Valborg!

Nu fan är det Valborg och jag är i Skäggetorp. Har grillat och dricket lite marinella och ska spela kubb nu. Imorgon blir det till att åka tillbaka hem till Skänninge. Och lägenheten är städad, skönt som fan!

Snart klar!

Nu är man äntligen snart klar med lägenheten. Bara att slänga lite skit till och moppa golv och sen så slipper man se skiten något mer. Idag stämplade jag in kl 11 och började med den där förbannade fläcken på golvet, det var ingen lätt match men Anna vann den ronden, tack som fan! Har knä-skurat resten av golvet i köket, ska dra med moppen en gång till innan jag lämnar in nycklarna för gott. Men det är lite kvar att göra så efter min välförtjänta paus ska jag upp och köra sista rycket.

Igår blev det kortspel på LInas altan, 500 och "Neger, President" vart det. Första gången jag körde 500 och vann konstigt nog, ingen nybörjartur här inte :D På neger, president gick det inte lika bra. Kan säga som så att jag ska nog ut i solen några timmar för att matcha titeln jag fick under hela spelet. Om man nu ska anta att alla presidenter är vita, vilket dom ju faktiskt inte är.

Näe, ska tvinga Klint att föda mig med glass och sen blir det cigg på altanen, för att sen återgå till lägenheten.

Jag säger då det.

Jag har hittat en ganska rolig blogg om människors okunnande.
En Herre som är Hundförare inom polisen säger sig kunna MYCKET om hundar öppnar munnen och bevisar att han egentligen inte kan någonting.
Han påstår att det finns ingen ras som heter Pitbull utan Pitbull är ett samlingsnamn på alla "kamphundar" men Amstaff däremot det är en ras. Amstaffen är en pitbull eller en s.k kamphund enligt honom.
Nu är det inte undra på att Xena blev skuten av polisen förra året om dom har så lite kunskap om olika raser. Speciellt inom hundförande poliser.

Romeon's blogg finns inlägget. Under rubriken "Människor som inte borde ha Amstaff/Pitbull"
Värt att läsa alla kommentarer, en rolig läsning för den som inte har något annat att göra.

Allting började med att en tjej i Nyköping lyfte fram sin hund som kamphund, vilket man kanske inte borde göra.
Sen har allting blivit så mycket större och har helt kommit ifrån ämnet. Roligt är det i alla fall.


In it to win it!

It's gettin' Hot in here

Damned it's hot! Jag och djuren håller på att smälta bort i värmen. Kan inte öppna alla fönster jag har heller för det är en viss liten svart katt som hoppar ut och jag är inte så sugen på att springa ut och hämta honom var 10 minut. Nog för att han är jävligt jobbig ibland men jag vill inte att han ska dö. Han är min katt och ska bo kvar hos mig tills han är gammal och grå!

Tom är i Stockholm idag så Anna har haft en ganska lugn och fridfull dag idag. Har varit en sväng inne i Mjölby, så nu kanske man får pengar i veckan *håller tummarna*, har varit och inhandlat ny kattsand vilket verkligen behövdes. Jag ska ALDRIG mer köpa kluppbildande kattsand, det är ju fan värdelöst.

Lovade Tom att jag skulle köra lite lydnad med Heike, har ju nu bevis på att jag kan träna tävlings lydnad. Hittade mina diplom och intyg från Brukshundsklubben. Har ju gått den kursen 2 gånger, en med Zorro och en med Argos. Men, efter att jag hade städat köket, varit i mjölby och gjort allt det där jag skrev innan fick jag en sån äcklig huvudvärk. Slängde i mig 2 panodil och sen blev det sängen för min del. Efter 3 timmar steg jag upp. Då blev det till att springa ner till tvättstugan och slänga in tvätten i torktumlaren, jag som hade tänkt tvätta 4 maskiner idag hann bara med 2 :(

  Så här ser dom ut med väskorna på. Matchande är dom ju också.

