Slutar aldrig att förvånas.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills flyttlasset går! Helt sjukt vad jag längtar!
Igår var jag med Elin, Johanna och hennes mamma Carina på krogen, jag var nykter eftersom jag skulle åka hem till lilla Bonkan sen, men det gjorde inte mig någonting. Hade roligt ändå + att jag inte är bakfull idag, kan ju inte bli bättre.
Min lilla älskling är i Kisa och lanar, har inte pratat med honom ordentligt på någon dag och jag saknar honom givetvis. Det regnar ute och jag hade tänkt sitta hemma och kolla på film och bara mysa ihop mig ikväll. Så kollar jag in på Facebook och då hade han skrivit till mig: <3, på min logg och det gjorde verkligen hela min dag! Jag blev så glad så jag kunde inte sluta le och blev helt varm inombords! Det är såna små gester som jag älskar att få! Sånt gör verkligen hela min dag och jag kan omöjligt bli nedstämd!
Nu blir det finalen i Paris Hilton's new BFF (reprisen från säsong 1) Brittney for the win!
Anna <3 Michael

070613 -> 110613 -> 4 år.

Fyra år har gått. Jag saknar dig så det gör ont.
Idag känns det tyngre än vad det någonsin har gjort innan.
Vetskapen om att jag kommer leva fler år utan dig än vad jag fick leva med dig gör mig galen.
Det smärtar och svider i kroppen. Kan du inte bara komma tillbaka?
Pappa! Jag älskar dig!

Nu är det över.

Ja, nu är det över. Allt flängande fram och tillbaka mellan Skänningen och Linköping, alla onödiga bensinkostnader och känslan av övergivenhet i Skänninge ska försvinna.
Den 1 Juli flyttar jag... Haha, den hade ni inte väntat er va? ;)
Jag och bästaste Elin ska flytta till en fyra i Ryd. Finaste lägenheten jag någonsin har varit inne i.
Det som är det bästa med att flytta ihop med Elin är att vi har samma stil och tankar om hur det ska se ut i lägenheten. Igår var vi på IKEA, Klippet, ÖB och Hjärta till Hjärta och kollade på grejer vi behöver. Som tur är har jag redan väldigt mycket grejer men det är ju alltid kul med nytt. Har köpt en hallmöbel, tvättkorgar, lite hyllor och annat bra att ha. Kommer bli så fint!
Så den 1 Juli blir jag återigen Linköpingsbo.
ÄNTLIGEN!

RSS 2.0