Mycket som händer

Det är så mycket som händer runtomkring så det är svårt att bearbeta på ett sunt sätt och kunna glädja sig åt det som är glatt. Det är alla möjliga känslor som skuttar omkring i kroppen och snart gör dom väl uppror och vill komma ut.

Sorgliga saker hör ju tyvärr livet till men man hoppas ju givetvis att det aldrig ska hända i ens närhet, tyvärr kan man ju inte styra över det själv. Jag har mycket att glädjas åt just nu men samtidigt som jag vill le och vara glad 24/7 så går inte det just nu, dels för tråkiga saker som händer och för andras oförmåga att känna glädje med mig. Och att det inte pratas med mig utan runtomkring mig gör mig bara mer ledsen. Jag vet inte hur jag ska göra helt enkelt, är fruktansvärt kluven.

I alla fall så går många av mina tankar till en specifik person och hennes familj. Det är helt sjukt hur livet ter sig egentligen och maktlösheten man besitter gör ju inte saken bättre. Du är otroligt älskvärd och jag ber till någon/något att allt ska gå vägen!


2013!

Helt sjukt. 2012 är long gone och kommer aldrig tillbaka nu får vi dras med 2013 istället. Både jul och nyår firades med de jag älskar mest och det tackar jag för. En trevlig, intim och mysig jul hemma hos mamma med MASSA mat, några julklappar, mycket skratt och värme, så som julen ska vara. Eftersom vi inte är barn längre fokuserar vi bara på julklappar till Ella, eftersom julen i mitt tycke är till för barnen. Nyårsafton firades hos familjen Marketeg/Klint. Väldigt mysigt, lugnt och alkoholfritt också det helt i min smak. Om 5 dagar fyller jag 26, fy vad jag är gammal nu. Jag har också dragit på mig en riktigt brakförkylning. Har fått träningsvärk där jag inte ens visste att jag hade muskler, hostan på nätterna är helt fördjävlig. Ska inta soffan och vila ihop lite krafter så jag jan kasta ut julen i eftermiddag.

God fortsättning på det nya året alla mina vänner!


RSS 2.0