Slängde på väskan och sen gick vi ut. En timma gick vi så nu är Heike trött. Lite lydnad blev det men jag hade inget godis med mig så Heike tappade koncentrationen ganska fort. Tror inte att det är så bra att köra lydnad när han går med väskan heller. Han är så inne i sitt bärande att det bara blir fel. Så det får bli till helgen eller något istället. Då kommer ju Annie och Figo hit också.

Kollade igenom en gammal förvaringslåda igår med. Usch vad mycket minnen och grejer. Den var överfull med gamla brev och sånt. Både sånna som jag skrivit och som jag fått. Det tog på mig att läsa igenom dom och jag förstår inte varför jag sparat skiten. Så det slängdes. Så nu ligger det gardiner i lådan istället (slängde givetvis inte allt, har en hel del kvar)

       
  Goggo 17 år

Hittade bl a denna. Shit vad jag saknar de tiderna. Ska bli så grymt kul att åka ner till Falkenberg nästa vecka och umgås med Goggo som vi gjorde förut. Det har jag verkligen saknat. Love you Honey!

Bil bil bil, nu kommer det en bil!

Jag har ju haft mina funderingar på hur jag ska ta mig till jobbet i sommar och nu har det löst sig.
Tom är ju i Örebro denna helgen, och fick precis ett sms om att jag har fått en bil!
En riktigt liten racer bil blev det. Saab 99, tror jag att det är.
Fan vad skönt. Nu behöver man inte oroa sig för att man ska missa bussen eller att dom inte ska gå så man kommer i tid.

Anna har fått en bil! Tack tack tack!

Irriterad

Är det någonting, så kom till mig istället. Jag HATAR att höra saker på omvägar. Ser det inte som skitsnack utan personliga åsikter men tycker ändå att dom kan ventileras till mig, så jag får säga mitt i det hela. För så vitt jag vet så är jag högst delaktig i detta ämne. Känner Du dig träffad?
Ring mig i så fall.

Massa hund

Nu har Heike en egen väska! En precis likadan som Tira har, fast i mycket större format. Nu när jag har sett hur väskorna sitter på Heike och Tira så har jag kommit fram till att den var alldeles för liten för Evo. Han skulle behövt någon mitt emellan.

Tom är på väg till Örebro och jag är ensam hemma. Katterna blev glada av att se mig i alla fall. Nu springer alla tre runt mina fötter och jamar. Söta dom är. Fyllde Heikes väska med jord innan, så gick vi en 40 minuters runda. Kan lova att han fick jobba. Tira trippade fram hur lätt som helst så nu har jag ökat hennes vikter lite. Nu har hon 5 dl jord och 5 dl vatten i varje ficka. Så imorgon ska hon få jobba. Heike har ca 10 dl jord och 5 dl vatten i varje ficka. Han är ju lite större än vad Tira är och borde orka en hel del mer. Har läst att dom ska kunna bära en tredjedel av sin vikt på ryggen. Tira väger ju 25 kg och Heike väger 50 kg. Ja, klockan är mycket så ni får räkna själva.

Det blir väldigt mycket hund i bloggen nu tycker jag. Men det är bara roligt, för dom är ju mina allt just nu. Har inte så mycket annat att jobba med på dagarna.

Ska kolla på Kill Bill vol II nu, älskar Kill Bill. Köpte båda filmerna för ett år sedan men av någon konstig anledning har jag inte ens tagit bort plasten på filmerna. Haha.

(Se nu till att ha lite glass hemma Lina när jag kommer på tisdag!)

Dålig morgon

Jag mår illa av det, kräkfärdig. Trodde inte det skulle berör mig så mycket men jag hade fel.
Fast jag kan inte göra mycket åt det. Det är bara att gratulera och gå därifrån med huvudet högt.

