Trasigt.

Mycket som händer runtomkring men det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget och hänga i så gott det går.

Har städat lägenheten lite, Tom är iväg en sväng medans Tira och Heike ligger och sover. Sötbollar. Ska ut och gå en långrunda med dom om en stund hade jag tänkt, man får passa på medans det är ljust ute.

2 dagar kvar till nyårsafton. Blir nog till att äta lite mat och dricka i Goda vänners lag. Blir en relativt lugn nyår i alla fall.

Jag är tillbaka på ruta 1 igen. Jag har inte en aning om hur allting är egentligen, jag springer mest runt i min egen värld och antar att allt är bra, fast jag har nog inte en aning egentligen.
Kanske är dags att ta tummen ur röven och ta reda på fakta. Jag börjar nästan känna mig lite trasig, tror jag behöver Karlssons-klister.

Borta bra, hemma bäst!

Nu är man tillbaka i Linköping igen. Har varit skönt nere i Falkenberg men det var riktigt skönt att komma hem igen!
Katterna blev jätte glada om inte annat. Kollade på Falkenberg i Körslaget och sen färgade jag håret så nu ser jag ut som en människa igen.

På måndag blir det vårdcentralen. Jag har fortfarande inflammationen i örat och nu gör det riktigt ont och det har slagit lock för örat och jag hör knappt något. Ska be om en Remiss till Öron/Näsa/Hals avdelningen så att det händer något!


Imorgon ska jag till Ikano en sväng med Klint och Lina. Ska se vad som erbjuds på Rean, Anna älskar reor!

Nä. Nu ska jag sova, är jätte trött!


Jingle bells, jingle bells.

Idag är det ta mej fan Julafton. En konstig julafton måste jag säga. Anna har 40 grades feber och mår skit. Ensam hemma är jag också. Övriga familjen är hemma hos Kenneth, Olle's bror, och äter mat.
Jag sitter och hoppas på att dom ska komma hem innan Kalle Anka så jag inte behöver kolla på det själv.
Risken är ju dock inte så stor att dom kommer hem innan dess. Varför ändra på traditioner för? Så jävla förbannad jag blir. Jag hade ju lika gärna kunnat sitta hemma i lägenheten på Fogdegatan. Hade haft precis lika roligt där.

Vid 5-6 tiden ikväll kommer mormor och morfar. Undrar hur mycket tjat det blir om att jag ska sluta röka denna gången. Det har också blivit lite av en tradition som jag mer än gärna har kvar. Jag kan snart skriva en bok med alla deras argument.

Är inbjuden på klassfest imorgon. Får se hur jag mår. Hade varit kul att gå dit och se om man har blivit populärare nu än vad man var innan. Trasha stället, peka finger och gå därifrån. Det hade varit någonting. Jag vet inte om dom har läst inlägget om att jag inte varit inbjuden. Jaja.. Det är ju deras förlust.

På fredags bär det av hem igen. Saknar mina vovvar! Fick ett mms inatt utav klint med Tira på. Söt hon är mitt hjärta!
Om en vecka är det nyårsafton och om 15 dagar fyller jag år!

Så, God Jul alla Suckers! You know I'm the sheat!

Sjuk....

Vaknade imorse med ont i halsen. Usch. Vaknade först av att Tom's mobillarm gick igång, shit vilken irriterande signal men det är väl bara att vänja sig. Han tog Heike och åkte till Jobbet och Anna blev ensam kvar i sängen. Tomt det blev, sniffade lite på hans kudde och somnade om, somnade inte om för att den luktade illa utan för att jag kände mig trygg.
Vaknade till vid 11 tiden med världens huvudvärk och svettades, tog tempen och så har man feber med. Sjukt bra timing. Eller inte..

Gick ner till tvättstugan för att fixa en ny tid. Där mötte jag Ewa och Ida som tvättade och fick nyttja lite av deras tid. Tur var väl det, har inga rena kläder för jul och nyår. Har tvättid 2 januari.

