En vecka..

Då har ännu en vecka förbrukats. Dagarna flyter ihop nu som en äcklig sörja. Kan inte skilja på dagar och datum.
Varför ska livet vara så orättvist? Jag är väl inte rätt person att sitta här och spy ut massa galla på ingenting. Men jag vet inte vad jag ska göra med det. Är så osäker på om folk verkligen vill lyssna eller om dom bara lyssnar för att det ser bättre ut!

Pojkvännen jobbar och sliter. Medans jag sitter hemma och stickar på mitt 7:e par strumpor. Okej, går väl ut lite med vovven ibland med.
Han har ju fått en tjej nu! Lilla Tequila som springer efter honom och slickar honom i mungiporna! Hade det inte varit för att Tequilas husse och matte verkligen älskar henne hade jag snott med henne hem någon dag. Hon är ju så sööööt! :D

Ska åka tillbaka hem till mamma och pappa snart igen. Ska ju vara där hela sommaren. Kan vara bra det med. Bara det att stan är ju så liten. Vart ska jag ta vägen? Det jag älskar med där jag för nuvarande är bosatt är att jag är så anonym! Älskar verkligen anonymiteten! Då kan jag vara den jag verkligen är och slipper göra mig till för alla som är slav under sina portföljer och kostymer. ÄLSKAR!

Förlovning har kommit på tal nu med hemma i våran "lilla" trea. Har klippt och klistrat lite i brist på annat att göra. Just nu lutar det åt en i silver. Men jag vet inte. Vi vet ju inte alls vad morgondagen har att ge.

Så kan det vara. Livet har sin upp och nedgångar. Nä.. ska ta och gå in på Vings hemsida och se hur mycket en resa för 12 pers kommer att kosta. Vilket kalas!

Älskar dig pappa!

Cervix.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ska ju va hemma hos mej jue ;) *party all night long* Puss på re ;)

2007-05-03 @ 15:47:38
URL: http://www.jennicalouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0