Idag började dagen inte så bra. Vaknade på helt fel sida och är på riktigt dåligt humör. Vilket jag antagligen kommer vara hela dagen tyvärr. Tog en sväng med Tira. Väskan var på och hon var jätte duktig. Gick i 20 minuter för att sen byta så Heike fick gå samma runda med väskan. Heike har ju ingen egen väska än så han får låna Tiras. Vi ska eventuellt åka till Sharpman och köpa en till honom lite senare idag. Heike är också duktig med väskan, fast han är riktigt trotsig. Så nu blir det hårdträning med båda två. Tom ska till Örebro imorgon (som han sagt de senaste helgerna så vi får väl se) och då vill jag verkligen att Heike har en egen väska så jag kan gå med båda samtidigt. Orkar inte gå först en timma med Tira och sen en med Heike. Tom ska bara få tummen ur och åka dit innan det stänger klockan 18.

På söndag blir det Skägget, sorry alla jag har sagt lördag till. Jag kan som sagt inte styra vad Tom ska göra på helgerna. Visst, jag kan åka dit själv och städa men är inte så sugen på att ta både Tira och Heike först på bussen, sen på tåget och sen en buss som alltid är överfull. Så då blir det bil på söndag.

Ska se om min lilla Tom är sugen på att köpa kebab till mig ikväll. Har kört en relativt hård diet denna veckan så jag tycker att jag är värd det. Eller det kanske är dumt att störa allt med en kebeb? Äh, man lever bara en gång så skit sak samma.


Sist men inte minst vill jag Gratulera Johanna till körkortet som hon fick imorse!
Ring när du ska ut och köra så jag kan hålla min inomhus ;)

Weight Pull.

Nu är ju sommaren nästan här och jag känner att nu är det dags att göra någonting med Tira. Tira är ju 1½ år snart och hon är en liten dam med väldigt mycket egen vilja. Jag har funderat länge på någonting som jag kan aktivera Tira med. Jag har funderat på agility, spår och lydnad men jag känner att ingenting av det är någonting som Tira skulle uppskatta.
Eller, inte uppskatta är egentligen helt fel ord men jag vill utnyttja hennes förmågor till max.
Visst, agility är väl roligt men känner att jag vill göra någonting mer. Sen Tira var ett halvår har jag funderat på någonting som heter Weight Pull.

Weight pull, weightpull, förkortat WP, är en tävling och träning för hundar. Hunden spänns framför en släde/vagn och skall dra denna 4,8 meter på snabbast tid och tyngst vikt på givet kommando av hundföraren. Underlaget är antingen jord,matta, gräs eller snö. I Sverige finns det tre organisiationer, dessa är SWBA, Swedish Working Bulldog Association, UPF, United Pulling Federation och WPS, Weight Pull Sweden. (Från Wikipedia)

Tira är ju en aktiv hund med mycket muskler och jag tänkte att varför då inte utnyttja hennes muskulösa kropp på någonting som hon kanske tycker är kul?
Jag har ju givetvis inte tänkt börja låta henne dra tunga vikter direkt utan tänkte bygga upp kroppen mer på henne genom att gå långa promenader varje dag med min (Evo's) klövjeväska. Frågan är bara den hur jag ska kunna få henne att gå med den på ryggen. Har testat innan och då har hon bara stått still eller lagt sig ner. En nöt som ska knäckas där.

Samtidigt som weight pull är en fysisk övning så tror jag att Tira's psykiska träning kommer bli bättre. Det kommer ju bli ett samspel oss emellan och då kan jag samtidigt få henne att lyssna och lyda bättre. Har jag förstora förhoppningar om henne? Näe, det hoppas jag verkligen inte.

PMS och mobil bekymmer

Jag har nog pms nu. Jag blir föbannad för allt och ingenting och i nästa sekund så gråter jag. Suck.
Tom har åkt iväg en sväng. Hade en liten dust med honom innan, för lite kattmat, då är man fan känslig.
Jag är fortfarande lite osäker, men det ger sig väl med tiden hoppas jag.