Elin har varit här en stund. Vi drack te och åt kladdkaka. Mums. Sen tittade Mulla in och vi pratade lite till. Nu sitter jag här själv, väntar på att Elin ska komma tillbaka. Ska snart ta en till panodil så inte huvudet har ihjäl mig.
Orka sitta på en buss imorgon i 5 timmar med huvudvärk. Fy faen!

Får se när jag bloggar nästa gång. Kanske blir senare idag eller kanske inte förrän på lördag. Den som lever får se...

Dagen i ord

Idag har Anna varit kreativ. Riktigt kreativ.. Haha.. Pillat i Tom's hår mest hela dagen. Har flätat och satt upp i olika toffsar. Det var som att ha en lillasyster. God damned killen han långt hår. En vacken natt ska jag ta min slipade sax och klippa lite i det tänkte jag.. Moaha

Pratade med mor innan och på tisdag åker jag ner till falkenberg!

Inget är som väntans tider.

Jag hatar att vänta! Det är ta mej fan det värsta jag vet!
För att slippa tänka på att man väntar så har jag städat lägenheten idag, shit vad fint det blev. Funderar på att sätta upp min julgran också, får se hur det blir med det.

Sitter på golvet och bloggar idag. Drog ut min 100 meters kabel för att försöka få min router att funka men det ville den ju inte. Måste allt krångla idag!?
Evo ligger och myser i fotöljen och kollar på Harry Potter, eller jag tror inte han kollar så mycket, han trivs nog bara med att få vara själv med matte.

Jag funderar på om jag kanske ska orka laga något mat men vid närmare eftertanke så skiter jag nog i det. Har ju plockat i köket halva dagen så det vore dumt att stöka till igen, för när jag lagar mat så blir det stökigt kan jag säga. Nä, idag får jag leva på cigg och vatten. Pussar och kramar också kanske om herrn dyker upp någon gång.

Funderar på om jag ska dra mig ner till Falkenberg på tisdag ändå. Mina älskade vänner där nere är ju helt underbara! Skulle det bli helt olidligt med familjen sätter jag mig i bilen och åker till Okome! Bara så du vet Carrn :p

Slängde ett getöga på tv... Fan vad sugen jag blev på vanlig jävla marabou mjölkchoklad! Vill ha!
Nu ska jag gå och tjura i ett hörn!

Inte helt perfekt.

Idag har Anna varit i Mantorp, shit vad jag börjar bli jobbigt enformig med mina inledningar.
Var en glad överraskning när jag kom till jobbet och Schandorf sa att vi skulle dit. Yey!
Passade på att äta lite mat med Tom. Tack!

Jag har precis badat, ögonen är grusiga och jag är riktigt trött. Ska gå ut med Evo snart och sen ska vi krypa ner i sängen och sova, heeeeeeela natten lång!

Imorgon ska Evo leka med Heike någon timma och sen ska han till Rille. Inte Heike, Evo.

Nu är man ledig i 2 veckor. Men vad fan ska jag göra? Har fått veta att jag inte ska jobba, så jag har igen större lust att åka till Falkenberg, av många olika anledningar. Enda anledningen skulle vara att kunna gå till pappas grav och sitta där en stund på julafton. Mycket mer har jag inte att se fram emot. Jag som alltid har älskar julen, den känns liksom lite förstörd. Aja, vi får se hur det blir. Just nu lutar det åt att sitta hemma på julafton i alla fall.

Anna har börjat ändra sina vanor och mår nu bra!

Mange, du kan komma och hämta dina jävla grejer så slipper jag se skiten och bli påmind om saker som inte har varit bra för mig. Sen är vi kvitt och jag kan börja leva mitt liv som jag vill ha det!

