Adlibris

En gång om dagen går jag igenom alla bloggar som jag håller koll på. I den samlingen finns också Blondinbella och Kenza. 2 bloggerskor som jag gillar riktigt mycket. Kenza är favortien. Hon verkar så jordnära och mänsklig.
Häromdagen läste jag i Blondinbellas blogg om en bok hon hade läst som handlade om 18 åriga Helen. Hon och hygien var inte de bästa vänner. Hennes recension fick mig att köpa boken. Det är ju så smidigt med internet. 6 klick och boken är på väg hem till mig. Idag låg den i brevlådan. 41 :-, fraktfritt. Som hittat.
Sitter nu och läser boken. Känslorna är en blandning mellan äcklan och medlidande. Jag tyckersynd om tjejen som tycker att det bästa som finns är hennes fittsaft.

Denna boken kommer jag läsa ut snabbt tror jag. Jag vill inte riktigt lägga ner den för att t.ex röka eller ta en snus. Den är riktigt bra. Äckligheterna börjar redan på första sidan när hon ska operera bort sin vindruvsklase som hänger ur röven på henne. En bok jag rekomenderar till den som inte är allt för äckelmagad.
41:- på Adlibris eller så kan ni helt enkelt låna den ur mitt personliga bibliotek. När jag är klar med den vill säga.




Kommentarer
Postat av: sundarii

Euw?!

2009-11-22 @ 18:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0