Idag har det inte hänt mycket alls. Ingenting faktiskt. Förutom att jag fått mina tider till jobbet i sommar. Skönt, ska bara pussla ihop dom med tiderna från det andra jobbet, vilket inte borde vara något problem då ingen av tjänsterna är en 100 % tjänst. Så ringde syster yster idag med. Hon köpte en snygg mobil för ett tag sedan som hon nu har tröttnat på, så hon frågade om jag var sugen på att köpa den. Har inte pengar till att köpa den men jag funderar på att byta med den jag har nu. Dom är ju likvärdiga i pris och jag är så trött på min mobil. Inga bra bilder tar den, vilket syrrans mobil gör.

Så nu frågar jag er:

Ska jag ha kvar min gamla vanliga Nokia?


Eller ska jag byta till en LG?

(Tangentbordet går att trycka in.
Det är ju en "slide")

My destiny lies in your hands!

Underbar röst!

Tjejen har en sån underbar röst! Försök lyssna på denna utan att känna någonting, utan att fälle en enda liten tår.
Kan ju säga att jag klarat inte.

Pannkakor

Hemma igen efter Bion, som var förbannat bra, sög det lite i magen och Anna ville ha någonting att äta. Pannkakor går ju fort att göra så det slänger vi ihop, tänkte jag.
Öppnade kylskåpet och upptäckte att jag har ju ingen mjölk. Hur gör jag då? Kan man göra pannkakor utan mjölk? Blev lite ledsen och besviken men slog upp datorn och googlade (Vad gjorde man innan google?) och där fanns det. Man kan göra pannkakor utan mjölk! Dom ska tydligen bli frasigare. Så nu står jag här i köket och gräddar vaniljpannkakor för glatta livet. Väntar på att Tom ska komma hem också. Saknar honom den lille fan!

Få blogga imorgon och informera om pannkakorna vart godare med eller utan mjölk.

Skelett och Bio

Efter att vi hade kommit hem från Skägget igår mötte vi hyresvärdarna. Dom berättde att dom skulle gå och kolla på skelett på våran baksida. Dom håller ju på att bygga den nya järnvägen här utanför och jag har kollat ut på dom ibland och undrat hur fan dom ska kunna bygga en järnväg med penslar. Så igår fick jag svaret på varför. Dom har hittat massa skelett utanför. Så vi gick ut ut för att kolla och fy fan säger jag bara. Det var ben lite overallt. Till vänster om huset ser man verkligen att det är gravar som har varit där och efter en stund vandring så hittar vi en "källare". Både Tom och jag tror att det är ett gammalt krematorie. Till höget så tror vi att det har varit en gammal ladugård eller nått. För ju mer vi kollade desto mer talade för det. Vi hittade käkar som vi tror är efter en ko. HIttade en halv käke också som jag ville ta med hem, men det fick jag inte för Tom.

Dom höll på att gräva upp en skalle efter en människa som jag ska ut och kolla på ikväll när arbetarna har gått hem.

Ikväll blir det Bio. Var ute och gick med Rosie och Hans-Inge igår och gick förbi bion här i skänninge. "Män som hatar kvinnor" går ikväll klockan 7 och kostar 60 kronor, så jag och Rosie bestämde att vi skulle gå. Visst att bion inte är så jävla hightec som den i Linköping men det skiter jag faktiskt i. Jag vill se filmen och då spelar det ingen roll hur jag ser den. Bara man ser och hör vad dom säger. Så Tom får väl gå hem till Sam så Sam får sitta barnvakt åt honom.

Nu ska Anna upp till Östenssons och köpa cigg och sen bort till änggården och lämna in mina betyg så dom vet hur mycket dom ska ge mig i lön.

Har tråkigt.

Sitter i min ensamhet och har tråkigt. Var Tom är har jag ingen aning om men han dyker väl upp förr eller senare hoppas jag.