Hemsk dag, med några ljusglimtar

Vilken shity jävla dag idag.
Försov mig, igen. Stressade järnet för att komma i tid och hann inte känna efter hur jag egentligen mår idag.
Kom fram till jobbet och mötte Johny Young utanför och då brast allt.
Han frågade mig hur det är idag och jag sa att det inte var så bra. Sen började tårarna rinna.
Jag drömde om pappa och Mr not-so-very-nice hela natten. Och saknaden efter pappa blev så jävla stor när jag stod där och han frågade hur jag verkligen mådde. Jag hatar att vara sårbar, eller rättare sagt att folk ser mig sårbara, men idag var det oundviktligt. But hey, I'm a human, right?
Ett samtal från Tom fick mig på bättre humör i alla fall. Tack!

Åkte hem och började städa för att skingra tankarna men det gick inte så bra heller. Så nu sitter jag här i en halvstädad lägenhet.

Fick ett mms av Annie innan, vilket gjorde dagen ännu lite bättre. En bild på en liten svart valp! Gud så söt!
Gick bort till hundgården och möttes av en liten 10 veckors schäferblandras tik som heter Kelly. Mitt hjärta smälte!
Gud! Tänkte på när Tira och Evo var så små!
Stod där en stund och tittade på när Skipper och Kelly lekte, sen gick jag hem till mina egna odjur.

Imorgon är det fredag! Yey! Slutar antagligen vid 20 imorgon, så då blir det till att åka hem och städa färdigt lägenheten för att sen invänta mys! Sen blir det falkenberg på söndag, får se hur länge jag stannar där.
Nyårsafton ska i alla fall tillbringas i hemmets lugna vrå! Är ledig från jobbet fram till 7 januari. Dagen innan jag fyller 22!

Glömsk

Jag skulle skrivit ett jättebra inlägg idag... Kommer bara inte ihåg vad det skulle handla om....

Ville bara säga att

Du gör mig glad!

Dikten!

You are wrong, fucked and overrated
I think I'm gonna be sick and it's your fault!

Vilken fucking jävla sugig dag!
Jag har tänkt på en viss person och ju mer jag tänker desto mer förbannad blir jag.
Du är inte värd någonting som har med mig att göra. Så enkelt är det!

När det har blivit för mycket hatiska tankar har jag tänkt på någon annan och det har blivit bra igen!

Jag sålde inte ett skit idag. Min mentalitet och attityden var riktigt bra när jag kom ut på fältet och dämpades inte fastän jag inte sålde någonting. Lyssnade på Mo i 30 minuter så nu är jag peppad att sälja så in i satan imorgon!

Imorgon ska jag ju läsa upp en kärleksdikt till Anders och Emma. Förlorade ju ett vad och vadet måste man hålla!
Antar att ni är ganska sugna på att få höra...

Att skriva kärleksbrev är inte lätt,
jag har försökt på många sätt.
Att Emma är blond, snygg och het,
är något hela kontoret vet.
Svärmorsriddaren Anders,
Ja han är riktigt flott.
Jag önskar att han nån gång,
ska bjuda in mig till sitt slott.
2 vackra varelser,
2 olika kön.
Det hindrar inte mig,
när jag nu ber min bön.
"Kära Tomten,
jag vet att jag inte varit snäll.
Inte duschat varje kväll.
Det jag önskar mest av allt.
Emma och Anders att hålla om,
när det är kallt.

Fy fan vad jag är duktig! Nu ska jag laga mat och kolla på Titanic!


Helgen!

Ännu en dag har passerat, med jobb.
Jag undrar hur många kilometer jag går på en dag nu när jag går så mycket på jobbet. Stegräknare kanske, hade ju inte varit fel.

Det gick inte så bra på jobbet idag. Fick bara iväg ett avtal, som kanske inte heller gokäns eftersom han jag sålde till var för gammal... Jag vet inte vad det är jag gör för fel, det vill sig liksom inte. Idag var jag riktigt peppad för jag vill verkligen nå mitt veckomål (3 pieces om dagen) men det finns någon låsning. Jag vet inte hur jag ska göra. Johny Young ska ha utbildning med mig imorgon så jag får in mina sälj. Får se hur jag lyckas. Man borde ju få en viss hjärndel som är till för inlärning, tänk om min är full. Jag kan inte lära mig mer saker, det är helt kört för mig.. Näe, det får vi inte hoppas.

