här blir inga barn gjorda. Ska släppa ut hundarna lite snabbt och sen ska jag sova!

Morgonstund har guld i mun

Heter det ju.. Det vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om.
Blev väckt av Tom imorse, han hade ont i magen och huvudet så han frågade om jag kunde gå ut med hundarna. Sagt och gjort. Tog med alla tre samtidigt för jag orkade inte gå 2 gånger. Det gick riktigt bra faktiskt. Tira lyssande jätte bra och efter att hon gjort både ettan och tvåan gick hon jämte mig utan att bråka och dra iväg.
King var lite busig men gick jättefint han också. Heike är som alltid, oftast i alla fall, duktig.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe i köket. Har precis städat både badrum och kök så nu tyckte jag faktiskt att det var dags för en paus. Har ju hela hallen och vardagsrummet kvar. Sen ska jag se om jag kanske kan åka hem till mig ikväll och sova där med hundarna, själv. Både vi och hundarna behöver vara lite för oss själva ibland. Mina katter skulle uppskatta om jag var hemma lite mer också. Så vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag slänga i mig koppens innehåll för att sedan fortsätta städandet.

Uskällning och introduktion

Idag började dagen 7.48, skulle vara på jobbet 8.15 så lite stressat blev det allt. Mascara på, hårpsray i, tänderna borstade, kläder på, ut till bilen, in till Mjölby, köpa cigg och springa in till 40 väntande personer som tittade ganska konstigt på mig när jag anfådd kom in springandes med andan i halsen. 8.18 var jag inne på jobbet.

Fick börja med lite samtal med sköterskan om medicinering och hygien, fika lite, ha lite ergonomi (flytt teknik) och sen blir man inkallad till chefen där jag blir meddelad att jag inte får jobba så som jag har skrivit upp mig i sommar. Illa. Så det var bara att ringa till boendet som jag inte har varit på ännu, första dagen skulle bli imorgon, och meddela dom att jag inte kan jobba där i sommar. Schysst, en vecka innan det börjar. Jag kan ju säga att hon var inte speciellt glad när jag sa det. Skrek i örat på mig och var riktigt otrevlig. Kunde inte riktigt hålla tårarna tillbaka och bad så mycket om ursäkt men det hjälptes inte. Jaja, då vet jag det till nästa gång. Men men.

Nu ska vi snart åka till Mantorp och hämta Tira. Vi har inte mycket bensin i bilen och Mulla har inte mycket hon heller så vi får mötas på halva vägen, är hos Tom nu så det blir halva vägen, hade blivit lite orättvist om jag körde från Skänninge.

Så är det med det. Imorgon ska jag försöka hinna städa och tvätta lite. Golvet är grusigt så det behövs verkligen.

King är liiiiite knäpp.

Vi har precis kommit in efter en runda med hundarna. Vi gick ner till fotbollsplanen så dom fick springa av sig lite. Efter ett tag fick King världens ryck och började gnida sig längs gräset, filmade det så alla kan få se hur söt han är. Mest för att Goggo ska få se att hennes hund gör framsteg.


Gräsfläckarna han fick i ansiktet var inte så heta kan jag lova..


På vägen hem höll jag på att trampa på vad jag trode var en pinne. Men icke sa nicke. Det var en liten bebis snok som hade torkat. Stackars liten.

 


Så är det med det. Imorgon blir det brandinfo, lyftteknik och deligerings utdelning på jobbet. 8.15 börjar jag. Jippie.
Hoppas det blir han-den-roliga som jag hämtade upp till en fest förra månaden. Han jobbade med brandsäkerhet och sånt. Han var riktigt chill!

Tråkigastedagenihelamittliv,typ

Idag har ju inte varit någon höjdar dag precis. Stämningen har varit lite små irriterad och kylig här.
Jag har hållit mig på min kant och Herrn på sin. Blir väl bäst så antar jag.

Sitter och kollar på film på 5an. "Queen Size" heter den. Har bara varit i 25 minuter så fortsättningen kanske är bättre.

Jaja. Vad är en bal på slottet...
Känner mig lite däven idag. Så har jag en King jämte mig i soffan som fiser värre än vad Tekniska Verken luktar.

Så är det med det. Midsommar i helgen. Ska jobba fredag och lördag morgon, galej någon?

Ny mobil.