Tänkte att jag skulle fördriva tiden lite så jag började google lite olika namn och kom fram till att Heike är ett tysk TJEJ namn. Grattis killen, du är numera en tjej. Mitt namn har jag redan googlat och hittade inget roligt men Tira googlade jag. Och den hon delar namn med hade jag ingen aning om att hon gjorde. Här är en bild på henne i alla fall.

Ni ser väl likheterna?

Rally, tvättstugan och städa

Idag är det rally i Skänninge. Bilarna dånar förbi utanför fönsterna som bara den och blir avrundade av tåget som kommer när bilarna är tysta. Ska bli jävligt skönt i natt när inte bilarna kör kan jag lova.
Var iväg och kollade en sväng, mötte Figge och Ove. Pratade lite och sen gick jag hem. Bokade tvättstugan igår.

Eftersom det bara finns en maskin och en torktumlare, inga industrigrejer här inte, så får man tvätta ganska ofta. När jag tvättade i skägget så kunde man ju tvätta 6-7 maskiner utan problem på ett tvättpass men det går verkligen inte här. Här tar maskin 2 timmar och sen 1 timma i torktumlaren. Idag har jag tid mellan 14 - 22 så jag får vara glad om jag hinner få tvättat och torkat 4 maskiner. Å andra sidan är det min lägenhet som ligger precis ovanför tvättstugan så jag skulle ju kunna tvätta hela nätterna eftersom ingen annan än jag störs av det. Idag blir det 3 maskiner för den som ville veta.

Som alltid när jag har tvättstugan är Tom spårlöst försvunnen (han är hos Hans-Inge och fixar bilen) och jag ränner runt som en skollad kotte och tvättar och städar samtidigt. Varför jag fått för mig att jag måste städa när jag tvättar vet jag inte. Känns ofullbordat om jag inte gör det samtidigt.

Imorgon bär det i alla fall av till Skägget för att städa ur lägenheten. Skulle gjort det idag men Tom sa att han hade ont i ryggen så då var det bara för mig att boka om till imorgon. Bara det blir gjort innan sista april så är jag glad. Så den som känner att den vill komma och hjälpa till imorgon så är det bara att dyka upp. All hjälp uppskattas! Och om det är någon som har 2 dörrar till övers och lite spackel så hade det ju varit kanon. Annars får Anna en fet räkning på det när dom gör slutbesiktningen.

Gårdagen

Igår var jag inne i skägget. Kom dit halv 12 och väckte Malin och Klint. Lina ville inte riktigt gå upp.
Dom åt frukost medans jag gick upp till lägenheten och städade lite och det ska jag säga er var ingen trevlig upplevelse.
Öppnade kylskåpet och trodde jag skulle spy. Det var mögel överallt, så går det när man har mat i kylen och dom stänger av elen. Öppnade balkongdörrarna och alla fönster i köket och sen slängde jag allt. Tänkte sen städa ur kylskåpet men kom på att jag hade inga städgrejer med mig, så det fick vänta.
Begav mig in i badrummet och städade ur det men en gammal tvål som stod kvar. Så nu är badrummet nästan klart. Ska bara ta under badkaret och i skåpen sen så.
Orkade inte ta mer. Känslorna blev för stora och trycket mot bröstet ökade så jag struntade i det.
Tom lovade att han skulle hjälpa mig att städa ur hela lägenheten på Lördag. Tack, det behövs verkligen. Så slipper jag skiten.

Sen gick jag, Klint, Malin, Krille, Rasmus, Ronja, Sandra och Belinda till Ekdungen, där Zam och Sita väntade.
Där förvandlades Anna till lektant och sprang runt och tillgodosåg tjejernas behov. Roligt var det. Jag passade på att leka lite jag också. Åkte rutschkana, linbana, gungade lite och åkte någon må-illa-grej-som-bara-går-runt-runt.
Sen kom Mulla och Johanna och hälsade på. Så också Annie och Skipper. Det var riktigt trevligt.
Vi var där ett tag och sen bar det av till Lina för att hämta ett halvstryp till Annie som jag lånat och sen följde jag med henne hem.