I helgen vart det ju inte mycket bloggskrivande. Var upptagen med annat.
Jobbade i lördags mellan 11 och 4. Sen gick jag till centrum för att köpa kattsand och julmust (love)
Sen var det bara att gå hem och vänta på Tom som skulle komma med Heike.
Annie, Figo och Skipper tittade upp en sväng med, dom ville följa med till hundgården.
Fick ett telefonsamtal av en jobbarkompis som meddelade att en annan Jacob var på väg till mig för att fixa min el, han skulle vara framme 15-20 minuter efter vårat samtal.. Men kom inte förrän en timma efter. Stackars dansken hade gått från kontoret till Skäggetorp, i trasiga skor. Jag, Annie, Figo, Tom och hundarna satt och väntade i över en timma innan han dök upp. Var hos mig i 10 minuter och sen skulle han tillbaka igen.
Vi gick till hundgården, det har ju varit lite konstigt när vi har varit där innan, Heike får liksom inte vara med och leka utan han står en bit bort. Det vart ett helt annat ljud i skällan när Skipper var med. Heike gillade Skipper starkt och lekte som en galning. Nästa helg ska vi se hur det går med bara Evo och Heike. Evo vill ju verkligen leka och kan nog trigga igång vilken hund som helst.
På kvällen sen vart det mys och vi somnade inte förrän vid 8 på morgonen, I know what you are thinking you dirty people, vi låg och pratade om allt och ingenting! (sorry *evil laugh*)

Näe, om man kanske skulle gå och sova? Så jag får iväg 5 sälj imorgon så jag kommer upp till målet!
På fredag går vi på julledigt och börjar inte igen förrän 7 januari 2009!

Ont, blöt och trött

Ännu en dag ute i kylan i Linköping. Har idag sprungit runt i hela Ekholmen. 3 avtal fick jag ihop, ganska bra för att vara första veckan!

När jag öppnade ögonen imorse möttes jag av massa snö (och en söndebiten madrass) Ville väldigt gärna vara med när hundarna sprang lite i snön så jag gick bort till hundgården med Annie, Figo och Skipper. När vi kom dit möttes vi av Evo's gamla kompis Zacko. Fy vad dom lekte! Vi var där i 30 minuter och hundarna jagade snöbollar som galningar. Sen var det bara snabbt upp i lägenheten, ge hundarna mat, Tira medicin och sen springa till bussen. Mådde lite illa när jag kom fram till kontoret men hängde i ändå. Fick gå med Josephine idag, riktigt rolig tjej och vi skrattade oss igenom halva dagen. Mötte Johny vi Lidl där han köpte skumbananer till oss. Mums.
Sen började vi pitcha på lägenheter, vilket var mycket enklare än hus. Vid halv 8 fick jag springa tillbaka till området vi hade varit på först. Tog lite tid för mig att hitta dit då jag har sveriges sämsta lokalsinne. Hittade dit tillslut men sålde ingenting, tyvärr. Kom till kontoret vid halv 10, då hade vi en bellsession, och jag fick slå på klockan! Yey! Slog ju mitt pb igen.

Nu sitter jag här, klockan är 00.00, jag är trött, blöt om fötterna och har ont i huvudet. Ska sova om en liten stund, ska ju jobba imorgon med, så det blir ingen tårta för mig imorgon när Sita har kalas... Grattis Sita! (inte för att jag tror att hon kan läsa själv, men det är tanken som räknas)

Bianca på Insider

Har precis slutat titta på Insider om stackars Bianca med en son på 10 månader som inte har någonstans att bo.
Efter programmet får man ju höra på folks kommentarer om föregående program. Då var det 2 killar som sa: "Bianca, sälja du din Canada Goose jacka så har du råd att betala hyran" och "Dagens socfall har det bra. Dom är piercade och går runt i Canada Goose jacka" vilket gjorde mig förbannad.
Visst, hon kan sälja jackan och betala hyra men var ska hon betala den? Hon har ju ingenstans att bo! Ska hon springa runt i en trasig jacka bara för att socialen ska förstå att hon behöver hjälp? Och vad är det som säger att hon har köpt jackan själv? Är folk medvetna om att man kan få saker? Shit alltså, det är en jävla jack! Problemet är att hon har INGENSTANS ATT BO!

