Skolstart!

Jag har sovit så dåligt inatt.. Delade sängen med 3 katter fast jag hade bestämt mig för att stänga ute som innan jag gick och la mig. Men när jag väl kom in i sovrummet låg dom där och var så söta.
Ascona har sovit vid mitt huvud hela natten så jag har inte kunnat ligga som jag ville. Jag har sån nackspärr idag att jag tror jag kommer avlida.

Klockan 8 idag gick jag upp. Skulle vara i skolan klockan 10. Och hjälp vad det blåste ute! Jag trode att det var inbrott i min lägenhet så jag skuttade upp ur sängen och tog mig ett varv för att kolla så allt stod rätt till. Och det gjorde det.

Gick till köket för att ta mig en cigg. Lyssnade på Vinn Adams Pengar i hopp om att någon skulle få äga Adam, men det hände ju inte denna morgon heller. Men roligt var det. För Adam tror alltid att han är så överlägsen, men vänta bara. Någon dag så är det min tur att komma fram och då kommer jag äga dig så du kommer aldrig glömma det!

Gick till pressbyrån och inhandlade mig ett busskort vid kvart över 9. Det är första gången jag har köpt ett busskort, men det var inte så farligt som jag trode.

Väl framme i skolan var jag helt lost. Hade inte en aning om vart jag skulle. Jag skulle hamna i en klass där det var folk som bara gått distans innan, men nu var det ju annat folk där med. Jag kände hur ångesten kom krypandes längs ryggraden och jag ville bara springa därifrån, men jag stannade och upptäckte att det var nog inte så farligt. Så på måndag 8.30 börjar allvaret.

Shit vad jag saknar min familj mellan varven. Visst, det är skönt att komma bort och få glömma en stund. Men ni ska veta att ni alltid finns i mina tankar! Minst 10 gånger varje dag! Jag tänker på alla dumma saker vi gjort när vi var små så som min och Niklas soppa, eller när vi skulle lussa kl 2 på morgonen...
Eller alla gånger jag och Maria har slagits för små saker eller när vi klädde ut oss hos mormor och tog massa pinsamma bilder! :P
Mattias och alla hans konstigheter när han var liten.. Han var nog den sötaste unge och den med mest fantasi!
Malin ja, hur många gånger har man inte varit irriterad på dig för att du alltid gjort någonting som inte uppskattats. Men nu, nu är du ju snart vuxen! Hur gick det till?
Daniel. Alla dina uppfinningar och småkryp som du så snällt har tagit hand om. Alla dessa spindlar man hittat och ropat på dig!
Åsa grymmaste ungen på Guitarr Hero! Du lirar skiten ur oss alla!
Pappa Smygebus! Åh vad jag saknar dig!!!!
Mamma Du är värd en resa! Lev livet medans du kan!

Älskar er alla!!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

märks att du haft tråk.. skrivit så mkt
ju ;) inte mej emot. miss ya.. P.s. kan du sms el ge mig din adress på msn? Taaaack..puss

2008-01-12 @ 16:12:14
URL: http://jennicalouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0