Skulle testa igår om jag kunde förnya mitt abbonemang hos Tele2 för att få en ny mobil, jag har tröttnat skapligt på Nokian. Skulle ju byta med Maria men i sista stund så ändrade jag mig. Nu föll lotten på en HTC Touch Diamond. Det var väl inte riktigt meningen att det skulle bli just den mobilen men efter några klick kom den i mina ägo...
Skulle det vara så att jag inte är nöjd med den får jag sälja den till Tom och köpa en annan. Jag får hem den någon dag i veckan.



Det är ju inte något fel på utsidan.
Så det blir granskning av insidan så fort jag får den.
Det är det som är det avgörande.


Senare i eftermiddag åker vi till Rinna med hundarna.
Vädret börjar bli bra så vi får passa på.

Antastad

Jag satt utanför jobbet igår och väntade på Tom. Jag slutade halv 9 men han hade fått förhinder så han kunde inte riktigt komma halv så jag fick vänta en stund. Det regnade ju inte så det var helt okej att vänta. Gick och satte mig i busskuren och tog en cigg, räknade hur många timmar jag jobbat denna månaden och hel plötsligt sitter det en alkoholstinkande karl jämte mig, nästan PÅ mig. Han tittade på mig och jag kände att han sökte ögonkontakt. Han böjde sig nedåt och frågade hur det var med mig. "Det är väl bra" svarade jag utan att lyfta blicken från mobilen.
Han började fråga massa om varför jag satt där och hur jag skulle ta mig hem och var jag bodde och sånt, svarade givetvis inte på vad jag bor. "Du vill inte komma in till mig och älska då? " Frågade han sen och la handen på mitt lår. Jag blev helt iskall i hela kroppen. "Nu fan blir jag våldtagen utanför jobbet". Jag rös till i hela kroppen och han försökte ta upp handen mot mina bröst och han nuddade dom när jag hoppade ett steg åt sidan och han skuttade glatt efter. "Näe, jag vill verkligen inte älska med dig" svarade jag. Då vart han nästan lite arg och sa att det ville jag visst. Tack och lov så ringde Tom och berättade att han var 2 minuter ifrån jobbet och då gick gubben. Det värsta är att han bor precis mitt emot jobbet och jag tänker på alla de stackars tanter som han kanske ger sig på. Kanske får prata med någon om det.
Usch.

Idag ska jag in till Linköping en sväng. Elin och Lina tar studenten. Grattis!

Skatteåterbäringen hitåt tack!

Fan..
Det som kändes så bra igår.
Kom på idag att jag får ju inte alls mina skattepengar. Det går ju direkt till Kronofogden. Jag som verkligen hade behövt dom pengarna nu när jag ska hämta bilen och allt. Fan... Jaja, skulderna betalas av i alla fall och det är ju alltid något.
Helvete!

Ska snart åka och jobba.. Skönt. Koppla bort tankarna lite så slipper jag tänka på att jag har 4500:- som jag inte får se röken av. Tack för den.

Semester

En tanke slog mig nyss om semester. Att resa någonstans till hösten.
Jag är grymt sugen på att åka utomlands till hösten. Om jag bara får veta att jag får jobba kvar till hösten så är jag ju självförsörjande och då kan inte soc bestämma över mina pengar, jippie. Så då är det bara för mig att spara lite av alla de pengar jag får nu i sommar så jag kan åka utomlands. Jag vill inte bara åka och sola och bada utan jag vill åka och kolla på någonting, något som har betydelse för våran historia. 2003 var jag på Theresienstadt med skolan. Det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Man kände sig så liten som människa och man blev skakad av de historier våran guide berättade. T.ex fanns det ett stall som var gjort för 2 stora hästar typ Nordsvens, Ardenner och i det stallet bode det ca 350 jugoslaver. Oturligt var vi där efter en översvämning så det var mycket som var förstört men hela grejen etsade sig fast i mitt hjärta. Jag var ju där med pappa också och hans släkt är judar.

Theresienstadt

Theresienstadt är ju ingenting om man jämför med Auswitch Birkenau, och dit skulle jag väldigt gärna vilja åka. Så nu planerar jag i smyg en resa till Polen för att kunna åka dit. Där finns ju salar där de fortfarande har kvar hår, skor och tänder från de som avrättades där. Kommer nog bli en riktigt känslosam visit där.


Kom precis in efter en runda med hundarna. När jag var ute och gick kändes allting så bra. Jag har ett jobb som jag trivs med, en lägenhet som jag trivs i, får snart hem min bil, jag har en pojkvän som jag är upp över öronen förälskad i och allting flyter riktigt bra just nu. Hoppas att mina dåliga dagar är över och att resten av mitt liv kommer bli bra och utan problem!

