I Falkenberg!

2 timmars sömn fick jag inatt. Låg och lyssnade på när Elin pratade i sömnen. Gulliga Elin.
10 i 8 skulle vi samlas hemma hos Elin för att kl 8 åka ner mot Ullared. Tommy gled in prick 10 i 8. Rille kom inte förrän 20 över 8. Lilla Rille var nog lite trött.
3 timmars bilfärd och vi var nere i Ullared och klev innanför portarna på GeKås. Handlade inte så mycket eftersom min lön inte var så stor denna månaden. 218:- slutade kalaset på.
Gled runt lite med Rille och Tommy tills Elin och Maritha var klara sen åkte vi till pappa en sväng innan vi åkte hem till mamma. Pepsi är ju hur söt som helst! Helt otroligt gullig!

Vi fikade och åt lite och allt kändes precis som vanligt. Som att 2 år inte alls hade flugit förbi. Precis som att det fortfarande var 2007 och allt var perfekt. Det var riktigt skönt att bara vara och inte behöva tänka på allt som hänt innan. Gulliga Du!

Ikväll blir det Varberg med Maria och Chanique. Där blir det bilgömme. Har aldrig gjort det föut men det ska bli roligt. Maria berättade att det var precis som vanligt kurragömma, fast det är en bil som gömmer sig och de andra letar.
Roligt att göra något annat för omväxligs skull.

Undrar om man ska powernappa lite innan vi ska åka...
Ska be Chanique fixa till min lugg ikväll också.

Kommentarer
Postat av: Elin

tack för en kalas kul dag =)

Hälsa familjen och tacka för maten :D

Puss!

2009-11-27 @ 21:56:13
URL: http://dumboelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0