Paus!

Tar mig en värförtjänt paus i mitt tvättvikande. Jag HATAR att ha tvättstugan. Men på något konstigt sätt tycker jag att det är rogivande att vika tvätten. Fast det är inte så förbannat roligt att vika lakan, speciellt inte när man är själv.
Det märks att jag inte har tvättat lakan sedan november. Nej, jag har inte haft samma lakan i sängen sedan november. Jag har lakan så alla i hela Falkenberg skulle kunna få varsitt!

Jag har bestämt mig för att rensa ur lägenheten lite nu innan Mulla flyttar hit. Jag är lite av en samlare, jag har inte riktigt hjärta att slänga saker.
"Denna saken måste jag ju inte slänga, den kan vara bra att ha någon gång". Så ställer jag undan saken så den får bakanta sig lite närmare med mina damråttor i några decenier innan jag kommer ihåg att jag har saken.

Anna in a nutshell.....

Ska ju ut på praktik nästa vecka, är lite nervös faktikt. Jag har aldrig praktiserat förut, förutom på Konsum i Skogstorp och en skola i Falkenberg där jag inte gjorde någonting, där förövrigt ALL mat smakade fisk. Blä!
Men jag är ändå ganska förväntansfull. Jag ska ringa imorgon så de får höra min ljuvliga stämma. Haha, nä, för att jag ska få veta när jag ska infinna mig på måndag.

Förövrigt är det bara bra med allt, nästan. Lilla Tira har åkt på någon hundmaginfluensa. Hennes lilla mage har varit riktigt kass.. Men det lite TLC så är hon på bättringsvägen idag!

Nä.. Lakanen viker inte sig själva....

Och glöm inte:
Var tredje sök är gratis, gratis, gratis. Var tredje sök är gratis på 118 003!


Kommentarer
Postat av: Carrn:)

Du kan få komma hem till mej o vika tvätt också:) Kan få en guldpeng för besväret.. haha.. Pöss på dig bäjbe!!

2008-02-07 @ 09:53:26
URL: http://carrrrro87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0