Rivning

Fy vad det låter utanför. Det går knappt att höra vad man själv tänker. Inför det nya spåret så river dom lite gamla byggnader på min bakgård. Inte nog med att det låter som fan utan det ryker massa jävla damm överallt. Jag dammsög imorse och öppnade fönstret för att få lite frisk luft, väldigt dumt gjort då jag var tvungen att dammsuga igen eftersom allt byggdamm och skit hade flygit in. Tack. Rivningsfirman heter förövrigt "River och Sliter", lite fyndigt tycker jag.

Så här ser det ut utanför mig nu.. Nästan. Ja.. Ni fattar väl?


Har bakat idag också. Blev nästan 40 muffins och 30 rosen bullar. Ska baka mer lite senare när Tom kommer. Då blir det andra bullar (lägg märke till min underbara ordvits) fast om bullbaket blir hos mig eller hos Tom har jag inte en aning om. Det är sånt som märks.

Nu skakade hela lägenheten till och TV'n var på väg ner i golvet. Hoppas dom inte tar fel hus bara!

Utmanad

Jaja, jag gör väl som Sundarii säger då.


"När du ser den här bilden har du blivit utmanad att printscreena ditt skrivbord,
UTAN ATT ÄNDRA PÅ NÅGOT!"


På bilden: Jag och syster Maria på väg till Halmstad i våras :D

Baka eller inte baka, det är frågan.

Tillbaka i Östergötland igen efter en sväng i Halland. Kan meddela att det var riktigt skönt att komma hem.
Igår var jag riktigt trött men tog tummen ur och jobbade. Det var en seg dag kan jag meddela. Jobbade mellan 11.45 och 20.30 så jag var skapligt slut när jag kom hem. Tom hämtade mig så lagade han mat åt mig medans jag låg och halvsov i soffan.

Förra veckan handlade vi ju för hela månaden och då inhandlades en hel del bakingredienser som jag tänkte använda i stället för att köpa bröd. Bakade ju Rosenbröd förra veckan och dom är slut nu. Så därför tänkte jag baka lite bröd och bullar. Kanske en och annan kaka också. Vi får se hur det blir med det just idag. Städar och har tvättstugan så jag får nog ta och lugna ner mig lite. Ska hem till mina katter imorgon så jag bakar nog hemma. Mitt kök är ju 3 gånger så stort som Tom's kök så man får ju lite bättre plats. Lite mer bänkar och sånt.

Ska jobba Torsdag och Lördag också, hela midsommar helgen och sen den 22 börjar sommarjobbet. En 100% tjänst och en 50% tjänst. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu. Äntligen.

Just det! Idag fyller Turbo och Ascona 2 år! Grattis till er mina Kissar!

Enda bilden jag har med båda svarta kissarna. Och lilla Gramse i mitten.

Sjung om studendens lyckliga dar'

Då är vi 4 ur familjen Andréasson som har tagit studenten då.
När jag vaknade igår var vädret inte det roligaste jag har sett. Regn, regn och åter regn. Vädret har ju varit hur fint som helst i flera dagar så nu bara för att det var studenten så börjar det regna. Det var ett upphåll när studenterna sprang ut och tur var väl det.

Väl hemma sen fixade vi iordning. Dukade och ställde fram våran hemmagjorda smörgåstårta. Den uppskattades av gästerna, som har ätit den ett antal gånger innan. Tisse, eller Tikke som han nu mera heter, fick sina presenter och sen var familjemiddagen i full gång. Alla skämtade och hade sig som vanligt. Dom som har ätit middag med oss dom vet vad jag pratar om. Sen åkte jag hem till Goggo och spelade Guitar Hero. Det var ett tag sedan kan jag lova. Har tappat lite av min glans med håller på att polera som en galning.

Den med skaldjur och laxDen med köttJag skar mig när jag skulle skära till rosorna.Var på ett besök hos pappa. Lämnade 7 rosor som vi la på gravstenen.

Det var bilderna det. Älskar Maria's rosa Pimpmugg. Vill också ha en sån. Finns på GeKås. Skar mig i fingret också när jag skulle skära till rosorna. Det nästan sprutade blod. *Tycker synd om mig själv*

Nu är det dags för mig att åka ner till Halmstad för att sätta mig på tåget och åka hem.
Tjing!

Mögel och pitbullförbud.

