♥ Dag 13. Den här veckan.

Haha, lite roligt att få svara på denna idag, veckan har ju bara börjar och jag vet knappt vad jag ska göra i veckan.
Imorgon ska jag i alla fall åka in till Mjölby och hämta mina glasögon som vart klara idag, så ska jag passa på att ta en kaffe hemma hos Lina och lämna strumpor till hennes mamma som jag har stickat. Sen är det ju säsongsfinal av Desperate och det kan jag ju inte missa och nu kommer jag kunna kolla på hela avsnittet utan att få migrän :)
Sen blir det plugga resterande dagar av veckan. Jag har ju prov varannan vecka och inlämningsuppgift varannan vecka och denna veckan var prov vecka. På fredag ska jag också åka in till Linköping till min älskade Micke!
Har inte träffat honom på 2 veckor och det känns i mitt hjärta, jag saknar honom otroligt mycket, saknad är förövrigt en bra sak. Det sägs ju att man inte vet vad man har förrän det är borta och att inte umgås med varandra varje dag tidigt i ett förhållande fungerar bättre för min del. Det blir så otroligt mysigt när man väl träffas sen.
På lördag blir det innebandy, om jag har råd vill säga. Ska ha en liten "date" med en av Mickes kompisars flickvän. Vi tänkte att eftersom våra pojkvänner umgås så kommer vi ju också att umgås så varför inte lära känna varandra?

Nästa vecka blir det Falkenberg.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Skönt att du får din glajjer!

2010-12-14 @ 12:01:21
URL: http://camullas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0