Vissa är fan dumma i huvudet.

Jag hoppas fan att hon får hjälp snart.

Tävling!






Jag är med och tävlar om en fotografering hos BAGO, Var med och tävla du också!
http://www.bago.se
http://bago.blogg.se

Lussekatter, cola och ensamhet

Här sitter jag. Kollar på vänner, äter lussekatter, dricker cola och lyssnar på musik.
Då russin inte är nått av en favorit pillar jag bort dom innan jag äter, någon mer än jag som gör så?
Mulla har åkt och jag har redan börjat flytta över grejer till mitt nygamla rum. Har dammsugit och moppat golven där inne så nu ska bara möblerna över sen är jag nästan klar. Har funderat hur jag vill ha det och jag börjar bli ganska nöjd.
Tänkte att jag skulle röja lite i alla garderober jag har på fredag kväll eller lördag. Slänga gammalt skräp och bära ner grejer som jag inte ska ha till förrådet. Ska bli kul att se hur mycket skit man har samlat på sig under 2 år. Så min helg är helt uppbokad. Ska städa ur mitt gamla rum med så Graflunds kan låsa det. Behöver inte en trea när jag bor här själv, en väldigt smidig lösning faktiskt.

Så är det med det.

Jobba imorgon igen, har varit ganska skönt att vara hemma idag, även om jag har mått skit. Har hunnit pyssla lite hemma i alla fall. Hade jag jobbat hade jag inte varit hemma förrän om 2 timmar.


Flytt

Idag är jag hemma från jobbet. Mår illa som fan och spyorna är på väg hela tiden. (Kanske för mycket information men men)
Kanske är lite tur att jag är hemma idag med. Mulla flyttar ju idag så vi håller på att pyssla och ha oss här hemma. Det börjar bli lite tomt eftersom alla tavlor som suttit på väggarna var Mullas och nu finns det inga kvar. Jag får göra så gott jag kan med att täcka väggarna med konst(iga) saker.

Igår på jobbet sålde jag bara en. Jag och Sadia hade konstigaste Thurfet hittills, vi hade 8 gator och vissa gator var det bara 2-3 hus på och jobbigt att hitta var det med. Knackade på 90 dörrar och pratade med 75 personer. Värsta lyxiga villorna kom vi till. Fan vad dyrt det måste vara att bo där. 

Vid 18 tiden ikväll flyttar hon, hur ska jag klara mig? Fan ta dig om du aldrig mer kommer hit och hälsar på! Då kommer jag våldgästa dig ofta! Jag vet vart du bor! Haha! Fast jag vet ju att vi ses på lördag igen när Sita fyller 1. Då blir det kalas. Blir det tårta då Sandra? Just det, Nej Sandra. Jag var inte seriös när jag började prata om diskmaskinen. Ta den du, jag tycker konstigt nog att det är kul att diska för hand. Sen kommer du nog ha lite mer disk än vad jag har. Det kommer väl ta en vecka för mig att fylla maskinen. Och det känns lite onödigt.

Hårt arbetande

Har nästan precis kommit hem från jobbet. Har ännu en dag gjort Malmslätt osäkert med min närvaro.
Slog mitt PB idag igen, fast det var ju inte så svårt. Det låg ju bara på 1 piece.. Haha..

Det står ju Anna Andersson på min ID bricka vilket jag berättade för Johny, det är ju han som har gjort det alltså han som har gjort fel. Han kontrade med att jag skrivit fel efternamn på ett papper på intervjun förra veckan. Det nekade jag ju så klart. Varför skulle jag skriva fel på mitt eget efternamn som jag har haft i 22 år? Så imorgon ska vi kolla upp vem av oss som har rätt.

