Sömnlös natt.

Och det är självförvållat, ska jobba imorgon natt och för att kunna sova på dagen håller jag mig vaken så länge som möjligt. Har 3 nätter i rad nu så det är bäst att få så mycket sömn som möjligt.

Tapetseringen är klar sedan snart en vecka tillbaka, har bara inte tagit tummen ur och fotograferat än. Vill ha upp mina tavlor som jag väntat med i 5 månader för att jag ville tapetsera först. Nu är det ju gjort så nästa bortförklaring är att jag inte har någon borr, så det projektet blir satt på is ett tag till. SKA iaf ha satt upp alla tavlor och hyllor INNAN första advent har jag bestämt mig för eftersom jag då börjar pynta lägenheten, det roligaste med hela hösten/vintern.

Har börjat plugga igen och nu är det förhoppningsvis sista gången. Nu ska jag bli färdigutbildad. Just nu håller jag på och läser hälsopedagogik. Intressant kurs men ganska långtråkig. Blir roligare nästa kurs när jag ska läsa akutmedicin, vilket iofs säger sig självt att det är roligare. Det hörs ju på namnet om inte annat. Annars är det inte så mycket som händer. Jobbar, äter, sover och pluggar. Mycket mer hinns inte med, hej och välkommet vuxenlivet. Tycker dock att det är tråkigt att folk inte ser saker de själva gör men är otroligt snabba på att påpeka när andra gör det. Har ju läst om föravarsmekanismer så det är väl därför vissa gör som de gör.


Nästa helg åker jag till Falkenberg för att fira världens bästa Carrn som fyller 25! Min stora tjej <3


Kommentarer
Postat av: Lina

Köp betong tavelupphängningar såna vi har. Funkar på alla väggar. ;)

2012-10-17 @ 18:39:48
URL: http://minisixten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0