3e veckan

Då kör vi igång med 3e veckan på praktiken. Trivs riktigt bra och det är väldigt lärorikt och intressant. Skulle dock ljuga om jag sa att jag inte ville att det skulle vara över snart. Det är långa arbetsdagar och väldigt dåligt med raster men det får jag stå ut med helt enkelt. Har varit ledig idag och det har varit välbehövligt efter förra veckans 45 timmar. Har sovit mig igenom nästan hela dagen, vilket har varit vääääääldigt skönt! Eftersom jag har sovit har maten blivit lidande men nu står den i ugnen. Köttfärslimpa med potatis och broccoli blir det idag. Mums.

Är nu i vecka 29 (28+2) och jädrar vad det lever runt i magen. Det är så mysigt att ligga i soffan och känna hur det rör sig i magen och bara njuta. Är helt sjukt att det är någon där inne. En liten person som jag längtar så efter att få hålla i min famn och lära känna. Har lite svårt att få in att det är 11 veckor kvar! Det låter så otroligt lite men ändå som en hel evighet! Både jag och Micke ser otroligt mycket fram mot detta. Vårt lilla underverk <3


Lördagsmys!

Idag är det lördag och den började riktigt bra. Micke och jag vaknade vid 9, låg kvar i sängen ett tag och Tira fick vara med och mysa, försöker få henne att sova i korgen på golvet på nätterna och det går framåt. Fick en paus från morgonpromenaden eftersom Micke gick ut med henne, i T-shirt i -1,9 grader. Håller tummarna på att solen tittar fram som igår så man kan sitta på balkongen och ta en skön långpromenad. Satt på balkongen med älskade syster i flera timmar igår och det var riktigt mysigt. Micke, som har en tendens att tillbringa sin lediga tid framför datorn, kom med förslaget att vi skulle äta gott ikväll och kolla på de senaste avsnitten av The Walking Dead, enda serien som vi båda gillar. Att han sitter vid datorn när han är ledig gör faktiskt inte mig någonting. Vi sitter i samma rum och kan prata med varandra och bara för att man är tillsammans måste man inte göra allt ihop, så det känns rätt skönt faktiskt att jag kan göra mitt när han sitter där. Sen får han ju passa på nu för man vet inte hur mycket han kommer kunna/vilja sitta till sommaren sen.

På måndag börjar min 5 veckors praktik på Urologen uppe på US, ska bli skönt att komma in i lite annorlunda rutiner än de jag har nu när jag inte jobbat sen 1a februari. Och när praktiken är färdig är det bara 8 veckor kvar :)


Födelsedagskalas!

Idag blir det en sväng till Sjögestad för att fira Ronja som fyller 9 år på måndag, 9 år!! Herregud. Hon var en liten skit på 4 när jag träffade henne första gången, och då var jag hennes största idol ;)

Efter duschen stod jag för att välja vilka kläder jag ska ha på mig idag, känns lite sådär att gå i mina utslitna mysbyxor som jag praktiskt taget har bott i de senaste veckorna. Leggings funkar ju för alla jeans är för små, förutom mina baggyjeans. So leggings it is. Drar ut lådan med linnen, plockar fram några och upptäcker att även de är försmå. Förvandlas lite snabbt till ett frågetecken och undrar hur fan detta ska gå, ska jag börja använda Mickes t-shirtar? Hittar ett linne som går en bit ner på låren och sen ett linne som går precis under magen, fin fint, så får det bli. Ska åka om en timma och är ganska säker på att jag kommer byta kläder innan jag åker :p

För er som inte har förstått det kommer det en ny varelse in i klanen Andreasson/Forsman i Juni och vi längtar! Går in i vecka 26 idag och det är helt sjukt vad fort tiden går, 14 veckor kvar! Gah!!


RSS 2.0