Jag trivs så bra på jobbet så det finns inte! Folket är så sköna och chefen är precis som vem som helst. Man kan driva med honom och vara sig själ. Han bjöd på pizza idag också. Haha. Gott som fan var det.

Nu ska Anna kolla på Boston Tea Party och sen ska hon ta det lugnt.
Jag hade laddat för att vika tvätt men då min hjärna inte är så het idag så missade jag tvättiden, som vanligt. Så nu blir det tvättning klockan 6 på onsdag morgon. Suck.

Gimmie some lovin'

Fy fan vad jag är kärlekskrank.... I need Love!
Sitter här i min ensamhet och kollar på Narnia... Och jag har gått och blivit kär. I Faunen Tumnus..
Suck.. Är inte det ett tecken på att det är brist på kärlek så vet jag inte vad som är det.

                                                 
  
Han är ju söt!

Jaja... Tror inte han kommer bli min ändå :P


Colbie Tabot

Idag är Anna på dåligt humör. Det är så sjukt mycket känslor som bubblar och nästintill bara irriterar.
Fuck att allting ska vara så jävla sugit just nu.

Pratar med syster yster på msn, hon började skicka massa länkar på Youtube med en liten tjej som heter Colbie Tabot. Check her out! Sötaste jävla ungen jag har sett i hela mitt liv! Vilket inte gjorde min kväll speciellt mycket bättre..

Ska kolla på Narnia nu och bädda in min i självömkan. Har mens till på köpet också. Usch...

Blåst på 1000:-

Fuck! Jag som verkligen behöver pengar.
Blev förfrågad om jag ville köra en splitter ny BMW 3-serie till Värnamo och sen till Gränna, för 1000:-
"Hell yes" tänkte jag och var på väg till duschen.. Skönt med lite lättförtjänta pengar..
Men nej då... Då blev det ingenting. Så Anna får helt enkelt vara hemma ikväll.

Ska kolla på film och äta mat med Annie och Figo. Ska bli kul att göra någonting annat för en gångs skull. Vinet öppnades ju inte igår utan det blir idag istället. Åh fy fan vad jag ska dricka!

Nu ska jag röka och sen ska jag duscha.

I run the bell!

Första dagen på fält idag på jobbet. Jag var jätte nervös när vi kom ut till området vi skulle sälja på. Jag gick med Tom Tom och Dansken Jacob. Fy fan vad roliga killar. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde med Jacob idag. Det var så sjukt lätt att prata med båda killarna och jag trivdes. Värre var när jag skulle börja knacka dörr själv. Jag tog stapplande steg till dörren och plingade på, hjärtat pumpade som faen men ingen öppnade.
Knackade på en hel del dörrar utan någon större framgång, tills en trevlig "herre" öppnade och bestämde sig för att värna om miljön och spara pengar, så han skrev på och jag slog mitt PB! Yey! Efter 8 timmar är man ganska slut i fötterna och huvudet så vi åkte tillbaka till kontoret vi kvart över 8. Dom hade lite konstiga ritualer på slutet men jag vänjer mig nog. Jag fick i alla fall "run the bell" och fick en helt egen "bellsong"... "Här kommer pippi långstrum".. Tack så mycket Johny, not!

Tänkte att jag skulle öppna mitt vin nu när jag kom hem men när jag hade satt fötterna innanför dörren orkade jag knappt gå in till vardagsrummet. Batteriet på mobilen hade dött och jag var så trött att jag inte ens orkade ladda den.. Då är man fan slut. Vilade på soffan en timma och nu är jag fit for fight igen några minuter till så jag funderar på att öppna flaskan ändå. Det är ju trots allt fredag!

