Nu fan är jag arg!

Hur dum och respektlös får man bli egentligen? Min pappa sa till oss barn någon dag innan han gick bort att "Livet är till för dom som lever" och det har blivit mitt motto här i livet och jag har därför planer på att tatuera in det någonstans på kroppen. Fick ett samtal idag av min lillasyster att en kompis till henne sitter hos tatueraren nu och tatuerar in dom orden på sin kropp. Syster frågade henne varför och hon svarade att hon alltid har sagt så för hon har fått de orden av sin farmor. Min syster som har känt henne i 10 år har aldrig hört henne säga dom orden medans "kompisen" håller fast vid att hon jämt säger så.

Hon är väl medveten om att både jag och min syster ska tatuera in det som en minnesgrej för våran pappa, varför i helvete ska då hon tatuera in det? För er som läser kanske det låter som en liten bagatell men för mig är det en jättestor grej. Det är någonting som min pappa har delat med sig av till oss, inte till någon utomstående som lever på andras sorg och tycker synd om sig själv. Jag blir så arg!!!

Nya favorit sidan.

Det är ju otroligt roligt tycker jag att läsa "Bloggskvaller". De största bloggarna i Sverige lever i en egen liten värld. Alla känner alla och kommer tydligen från Stockholm, med omnejd, hela högen.
Skvaller sidan Gossip -->Länk<-- skriver ut allt som händer mellan dom. Alla bråk och alla falska skriverier. Riktigt roande att sitta och läsa igenom det. Nästan så jag ska hämta en skål med popcorn för detta verkar vara en riktig rysare. Även om de flesta bloggare är otroligt patetiska och attention whores så kan jag inte låta bli att läsa det. Smaskigt är det och underhållande.

RSS 2.0