Jobb, kyckling och tillökning.

Jag känner mig så patetisk idag att jag inte har en aning om vad jag ska skriva.. Men jag känner att jag måste skriva ändå.. För dom som kanske mot all förmodan skulle tycka att mitt liv är lite intressant ändå!

Jag har i alla fall fått jobb! Äntligen! Så den 25/6 börjar jag! Det ska bli roligt! Hoppas bara Rille får jobba på Kylis! Det är ju inte fel! Då får Evo leka med Diesel och Tibbe hela dagarna!

Vad har jag gjort sen jag skrev sist? Inte mycket.. Jo! Jag brände nästan ner köket idag! Jag skulle göra kyckling.. Men det gick inte så bra. Jag funderar på om det är något fel på min ugn.. Den är inte riktigt vettig!

Lilla Felicia kom till världen igår också! Har inte sett henne ännu, men jag kan slår vad om att hon är super söööt!

Nä usch.. Har ingen ork att fortsätta.. Känner heller ingen motivation..
Elin kommer om 45 minuter.. Då ska vi gå till Hundgården och kanske få träffa Evos bror! Det ska bli skoj!

Snart får vi tillökning i familjen! Jippie!

En vecka..

Då har ännu en vecka förbrukats. Dagarna flyter ihop nu som en äcklig sörja. Kan inte skilja på dagar och datum.
Varför ska livet vara så orättvist? Jag är väl inte rätt person att sitta här och spy ut massa galla på ingenting. Men jag vet inte vad jag ska göra med det. Är så osäker på om folk verkligen vill lyssna eller om dom bara lyssnar för att det ser bättre ut!

Pojkvännen jobbar och sliter. Medans jag sitter hemma och stickar på mitt 7:e par strumpor. Okej, går väl ut lite med vovven ibland med.
Han har ju fått en tjej nu! Lilla Tequila som springer efter honom och slickar honom i mungiporna! Hade det inte varit för att Tequilas husse och matte verkligen älskar henne hade jag snott med henne hem någon dag. Hon är ju så sööööt! :D

Ska åka tillbaka hem till mamma och pappa snart igen. Ska ju vara där hela sommaren. Kan vara bra det med. Bara det att stan är ju så liten. Vart ska jag ta vägen? Det jag älskar med där jag för nuvarande är bosatt är att jag är så anonym! Älskar verkligen anonymiteten! Då kan jag vara den jag verkligen är och slipper göra mig till för alla som är slav under sina portföljer och kostymer. ÄLSKAR!

Förlovning har kommit på tal nu med hemma i våran "lilla" trea. Har klippt och klistrat lite i brist på annat att göra. Just nu lutar det åt en i silver. Men jag vet inte. Vi vet ju inte alls vad morgondagen har att ge.

Så kan det vara. Livet har sin upp och nedgångar. Nä.. ska ta och gå in på Vings hemsida och se hur mycket en resa för 12 pers kommer att kosta. Vilket kalas!

Älskar dig pappa!

Cervix.

RSS 2.0