Edward Scissorhand

Upptäckte när jag skulle gå ut med hundarna att det snöar ute. Jippie!
När man börjar tänka så drar ju tankarna lätt iväg och till slut kommer man inte på vad det var man tänkte på först, vilket hände mig när jag var ute.
Tankarna bubblade och tillslut var jag framme vid Edward Scissorhand. Ni vet Johnny Depp spelar en människa som har blivit ihopsatt av en vetenskapsman och istället för fingrar har han saxar, därav efternamnet. När jag kollade på den första gången blev jag livrädd för honom. Jag tyckte han var riktigt äcklig.
Såg den inte igen på några år och glömde av hur äcklig jag tyckte han var, tills jag en dag såg den hemma hos min älskade Emma Södergren, och då kom allt tillbaka igen. Men allt efter filmen gick upptäckte jag att jag tyckte synd om honom och tänkte att jag inte längre skulle vara rädd för honom. Det gick bra fram tills att jag skulle gå hem. Det var mörkt ute och det snöade. För er som inte vet så var det Edward som gjorde snön genom att göra isskulpturer och det han klippte bort snöade ner på staden. Jag har nog aldrig gått hem så fort som jag gjorde den kvällen... Jag har gått fort hem till Emma, av någon konstig anledning så åskade det varje jävla gång jag skulle gå dit en hel sommar. Och Anna the blond hade ett paraply. Inte så smidigt när åskan var mitt över... Familjen Södergren hade riktigt roligt åt det varje gång jag kom och var helt dyngsur och fick låna Sara's kläder varje gång.

Kom ifrån ämnet lite, men som sagt; när tankarna väl har börjat...

Det jag ville få fram är först och främst att det snöar ute, undrar om det kommer ligga på marken imorgon när jag ska till jobbet.
För det andra så har jag fortfarande inte kommit över min rädsla för Edward och kommer tack vare det ligga sömnlös inatt eller drömma riktigt äckliga drömmar om karlar med saxhänder.

Julrea redan.

Jag håller på att gå upp i taket!
De här jävla reglerna om klädseln på jobbet gör mig knäpp.
Imorgon ska jag ju som sagt följa med ut och sälja. Jag får ju inte ha jeans på mig, vad ska jag då ha?
Jag har inga som helst andra kläder. Fast det var en kille på jobbet idag som hade gråa jeans. Undrar om det är godkänt att jag har det imorgon? Jag har ju tagit ut piercingarna då så han kan ju inte bli arg.

Jag ska i vilket fall som helst önska mig lite snyggare kläder i julklapp. Hittade jättefina kläder på både Ellos där dom har startat julrean redan. Inte bara snygga kläder utan också billiga. Ja, alla var ju inte så snygga men det fanns ett par vida byxor jag ville ha. Man var tvungen att betala när man hämtar kläderna vilket jag inte har pengar till. Sen hittade jag lite toppar för 59:- också på Ellos men det får bli ett senare projekt.

Jaja. Ska kolla klart på Grey's Anatomy nu, sen ska jag ut och gå med hundarna en ganska rejäl runda och sen ska Anna sova. Hade riktigt svårt att somna inatt. Vaknade klockan 4 och trodde att jag hade försovit mig. Tira låg och sparkade och hade sig. Försöker för övrigt få Tira att sova på golvet, det lyckas en stund tills jag somnar, då kryper hon försiktigt upp och ska mysa. Hon la sig under sängen igår en stund. Söt nöt. Evo har också börjat göra fulingar fast han är inte lika smidig när det gäller att smyga upp i sängen. Men han är söt ändå!

Affärskvinna!

Första dagen på jobbet då. Fy fan vilket sjukt gäng jag ska jobba med, passar in som handen i handsken. Vi är 10 anställda så det blir lite mer intimare (grrr) och man kan lära känna varandra mer. Fick vara med och leka imorse med. En östgötsk variant av Fjun och Maria's lek "Chip och chipong". Jag var inte sämst men helt klart inte bäst heller men vänta bara. En vacker dag är det jag som frå springa runt i ringen och klappa high five med alla!

Imorgon ska jag fälja med ut på "fält" och se hur det går till.

Har ju ett litet problem ang piercingarna. Jag får inte loss den ena. Tänkte ta bussen till Federal och fixa till men gick ner till Lina en sväng först och kom då fram till att det funkar säkert med en tång. Sagt och gjort och nu kan jag ta ut båda!
Nu blir Johny glad imorgon när jag kommer in på kontoret.