Hemma hos Annie lagade hon mat medans jag satt ochvar social. Köttbullegryta stod på menyn och det var riktigt gott faktiskt, så det får hon gärna bjuda på igen. Sen gick vi till Lina och satte oss på altanen, lite nostalgi där. Ante hade anslutit sig till gruppen så det var bara Figge och Jocke kvar sen hade allt varit komplett. Det bjöds på glass också. Mums!

Tom kom och hämtade mig vid 7 tiden, då åkte vi hem till honom. Sen blev det lite TV och sen sova.

Ska meddela att jag fick det andra jobbet jag hade sökt också. Ligger mitt emot Tom's lägenhet så det tar ju inga tider att ta sig dit. Ska bli kul att börja jobba!

Heartbeats
Låten passar så förbannat bra in idag. Den känns som mitt humör är just nu.
Ledsen, sårad och förbannad.
Lyssna på den också och säg vilken ni tycker är bäst.


Varför kan inte jag få höra att jag är vacker?
Varför kan inte jag få känna att jag faktiskt räcker till och duger som jag är?
Tårarna är på väg ner för mina kinder hela tiden och näven är på väg att knyta sig för att åka rakt igenom någonting.
Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin innan har varit arg på detta sätt förut, kan ju bero på att det aldrig har hänt mig.
Jag vill bara få en kram, eller en puss ibland utan att behöva be och tjata.

Tira är en Labbe... Tror hon...

Vi har tillbringat 3 dagar vid en sjö.  Inte  i sträck givetvis, vi har ju varit hemma och ätit och sovit emellan.

Eftersom Tira inte var speciellt sugen på att bada i somrat när jag tog med henne till någon sjö eller ens trampa i vattenpölar när det regnade tänkte jag att detta kommer ju inte gå. Men oj vad fel jag hade. Tira sprang ner i vattnet som en annan galning första dagen. Hon hoppade från bryggan utan att tveka och simmade fram och tillbaka.

Efter många om och  men har vi även fått henne att komma tillbaka med pinnarna vi kastade. När hon inte nådde frisbeen vi kastade ställde hon sig och gnällde som om hon varit statist ur Jurassic Park. Det går inte att beskriva hur hon låter när hon vill visa att det är någonting hon inte är nöjd med. Är det någon annans hund som låter så? Ska försöka lägga upp en film så alla får höra på min hund/dinosaurie/häst (hon gnäggar ibland också)

Har faktiskt haft kamera med mig så nu blir det lite bilder på Tira och hennes ständiga vapendragare Heike, som jag och pojkvännen för övrigt fick klippa med sax idag för att han var så långhårig. Tilläggas skall att Heike är jävligt hög och väger 45-50 kg och blir förbannad om man nuddar hans tassar, svans eller mage. Så det tog lite tid men nöjd blev han.

 

         


Glad Påsk (lite tidigt men vad fan)

När hade ni tänkt dra?
Själv drar jag vid 4 tiden.
Det mesta är faktiskt klart.
Jag har:
Badat katten i neon,
satt lysdioder i hucklet,
fixar just nu hjul-lagren till kvasten, blir raketbränsle i år.
Om vi inte syns önskar jag dig och de dina en riktigt
GLAD PÅSK.

Lite av varje.

Puh! Trodde för ett litet tag att någon ville vara rolig och byta lösenord till min blogg. Men det visade sig att det var jag som skrev in fel mail. Haha.