Yes! Jag han med att baka! Det blev två plåtar med rosenbröd. Så nu har Tom någonting att äta till frukost när jag inte är hemma. Medans jag rensade undan efter mitt bageri tänkte jag att jag ändå kunde rensa kylen. Handlade ju på Lidl för 900 riksdaler så när den nya maten åkte in slängdes den gamla ut. Om ni kommer ihåg lagade jag ju mat själv till hundarna härom veckan, den låg kvar i kylskåpet. Det var inte längre ris, korv och morötter utan det var någon konstig grön sörja.. SLÄNGA! Fy fan vad det luktade. Nu är det i alla fall rent i köket och imorgon blir det nybakat bröd! Mums.

Jag bor ju hos privat hyresvärd, vilket är riktigt skönt. Vi brukar sitta och prata ibland när hon rastar hundarna och jag tar en cigg. Idag nämnde jag för henne att jag och Tom är fodervärdar till en liten Pitbull hane på 6 månader. Hon tittade på mig med stora ögon och sa att hon inte gillade det riktigt. Hennes blicka sa mig: "Gör er av med den blodtörstiga besten innan han äter upp mig och mina hundar." Men Tira gillar hon. Då undrar jag: Vad är skillnaden på King och Tira? Förutom att Tira är svart och amstaff och King är vit och Pitbull?
Jag känner att jag som hyresgäst har väl rätt att ha vilket djur jag vill så länge det inte står någonting annat på kontraktet eller det är ett olagligt djur eller jag behandlar djuret illa. Jaja, jag tänker i alla fall ha kvar King, hon får väl hellre hälsa på honom och se att han är hur gullig som helst, dock lite rädd.

Jaja, nu ska jag borsta tänderna med min nyinköpta tandkräm, varsågod Tom. Sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på Scrubs.

Massor att göra!

Idag har Anna massor att göra.
Har varit hemma i skänninge sedan 12 idag, har städat hela lägenheten, knäskurat golven och fixat. Vill komma hem till en ren lägenhet när jag kommer hem på lördag.

Har varit en sväng på ÖB också, köpt lite diskborstar, disksvampar och pumptvål både till mig och Tom. Så nu kan jag äntligen byta ut hans 100 år gamla diskborste. Jag har betalat hyran och elräkningen. Fixat lite bloggar, däribland min egen, eller ja ändrat headern i alla fall.
Ska snart åka iväg till Lidl och handla, om Tom behagar komma snart. Ska månadshandla och så ska jag baka ikväll. Så vi slipper åka och köpa bröd var och varannan dag, det är ju dyrt som fan.

Imorgon åker jag till Falkenberg igen. Lilla Tisse har blivit stor och tar studenten. I mina ögon är han fortfarande 10.
Jag har missat flera år i alla mina syskons uppväxt. När jag tänker på dom ibland undrar jag när dom blev så stora. När jag tänker på Åsa och Daniel så pratar dom fortfarande otydligt. Dom blir ju 14 år i år! Herregud.

Åker vid 10 tiden imorgon och är framme vid 14. Skönt. Då kan man tillbringa eftermiddagen med mamma.
Helt ensam åker jag också. Inte en hund så långt ögat når, som är min i alla fall..
Tira är hos Klint och Lina. King och Heike är hos Tom. Han var inte så sugen på att ha 3 hundar själv i helgen.
Han ska nog försöka få så mycket sömn som möjligt på lördag tror jag. Han har jobbat nästan 20 timmar om dygnet de 2 senaste veckorna. Stackars liten.

Nu ska jag röka och sen ska jag rulla tummarna tills Tom kommer.

Pimpar bloggar.

Anna har blivit lite haj på det här med design. Kan väl säga att jag fått en hel del hjälp av Tom också men mycket har jag klurat ut själv.

Började ju fixa Lina's blogg för ett halvår sedan men blev aldrig riktigt klar så igår började jag igen och nu äntligen är den godkänd och klar! För den som är nyfiken är det bara att gå in och kolla hur den blev. Så kan ni ju skicka en kommentar till mig om hur ni tycker att den blev.

Nu har det blivit så att jag har blivit tillfrågad av både Elin och Goggo också och jag har börjat lite smått med deras. Ni får gärna gå in och kolla dom också.. Vill ha mycket åsikter så jag kan utvecklas och bli bättre.

Kanske till och med någon som vill att jag ska fixa deras med, bara att skriva i så fall.

RSS 2.0