Jag ska ju få en egen ID bricka och en jacka från jobbet med. Kommer se ut som en kontorsnisse inom kort. Tacka fan när man kommer hem och drar på sig mjukisarna. Då är man back in bussiness!

Så har dagen varit idag. Är helt slut i huvudet av all information jag har fått och att försöka förstå danska, det är inte det lättaste så jag har fått avbryta 1000 gånger med ett "Va?" Men jag lär mig nog snart.

Ska se om jag orkar blogga en gång till lite senare. Ska ta en cigg nu och sen börja städa i köket. Hundarna har levt livet här när jag inte varit hemma.

Mor åt gröt, Far åt helvete.

Vilken dag!
Undermedveten stress är det värsta jag vet! Usch!
Har i alla fall hunnit uträtta en hel del idag i alla fall.

Hade ju tid på anställningsintervju idag 16.30. Hade ett jävla problem med att hitta dit. Fick av någon konstig anledning för mig att det var på gråbrödragatan 2. Jag letade och letade men hittade fan inte. Vart förbannad, drog upp mobilen för att ringa till tanten som ringde mig för att säga att jag inte kommer. För att hitta numret var jag tvungen att öppna smset dom hade skickat och till min förvåning stod det 12 och inte 2, som jag var bergsäker på att det var. Det roliga var att jag stod precis utanför nummer 12. Haha..

Intervjun gick bra, förutom att intervjuaren(?) var DANSK! Jag tänkte att jag kommer få stora problem med att förstå vad han säger. Det gick ganska bra, fick fråga vad han sa några gånger men annars förstod jag allt. Han var jätte trevlig, liksom hans två medarbetare som också var inne på kontoret och jag dogs med i deras "tjaffs". Jag tror att det gjorde mig gott och det påverkade hela intervjun. Jag kände mig mycket säkrare och var inte alls nervös. Fick iofs en host attack mitt i alltihop men efter ett glas vatten flöt allt på.. (Någon som uppmärksammade min ordvits?)
Så imorgon klockan 12 börjar jag jobba. Skönt att få göra någonting på dagarna. Det som är värst är dock att det enbart är provisionsbaserad lön, men då måste man ju jobba hårdare! Sen är det väl inte så hett att jag måste ta ut mina piercingar och att jag inte får ha på mig vilka kläder jag vill heller. Men men.. Det duger ett tag i alla fall.

Nu ska jag ta det lugnt ikväll. Ska kolla på Desperate Housewives och gå och lägga mig relativt tidigt.

Mina favoriter!

Jag har några blogg favoriter som jag läser kontinuerligt.
1.  Tyskungen En bloggare som är sjukt härlig att läsa, han gör som han vill.
2. 18 år och 3barns mamma. En stark, nybliven, 18 åring som bloggar om hur det är att var ung mamma och allt vad som tillkommer.

Helt annorlunda jämfört med alla andra bloggare! Kul att läsa om hur folk har det istället för att läsa om vad dom har på sig! Så var det med det!

Zahara öknen...

Jag har en öken hemma. Zahara öknen. Och då menar jag inte med att det är varmt utan det är grus på hela golvet.
Tira, Evo och Heike har lekt, först 30 minuter på åkern och sen en timma i hundgården.
Sen gick vi hem till mig. Tänkte att jag skulle duscha av hundarna men ville inte vara otrevlig och göra det när jag har folk hemma, så det fick vänta. Kollade på film medans hundarna lekte lite till och sen la dom sig och sov. Såg att golvet var allt annat än rent men tänkte att jag tar upp det sen. När Heike och Tom åkte hem tog jag fram sopborsten, ville inte dra igång damsugaren kl 1 en söndag natt. 2 skyfflar med sand fick jag ihop. Men så länge hundarna har roligt så gör det inte så mycket att det blir stökigt. Då har jag någonting att göra i morgon i alla fall.

Köpte ju värmeljus med doft av äpple och kanel idag. Dom ska jag elda imorgon och ha mys med mina hundar :D

RSS 2.0