Efter mycket tänkande har jag bestämt mig. Jag har inte hand om Evo något mer. Från och med igår bor Evo hos sin husse för gott. Jag tycker inte det är rätt mot Evo att han ska få flänga fram och tillbaka som en gammal vante varannan vecka, utan jag ville ha en lösning som var bäst för honom. Och det är att vara på ett och samma ställe. Evo är, och kommer alltid vara, nummer 1 hos mig. Han är min första egna hund. Hos Rille och Tessan får han all den uppmärksamhet han behöver och där kommer han få det bra. Bättre än här där han måste slåss om uppmärksamheten med Tira. Evo är en ensamhund och behöver en husse och en matte. Inte 2 av varje med olika regler och kommandon.  Jag kommer givetvis sakna honom men jag vill Evo's bästa.
Och det är inte för att han har problem med örat ;)
   
Mammas baby. Du förtjänar det bästa!

Har haft två riktiga städdagar. Har först städat och tvättat hos mig och sen igår blev det hemma hos Tom. Fint som snus blev det och han blev glad.

Har bokat in en liten resa inom den närmaste framtiden, om 3 veckor för att vara exakt. Det är inget märkvärdigt men det ska ändå bli så jävla roligt att få göra någonting annorlunda och få komma bort lite. Bara jag och Annie. Längtar som fan!

Fullspäckad dag.

Tar en paus i allt jag har tagit för mig att göra idag.
Var nere en sväng i tvättstugan för att se om det fanns någon tid till lilla mig. Då är det någon som har bokat eftermiddagen men skrivit ett frågetecken efter. Hur ska jag veta om hon ska ha den men kanske kommer ner lite sent? Kan ju inte springa ner och kolla en gång i timman. Det har jag inte tid till. Men bokade förmiddagen så jag hann tvätta två maskiner i alla fall, sen får vi se.
Var på anställningsintervju halv 11, vilket gick bra men kände inte lika starkt som på förra intervjun, så vi får väl se hur det går.
Kom hem, plockade ut tvätten (lät den korgen stå kvar där nere ifall hon inte ska tvätta så slipper jag plocka upp och ner grejerna.)
Sen var det bara att börja städa. Har röjt igenom hallen, garderoben och köket. Vad mycket skit man hinner samla på sig på en måndag. Har ju givetvis städat sen jag flyttade in men det känns som att det aldrig varit städat här.
Sen är det bara vardagsrummet och badrummet kvar.

Tänkte sitta ner en stund och kolla på "Små i stora världen" på fyran. Riktigt roligt att kolla på men sen blir det full fart på städandet igen. Måste tvätta moppen känner jag. Den luktar inte så gott.

Imorgon blir det fortsättning på städandet. Tänke att jag skulle hem till Tom och hjälpa honom att städa lite med. Han jobbar ju hela dagen så då kan jag röja runt i hans lägenhet precis som jag vill.

Klorin är bra grejer!

Har jobbat nu i 2 dagar, känner mig riktigt duktig och nyttig.
Jobbade mellan 11.30 - 21 igår. Var duktigt trött när jag kom hem. Ställde mig då och diskade och gjorde iordning lite för att sen gå och lägga mig.
Gick upp klockan 5 imorse tog bussen kl 6 var på jobbet kvart i 7. Jobbade bara till halv 2 idag, skönt. Gick in till Mjölby och samtidigt som jag väntade på bussen tänkte jag att jag skulle vara lite duktig så jag gick och köpte kattsand och en nagelfil. Naglarna är (var) lite för långa för att kunna leva med.
Mitt badrum ser ju ut som fan så jag har funderat hela dagen på om jag ska fixa till där idag.
Sagt och gjort. Har tillbringat en timma med att skura (med diskborste) kattlådan. Turbo har fått  för sig att han inte kan sitta i lådan och skita så han lägger det på golvet istället. Kom på att det måste vara för att den är oren. För det blir ju inte renare bara för att man häller i 5 kg kattsand?

Skurade med klorent och sen gick jag loss på toastolen, det behövdes verkligen. Damned vad här luktar badhus nu. Men det är fan rent! Äntligen!

Hyresvärden var nere med en kattställning innan. Kissarna tyckte det var riktigt roligt att lukta och Gramse la sig i hålet. Söt!

Ikväll blir det taco´s!

RSS 2.0