Stackars Norge?

Ja, ni har nog inte missat att Norges huvudstad Oslo blev utsatt för ett terrordåd i Fredags eftermiddag. Ja, det är synd om de som bor i Oslo, det är tragedi för hela landet. Nu ska man skriva ut sorge ord på Facebook och bloggar, det är väl en fin tanke men jag kan inte låta bli att bli irriterad och nästan arg. Vad har hänt med alla tankar och ljuständningar för de i Mellanöstern som tvingas leva i krig eftersom USA tror att dom äger världen? Alla de människor (mest kvinnor och barn) i Afrika som dagligen lever i missär eftersom de inte vet när de får mat nästa gång? Och alla stackars djur som blir misshandlade, är med i illegal handel, och som är utrotningshotade tack vare att människan tar plats. Men näe, inga tankar där inte. För nu har det ju hänt nära Sverige och då måste vi ju bry oss lite. Jag blir så trött på mänskligheten. Att missär och elände händer dagligen i världen är ingenting som uppmärksammas. Jag skänker idag en tanke till ALLA människor i världen som har det svårt. Varesig det rör sig om magont till terrordåd eller svält.

Minisemester

Då har man en veckas "semester", har inga tider utlagda på mitt schema förrän på lördag, skönt! Lillasyster Åsa är och hälsar på, hon kom hit i lördags och stannar till torsdag. Idag blir det en tripp till skänninge och städa orden lägenheten. Det mesta är redan gjort men jag har fortfarande lite saker där. Jag har ju faktiskt en hel månad på mig att tomma den helt och städa den, så det är ingen stress. Det ska bli en tur till Ikano också, eftersom Åsa vill ha färgglada byxor, vad hon menar med det har jag inte en aning om, antagligen inte hon heller, men det blir nog bra ändå. Nu ska jag gå och fixa lite kaffe och en macka, sen åker vi :)

Mobilblogg.

Då sitter man i nya lägenheten och jag stortrivs! Jag och Elin har jobbat som fan för att få den iordning och nu är det verkligen ett hem, är bara lite tavlor och småfix kvar sen så :) Den som vill får gärna komma förbi :) Bloggar från mobilen för första gången, ja jag är lite efterbliven, har ju inget internet eftersom Telia har kopplat fel så det hoppar igång imorgon hoppas jag, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Snart ska jag åka och hämta mitt älskade hjärta, han ska få sova jämte mig inatt, som han har gjort de senaste nätterna <3 Det är så underbart att vakna upp jämte honom, att känna hur han kryper närmre och kramar om mig och pussar mig i nacken. Han är helt enkelt bäst :) I väntan på att han ska hämtas ligger jag och Felin i soffan och kollar på Metallica. Super bra! Synd som fan bara att man inte är där. Nu när jag har lärt mig mobilblogga kommer förhoppningsvis bli mer inlägg :)

RSS 2.0